ps. kto pierwszy napisze, ze nabijacz ze mnie?
Do adminów
Jagrzesieck pisze:kto pierwszy napisze, ze nabijacz ze mnie?
Co wygrałem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chcialem zauwazyc, ze po lekkiej kosmetyce forum chodzi jakby szybciej, ale przy wysylaniu wiadomosci zamiast klasycznego komunikatu pojawia sie cos takiego (nie umiem zrobic screena, wiec "kopiuj-wklej"):
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Wiadomosc sie wysyla, tyle, ze nie da sie przejsc "do przodu", zeby np. zobaczyc swoja wiadomosc.
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Wiadomosc sie wysyla, tyle, ze nie da sie przejsc "do przodu", zeby np. zobaczyc swoja wiadomosc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja mam pytanie - jak to możliwe, że prywatne wiadomości w mojej skrzynce zajmują 194% miejsca
To co
Tniemy

To co
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Could not obtain vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from storage engine
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 2056 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 689
File : viewtopic.php
pojawia mi sie cos takiego w tematach o wyborze koszulek i flagi?? w innych jest wszystko ok.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from storage engine
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 2056 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 689
File : viewtopic.php
pojawia mi sie cos takiego w tematach o wyborze koszulek i flagi?? w innych jest wszystko ok.
grzesieck pisze:mam ten sam problem co Klusek
I ja, i ja
Ale ja wiem co to jest - Mikas po prostu popsuł tematy z koszulkami i flagami
No u mnie też już działa, ale zawsze to dwa posty więcej na liczniku

-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Też mi się to pokazało po kliknięciu na "białą karteczkę" przy nicku wojteko (czyli ostatni post w temacie)... Myślałem, że Wojtek wysłał posta i się za chwilę rozmyślił i skasował (a znając go to baaardzo prawdopodobne
) i dlatego tak się robi... Ale się okazało, że post jest na swoim miejscu
Żeby jakoś spuentować
nie wiem o co chodzi 
Żeby jakoś spuentować
mikas pisze:Foldery są zamienioneW folderze "wysłane" są listy do wysłania które jeszcze nie zostały odebrane, a w folderze "do wysłania" te juz odebrane.
Przynajmniej u mnie tak to działa, wiem że Sting ma/miał tez jakieś problemy z PW.
Taka zamiana nazw moze byc frustrujaca
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.