Talib pisze:bkapusta pisze:Blagam talib zlituj sie nad nami, nie przekraczajmy pewnych granic
Sorry za OT, ale o co chodzi?
A.Smith
Moze wystarczy juz tych doswiadczonych-esperymentalnych zawodnikow?
Talib pisze:bkapusta pisze:Blagam talib zlituj sie nad nami, nie przekraczajmy pewnych granic
bkapusta pisze:Talib pisze:bkapusta pisze:Blagam talib zlituj sie nad nami, nie przekraczajmy pewnych granic
A.Smith
Regdal pisze:Gelo pisze:Muszę się zgodzić z boxingiem - młody Jabol byłby niezły - od Tomicka lepszy jest z pewnością. Problem tylko, czy nie będzie z nim jak z Gollobami - albo razem albo wcale. Co do Todda - będe to powtarzał do znudzenia - to byłoby superwzmocnienie - taka namiastka KarlikaMielibyśmy pewniaka na 10 oczek, nie bez szans na wygrywanie z Hamillami, Karlssonami i Ferjanami.
Nie zakładasz ,że może mieć słaby sezon ? To tylko żużel.
Talib pisze:
doświadczonych (Shields, Norris)? eksperymentalnych (czeska załoga)? No coś Ty, Andy'emu coś przy nich brakuje? Tak, tak, wiem jest droższy, ale chyba nie aż na tyle, co? Chrzanowski na pewno byłby tańszy...
bkapusta pisze:Talib pisze:bkapusta pisze:Talib pisze:bkapusta pisze:Blagam talib zlituj sie nad nami, nie przekraczajmy pewnych granic
A.Smith
doświadczonych (Shields, Norris)? eksperymentalnych (czeska załoga)? No coś Ty, Andy'emu coś przy nich brakuje? Tak, tak, wiem jest droższy, ale chyba nie aż na tyle, co? Chrzanowski na pewno byłby tańszy...
Doswiadczonych: Swist, Rempala, Brhel...
Eksperymentalnych: Norris, Shiedls...
Jasne, ze Andemu nic przy nich nie brakuje... Gotow jestem zaryzykowac, ze jest... prawie taki sam jak oni... Dlatego mysle, ze juz nie ma miejsca w skladzie na kolejnego 'wyjedzonego' zawodnika... Te pozycje mamy juz chyba zajete, co nie? Moze tak jeszcze ktos w wieku 18-25 lat [junior, rezerwowy, mlody gniewny?]. Bo jesli chodzi o ten przedzial wiekowy to mamy tylko 2 czechow [ktorych nikt nie uznaje chyba za pewniakow] i Messinga... A co bedzie [odpukac] wrazie kontuzji? Chyba na tym przedziale trzeba by sie teraz skoncetrowac... A nie wykladac srodki na wymagajacych seniorow.
Talib pisze:Jak tam sobie chcesz, porównaj tylko średnie w polskich ligach z ostanich lat Shieldsa, Norrisa i Smith'sa. Co do interesujcego Cie przedziału wiekowego, to chyba już nie za bardzo jest kogo wziąć, pomijając Jelenia na pozycję numer 8. No chyba, że ... Rogala
.
bkapusta pisze:Talib pisze:Jak tam sobie chcesz, porównaj tylko średnie w polskich ligach z ostanich lat Shieldsa, Norrisa i Smith'sa. Co do interesujcego Cie przedziału wiekowego, to chyba już nie za bardzo jest kogo wziąć, pomijając Jelenia na pozycję numer 8. No chyba, że ... Rogala
.
Ojej no nie startowali, co nie znaczy, ze nie potrafia jezdzic. Jak dla mnie Smith jest na poziomie naszych obecnych seniorow. Zdecydowanie nie jest lepszyA jest wymagajacy. Wiec czy jest sens 'zabijac' sie...
A co do interesujacego mnie przedzialu, jesli chodzi o Polakow? Jeleniewski - bo nasz [jedyny plus], M.Jablonski [bo jest do wziecia i nie wiadomo co bedzie z Gdanskiem, moze wybierze stabilny Lublin jak Gdansk i ew. II lige?] i Czerwinski [za stary na rezerwe nr 8, ale mlody baaardzo perspektywiczny, chlopak sie rozwija]. Z zagranicznych bylo tu pare ciekawych nazwiks.
bkapusta pisze:Nom Jablonscy pewnie w dwupaku ale mysle, ze rozmowy z nimi moga byc ulatwione bo nadal nie wiadomo co z Gdanskiem... I nawet chyba w Gdansku nie wiedza co w 2006 skoro nawet Lotos sie wycofal... Niby mogli by znalesc paru zawodnikow i wystartowac w 1 lidze [Piszcz?, Pietraszko?, Pecyna?] ale chyba bez Lotosu to nie maja za co.
Cooper pisze:o jakim juniorze w Krosnie mowisz Gawrzyk?
Gelo pisze:Nie - nie zakładam. Nie ma podstaw do takich założeń. Tak sie składa, że są zawodnicy, do których można mieć zaufanie - i Todd siedo nich zalicza - co pokazałw mistrzostwach Australii. I nawet gdy jeździłby słabiej niż dotychczas - na I ligę w zupełności wystarczy. Zresztą o czym tu dyskutować - nie mamy obecnie zawodnika takiego formatu - warto byłoby z nim podpisać - od przybytku głowa nie boli - jak będzie cieniował (w co osobiśie wątpię) - nie pojeździ.
wiem jedno musimy awansować... inaczej w przyszłym roku może nie być za różowo.
dilucio pisze:juz w listopadzie pisalem ze wiltshire wraca na tor i warto sie nim zainteresowac![]()
Gelo napisal:
Chyba szkoda czasu żeby nawet to analizować. Z tej informacji nic nie wynika. Podejrzewam, że Todd chce sie po prostu zabawić tak jak Castagna, ktory jezdzi w Stanach a przeciez zakończył karierę.
a teraz prosze jaki zwolennik tego zawodnika![]()