Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)

żużel w Lublinie

Wybierz koszulkÄ™

1.
33
21%
2.
73
46%
3.
51
32%

Liczba głosów: 157

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#126 Postautor: AGENCIK » 5 lutego 2006, o 11:42

Czy beda rożne rozmiary czy jeden uniwersalny?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#127 Postautor: luCas » 5 lutego 2006, o 11:45

AGENCIK pisze:Czy beda rożne rozmiary czy jeden uniwersalny?

Bedzie jeden XXL, w zestawie nozyczki plus igla z nitka do samodzielnego dopasowania 8)
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2006, o 12:01 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#128 Postautor: AGENCIK » 5 lutego 2006, o 11:47

A i czy bedzie mozna zobaczyc egzemlarz probny czy juz zamowienie na całość tylko według projektu? ciekawe jaki to materiał jest z ktorego bedzie wykonana koszulka
I czy póżniej bedzie możliwość dokupienia koszulek bo nie każdy ma dostep do neta i nawet nie wiedza jak ta koszulka bedzie wygladać a może też by chcieli sobie kupić nie koniecznie tylko ci co są w fan klubie a zwykli kibice siedzacy na stadionie

wojteko
Senior

#129 Postautor: wojteko » 5 lutego 2006, o 11:50

AGENCIK pisze:Czy beda rożne rozmiary czy jeden uniwersalny?

luCas pisze: Bedzie jeden XXL, w zestawie nozyczki plus igla z nitka do samodzielnego dopasnowania 8)

Beda dostępne rozne rozmiary (w/g zapotrzebowania)
AGENCIK pisze: czy bedzie mozna zobaczyc egzemlarz probny czy juz zamowienie na całość tylko według projektu? ciekawe jaki to materiał jest z ktorego bedzie wykonana koszulka

mikas w miare rozwoju sytuacji bedzie informowal o wszystkich szczególach-jak sam znajdzie chwile czasu na pisanie konkretów :wink: pzdr

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#130 Postautor: Jaga » 5 lutego 2006, o 15:05

Mikas józki te speedwayowe musza miec dodatkowy napis na koszulce z przodu "Speedway" bo w przeciwnym razie maja oklep od piłkarskich hehe

Co do rozmarów koszulek to sa one rózne od S do XXL z tym że w naszych zamówieniach niektore sie troszke różniły miedzy sobą ale to moze dlatego ze projekcik troszke inny był :P

Jesli chodzi o domawianie koszulek to oczywiście u nich bedzie to mozliwe ale żeby im to sie opłacało musi być minimum 10 koszulek w zamówieniu... tzn nie wiem jak bedzie w waszym wypadku ale jak my robilismy zgodnie z szablonem to musiało być min 10 wiec pewnie u was bedzie podobnie ;)

AGENCIK pisze:A i czy bedzie mozna zobaczyc egzemlarz probny czy juz zamowienie na całość tylko według projektu? ciekawe jaki to materiał jest z ktorego bedzie wykonana koszulka

Materiał jest bardzo bardzo sympatyczny nie jest taki śliski tylko jak na poliestyren to pierońsko przyjemny bo przypominam nie jest to kawałek wyciętej szmaty tylko jest on "dziergany" czy jakoś tak ;)
Żałować mysle nie będziecie :D

Jak coś to polecam odwiedzenie strony http://www.regio.pl i tam jest opis technologii produkcji tych koszulek oraz wszystkie pierdółki odnośnie materiału ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#131 Postautor: Prymus » 5 lutego 2006, o 16:12

Sory wielkie że nie prześledziłem tematu, ale ile to szczeście będzie kosztowało?
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#132 Postautor: Jaga » 5 lutego 2006, o 16:43

Prymus pisze:Sory wielkie że nie prześledziłem tematu, ale ile to szczeście będzie kosztowało?

