Zaprojektuj koszulkÄ™ i flagÄ™ TÅ» Lublin!!!
-
Michael
Jak pisalem wczesniej.
Widze ze trzeba wam powtarzac bo na oczach macie "TYLKO MOTOR" i to wam rzuca cien na obiektywne spojrzenie na sprawe.
Jedni sa od projektowania, kolejni od popierania, inni od krytykowania.
Wszysto to znosi sie do tego aby osoganc jak najlepszy efekt.
Gdyby kazdy Was byl niekrytykowany wpadlibyscie w samozachwyt a to dziala destruktywnie na jednostka.
Widze ze trzeba wam powtarzac bo na oczach macie "TYLKO MOTOR" i to wam rzuca cien na obiektywne spojrzenie na sprawe.
Jedni sa od projektowania, kolejni od popierania, inni od krytykowania.
Wszysto to znosi sie do tego aby osoganc jak najlepszy efekt.
Gdyby kazdy Was byl niekrytykowany wpadlibyscie w samozachwyt a to dziala destruktywnie na jednostka.
-
Koziołek
Witam po rocznej nie obecnosci na forum ( czytaj: nie uzasadniony BAN
) czytajac ten temat przypomnialem sobie, ze kiedys zrobilem sobie w paincie flage dla naszego klubu
odrazu uprzedzam, ze jest ona tragiczna, poniewaz nie mam pojecia o grafice komputerowej ale umieszczam jÄ… tutaj, bo chialbym zaproponowac haslo na flage
widze, ze nie ktorzy maja o tym pojecie i jakby sie komusc chcialo to moze zrobic fajna flage (narazie w paincie
) z moim haslem
http://piotrusss.ovh.org/tz1.jpg
Pozdrawiam i czekam na efekty
http://piotrusss.ovh.org/tz1.jpg
Pozdrawiam i czekam na efekty
Sadychor pisze:Ostatecznie wojtas z Geestem, zaprezentujcie jakby wyglądał sam TŻ-może to przekona Michaela.

Jesli chodzi o ognie w trzecim projekcie, to zastapilem je flagami:

Jesli chodzi o nick - kazdy zamawiajac sobie koszulke bedzie mogl tam umiescic co bedzie chcial. Jeden umiesci sobie nick, drugi umiesci sobie napis Speedway, a trzeci moze sobie zazyczyc "Elvis zyje". Wybor kazdego z osobna.
Jesli chodzi o "pokazanie sie w koszulce z napisem Motor". To to juz mnie naprawde rozbawilo.
Jesli chodzi o problem Michaela. Twierdzisz ze Fan Klub wywiera naciski bo chce Motor na koszulce. Najblizszy przyklad: nie naleze do FanKlubu (jeszcze, bo mam zamiar zglosic kandydature
Michael pisze:Gdyby kazdy Was byl niekrytykowany wpadlibyscie w samozachwyt a to dziala destruktywnie na jednostka.
Jakbym slyszal wujka Gierka

-
Michael
michael pisze:Wiec skoro nie ma problemu z nickiem czy nazwa "speedway" to i nie powinno byc problemu czy z "motor" czy bez
Wyobraz sobie sytuacje - kazdy z nas sklada zamowienia, jeden mowi ze chce bez motoru, zamiast koziolka - zdjecie nagiej panienki, drugi chce zamiast nazwy napis "Fuck Rzeszow" i zdjecie ojca dyrektora, a trzeci w ogole chce zeby mu kaptur doszyc coby mogl smigac po bramach. Potrzeba kompromisow.
Michael pisze:A jesli chodzi o lomot Laughing
Ja sie nie mma czego bac bo to wy byscie nosili takie koszulki a nie ja.
O wlasnie, nareszcie zrozumiales. Ja chodze - ja sie martwie.
Michael pisze:Dla mnie to wstyd nosic nawe "Motor".
Tego nie skomentuje bo chce sie tu jeszcze troche poudzielac.

