a dla Franka jak zawita w Lublinie Gwiazda-Tede "być gwiazdą, gwiazdą ludzi fantazją wyzwalać zazdrość chce byc gwiazdą mamo!!"
muzyka podczas zawodów
Geest pisze:Gelo pisze:Tipsy Train...
to chyba dość znany zespół, przynajmniej wiele osób chyba o nim słyszało.
Chyba dośćznany - ostatnio gramy poza Lublinem, bo ileż można po 13 latach łoić po klubach. Wydaje mi się jednak, że muzyka rockowa najbardziej konweniuje ze speedwayem. Tym bardziej ponawiam zaproszenie na koncert.
Gelo pisze:Geest pisze:Gelo pisze:Tipsy Train...
Chyba dośćznany - ostatnio gramy poza Lublinem, bo ileż można po 13 latach łoić po klubach. Wydaje mi się jednak, że muzyka rockowa najbardziej konweniuje ze speedwayem. Tym bardziej ponawiam zaproszenie na koncert.
zaproś jeszcze Skórnickiego i będzie git!!!!!!!!!!!!
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...
Saint pisze:Gelu czy to w Tipsy Train grała swojego czasu Marysia Dobrzańska?? Czy cos pokęciłem z kapelami...
Nie jestem upowazniony do udzielania tego typu informacji ale pozwole sobie odpowiedziec: tak tez bylo.
EDIT
O prosze, informacje na ten temat mozna znalezc w dziale historia na stronie podanej przez Gela.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2006, o 17:17 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.

Saint pisze:Gelu czy to w Tipsy Train grała swojego czasu Marysia Dobrzańska?? Czy cos pokęciłem z kapelami...
Już wojtas odpowiedzial - dodam, że Marysia gra też na naszej najnowszej płycie. A swego zcasu grała w TT nie tylko ona - uzbierałoby się tego trochę - nie każdy mógł ze mną wytrzymać
bkapusta pisze:Ja poza rockiem polecam a440, daft punk, chemical brothers, prodigy i wlasnie instructora... ewentualnie bomfunk mc's
O to to! Moje propozycje spośród faworytów, też moich
DP- Human After All i Robot Rock + klasyka oczywiście
CHB- Hold Tight London, The Big Jump
P- Girls, Action Radar, You Will Be Under My Wheels
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gelo pisze:Geest pisze:Gelo pisze:Tipsy Train...
Kto przepada za hardrockiem to o Tipsach raczej słyszał, a w Lublinie to już powinien
Żeby nie było nie na temat
PS. Fanów Dżemu, a przede wszystkich Ryśka Riedela informuję, że w czwartek (2 lutego) w Lublinie gra zespół Cree. Bastek odziedziczył głos po ojcu
-
Speedway Fan
- Senior
Kto przepada za hardrockiem to o Tipsach raczej słyszał, a w Lublinie to już powinienSzkoda Gelu, że nie było was w Lublinie na orkiestrze (strasznie ostatnio podupada
)
Podupada jak wszystko w tym mieście - podcieranie dupy szkłem. Zagraliśmy za to w Sanoku, gdzie na rynku (a nie w jakiejś muszli) było kikanaście tysięcy ludzi i pełna oprawa - po prostu rock&roll w czystej postaci.
dilucio pisze:znalazlem jeszcze jeden ciekawy kawalek ktory moglby sie nadawac moze nie w calosci ale moznaby powycinac pare momentowtylko niestety nie wiem jak go tutaj wkleic wiec podam tylko sam tytul
Master Blaster-Since You Ve Been Gone
Nie wiem czy przypadkiem nie jest to cover - piosenke tym samym tytule nagrał kiedyś Rainbow.
- Łoptymista
- Trener
Po mojemu ta muza żużlowa powinna mieć kopa. Wypierdy pewno nie przejda ale taki subtelny Rammsteinik bylby ok.
runda przed meczem - LINKS 2 3 4
przed starem FEUER FREI !
na czesc: pzrepoconego po meczu wdzianka MF "du riechst so gut"
po wielkiej kupie: "Ashe zu ashe"
i jedziemy!
EDIT: Shacku jak mam dac te kawalki. moge przyniesc plyte na strych i wtedy Ty sie bedziesz meczyl.
runda przed meczem - LINKS 2 3 4
przed starem FEUER FREI !
na czesc: pzrepoconego po meczu wdzianka MF "du riechst so gut"
po wielkiej kupie: "Ashe zu ashe"
i jedziemy!
EDIT: Shacku jak mam dac te kawalki. moge przyniesc plyte na strych i wtedy Ty sie bedziesz meczyl.