Obecna cena 60zł
Obrazek

NSN

seba

#133 Postautor: seba » 5 lutego 2006, o 17:03

ja chce zamiast ksywy z tylu napis- motor fans hoologans :evil:
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! :)

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#134 Postautor: Pils » 5 lutego 2006, o 17:09

seba pisze:ja chce zamiast ksywy z tylu napis- motor fans hoologans :evil:

"hoologans" :shock: mowisz,coz, pewnie da sie zalatwic

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#135 Postautor: Jaga » 5 lutego 2006, o 19:18

Pils pisze:

"hoologans" :shock: mowisz,coz, pewnie da sie zalatwic

Szczerze to watpie a jeśli juz to małymi literkami zeby wyszła jedna linijka ... ale jak mikas dobrze porozmawia z kim trzeba to pewnie zrobią 2 linijki bez dopłaty ;)

/edit
Proponuje by coponiektórzy przeczytali poprostu te 2 strony w temacie a będą sami wiedzieć więcej bo niektóre zadawane pytania (bez urazy) są śmieszne ... bo cofnąć się strone to nie tak wiele !!

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2006, o 19:54 przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#136 Postautor: FantyÅ› » 5 lutego 2006, o 19:26

To od kiedy można zamawiać tą przyjemność :?:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#137 Postautor: Torsen » 5 lutego 2006, o 22:13

Fantyś pisze:To od kiedy można zamawiać tą przyjemność :?:

Tą? Od osiemnastego roku życia :) :twisted:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#138 Postautor: mikas » 5 lutego 2006, o 22:50

Kdsz zapytałem o rozmiary dla dzieci,ale przyznam szczerze,ze przypomniałem sobie o tym dopiero wczoraj gdy pewna pani zapytała mnie o to czy będa fasony koszulek dla kobiet :wink: i dopiero wczoraj wieczorem wysłałem maila z zapytaniem w tych dwóch sprawach, dlatego odpowiedz pewnie dostanę jutro.

Zapomnij, ja takiej koszulki nie zamówię. Złóż sobie zamówienie sam chuliganie. Te koszulki będą reprezentowac kibiców żużla a kibice żużla nie są żadnymi chuliganami i nie będę przykładał ręki do tego żeby byli z chuliganami kojarzeni. Jeśli chcesz jakies dodatkowe wyjaśnienia zapraszam w sobotę "Na Strych" na ulicę Głęboką 10 lok. 45 to pogadamy.

Na reszte ostatnich pytan odpowiedzi już padały i nie będe sie powtarzał, nie trudno chyba zajrzeć jedną czy dwie strony wcześniej w tym temacie :roll:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Speedway-Mati
Zawodowiec

#139 Postautor: Speedway-Mati » 6 lutego 2006, o 14:09

No bardzo dobrze by się stało jakby jednak były koszulki dla dzieci, bo ja jest oczywiście bardzo chętny ..... jestem oczywiście także młody więc dużej to raczej nie zakupie :D :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#140 Postautor: Jaga » 6 lutego 2006, o 14:15

Tzn coś takiego jak format kobiecy czy dziecęcy nie występuje bo poprostu oni maja określoną numeracje ktora wygląda następujaco:
XXL - od 182 cm w górę
XL - do 182 cm
L - do 176 cm
M - do 168 cm
S - do 160 cm

Tak że jesli ktoś kupi koszulke na dziecko ktore ma 120cm wzrostu to koszulka bedzie jednocześnie za kiecke robiła i będzie 3ba czekać aż dziecko podrośnie hehe
Jeśli chodzi o kobitki to też się spokojnie mieszczą w koszulki i na "płuca" jest sporo miejsca ;) :lol:
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
benim

#141 Postautor: benim » 6 lutego 2006, o 17:54

Jaga pisze:Jeśli chodzi o kobitki to też się spokojnie mieszczą w koszulki i na "płuca" jest sporo miejsca ;) :lol:

tu nie chodzi o mieszczenie się tylko w drugą stronę że będzie wisiała jak worek. mam przykład po naszych fanklubowych koszulkach. rozmiar S a zaniosłam do krawcowej by zwęziła i skróciła. te rozmiary(męski i damski)różnią się bardzo

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#142 Postautor: ciapek » 6 lutego 2006, o 18:32

