Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1426 Postautor: Smirnek » 2 lutego 2006, o 09:03

Chris C. pisze:"Młodzieńcza fantazja"(kilar)"oprócz juniorów to niczym nie mogą się
poszczycić"(portek)...panowie o co wam chodzi???
Chyba że wasz skład rzuca wszystkich na kolana ???
Świst ,Rempała itd.moim zdaniem pewniak do wejścia do extraligi...
hhhaaaa...haaaaaa...haaaaaaaa....haaaaaa....hahaaaaaaaa :D :D :D

No macie kim straszyć. Jensenem :lol:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1427 Postautor: luCas » 2 lutego 2006, o 09:07

Chris C. pisze:"Młodzieńcza fantazja"(kilar)"oprócz juniorów to niczym nie mogą się
poszczycić"(portek)...panowie o co wam chodzi???
Chyba że wasz skład rzuca wszystkich na kolana ???

Hehehe po pierwszym wystepie Jensena juz sie nie bedziesz tak smiac. Wtedy bedzie :( :( :(
A jakie masz argumenty, chetnie posluchamy na temat skladu seniorskiego Gniezna, a to moje zdanie:
Jurczynski? Mistrz 2-giej ligi, na turniejach nic nie pokazal. Nie wiem kogo on moze postraszyc? Knapp objezdzal go jak dziecko.
Pecyna, ktory sie nie lapal do skladu Gorzowa, ktory wedlug was ma wozic kolo 10 punktow, co mu sie w zeszlym sezonie zdazylo TYLKO 1 raz, a liga bedzie mocniejsza.
Cieslewicz autor spadku do 2-giej ligi w sezonie 2004? U nas juz byl taki jeden z najlepsza srednia w 2-giej lidze i zdaje sie nastepny sezon skonczyl na 33 pozycji wsrod zawodnikow 1 ligi.
Kowalskiego, JAnkowskiego i Linette nie bede komentowal.
Chetnie poslucham, jaki jest punkt widzenia kibicow z Gniezna?
Jedynym mocnym punktem beda juniorzy, chociaz nie chce prorokowac, radze poczekac i ocenic ich forme na torze.
PS Nie piszcie nic w stylu "nazwiska nie jezdza" , bo akurat rzeczywistosc pokazala wiele razy, ze jednak jezdza.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Chris C.

#1428 Postautor: Chris C. » 2 lutego 2006, o 11:50

Zobaczymy co siÄ™ wydarzy 23 kwietnia...
Jensen 11+2bonusy :lol:

Holly

#1429 Postautor: Holly » 2 lutego 2006, o 11:53

Mi też sie niestety wydaje że Jensen poniżej 10pkt nie zejdzie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1430 Postautor: Cooper » 2 lutego 2006, o 11:53

Chris C. pisze:Zobaczymy co siÄ™ wydarzy 23 kwietnia...
Jensen 11+2bonusy :lol:

No i caly czas do zwyciestwa brakuje wam 35 punktow :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1431 Postautor: Gelo » 2 lutego 2006, o 11:54

Moje zdanie jest takie, że Start zajmie przedostatnie miejsce - przed Krosnem. Większość zawodników z Gniezna znamy w miarę na bieżąco - ani Zorro (typowy obcokrajowiec na II ligę) ani tym bardziej Pulpet krzywdy nikomu nie zrobią. Andersson już sie raz u nas "pokazał". Jankes, w którego tak mocno wierzą kibice Startu był najgorszym sklasyfikowanym seniorem w lidze. Tym bardziej nie rozumiem tych kpin z Jacy i Twistiego, których z Jankesem dzielą miliony lat świetlnych. Jordan - bez komentarza, to samo Kowal i "Minetta". Rzeczywiście najmocniejszą ich formacją są juniorzy, ale też nie są to jakieś wybitne orły.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1432 Postautor: bkapusta » 2 lutego 2006, o 11:56

Panowie nie ma co z zwyklym debilem dyskutowac. Jesli by sie jeszcze pojawil ktos rozsadny z tego Gniezna to jeszcze jeszcze mozna by pogadac ale jak widac ten plankton nie zasluguje na to...

Swoja droga przypominaja mi sie kibice Gniezna z 2003/2004 ojej napinacze laczacy subtelny urok wsi podkarpackiej Rzeszow z wyzszacia mieszkancow zachodnich 'landow' charakterystyczna dla Zielonogorzan.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1433 Postautor: Gelo » 2 lutego 2006, o 11:56

Holly pisze:Mi też sie niestety wydaje że Jensen poniżej 10pkt nie zejdzie.

Mi się też tak wydaje - uważam, ze jest w stanie wpierniczyć ok. 13 bananów podczas meczu.

Holly

#1435 Postautor: Holly » 2 lutego 2006, o 12:07

Nie bądźcie takimi ignorantami bo sie zdziwicie jak Brhel czy Shields będą właśnie robić po 2 , 3 punkty w meczach.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1436 Postautor: luCas » 2 lutego 2006, o 12:18

Ciekawe czy Jensen w kontrakcie ma zapisany zapas kielbasek i grill przenosny, oprocz finansowych to chyba jego jedyne wymagania.
Nie bądźcie takimi ignorantami bo sie zdziwicie jak Brhel czy Shields będą właśnie robić po 2 , 3 punkty w meczach.

