Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)

żużel w Lublinie

Wybierz koszulkÄ™

1.
33
21%
2.
73
46%
3.
51
32%

Liczba głosów: 157

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#101 Postautor: Nazir » 2 lutego 2006, o 14:57

Pierwotny napis - TAK !
Koziołki na rękawach - NIE !
Zgadzam się z bkapusta, że to przerost formy nad treścią.
Wcale o atrakcyjnosci koszulki nie decyduje ilość (w tym wypadku) koziołków.
Jednak jesli ktoś by się przy tym upierał to proponuję model koszuli tzw. hawajskiej - cała w koziołkach, tu koziołek, tam koziołek i jeszcze obok dwa się rogami stykają (koziołki oczywiście) ... :D

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#102 Postautor: Torsen » 2 lutego 2006, o 15:24

Panowie, wszystko dobrze, tylko że macie nieaktualnego koziołka. Podobno mają zmienić... ;)

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#103 Postautor: zdzisio » 2 lutego 2006, o 15:35

Dobra koszulka szkoda ze na plecacha jest tak malo ale i tak jest fajnie wszystko ciekawe teraz jakie koszty beda takiej koszulki

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#104 Postautor: mikas » 2 lutego 2006, o 16:44

Odpowiedz z firmy Regio:
A więc tak: co do Koziołka to pomyślimy nad nim, graifk już nad nim pracuje i zobaczymy czy da się go wykonać naszą metodą czyli flexem, żeby wszystkie nadruki na koszulce były jednakowe. Jak będę miał gotowy projekt wtedy wyślę go oczywiscie do akceptacji. Jeśli chodzi natomiast o koszt takiej koszulki: Z wszystkimi nadrukami, które są aktualnie na koszulce musiałoby to kosztować ok. 60 zł za sztukę. Kibice z Rzeszowa będą u nas zamawiac też koszulki dla kibiców i ich koszulka kosztuje 50 zł z tym że na ich projekcie odchodzi koszt tego napisu z przodu, czyli w Waszym przypadku TŻ MOTOR i na dole pod Koziołkiem LUBLIN. A to że te napisy są w półkolu niestety też podwyższa koszt nadruku, a jeśli jeszcze miało to by być z obrysem.... wtedy niestety byłoby to jeszcze droższe. Pomyślcie jeszcze nad tym, będziemy w
kontakcie.

Także jak widać tanio to nie wychodzi nawet z poprawionymi napisami bez obrysu czyli tymi z ostatniego projektu. O koziołkach na rękawach chyba też można zapomnieć, bo wtedy koszt pewnie wzrośnie do ok 80zł.
Moge wysłac maila z prośbą o wycenę do firmy która robiła koszulki kibicom Gorzowa i Krosna tylko niestety ich jakośc będzie znacznie gorsza,więc nie wiem czy ma to sens :(
Można by ewentualnie zrezygnować z napisów z przodu koszulki i zostawić samego koziołka jeśli cena ma byc w granicach 50zł tak jak ma Rzeszów.
Na razie czekam na ich poprawiony projekt, który sporządzi ich grafik i który wyślą do akceptacji i umieszcze go tutaj na forum.

P.S. Ja bym osobiście zrezygnował z dolnego napisu na tyle koszulki.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#105 Postautor: wojtas » 2 lutego 2006, o 17:06

Z przodu napisy wg mnie musza zostac. Z cudami sie musimy niestety pozegnac. Napisy tez raczej proponuje zostawic jednolite czarne - mimo ze wygladaja znacnzie gorzej od pierwotnych.

mikas pisze:P.S. Ja bym osobiście zrezygnował z dolnego napisu na tyle koszulki.

Ja tez.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#106 Postautor: Jaga » 2 lutego 2006, o 17:07

mikas pisze:P.S. Ja bym osobiście zrezygnował z dolnego napisu na tyle koszulki.

Jeżeli z przodu wokół koziołka będzie nazwa klubu to w sumie dolny napis z tyłu jest zbyteczny bo zazwyczaj ludzie tam umieszczają nazwe klubu!!

Ja bym walnął na plecach tylko ksywe tak aby widoczna była ew jakiś napisik a z przodu tak jak to Geest zaproponował i gitara ;)

I niektórzy niech pamiętają że koszulka powinna być w miare skromna a widoczna z daleka bo naprawde nie ma sensu robić szopki z koszulki klubowej ... a najczęściej jest tak że rzecz prosta jest najładniejsza ;)
Logo ... nazwa klubu ... ksywa ... i jest wypasik 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

pysio

#107 Postautor: pysio » 2 lutego 2006, o 17:59

A moze zrezygnowac z nicka bo chyba z nazwy to troche nie bardzo :!: a tak na marginesie czy napisy beda juz ustalone czy jak to mowił Jaga kazdy wstawi sobie co bedzie chciał czyli np samo Tż Lublin :?:

ps. Co z projektem pierwszym?? Bedzi tylko i wyłacznie realizowany projekt ktory zwyciezył :?: :P

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#108 Postautor: K.A.M.I.L. » 2 lutego 2006, o 18:21

Podzielam zdanie Jagi, co do tego żeby zrezygnować z napisu na dole z tyłu koszulki. Jeśli chodzi o resztę to z przodu koziołek napis z tyłu nick i wystarczy.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: mikas » 3 lutego 2006, o 09:56

Potrzebuję naszego koziołka który jest na koszulce w Corelu najlepiej 9. Wojtek78 albo Wojteko macie go gdzies na dysku w takiej postaci??
Jak ktoś inny ma to też niech da znać :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#110 Postautor: wojteko » 3 lutego 2006, o 11:22

mikas pisze:Potrzebuję naszego koziołka który jest na koszulce w Corelu najlepiej 9. Wojtek78 albo Wojteko macie go gdzies na dysku w takiej postaci??

