Podpisy
ja czytałem w gazecie, że jeszcze 2 tygodnie są zbierane podpisy, jeżeli to prawda to ja bym dzisjaj chyba odpuścił, bo jedyny mój autobus z moich zemborzyc czyli8 dzisjaj nie jeździ, a jeżeli jedzie to niewiadomo kiedy, i nie ide dziś do szkoły. To prosze o zrozumienie, bo z zemborzyc nie jest tak blisko. Jeżeli jutro pujde do szkoły to wpadne z kilkoma osobami. Jeszcze jak by mi ktoś powiedział gdzie to dokładnie jest, czy jest jakiś szyld i czy ten lokal jest dobrze widoczny, żeby sie nie okazało że go nie znalazłem
To jest tam gdzie TelePizza na Glebokiej. Po prawej stronie od TelePizzy sa schody prowadzace do gory i po prawej stronie jest lokal "Na Strychu". A dokladnie patrzac to "Na Strychu" znajduje sie idealnie nad Kredyt Bankiem. No i przypominamy przy okazji, zeby zostawiac podpisy za barem, bo nie zawzse ktos z FK tam jest. Wiec: drukujemy sobie formularz w domu, podpisujemy w 50 osob i przynosimy "Na Strych" za bar 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:To jest tam gdzie TelePizza na Glebokiej.
A bo to akurat wszyscy wiedzą gdzie jest TelePizza na Głębokiej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Speedway-Mati pisze:Ja troche zbieram te podpisy, z tym że niektórzy to wogóle nic nie mają związanego z żużlem a może niektórzy to nawet nie wiedzą gdzie jest stadion i jak wygląda![]()
![]()
Normalka, na UMCS-ie 50% ludzi zadaje pytanie o jaki stadion chodzi i gdzie wogole on jest
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
luCas pisze:Speedway-Mati pisze:Ja troche zbieram te podpisy, z tym że niektórzy to wogóle nic nie mają związanego z żużlem a może niektórzy to nawet nie wiedzą gdzie jest stadion i jak wygląda![]()
![]()
Normalka, na UMCS-ie 50% ludzi zadaje pytanie o jaki stadion chodzi i gdzie wogole on jestheheh, ale podpisuja :
To ja będe starał się dalej zbierać
A i tych podpisów ma być jak najwięcej a nie od osób które odwiedzają stadiom

luCas pisze:Speedway-Mati pisze:Ja troche zbieram te podpisy, z tym że niektórzy to wogóle nic nie mają związanego z żużlem a może niektórzy to nawet nie wiedzą gdzie jest stadion i jak wygląda![]()
![]()
Normalka, na UMCS-ie 50% ludzi zadaje pytanie o jaki stadion chodzi i gdzie wogole on jestheheh, ale podpisuja :
bo na UMCS-ie 50% ludzi nie jest z Lublina
METHANOL ADVENTURE TEAM
bo na UMCS-ie 50% ludzi nie jest z Lublina Smile
Powiedzialbym ze nawet wiecej niz 50%. U mnie na roku jest mniej wiecej 90 osob,a z Lublina jest okolo 20
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
grzesieck pisze:luCas pisze:Speedway-Mati pisze:Ja troche zbieram te podpisy, z tym że niektórzy to wogóle nic nie mają związanego z żużlem a może niektórzy to nawet nie wiedzą gdzie jest stadion i jak wygląda![]()
![]()
bo na UMCS-ie 50% ludzi nie jest z Lublina
Zeby tylko 50%...
baranek pisze:ja dzisiaj byłem "na strychu" no i pytam sie czy moge złożyć podpis, a barman że nie ma żadnych kart, ja sie chciałem podpisać na kogoś a tu nic nie ma
Åo matko....
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Tak czy tak było wyraźnie pisane, żeby wydrukować samemu liste, która jest do popbrania z linka przedstawionego przez Stinga i zansieść razem z podpisami do pub-u na Głębokiej. Lista zostałaby odebrana przez barmanów nawet gdyby nikogo w danym czasie z FK w barze nie było, ale jeśli się czyta wybiórczo temat to podem wychodzą takie zonki 

Wyobraź sobie współforumowiczu o nicku baranek, że członkowie FK naprawdę nie przesiadują "Na strychu" cały dzień. My też śpimy, chorujemy, uczymy się a co niektórym zdarza się nawet pracować.Więc czytaj dokładnie posty i nie miej pretensji o coś, czemu nie jesteśmy winni 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji