Skład na sezon 2006
CoÅ› mi sie wydaje ze A.Messing moze byc czarnym koniem.Co prawda trzeba wziac poprawke na klase przeciwnikow ale i tak liczba punktow jak na juniora robi wrazenie.
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_ld.php?id=1089883634
Co do Louisa to wielkie gratulacje dla zarzadu!
I jeszcze jedno:dziwi mnie troche polityka Marmy,ktora zastanawia sie gdzie by tu wypchnąć K.Barana a sprowadza nie gwarantujacego niczego wiecej Piszcza,ktory po sprowadzeniu Chrzanowskiego i Gjedde na bank tam nie pojeździ.Jedyne wyjscie to wypozyczenie do Krosna Gdanska albo II ligi.
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_ld.php?id=1089883634
Co do Louisa to wielkie gratulacje dla zarzadu!
I jeszcze jedno:dziwi mnie troche polityka Marmy,ktora zastanawia sie gdzie by tu wypchnąć K.Barana a sprowadza nie gwarantujacego niczego wiecej Piszcza,ktory po sprowadzeniu Chrzanowskiego i Gjedde na bank tam nie pojeździ.Jedyne wyjscie to wypozyczenie do Krosna Gdanska albo II ligi.
-
Holly
Może mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć dlaczego Piszcz nie podpisze u nas takiej umowy tylko w Rzeszowie ?
Umowa warszawska polega na tym że nie ma w niej żadnych zobowiązań wobec zawodnika , co Kasińskiemu zależy podpisać z Piszczem ? no chyba że sam Piszcz nie chce sie obraził na Lublin.
Umowa warszawska polega na tym że nie ma w niej żadnych zobowiązań wobec zawodnika , co Kasińskiemu zależy podpisać z Piszczem ? no chyba że sam Piszcz nie chce sie obraził na Lublin.
Przegina pale nasz gwiazdor Piszcz.
Nie dosc ze wydoil klub z pieniedzy w tym sezonie to jeszcze sie bedzie obrazal. Co jak co ale umowe warszawska mogl podpisac u nas a nie robic takie cyrki. Dla mnie temat Piszcza w Lublinie powinien byc zamkniety i nie chcialbym go kiedykolwiek zobaczyc w naszym skladzie.
Nie dosc ze wydoil klub z pieniedzy w tym sezonie to jeszcze sie bedzie obrazal. Co jak co ale umowe warszawska mogl podpisac u nas a nie robic takie cyrki. Dla mnie temat Piszcza w Lublinie powinien byc zamkniety i nie chcialbym go kiedykolwiek zobaczyc w naszym skladzie.
Nie rozumiem troche zachowania Tomka. Przeciez umowe warszawska mogl podpisac tutaj w Lublinie
Wypozyczenie do innego zespolu i tak go nie ominie (jezeli w ogole ma zamiar startowac w polskiej lidze). To po jaka cholere sobie zawracac glowe i jechac do Jozkow, skoro mozna na miejscu wszystko zalatwic. Chyba, ze zarzad tego nie chcial 
Apocalips pisze:No to może w formie takiego małego podsumowania tego 190-cio ()stronnicowego tematu zamieszczę tutaj kadrę TŻ-tu Lublin na sezon 2006.
Seniorzy:
1. Bohumil Brhel (CZECHY)
2. Tomas Suchanek (CZECHY)
3. Adam Shields (AUSTRALIA)
4. David Norris (WIELKA BRYTANIA)
5. Chris Louis (WIELKA BRYTANIA)
6. Grzegorz Knapp
7. Jacek Rempała
8. Piotr Åšwist
9. Daniel Jeleniewski
Juniorzy:
10. Andreas Messing (SZWECJA)
11. Lubos Tomicek (CZECHY)
12. Jurica Pavlic (CHORWACJA)
13. Maciej Michaluk
14. Karol Polak (?)
mieszanka rutyny z młodością i wyklarował się ciekawy skład:).zapowiada się conajmniej kilka pasjonujacych spotkań w nadchodzacym sezonie.
oby sponsorzy chojnie otworzyli kieszenie bo o frekwencję to chyba nie ma się co martwić.
z cyklu jozki piszÄ…:
ehh
powiem krótko
jbć piszcza...
Proponuje zrobić jakis transparent jesli ten zawodnik miałby pojawić sie w naszym składzie...
Np. Mówimy NIE zabójcom w barwach naszej drużyny....
Niemogli komuś innemu pomóc tylko akurat jemu ?
" ... jeśli będzie prezentował wysoką dyspozycję to pozostanie na najbliższy sezon w Rzeszowie" i będzie rywalizował z Tomkiem czy Darkiem
Åšmieszne jest to wszystko.