-
Michael
Dla niektrych tak dla niektorych nie.
Dla tych co nie to jest to zrozumiale.
Bo nieoptrafia spojrzec obiektywnie i mysle tylko o tym co bylo nie mysla o tym co jest.
Ehhh i mi sie tez czas konczy wiec bardzo przepraszam jesli bym nieodpisywal ktoremus z kibicow Motoru na jego przeszlosciowe, legendarne, i wspomnieniowe myslenie.
Bo nieoptrafia spojrzec obiektywnie i mysle tylko o tym co bylo nie mysla o tym co jest.
Ehhh i mi sie tez czas konczy wiec bardzo przepraszam jesli bym nieodpisywal ktoremus z kibicow Motoru na jego przeszlosciowe, legendarne, i wspomnieniowe myslenie.
wojtas pisze:Jesli chodzi o "pokazanie sie w koszulce z napisem Motor". To to juz mnie naprawde rozbawilo.Sadzisz ze dostaniesz lomot bo ktos zobaczy "Motor" na koszulce?? Jak Ty chodzisz ubrany?? Scierasz sobie wszelkie napisy z ciuchow zeby ktos Cie nie oklepal za napis Adidas na bluzie na przyklad??
ja tam rozumiem kolege, ktory napisal, ze nie pokazalby sie w koszulce z napisem "Motor". Moze nie wszyscy dostrzegli ale kolega WLC jest ze Swidnika, co wiaze sie ze 100% lomotem od kibicow Avii gdyby wyskoczyl w Swidniku w takiej koszulce.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Michael pisze:Dla niektrych tak dla niektorych nie.
Dobranocka sie skonczyla, czas juz do lozeczka... <nutki>
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
grzesieck pisze:wojtas pisze:Jesli chodzi o "pokazanie sie w koszulce z napisem Motor". To to juz mnie naprawde rozbawilo.Sadzisz ze dostaniesz lomot bo ktos zobaczy "Motor" na koszulce?? Jak Ty chodzisz ubrany?? Scierasz sobie wszelkie napisy z ciuchow zeby ktos Cie nie oklepal za napis Adidas na bluzie na przyklad??
ja tam rozumiem kolege, ktory napisal, ze nie pokazalby sie w koszulce z napisem "Motor". Moze nie wszyscy dostrzegli ale kolega WLC jest ze Swidnika, co wiaze sie ze 100% lomotem od kibicow Avii gdyby wyskoczyl w Swidniku w takiej koszulce.
Ale napisal przy tym ze napis TZ MOTOR juz owszem - bezpieczenstwo zapewnione. Nie sadze zeby na przyklad kibice Avii, wracajacy w nocy z pubu w stanie wskazujacym, widzac goscia w koszulce w barwach motoru, z napisem motor, sprawdzali czy ma on moze "TZ" przed nazwa czy tez jednak nie. Po prostu by oklepali delikwenta i tyle wszystkiego.
Bez watpienia w Swidniku, w takiej koszulce lepiej nie wyskakiwac. Kolega WLC uzywalby jej tylko na meczach (co jest sprawa docelowa) a takze w stanie braku zagrozenia z zewnatrz.

Na razie nie doczekałem się idealnego wg mnie projektu koszulki. Cóż za pech że mi Bozia talentu nie dała! Już ja bym wam pokazał
A tak na poważnie to z przodu koszulki umieściłbym jakąś sylwetkę żużlowca żeby od razu było wiadomo o jaką dyscyplinę sportu nam chodzi i zmniejszyłbym logo (koziołek u Geesta jest za duży!).
Kupiłem kiedyś koszulkę na stadionie i tez jak w niej chodziłem to wszyscy musieli się wczytywać w tekst "towarzystwo żużlowe.." żeby zrozumieć o co chodzi z tym kozłem
A tak na poważnie to z przodu koszulki umieściłbym jakąś sylwetkę żużlowca żeby od razu było wiadomo o jaką dyscyplinę sportu nam chodzi i zmniejszyłbym logo (koziołek u Geesta jest za duży!).
Kupiłem kiedyś koszulkę na stadionie i tez jak w niej chodziłem to wszyscy musieli się wczytywać w tekst "towarzystwo żużlowe.." żeby zrozumieć o co chodzi z tym kozłem
Żeby było jeszcze gorzej to jako jedyny nie masz za wielkiego wyboru czy na plecach wybrać swój nick czy napis "Speedway"Speedway pisze:Na razie nie doczekałem się idealnego wg mnie projektu koszulki.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Żeby było jeszcze gorzej to jako jedyny nie masz za wielkiego wyboru czy na plecach wybrać swój nick czy napis "Speedway"![]()
To akurat uważam za plus