Chris Louis

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#76 Postautor: Łoptymista » 26 stycznia 2006, o 23:21

Bogowie? Czy z Rzeszowa wszyscy napinacze przenieśli się do Grudziądza??!! popatrzecie w jakim temacie jesteście ćwoki niekumate.

Co do Ch. L. to mam mieszane uczucia. Niby cieszę się, że jest znany rider, bla bla, o ktorego bili sie inni, bla, bla, kłopot, że mam kilka ALE (nie mylić z piwem).
Może ktoś skrobnie coś więcej o kulisach negocjacji? Chyba, że zespół transferowy już świetuje (zasłużenie) suksces u Szewca czy gdzies indziej.

PS. KtoÅ› wie jak sie wymawia nazwisko Louis? Gelo? Meesha? JakieÅ› ciekawe koncepcje? :twisted: 8) :wink:

hermes

#77 Postautor: hermes » 26 stycznia 2006, o 23:21

To że my mieliśmy pecha(mowia ze szczescie sprzyja lepszym to fakt, ale bylismy i tak od Was lepsi), a to, że Wy byliście słabsi od ZG wg Ciebie to fałsz?

P.S. Avatar odpowiedni do poziomu Twego myslenia.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#78 Postautor: Gelo » 26 stycznia 2006, o 23:32

PS. KtoÅ› wie jak sie wymawia nazwisko Louis? Gelo? Meesha? JakieÅ› ciekawe koncepcje? :twisted: 8) :wink:

W Eurosporcie swego czasu czytali "luji" tak też przedstawiała się "zimna magda". Ale i tak 90 proc. ludności czyta "luis" - i chyba kolega się nie obrazi.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#79 Postautor: Łoptymista » 26 stycznia 2006, o 23:36

Łeeeee... myślałem, że będziesz bardziej kreatywny. :evil:

Snys
Zawodowiec

#80 Postautor: Snys » 26 stycznia 2006, o 23:38

ewentualnie Luys :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#81 Postautor: Gelo » 26 stycznia 2006, o 23:39

Snys pisze:ewentualnie Luys :wink:

paprykowe?

Snys
Zawodowiec

#82 Postautor: Snys » 26 stycznia 2006, o 23:40

do wyboru

Zaratustra
Kadrowicz

#83 Postautor: Zaratustra » 26 stycznia 2006, o 23:55

Zadzwońcie do Tomasza Lorka. :wink: On na pewno rozwiązałby problem wymowy nazwiska "Luji-ego" , czy tam "Lui-sa" :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#84 Postautor: Łoptymista » 26 stycznia 2006, o 23:58

Zaratustra pisze:Zadzwońcie do Tomasza Lorka. :wink: On na pewno rozwiązałby problem wymowy nazwiska "Luji-ego" , czy tam "Lui-sa" :wink: :lol:

Ale my nie chcemy rozwiązania. My chcemy, przynajmniej ja, usłysześ jego nazwisko wyówione w taki sposób, że nawet Łajltszajer będzie przy tym dziecięcą igraszką.

Awatar użytkownika
extreame
Kontakt:

#85 Postautor: extreame » 26 stycznia 2006, o 23:58

hermes pisze:tylko jest jedno ale. Bajerski nie jest pewny miejsca w skladzie. Staszek, Fijalkowski, Krzyzaniak, Robacki i ew. Watt. Dlugow nie mamy, ba nawet na "+". W zeszlym roku budzet byl taki sam i gdyby nie plaga kontuzji bylibysmy w 4ce! a moze i lepiej. Budzet nie jezdzi. A cegielki zjednoczyly kibiców. Taka prawda. Tak jak chyba holly mowil, trudno bedzie wam ustalic sklad na mecz, majac dwa razy tyle zawodnikow. Trener bedzie ciagnal losy bo innego wyjscia nie ma.

My w razie kontuzji mamy poprostu kogo wystawić i nawet jak dojdziemy na 3 miejsce, to co a wy nie jesteście taką dobrą drużyną, pana Tomasza B. widizałem na IMP to chyba był [img]ółfinał trzy starty trzy defekty czym wy się szczycicie, nie wtrącajcie się w nasz skład i finanse. Zacznijcie się martwić o siebie. Sorry ale głupota to coś czego nienawidze.[/img]
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#86 Postautor: Gelo » 26 stycznia 2006, o 23:59

do zaratustry - pod warunkiem, że zrozumiesz - :wink: bo ja mam kłopoty nawet ze zrozumieniem polskich nazwisk w wykonaniu redaktora Lorka. Ja muszę napchać w gębę kluchów - wtedy wymawiam nazwiska tak samo - polski kompleks - bardziej angielsko niż Anglicy.
Co do Australijczyka - "Łyltszer" i żaden inny - na pewno nie popularny "Łyltszir". Na "luisa" jestem w stanie sie zgodzić.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2006, o 00:02 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Snys
Zawodowiec

#87 Postautor: Snys » 27 stycznia 2006, o 00:01

Łoptymista pisze:
Zaratustra pisze:Zadzwońcie do Tomasza Lorka. :wink: On na pewno rozwiązałby problem wymowy nazwiska "Luji-ego" , czy tam "Lui-sa" :wink: :lol:

Ale my nie chcemy rozwiązania. My chcemy, przynajmniej ja, usłysześ jego nazwisko wyówione w taki sposób, że nawet Łajltszajer będzie przy tym dziecięcą igraszką.

obawiam sie ze tych najbardziej ekstremalnych pomysłów nie bedzie mozna przelać na papier hehe :wink: chyba ze z tymi krzakami opisującymi wymowę angielską.... :wink: Ja juz bardziej nie moge zakręcić jak w poprzednim poście

A co do Lorka to jego polski brzmi jak angielski :lol:
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2006, o 00:03 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#88 Postautor: $korzen$ » 27 stycznia 2006, o 00:02

hermes pisze:To że my mieliśmy pecha(mowia ze szczescie sprzyja lepszym to fakt, ale bylismy i tak od Was lepsi), a to, że Wy byliście słabsi od ZG wg Ciebie to fałsz?