ja powinienem miec.... problem jest taki ze musze poszukac CD-ki archwalne po go! :cry:
P.S wlasnie koziolki byly robione pod ploter tnacy (te z rękawów) w Corelu wer.9 lub 10 .......niepamietam dokladnie , jak znajde-w sobote przyniose pzdr

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#111 Postautor: AGENCIK » 3 lutego 2006, o 11:33

Jestem za tym aby z tyłu na dole napisów nie było jak ktos wpusci koszulke to i tak ich nie bedzie widać
Za to z przodu koszulki nic nie zmieniac nawet gdyby trzeba było dac 10 zł wiecej jest poprostu super i tak ma pozostać

rumburaque
Szkółkowicz

#112 Postautor: rumburaque » 3 lutego 2006, o 11:55

o tak wpuścić koszulę w spodnie a spodnie podciągnąć pod same pachy :lol:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#113 Postautor: Jaga » 3 lutego 2006, o 12:21

rumburaque pisze:o tak wpuścić koszulę w spodnie a spodnie podciągnąć pod same pachy :lol:

Jeszcze się lekko przygarbić przefarbować włosy na rudo gdzieniegdzie sieknąć jakiegoś pryszcza i mammy wzorcowy model józka :P :lol:

Tak że może bez takich :D

Ale co do wkładania koszulek w spodnie to u nas biega po stadionie ok 200 osob w takich koszulkach i jeszcz enikogo nie widziałem żeby wkładał ją w spodnie ... nawet sam tego nie próbowałem hehe ale pewnie niewygodnie jest 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#114 Postautor: Torsen » 3 lutego 2006, o 12:27

mikas pisze:Potrzebuję naszego koziołka (...) w Corelu

Ale tego starego, czy tego, co go mają wprowadzić? :)

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#115 Postautor: zdzisio » 3 lutego 2006, o 13:42

Tez mi sie zdaje ze stylu na dole ten napis nie potrzebny jest przeciez nikt sie nie bedzie patrzyl nikomu gdzies nadol tylko wystarczy jak zobaczy z przodu

rumburaque
Szkółkowicz

#116 Postautor: rumburaque » 3 lutego 2006, o 13:50

napis na dole dla modelu żeńskiego, wtedy bez skrępowania.......
No właśnie bez takich heheh i do tego pasek z mega klamrą :lol:
pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#117 Postautor: mikas » 3 lutego 2006, o 16:25

Torsen pisze:
mikas pisze:Potrzebuję naszego koziołka (...) w Corelu

Ale tego starego, czy tego, co go mają wprowadzić? :)

Na razie jeszcze tego starego, ale po ewentualnym awansie do e-ligi pewnie trzeba będzie zamienić go na tego nowego, wtedy wprowadzą go chyba na 100% :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#119 Postautor: mikas » 4 lutego 2006, o 01:47

sting126 pisze:
mikas pisze:wtedy wprowadzÄ… go chyba na 100% :wink:

chyba na 100%? :roll:

PS. musialem sie czepic:D

Napisze krótko: spier...niczaj :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#120 Postautor: Mawiik » 4 lutego 2006, o 15:20

Mam taka prozbe czy moglby ktos zamiescic tego koziolka co maja wprowadzic, :?: bo niezabardzo mam jak spradzic a jestem ciekawy
z gory dzieki :wink:

wojteko
Senior

#121 Postautor: wojteko » 4 lutego 2006, o 15:29

Mawiik pisze:Mam taka prozbe czy moglby ktos zamiescic tego koziolka

alez proze :wink: koziolek jest taki sam jak na logo FanKlubu
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#122 Postautor: meesha » 4 lutego 2006, o 16:48

Wojteku, koledze chyba chodziło o ten nowy wzór koziołka co ma go Torsen w awatarze :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

wojteko
Senior

#123 Postautor: wojteko » 4 lutego 2006, o 17:50

meesha pisze:Wojteku, koledze chyba chodziło o ten nowy wzór koziołka co ma go Torsen w awatarze :lol:

tak tak mozesz meesha miec w zasadzie racje :wink: to jest tak samo jak...... w plastronie z koziolkiem na plastronie :shock: :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#124 Postautor: mikas » 5 lutego 2006, o 10:21

Oto jak będą sie przedstawiały ceny.
Koszulka + Koziołek + napis z przodu + ksywka z tyłu to będzie jakieś 60 zł (rezygnujemy z napisu dolnego z tyłu).
Jeśli ktos by chciał napis z przodu w obrysie jak na pierwotnym projekcie Geesta koszt koszulki wyniesie 70zł.
Dostaliśmy dosc spory rabat, bo np. w porównaniu z koszulkami rzeszowiaków którzy mają z przodu tylko żurawia (czy tam mewe), który zawiera mniej szczegółów niż nasz koziołek oraz nie mają z przodu żadnych napisów płacimy tylko 10zł drożej. Cene produkcji podwyższa też fakt że napisy są w półkolu i wiadomo siłą rzeczy zajmuje to dużo większą powierzchnię na wycinanej folii, no a jeśli dochodzi do tego obrys, koszt tych nadruków muszą oni policzyć podwójnie.
Na początku tygodnia dostaniemy od ich grafika ostateczny projekt koziołka (po małym tuningu), który będą oni w stanie nam zrobić. Wtedy też będziemy wiedzieli jak ostatecznie będzie wyglądac z nim koszulka i jeśli nie będzie jakiejś kichy to zaczniemy zapisy na koszulki.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#125 Postautor: kdsz » 5 lutego 2006, o 10:30

Mikas, pytałes o rozmiary dla dzieci?