Moze sie i tak zdarzyc,ale gdy czytam, ze Jensen moze zrobic 13+bonusy to mam przed oczami mecze i jego jazde np w Ostrowie:
J.B.JENSEN 1 (1,d3)

u nas z Rybnikiem
J.B.JENSEN 1 (0,1)

czy u nas z Grudziadzem, chyba nie musze przypominac jego akcji z 14 biegu, gdy pozbawil nas wygranej w meczu.
J.B.JENSEN 6+1 (1,1*,2,2,0)

Jak tu wierzyc w te 13+bonusy??

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1437 Postautor: bkapusta » 2 lutego 2006, o 12:21

Ponoc Jesper ma smigac dla gniezna za kotlety, do 6 ptk. placa mielonymi, powyzej dunczyk dostanie wyplate w schabowych. Ryczalt za przyjazd na mecz: miska ziemniakow.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Czarek
Trener

#1438 Postautor: Czarek » 2 lutego 2006, o 12:22

bkapusta pisze:Panowie nie ma co z zwyklym debilem dyskutowac. Jesli by sie jeszcze pojawil ktos rozsadny z tego Gniezna to jeszcze jeszcze mozna by pogadac ale jak widac ten plankton nie zasluguje na to...

Swoja droga przypominaja mi sie kibice Gniezna z 2003/2004 ojej napinacze laczacy subtelny urok wsi podkarpackiej Rzeszow z wyzszacia mieszkancow zachodnich 'landow' charakterystyczna dla Zielonogorzan.

Z każdym można dyskutować chyba, że zaczyna obrażać - jak Ty.

Nie ośmieszaj się nazywając Rzeszów wsią, bo to Lublin staje sie największą wiochą wschodniej Polski. To Rzeszów się rozwija, tam ruszają inwestycje, tam przyciągają kapitał, powstaje autostrada, rozbudowuje się lotnisko. Tam wreszcie zbudowano silny klub i tam powstanie nowoczesny stadion. A "nasz" sołtys Pruszkowski dalej pielęgnuje skansen...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1439 Postautor: kilar » 2 lutego 2006, o 12:36

Chris C. pisze:Chyba że wasz skład rzuca wszystkich na kolana ???

No i co tak rzysz :?: To, ze zakontraktowaliscie tylu seniorow - powiedzmy szczerze srednich - nie znaczy, ze odrazu podbijecie cala lige. A prawda jest taka, ze po wzmocnieniach Krosna ciezko wam bedzie (przynajmniej z ich terenu) wywiezc punkty. Wiec radze troche przystopowac ten hurra-optymizm i realnie spojrzec na swiat.
Swist, Remplala oczywiscie, ze nie sa pewniakami do awansu, ale w znacznym stopniu moga sie przyczynic do osiagniecia tego celu. Lecz i tak wszystko zweryfikuje tor... juz niedlugo.

czarek pisze:Nie ośmieszaj się nazywając Rzeszów wsią, bo to Lublin staje sie największą wiochą wschodniej Polski. To Rzeszów się rozwija, tam ruszają inwestycje, tam przyciągają kapitał, powstaje autostrada, rozbudowuje się lotnisko. Tam wreszcie zbudowano silny klub i tam powstanie nowoczesny stadion...

Ale czy te wszystkie inwestycje zmienia mentalnosc wsrod jozkow
:?: Nie wydaje mi sie, baaaaaa nawet jeszcze bardziej beda sie napinac, ze czego to w Lublinie nie ma, a u nich jest...
Mozna "byc i wiocha" ale wazne jest co soba reprezentujesz, ale jak nie wiesz co jest wazne to Mezo Ci powie a raczej zaspiewa.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1440 Postautor: bkapusta » 2 lutego 2006, o 12:50

W wyrazeniu 'wies rzeszow' chodzilo mi o sprawe mentalnosci tamtejszych kibciow nie zas inflastruktury miasta ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Czarek
Trener

#1441 Postautor: Czarek » 2 lutego 2006, o 12:50

kilar pisze:Ale czy te wszystkie inwestycje zmienia mentalnosc wsrod jozkow
:?: Nie wydaje mi sie, baaaaaa nawet jeszcze bardziej beda sie napinac, ze czego to w Lublinie nie ma, a u nich jest...
Mozna "byc i wiocha" ale wazne jest co soba reprezentujesz, ale jak nie wiesz co jest wazne to Mezo Ci powie a raczej zaspiewa.