P.S. Avatar odpowiedni do poziomu Twego myslenia.

My tez mielismy :lol: sprawke Darka Sledzia znasz :lol: ? Daruj sobie czlowieku, gdzie nie spojrzec Ukraina :shock:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#90 Postautor: dilucio » 27 stycznia 2006, o 00:11

a mi sie wydaje ze jest to temat o chrisie louisie :D :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#92 Postautor: grzesieck » 27 stycznia 2006, o 00:23

bardzo sie ciesze z tego transferu, nie wiem czemu ale o forme Chrisa jestem spokojny choc zdaje sobie sprawe z tego, ze mozna sie obawiac o kilka rzeczy. jednak wydaje mi sie, ze Louis jest profesjonalista, ktory do startow w PL zawsze podchodzil powaznie i kaszany odwalac nie bedzie, na pewno stac go na wygranie z kazdym zawodnikiem I ligi, co do tego chyba nawet Gelo nie ma watpliwosci :wink:

Oby do kwietnia... :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Holly

#93 Postautor: Holly » 27 stycznia 2006, o 00:29

Coś mi sie zdaje że Magda wypieła sie na Marte ? :D
W Krainie Wielkiej Kuciapy chyba im gul skacze.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#94 Postautor: luCas » 27 stycznia 2006, o 07:53

Kolegom z Grudziadza nerwy puszczaja, dostalem PW takiej tresci od uzytkownika o nicku hermes:
h*j Ci w oko pucybucie. Nie umiesz prowadzic normalnej, rzeczowej dyskusji to wypier*****, nie bede CI odpisywal, gnoju

Jesli moje argumenty w tym topicu sa nie rzeczowe to jak nazwac Twoje? :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#95 Postautor: Kiry » 27 stycznia 2006, o 08:33

Kolejny fachura redaktorzyna donosi:

Obrazek

Sprawdzajcie info zanim napiszecie kolejnÄ… bzdurÄ™

http://przegladzuzlowy.pl/news_lublin.php?id=1089885515
Obrazek

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#96 Postautor: prt » 27 stycznia 2006, o 09:43

i jeszcze jedno pytanie do znajÄ…cych kulisy negocjacji:
jak bardzo motywacyjny kontrakt podpisał ten Krys Lyłis?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#97 Postautor: Lublin_Fan » 27 stycznia 2006, o 10:05

A to niespodzianka :lol:

Od nadmiaru głowa nie boli. Mamy teraz taką pakę, że nawet plaga kontuzji (tfu, tfu, tfu) nie powinna zbytnio zachwiać siłą drużyny. Lui ;) to dobry zawodnik, który w odróżnieniu do Łiltszyra ;) startował ostatnimi czasy regularnie i ma więcej osiągnięć. Nie twierdzę jednak, że będzie hiperzawodnikiem trzaskającym komplety co mecz. Po prostu stanowi on bardzo ciekawe uzupełnienie do i tak silnego składu.

Brhel, Noris, Rempała, Świst, Louis, Knapp, Shields.... Cieżko się zdecydować kogo wybrać. 4 sparingi potrzebne jak nic ;)

Pozdr dla poliglotów ;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#98 Postautor: grzesieck » 27 stycznia 2006, o 10:18

a ja mam takie pytanko: Czy mecz w Czestochowie podczas ktorego Chris Louis nabawil sie ciezkiej kontuzji przez zaniedbanie kierownika startu zostal:

a) przerwany i powtorzony w innym terminie
b) byl kontynuuowany
c) jeszcze jakas inna opcja

serio pytam...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#99 Postautor: Prymus » 27 stycznia 2006, o 11:00

No takiego okresu transferowego chyba świat nie pamięta! :D
W tamtym roku trochę żałowałem że mam wogóle dostęp do forum :lol:
W poprzednich latach przeczytało się Kurier raz na tydzień i człowiek się nie denerwował przynajmniej. No ale to co się dzieje w tym roku to po prosty masakra! Gratulacje dla zarządu!

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#100 Postautor: Kubbas » 27 stycznia 2006, o 11:04

grzesieck pisze:a ja mam takie pytanko: Czy mecz w Czestochowie podczas ktorego Chris Louis nabawil sie ciezkiej kontuzji przez zaniedbanie kierownika startu zostal:

a) przerwany i powtorzony w innym terminie
b) byl kontynuuowany
c) jeszcze jakas inna opcja

serio pytam...

Po tym upadku zostal przerwany (wiec i chyba powtorzony w innym terminie)
Zawsze ogladajac filmik z tego upadku mam wrazenie ze Jarek Hampel specjalnie kopie w stojak (chyba po to zeby sie on przewrocil i nie stwarzal zagrozenia) niestety ale jak sie chwile pozniej okazalo to skonczylo sie tragicznie.

Kierownikiem statru byl wtedy ktos z rodziny Ulamka