Najlepiej niech dadza koszulke w kazdym rozmiarze ( nie koniecznie nasz wzór ) i poprostu kto bedzie zainetersowany kupnem na 100 % przymierzy i dopasuje odpowiedni rozmiar, bo ktoś moze miec 180 cm ( czyli XL ) a miec budowe ciała na XXL ;) ...ale to taka moja drobna sugestia i mam pytanko czy napisy beda szarawe czy czarne ??
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#143 Postautor: Cooper » 7 lutego 2006, o 00:04

benim pisze:
Jaga pisze:Jeśli chodzi o kobitki to też się spokojnie mieszczą w koszulki i na "płuca" jest sporo miejsca ;) :lol:

tu nie chodzi o mieszczenie się tylko w drugą stronę że będzie wisiała jak worek. mam przykład po naszych fanklubowych koszulkach. rozmiar S a zaniosłam do krawcowej by zwęziła i skróciła. te rozmiary(męski i damski)różnią się bardzo

Beatko, ale Twoja figura to niedoscigniony wzor dla wielu kobiet, wiec nie mozna generalizowac. Na inne S-ki albo M-ki powinny pasowac 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#144 Postautor: Manitou » 7 lutego 2006, o 14:08

Cooper pisze:Beatko, ale Twoja figura to niedoscigniony wzor dla wielu kobiet, wiec nie mozna generalizowac. Na inne S-ki albo M-ki powinny pasowac 8)
...powiedział mistrz taniej bajery :wink: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#145 Postautor: sadychor » 7 lutego 2006, o 15:13

Dobrze, że małżonek nie należy do ludzi nerwowych i porywczych. :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#146 Postautor: Cooper » 7 lutego 2006, o 15:24

sadychor pisze:Dobrze, że małżonek nie należy do ludzi nerwowych i porywczych. :D

Ty pilnuj swojej żony :P :D :wink:

A Andrzej czemu mialby sie denerwowac, bo nie rozumiem? :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#147 Postautor: Jaga » 7 lutego 2006, o 21:10

benim pisze:

No to powiem że nie mają tam takiego podziału i w sumie kroj wszystkich koszulek jest identyczny tylko różnią się rozmiarem i np ja wziałem dla siebie XL w klacie mam 112cm obwodu a w brzuchu jakieś 85cm i kurde musze powiedzieć że no menda na mnie wisi ale wg mnie ważniejsze jest to co jest na koszulce i co się nią reprezentuje niż to jak sie w niej wygląda ...a w koszulce klubowej nieważne jaka by była to zawsze się pięknie wygląda ;)
U nas dziewczynyt eż mają takie koszulki i zauważyłem że jeżeli którejś za bardzo że tak powiem "zwisa i powiewa" to końcówki wkładaja sobie w spodnie 8)

Zresztą Wy kobiety nie dość że płeć piękna to bardzo sprytna i przeróbki ciuszków dla was to żaden problem!! Choć w tym wypadku proponuje jej nie skracać czy coś hehe :lol:
Obrazek

NSN

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#148 Postautor: Mawiik » 8 lutego 2006, o 14:13

heh,ciekawe jak na mnie to bedzie wygladalo :) wedlug wzrostu to potrzebowalbym xl ale wedlug masy ciala to juz niezbyt
a i jeszcze powtorze pytanie sprzed paru stron,Jak bedzie mozna nabyc takie koszulki??

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#149 Postautor: sadychor » 8 lutego 2006, o 14:38

Spokojna głowa, Mikas wymyśli jakiś sprawny system i napewno o tym poinformuje.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Holly

#150 Postautor: Holly » 8 lutego 2006, o 14:44

Rozmiarówka :

S - 165-170 cm , obw klatki 92-95 cm
M - 170-174 cm , obw klatki 96-100 cm
L - 175-180 cm , obw klatki 100 - 106 cm
XL - 182 - 188 cm , obw klatki 108- 116 cm
XXL - 190 - 195 cm , obw klatki 118 - 128 cm

wystarczy sie zmierzysz i po sprawie :D

Jeżeli koszulki mają być szyte od podstaw to wypadałoby podać tą rozmiarówkę jak wzorzeć szycie , bo często zdarza sie tak że kupują rozamiar M dostajemy duże L i koszulki wisi co nie wygląda najlepiej.