Wolałbym aby w razie jakiejs kontuzji ( tfu tfu ) jechał Karpow, z którym związaliśmy się na dwa lata i on będzie w następnym sezonie podstawowym juniorem.
Jbć Piszcza
Temat Piszcza nieco nie rozumiem. Dlaczego sie tak oburzacie. Spokojnie i tak nie bedzie jezdził. Po co te emocje. I teksty typu "jbac Piszcza " moglibyście sobe darować, bo to forum jest znane z tego ze wypowiadaja sie na nim ludzie, którzy reprezentuja wysoki poziom kibicowania
PISZCZ
Stal Rzeszów organizacją charytatywną
Informuję, że niepodpisane kontrakty maja też Pawliczek, Kłopot, Fajfer, Dym... bierzemy!
Nie no to z pewnoscia jest tylko żart Piszcz niech sobie w Lbn podpisuje umowy warszawskie nie u nas.
ehh
Wielkim sympaatykiem Tomka nie jestem ale za teksty typu 'zabojca' to bym karal. Glupote trzeba tepic.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2006, o 17:04 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- ahuramazda
boxing pisze:czaszka pisze:Boxing widze ustrzelił drugiego zawodnikaGratulacje dla zarządu, przyznam szczerze że jestem w lekkim szoku po tej wiadomości. Chyba już zakontraktowanie Todda wydawało mi się bardziej prawdopodobne. Licze że Chris bedzie mocnym punktem naszej ekipy. Ostatnio oglądałem IMŚ w Pocking `93 i pomyślałem sobie, eee fajnie było by jakby Chris do nas trafił, a tu taka niespodzianka
Czaszka, moze ja jestem z tych, ktorzy "od zycia dostaja 2 razy wiecej"![]()
Jeszcze pare dni zostalo, jak sie uprzesz - to moze jeszcze wyrownasz na 2:2. Tylko na kogo postawisz?
Chyba już nikogo nie wymyśle. Ale za to "mój" będzie objawieniem sezonu
auganoff pisze:boxing pisze:Jezeli mowimy jeszcze o wzmocnieniach - to ja widze Chrisa Louisa (caly czas brak odpowiedzi, ze dostal od nas oferte i odrzucil)
Harry, Gawrzyk, odpowiedzcie boxingowi bo nas zameczy tym Louisem!!!![]()
![]()
A poważnie to propozycja jest ciekawa i właśnie do tego przypadku, a nie Rune Holty pasuje mi argumentacja Gela "Warto spytać, żeby się przekonać."
No i Was zameczylem
Pokemon pisze:A i niektórzy co proponowali rozmowy z Louisem (boxing?) też chyba mają satysfakcję?
Mam satysfakcje jak cholera - czuje sie prawie jak ojciec chrzestny dziecka tj. tego kontraktu, "spiritus movens" startow Louisa w Lublinie
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Chciałbym (baaaaaaaaaardzo) poznać opinię Tomka na temat jego "przejścia" do Rzeszowa.
Nyra możesz zabrać głos w tej sprawie?
Zazwyczaj słowa z klubu nie zgadzały się z tym co mówił Tomek.
Mimo wszystko szkoda, że straciliśmy tego zawodnika. Swój chłop to jednak zawsze swój...
ps Natomiast wszystkim mojrzeszom obrażającym Tomka mówię ssać pałe rudzielcy !.
Pozdr.
Nyra możesz zabrać głos w tej sprawie?
Zazwyczaj słowa z klubu nie zgadzały się z tym co mówił Tomek.
Mimo wszystko szkoda, że straciliśmy tego zawodnika. Swój chłop to jednak zawsze swój...
ps Natomiast wszystkim mojrzeszom obrażającym Tomka mówię ssać pałe rudzielcy !.
Pozdr.
bkapusta pisze:Wielkim sympaatykiem Tomka nie jestem ale za teksty typu 'zabojca' to bym karal. Glupote trzeba tepic.
Zabójca to faktycznie dość mocne przegięcie, ale razem z Trojanem mają szanse na stworzenie pary dwóch najwiekszych surowców w składzie drużuyny e-ligowej <rotfl>
PS mogłiby kandydować do tytułu surowiec nr 2 i nr 3 w histori zużla spod wielkiej kuciapy (po Andrzeju S. oczywiście) ;]

mnie akurat zastanawie gdzie to oni go wypożyczą ? Tak sobie myslę że pewnie do krosna albo jakiegoś teamu z II ligi. Szkoda że odszedł ale tomek dla mnie zawsze pozostanie swój, nawet kiedy będzie jeździł przeciwko nam.
ps. Tak samo jak Lee Richarson z resztÄ….....
ps. Tak samo jak Lee Richarson z resztÄ….....
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...