major pisze:A może tak bedziemy zamieszczać w avatarach swoje foty? Będzie, że tak powiem bardziej rzeczowo. Bo jak patrzę na avatar np. Sadychora to mam jakieś dziwne odczucia...
Sadychor ma bardzo fajny avatar
Rozne ujęcia....

major pisze:A może tak bedziemy zamieszczać w avatarach swoje foty? Będzie, że tak powiem bardziej rzeczowo. Bo jak patrzę na avatar np. Sadychora to mam jakieś dziwne odczucia...

major pisze:Nie mówię, że Sadychor ma zły awatar, tylko gość z awatara ma chyba jakiś przewlekły trądzik młodzieńczy i jakoś dzinie się z takim gosciem gada
Złoty pisze:Niestety mam problem z umieszczeniem swojego awataru, p[odobno nie tylko ja; czy ma ktos jakis pomysl?probowalem wysylac z kompa i lipa, a parametry fotki sa zawsze zgodne z wymaganiami
Snys pisze:kiedys czytalem na forum ze owszem mozna z dysku, ale ze wtedy nie widać ich....nie wiem czy to aktualne ale ja w razie czego wysyłam z imageshack.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Snys pisze:kiedys czytalem na forum ze owszem mozna z dysku, ale ze wtedy nie widać ich....nie wiem czy to aktualne ale ja w razie czego wysyłam z imageshack.
Koledze speedway-matiemu chodzilo o to czy na imageshacku mozna umiescic z dysku...