Skład na sezon 2006
Troll pisze:Mam pytanko: Czy któryś z naszych doświadczonych zawodników ma może uprawnienia trenera?
Jacek Rempała
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Skoro w klubie ma zostac p. Bielecki, a potrzeba kogos, kto w praktyce przekaze mlodziezy "jak jezdzic", to czemu by nie Mordel Jerzy wzor mlodziezy? Nie bedzie trenowal, tylko pokazywal w praktyce mlodym zawodnikom to, co powie im p. Bielecki. Poza tym moze pomoc mlodym przy sprzecie. Niech Jerzy robi jakies papiery szybko, klub niech mu ustali jakas stala pensje, i bedzie git. Jerzy sie na pewno zgodzi. I nie widze w tym pomysle nic zlego 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Przed nami ostatnie 20 godzin okresu transferowego. Z tego co się orientuję w Lublinie już (raczej
) nikt nie podpisze żadnego kontraktu. Myślę więc, że po napisaniu przez nas niemal 5000 postów w tym temacie czas zebrać "do kupy" skład na sezon 2006
Jakby się ktoś nie domyślił to w kolejności podane są: imię i nazwisko, narodowość i wiek
Przy okazji mam takie pytanie - czy zawodnicy nadal mogą być wypożyczani do innego klubu po 3-ciej kolejce czy już od 1-go lutego
Kod: Zaznacz cały
Seniorzy:
Bohumil Brhel Czechy 41
Mariusz Franków Polska 28
Grzegorz Knapp Polska 27
Chris Louis Anglia 37
Jerzy Mordel Polska 37
David Norris Anglia 34
Jacek Rempała Polska 35
Adam Shields Australia 29
Piotr Åšwist Polska 38
U-23:
Daniel Jeleniewski Polska 23
Tomas Suchanek Czechy 22
U-21:
Andreas Messing Szwecja 19
Maciej Michaluk Polska 17
Jurica Pavlic Chorwacja 16
Karol Polak Polska 17
Lubos Tomicek Czechy 20
Jakby się ktoś nie domyślił to w kolejności podane są: imię i nazwisko, narodowość i wiek
Przy okazji mam takie pytanie - czy zawodnicy nadal mogą być wypożyczani do innego klubu po 3-ciej kolejce czy już od 1-go lutego
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Seniorzy:
Bohumil Brhel Czechy 41
Grzegorz Knapp Polska 27
Chris Louis Anglia 37
Jerzy Mordel Polska 37
David Norris Anglia 34
Jacek Rempała Polska 35
Piotr Åšwist Polska 38
U-23:
Tomas Suchanek Czechy 22
U-21:
Maciej Michaluk Polska 17
Jurica Pavlic Chorwacja 16
Karol Polak Polska 17
Lubos Tomicek Czechy 20
Srdenia tej kadry 27.5 o ile sie nie myle
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
jas pisze:a wie ktos co sie dzieje z Sebkiem Truminskim? bo jakos nic nie slychac, konczy kariere czy jak?
W ostatnim Tygodniku Żużlowym Seba mówi: "Prowadze rozmowy, ale gdzie i czy w ogóle w Polsce wyląduję to nie wiem. Druga liga to ostateczność i zanim się na nią zdecyduję, jeszcze raz wszystko to przemyśle. Jesli nie bede jeździł w Polsce bede jeździł w Anglii i Rosji. Na Wyspy wybieram się w marcu. Będę testowany w jednym z klubów.."
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Czarek pisze:w składzie na ten sezon jest Kacper Kępa
Gawrzyk pisze:Wrona i Bałabuch.
A to w takim razie już poprawiam
Seniorzy:
Bohumil Brhel Czechy 41
Grzegorz Knapp Polska 27
Chris Louis Anglia 37
Jerzy Mordel Polska 37
David Norris Anglia 34
Jacek Rempała Polska 35
Piotr Åšwist Polska 38
U-23:
Tomas Suchanek Czechy 22
U-21:
Szymon Bałabuch Polska 20
Kacper Kępa Polska 19
Maciej Michaluk Polska 18
Jurica Pavlic Chorwacja 17
Karol Polak Polska 17
Lubos Tomicek Czechy 20
Krzysztof Wrona Polska 21
bkapusta pisze:Srdenia tej kadry 27.5 o ile sie nie myle
No i już spadła do 26,4
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006, o 16:38 przez meesha, łącznie zmieniany 2 razy.
Kurde, pół nocy szukałem jego daty urodzenia i jedyne coi się udało wyguglać to ta stronka, na której w 2005 roku pisali, że ma 15 latDrabol pisze:Nie mają równiutko 500 lat a 501, gdyż Jurica urodzony jest w 1989 roku,
http://www.dvd.hr/speedway/engindex.htm
Jeżeli patrzyc rocznikowo, to Maciek ma juz 18 lat
Faktycznie
Choć na http://www.michaluk.czarnysport.pl/sylwetka.php na dole strony w dziale "Maciek w liczbach" jak byk napisane: "17 - tyle mam obecnie lat"
Ale 502 to też ładna liczba
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
meesha pisze:Kurde, pół nocy szukałem jego daty urodzenia i jedyne coi się udało wyguglać to ta stronka, na której w 2005 roku pisali, że ma 15 latDrabol pisze:Nie mają równiutko 500 lat a 501, gdyż Jurica urodzony jest w 1989 roku,![]()
http://www.dvd.hr/speedway/engindex.htm
Jak to możliwe wystapić w finale IMEJ w wieku 15 lat?
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006, o 19:16 przez Drabol, łącznie zmieniany 1 raz.
jas napisał:
a wie ktos co sie dzieje z Sebkiem Truminskim? bo jakos nic nie slychac, konczy kariere czy jak?
W ostatnim Tygodniku Żużlowym Seba mówi: "Prowadze rozmowy, ale gdzie i czy w ogóle w Polsce wyląduję to nie wiem. Druga liga to ostateczność i zanim się na nią zdecyduję, jeszcze raz wszystko to przemyśle. Jesli nie bede jeździł w Polsce bede jeździł w Anglii i Rosji. Na Wyspy wybieram się w marcu. Będę testowany w jednym z klubów.."
Jeszcze pare godzin do konca okienka a ja widziałem samochod Seby u mnie na osiedlu