Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)
-
sledzio
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
mikas pisze:Mam chwilowo problemyz dostępem do komputera, do tego coś mi odrzuca maile do tej firmy Regio, ale postaram sie wszystko jak najszybciej dowiedzieć.
Mam nadzieje że sms doszedł a jak nie to PW obczaj tam masz wszystkie dane
Cod o mojego projektu to sie ciesze że doszełd do finału ... chciałem pomóc a jak komuś sie nie podoba to nie
A tak serio to jakby nie te szablony ich bo maszyny tak przygotowane to bym wymodził coś innego ale osobiście uważam że koszulki robią wypasne więc sie bede trzymał ich projektów
AGENCIK pisze:(...)1 chyba by sie zlała z masą ludzi na stadionie a chodzi chyba o to by wyrózniać sie z tłumu
Skomentuje to tylko tak
No i dodam że dziwne że u naj jak jeden koleś siedzi na zapchanym stadionie w takiej koszulce to go spokojnie widać ... o młynie nie wspomne
Pozdrawiam

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
pysio pisze:Bkapusta zgoda wyrazasz swoje zdanie ale w jakim celu przeciez autor i tak nic juz nie moze zmienic a jak bys powiedział wczesniej ktos moze by ulepszył swoj projekt!!
Wyrazam w takim celu zeby ludzie na ten projekt nie glosowali, chyba logiczne
Wiec o co wam chodzi?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Mawiik pisze:mam takie pytanko czy nie czlonek fanklubu bedzie mogl nabyc taka koszulke??
Jak tak to w jaki sposob??
Tak, właśnie ta akcja jest przeprowadzana właśnie po to, żeby każdy kibic mógł sobie kupić taką koszulkę. Sposób nabycia tych koszulek myślę, że zostanie podany jak już będzie wiadomo który wariant koszulki wybiorą forumowicze i ile będzie taka koszulka kosztować.

Co prawda ankieta jeszcze trwa, ale widząc wyniki wysłałem dzis maila do firmy Regio z zapytaniem czy zrobią nam dobrej jakości koszulki według projektu nr.2 (nie mają tego w swoich szablonach). Okazało się ze jest to możliwe jednak jest kilka ograniczeń. Żeby nie kombinowac wkleje poprostu odpowiedz jaka dostałem a Wy ocencie czy wprowadzamy drobne zasugerowane poprawki i z czego ewentualnie rezygnujemy. Oto tresc maila:
Czekam na głosy w dyskusji
Aha jeszcze jedna wiadomość. Jesli sie zdecydujemy na tą firmę to z tego co widzę nie będzie problemu żeby zrobic koszulki według projektu nr 1 i nr 2 (a moze nawet według wszystkich 3 projektów ) i kazdy będzie miał wybór i nie bedziemy ograniczeni do jednego projektu który wygra/ł w ankiecie
edit:
Geest (albo ktokolwiek kto potrafi
)czy mogłbys z przedniej strony koszulki usunąć zza koziołka niebieskie tło (wtedy ewentualnie na białym będzie można namalowac koziołka ze szczegółami) oraz zmienic litery tak aby były wypełnione (w jednym kolorze). Myśle że nie tylko ja chciałbym zobaczyć jak to by wyglądało
No i drugie wyjście uproszczenie koziołka,kombinujcie ja nie mam o tym bladego pojęcia
Trzymamy się zwykle naszego kreatora ze strony ale jesteśmy również
elastyczni ( szczególnie dla kibiców żużla)
Po pierwsze:
my szyjemy koszulki a nie jak większośc tandetnych imitacji sublimujemy (malowanie tkaniny farbą....druga strona koszulki biała)
Zatem gwarantujemy trwałóść kolorów.
Po drugie...nadruki.....Wasz koziołek ma sporo szczegółów drobnych ..np.
cieniowany kolor w uszach.
I tu należy się zastanowić...czy upraszczamy logo koziołka, czy je
sublimujemy( ten nie za trwały proces można wykonać tylko na białej
tkaninie)....decyzja należy do Was
Po trzecie...zrobimy każdy napis jaki sobie życzycie........ale Wasze
napisy są w obrysie( białe napisy w czarnej ramce) to podnosi cenę...to
tak jakby 2 napisy w jednym miejscu. Zatem, albo uprościmy i napisy będą jedno kolorowe, albo...będzie drożej))))
Czekam na wytyczne...
Czekam na głosy w dyskusji
Aha jeszcze jedna wiadomość. Jesli sie zdecydujemy na tą firmę to z tego co widzę nie będzie problemu żeby zrobic koszulki według projektu nr 1 i nr 2 (a moze nawet według wszystkich 3 projektów ) i kazdy będzie miał wybór i nie bedziemy ograniczeni do jednego projektu który wygra/ł w ankiecie
edit:
Geest (albo ktokolwiek kto potrafi
No i drugie wyjście uproszczenie koziołka,kombinujcie ja nie mam o tym bladego pojęcia
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2006, o 00:26 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
Po drugie...nadruki.....Wasz koziołek ma sporo szczegółów drobnych ..np.
cieniowany kolor w uszach.
I tu należy się zastanowić...czy upraszczamy logo koziołka, czy je
sublimujemy( ten nie za trwały proces można wykonać tylko na białej
tkaninie)....decyzja należy do Was
Rozmawiałem jakiś czas temu o tych nieszczęsnych koziołkach z naszym naczelnym grafikiem FanKlubowym i z tego co wiem to najlepiej właśnie uprościć koziołka (sprowadzając go do trzech koloróe: biały, szary & czarny) tak jak jest to na rękawach koszulek FK (bez szczegółów typu różowy cień w uszach itp.). I tak trzeba zrobić
Pytanie tylko gdzie są projekty tych koziołków uproszczonych
Co do napisów - może niech po prostu będą całe czarne (przy zachowaniu dotychczasowej czcionki)...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Uproscic koziolka tak jak na koszulkach fanklubowych, a napis zrobic tak jak na projekcie, nawet jesli bedzie drozej. Sadze, ze czarne nie beda wygladac tak fajnie.
EDIT:
Wogole poza uproszczeniem kolorystycznym koziolka nie zmieniaxc nic
Nawet, moim zdaniem, zabranie tla zza koziolka wplynie niekorzystnie. Ja wole zaplacic 35 zeta zamiast 25 (na przyklad), ale miec fajna koszulke, a nie robiona na sile.
EDIT:
Wogole poza uproszczeniem kolorystycznym koziolka nie zmieniaxc nic
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jesli chodzi o koziolka. To proponuje go zrobic w tzw. skali szarosci. Ale to juz Geest zrobi - nie bede wkraczal w jego kompetencje
Najlepiej jednak zeby niebieskie tlo zza koziolka zostalo - bo bedzie lyso bez tego. Ja jeszcze bede sie bil za male koziolki na rekawach. Nie wiesz Mikas czy duzo drozej by bylo??