harry pisze:Jeżeli awansujemy do górnej czwórki z szansami na awans to bilety mogą skoczyć do 25 i 18 zł.
Harry a mozesz mi wyjasnic dlaczego i w jakim celu ?
$korzen$ pisze:harry pisze:Jeżeli awansujemy do górnej czwórki z szansami na awans to bilety mogą skoczyć do 25 i 18 zł.
$korzen$ pisze:harry pisze:Jeżeli awansujemy do górnej czwórki z szansami na awans to bilety mogą skoczyć do 25 i 18 zł.
www.stal.rzeszow.pl pisze:Wciąż niewyjaśniona jest kwestia zasad, na jakich w tegorocznym sezonie startował będzie w Marmie Polskie Folie - Dariusz Śledź, ponieważ kluby z Rzeszowa i Wrocławia nie doszły jeszcze do porozumienia w tej sprawie. Poniżej przedstawiamy co na ten temat ma do powiedzenia sam zainteresowany, który przebywa właśnie w mieście nad Wisłokiem.
GłównÄ… „koÅ›ciÄ… niezgody” jest wystÄ™p „Rybki” w meczu przeciw drużynie z WrocÅ‚awia. „Moim zdaniem takie postÄ™powanie nie jest sportowe, a już zupeÅ‚nie nie przemawia do mnie argumentacja prezesa Andrzeja Kuchara o moim specjalnym spinaniu siÄ™ na mecz przeciw Atlasowi. Jestem za stary na robienie „kuku”, zresztÄ… nigdy nikomu nic takiego nie robiÅ‚em.”
Koper pisze:www.stal.rzeszow.pl pisze:Jestem za stary na robienie „kuku”, zresztÄ… nigdy nikomu nic takiego nie robiÅ‚em.”[/b]
Chyba jednak Lublinowi zrobil "kuku" jak nie nie stawil sie na meczu z Gdanskiem.
Smirnek pisze:Czego ten Wrocław się boi? Przecież wcale nie mają gorszych zawodników od Śledzia a i w bezpośrednim porównaniu nie są gorsi:
Crump - Pedersen
Andersen - Holta
Hampel - Kuciapa
Gapiński - Śledź
Åšwiderski - Chrzanowski
Więc nie jest źle i pewne jest że we Wrocławiu wygrają.
grzesieck pisze:Smirnek pisze:Czego ten Wrocław się boi? Przecież wcale nie mają gorszych zawodników od Śledzia a i w bezpośrednim porównaniu nie są gorsi:
Crump - Pedersen
Andersen - Holta
Hampel - Kuciapa
Gapiński - Śledź
Åšwiderski - Chrzanowski
Więc nie jest źle i pewne jest że we Wrocławiu wygrają.
no wg mnie w tym zestawieniu to jest idealny remisik
rzeszow wcale nie ma takiego chujowego skladu jak niektorym sie wydaje, tak naprawde tylko juniorow maja bardzo slabych ale sklad seniorski jest w stanie podjac wyrownana walke z kazda ekipa w e-lidze.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sadychor pisze:Czy jest ktoś pośród Nas, kto pisze na forum Naszych sąsiadów z Podkarpacia i mógłby podesłać jakiś link do typowo "ichniej" dyskusjiNajlepiej by było gdyby jakiś lublinianin był w to wplątany (to zawsze poprawia atmosfere). Jakoś tak dawno nic nie czytałem, a nie mam czasu przekopywac się przez tamto forum.