Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
mikas pisze:Aha jeszcze jedna wiadomość. Jesli sie zdecydujemy na tą firmę to z tego co widzę nie będzie problemu żeby zrobic koszulki według projektu nr 1 i nr 2 (a moze nawet według wszystkich 3 projektów ) i kazdy będzie miał wybór i nie bedziemy ograniczeni do jednego projektu który wygra/ł w ankiecie
Jesli by różne projekty były zamawiane to nie wiem czy różne ceny by nie były ale myśle że jednak nie i pomysł byłby wypasiony choć najlepiej żeby wszyscy mieli w miare podobne ale dajmy wszyskim szanse
Mikas a nie mówiłem że Tomek jest spoko i się dopasuje do was a nie wy do niego ?
Jak ustalisz dokładnie co i jak w sprawie ceny to prosze o info bo coś czuje że się szarpne na koszulke Lublina a odbiore ja na turnieju ?
P.S.
Dziękuje tym co głosowali na mój projekcik bo nawet nie podejrzewałem iż nim tak daleko zajde a tu prosze taki szarak z Tarnowa jak ja się wybił

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
extreame pisze:Mi by pasowało rozwiązanie wypuszczenia trzech koszulekTo wtedy każdy by miał wybór, bo ja najchętniej wziął bym nr. 3
Ale jak będę zmuszony no to wtedy się weźmie co jest i się nie będzie wybrzydzało. Ale w sumie nie koszulka ważna, a drużyna
niespecjalnie ma to sens. akcja "koszulka" ma na celu głównie sprawienie, by kibice na stadionie byli bardziej widoczni i przez jednakowy strój zjednoczeni we wspólnym dopingu. robienie kilku wzorów koszulek mija się z celem, bo to nie rewia mody, ale stadion. o ile kewlary zawodników (a była i o tym dyskusja na forum) mogą być różne, bo oddają charakter zawodnika, są jego wyróżnikiem, są widzialną etykietą kogoś, kto siedzi w środku, to wszystko, co związane ze zorganizowanym dopingiem powinno być możliwie zbliżone do wojska - pełna dyscyplina, pełna jedność na zewnątrz, 100% zaangażowania, zero kaprysów i wydziwiania.
>> kiedy zakończy się etap wybierania projektu?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Myślę,że projekt możemy uznać za wybrany. Ogłaszam wszem i wobec że wygrał projekt Geesta
Teraz tylko prośba do Geesta o uproszczenie koziołka i liter, wtedy wyślę projekt do wyceny.
Zapytam wtedy też ile wyniesie nas projekt z pozostawieniem liter takich jakie są oraz z literami uproszczonymi. Jeśli chodzi o koziołka to myślę,że uproszczenie go jest koniecznością.
Teraz tylko prośba do Geesta o uproszczenie koziołka i liter, wtedy wyślę projekt do wyceny.
Zapytam wtedy też ile wyniesie nas projekt z pozostawieniem liter takich jakie są oraz z literami uproszczonymi. Jeśli chodzi o koziołka to myślę,że uproszczenie go jest koniecznością.
Jak tak patrze na koziolka to wydaje mi sie ze jedynym "skomplikowanym"
elementem sa wycieniowane uszy. Reszta to nic szczegolnego - szkic wypelniony kolorem. Mysle ze gdyby uproscic te uszy to niebyloby juz wiekszych trudnosci. Zamiast rozowych cieni pierdyknac po prostu troche czarnego i gra gitara.
P.S. Pragne koziolkow na rekawach
P.S. Pragne koziolkow na rekawach

Aha jeszcze jedna wiadomość. Jesli sie zdecydujemy na tą firmę to z tego co widzę nie będzie problemu żeby zrobic koszulki według projektu nr 1 i nr 2 (a moze nawet według wszystkich 3 projektów ) i kazdy będzie miał wybór i nie bedziemy ograniczeni do jednego projektu który wygra/ł w ankiecie
Mikas czyli jak będa do wyboru 2 rodzaje czy ten ktory został wybrany??
mikas podjudzaczu jeden, po co mieszczaćpysio pisze:Mikas czyli jak będa do wyboru 2 rodzaje czy ten ktory został wybrany??Aha jeszcze jedna wiadomość. Jesli sie zdecydujemy na tą firmę to z tego co widzę nie będzie problemu żeby zrobic koszulki według projektu nr 1 i nr 2 (a moze nawet według wszystkich 3 projektów ) i kazdy będzie miał wybór i nie bedziemy ograniczeni do jednego projektu który wygra/ł w ankiecie
No nie wiem, trzeba to jeszcze przemyśleć. Skoro i tak zamawiamy koszulki w tej firmie, to myślę,że nie byłoby problemu dla nich zrobienie kilku dodatowych według ich szablonów (nie znam sie dokładnie na sposobie produkcji ale wydaje mi sie że mają gotowe matryce czy coś takiego i nie pociąga to za sobą zadnych dodatkowych kosztów). Chodzi mi tylko o to żeby jak największa ilość osób była zadowolona, bo wiadomo że wszystkim i tak sie dogodzić nie da.
Myślę, że całą ankietę należy już zamknąc...oto zwycięzca: http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl ... g=pl&ppts=
uprościłem to w taki dość prostacki sposób. wyszło też prostacko
o ile z kozłem pół biedy, chyba że w ogóle ma być w skali szarości, o tyle napisy strasznie tracą bez obwódek
dlatego mi by tam najbardziej pasiło, jakby napisy były po staremu, a kozioł jakoś uproszczony. ile by to mogło kosztować na sztuke?
o ile z kozłem pół biedy, chyba że w ogóle ma być w skali szarości, o tyle napisy strasznie tracą bez obwódek
dlatego mi by tam najbardziej pasiło, jakby napisy były po staremu, a kozioł jakoś uproszczony. ile by to mogło kosztować na sztuke?
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006, o 21:34 przez Geest, łącznie zmieniany 2 razy.
Manitou pisze:Myślę, że całą ankietę należy już zamknąc...oto zwycięzca: http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl ... g=pl&ppts=
Może się wyłamię ale ja wolałbym jednak I HATE Chuck
mikas pisze:No nie wiem, trzeba to jeszcze przemyśleć.
do mikasa i reszty forumowiczow.... "nadworny" grafik FK wyjechal na obczyzne ale zostaly mi po nim jakies niedokonczone dziela graficzne w Corelu.... m.innymi znalazlem cos takiego :
Jelonek "przerobiony" na black-white