Nie wiem, nie znam nikogo z Rzeszowa, ale jeśli poszli po rozum do głowy i rozwijają się, w przeciwieństwie do Lublina, i będą niedługo nieformalną stolicą wchodniej Polski to nie jest z nimi tak źle.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1442 Postautor: grzesieck » 2 lutego 2006, o 12:56

Obrazek
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1443 Postautor: Smirnek » 2 lutego 2006, o 12:59

Czarek pisze:
kilar pisze:Ale czy te wszystkie inwestycje zmienia mentalnosc wsrod jozkow

Nie wiem, nie znam nikogo z Rzeszowa, ale jeśli poszli po rozum do głowy i rozwijają się, w przeciwieństwie do Lublina, i będą niedługo nieformalną stolicą wchodniej Polski to nie jest z nimi tak źle.

Lol a tak ci jeszcze powiem że geograficznie we wschodniej Polsce leżą jeszcze takie piełne miasta jak Kraków i Warszawa. A jak patrzeć na prawą stronę Wisły to południowa część Krakowa również jest po prawej stronie. A od Rzeszowa to nawet Świdnik jest ładniejszy. Rzeszów śmierdzi komuną i tyle. Byłeś kiedyś np. w okolicach dworca w Rzeszowie? Tam jest dopiero syf. I jakoś nie widzę żeby to miasto się rozwijało.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1444 Postautor: luCas » 2 lutego 2006, o 13:10

Byłeś kiedyś np. w okolicach dworca w Rzeszowie? Tam jest dopiero syf. I jakoś nie widzę żeby to miasto się rozwijało.

Specyfika polskich dworcow i ich okolic wlasnie jest syf i rzadko sie zdarza zeby bylo inaczej.
U nas na dworcu i w okolicy tez super nie jest, tak samo jak i w Rzeszowie, Krakowie i innych miastach. Polecam odwiedziny dworca PKS w Poznaniu...:lol:
Chodzi o to, ze tam wszystko jest robione z glowa. U nas nie ma porzadnego basenu, nie mowiac o takich frykasach jak sa np. w Lesznie, polowa Lublina jezdzi do Naleczowa, a ekspert z ratusza mowi ze, "nie ma zapotrzebowania na takie atrakcje, jak park wodny" Cos tu jest nie tak.
Ostatnio zmieniony 2 lutego 2006, o 13:17 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1445 Postautor: bkapusta » 2 lutego 2006, o 13:14

taka macie wladze jaka sobie wybraliscie. Nikt wam jej nie narzucil. Przy nastepnych wyborach glosujcie rozwaznej ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1446 Postautor: grzesieck » 2 lutego 2006, o 13:14

luCas pisze:Specyfika polskich dworcow i ich okolic wlasnie jest syf i rzadko sie zdarza zeby bylo inaczej.
U nas na dworcu i w okolicy tez super nie jest, tak samo jak i w Rzeszowie, Krakowie i innych miastach. .

co jak co, ale nasz dworze po remoncie prezentuje sie naprawde wysmienicie w porownaniu do takich miast jak Krakow, Rzeszow, Wroclaw, Lodz czy nawet Warszawa (nie chodzi mi o infrastrukture tylko o sam wyglad).

okolica to inna sprawa ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1447 Postautor: Smirnek » 2 lutego 2006, o 13:54

luCas pisze:
Specyfika polskich dworcow i ich okolic wlasnie jest syf i rzadko sie zdarza [/quote]
Ale jednak się zdarza bo dworce w Gdańsku i Gdyni są w bardzo ładnych miejscach i raczej syfu koło nich nie ma.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#1448 Postautor: Ar2rB » 2 lutego 2006, o 13:56

grzesieck pisze:
co jak co, ale nasz dworze po remoncie prezentuje sie naprawde wysmienicie w porownaniu do takich miast jak Krakow, Rzeszow, Wroclaw, Lodz czy nawet Warszawa (nie chodzi mi o infrastrukture tylko o sam wyglad).

a nawet dworzec w Zielonej Dziurze przypominający stację: Lublin-Zemborzyce (tylko o niebo więcej w Zielonej śmierdzi....).

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1449 Postautor: wojtas » 2 lutego 2006, o 13:57

grzesieck pisze:co jak co, ale nasz dworze po remoncie prezentuje sie naprawde wysmienicie w porownaniu do takich miast jak Krakow, Rzeszow, Wroclaw, Lodz czy nawet Warszawa (nie chodzi mi o infrastrukture tylko o sam wyglad).

okolica to inna sprawa ;]

true

Niestety dworzec w Polsce oprocz jakiegos punktu strategicznego miasta i znaczenia komunikacyjnego ma tez inne przeznaczenie, mianowicie jako noclegownia roznego rodzaju srodowisk. Z takich i innych powodow wiekszosc dworcow wyglada tak a nie inaczej. Nasz rzeczywiscie prezentuje sie okazale na tle innych.

Co do historii jamy jozkowej. Rzeszow najwiekszy rozkwit notowal za komuny, gdzie czerwoni przywodcy postawili na jego rozwoj i przodowanie na wschodzie. My w tym samym czasie stalismy w miejscu, wiec nie dziwne ze gospodarczo mozemy im z lekka ustepowac. Ale biorac pod uwage ich mentalnosc to niedlugo to potrwa :wink:
Obrazek