Podpisy
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:Ja wydrukuję formularz i mogę zebrać troszke podpisów ale dużo będzie od osób które nawet sie nie znają na żużluWięc może być od takich
Bo chyba o to chodzi aby było ich jak najwięcej
![]()
No i Mikas marudziłeś, marudziłeś i pomogło
PS. Czekamy na kolejne podpisy - zbierać, przynosić, wysyłać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
czekajcie czekajcie, ja tu też walczę, a jutro wyślę moją listę do siostry i cały Orlik Lublin i SPR II się popodpisują więc powinna się nazbierać cała stronameesha pisze: Czekamy na kolejne podpisy - zbierać, przynosić, wysyłaćTrochę już jest ale przydałoby się więcej
Czas do końca następnego tygodnia...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
meesha pisze:PS. Czekamy na kolejne podpisy - zbierać, przynosić, wysyłaćTrochę już jest ale przydałoby się więcej
Czas do końca następnego tygodnia...
meesha bardzo chętnie bym jeszcze pomógł i pozbierał, lecz teraz wiadomo ferie... dużo osób wyjeżdża, do szkoły się nie chodzi ( na szczęście
Pozdrawiam

Fantyś pisze:W którym to jest dokładnie miejscu
ul Gleboka 10 to pasaz handlowy-apteka,sklep procent, bank i telepizza schodami na gore po prawej stronie lokal 45 to wlasnie "Na Strychu" gdzies juz bylo tlumaczone ......
wojteko i jak wpadne to nagrasz mi tą płyte jutro z meczu TŻ-KSŻ
oczywiscie ze nagram(tak jak obiecalem)-przynies czysta CD-R 700 MB pzdr
edit wojteko w zasadzie to dobrze ze przypomniales mi FantyÅ›-juz Ci nagralem,czekam na czysta CD-R w sobote
wojteko pisze:Fantyś pisze:W którym to jest dokładnie miejscu
ul Gleboka 10 to pasaz handlowy-apteka,sklep procent, bank i telepizza schodami na gore po prawej stronie lokal 45 to wlasnie "Na Strychu" gdzies juz bylo tlumaczone ......wojteko i jak wpadne to nagrasz mi tą płyte jutro z meczu TŻ-KSŻ
oczywiscie ze nagram(tak jak obiecalem)-przynies czysta CD-R 700 MB pzdr
edit wojteko w zasadzie to dobrze ze przypomniales mi FantyÅ›-juz Ci nagralem,czekam na czysta CD-R w sobote
A w jakich godzinach mam tam być??Dzięki za nagranie
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
- jas
- Senior
- Kontakt:
Fantyś pisze:Cooper pisze:Fantyś pisze:A w jakich godzinach mam tam być??Dzięki za nagraniei jak Cię rozpoznam
To Wojteko pozna CiebieNo chyba, ze Cie z kims pomyli
a w jaki sposób on mnie rozpozna??no i o której tam trzeba być aby go zoastać
to taki dowcip byl. a tak wlasciwie to moglibysice przejsc na pw
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
yoongo pisze:Dobra to kiedy teraz mozna wkleić te podpisy zarzucić ?
Jutro (w sobotę 04.02.) pub Na Strychu (Baranek wie gdzie bo już był podobno
Powoli będziemy finalizować akcję więc prosimy o podkręcenie tempa
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Manitou pisze:ON jest jak Chuck Norris...wie wszystko i zna wszystkichFantyś pisze:a w jaki sposób on mnie rozpozna??no tylko, że nie ma brody jak wspomniał grzesieck
Ha,a właśnie że wojteko ma teraz bródkę
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Albo mamasadychor pisze:Na Strychu prawdopodobnie pojawi siÄ™ siostra Manitou![]()
![]()