Zaprojektuj koszulkÄ™ i flagÄ™ TÅ» Lublin!!!
Michael pisze:Ankieta dotrze tylko do tych co siedza na forum i siedza w tym.
Wiec zwykli ludzie ktorzy przyjda sobie na mecz nie beda mieli zadnego glosu w sprawach koszulek.
A po co projekty koszulek mają docierać do zwykłych ludzi
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Michael
Nie wiem mistrzu co w tym żałosnego
Dasz mi kasę na wyprodukowanie 1000 koszulek, z których sprzeda się poźniej 100
Pomyśl trochę, to nie boli...
W XXI wieku dostęp do internetu to nie jest wielkie halo
(patrz, nawet Ty masz
)
Jak się zrobi pierwszą serię (na podstawie zamówień internetowych) a w czasie sezonu koszulki spodobają się - jak ich nazywasz - zwykłym ludziom, to nie widze problemy aby zrobić druga serię...
Pomyśl trochę, to nie boli...
W XXI wieku dostęp do internetu to nie jest wielkie halo
Jak się zrobi pierwszą serię (na podstawie zamówień internetowych) a w czasie sezonu koszulki spodobają się - jak ich nazywasz - zwykłym ludziom, to nie widze problemy aby zrobić druga serię...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Michale ale gadasz głupoty to się w pale nie mieści
Jak ktoś będzie chciał kupić to kupi z tym że my będzie musiał polegac na tym iż potrzebne sa min 2 zamówienia takich koszulek by po 1 ludzie zauważyli że coś takiego jest dostepne i jak ktoś bedzie chciał to podejdzie do młyna żeby sie zapytać!!
Wtedy te koszulki dotra do ludzi!!
U nas była akcja tylko na forum w tym momencie ponad 200 koszulek już zostało wyprodukowanych i w trakcie realizacji jest 7 edycja koszulek wiec nie wiem o co Ci sie rozchodzi
Jeśli Cie to tak martwi że mało kto sie o tym dowie to chodz po miescie z megafonem ulotkami i rozgłaszaj że taka akcja jest a jak pomoc nie chcesz bo jak narazie to tylkoprzeszkadzasz tym ktorzy chca by koszulki sie naprawde pojawiły to najlepiej nic nie pisz bo jak sam zauwazyles pojawilo sie juz kilka postow nie na temat a to dzieki komu ? Chyba sam zgadniesz !
Jak ktoś będzie chciał kupić to kupi z tym że my będzie musiał polegac na tym iż potrzebne sa min 2 zamówienia takich koszulek by po 1 ludzie zauważyli że coś takiego jest dostepne i jak ktoś bedzie chciał to podejdzie do młyna żeby sie zapytać!!
Wtedy te koszulki dotra do ludzi!!
U nas była akcja tylko na forum w tym momencie ponad 200 koszulek już zostało wyprodukowanych i w trakcie realizacji jest 7 edycja koszulek wiec nie wiem o co Ci sie rozchodzi
Jeśli Cie to tak martwi że mało kto sie o tym dowie to chodz po miescie z megafonem ulotkami i rozgłaszaj że taka akcja jest a jak pomoc nie chcesz bo jak narazie to tylkoprzeszkadzasz tym ktorzy chca by koszulki sie naprawde pojawiły to najlepiej nic nie pisz bo jak sam zauwazyles pojawilo sie juz kilka postow nie na temat a to dzieki komu ? Chyba sam zgadniesz !

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
Michael
Albo cos sie robi albo sie gowno robi.
Jak wychodzicie z taka inicjatywa to robcie to porzadnie a nie bedziecie odstawiac szopke w postaci kilkudziesieciu koszulek.
A stadion bedzie swiecil barwami klubowymi oj bedzie.
Ja nie mam kontaktu z klubem ale Fan Klub ne pewno ma.
Wiec czy nie moznaby porozmawiac i jakos dogadac sie czy oni by nie wspomogli tej akcji moze jakiegos sponsora by zalatwili.
Wszystko moze byc do uzgodnienia tylo zeby bylo to robione dobrze a nie po lepkach.
Jak wychodzicie z taka inicjatywa to robcie to porzadnie a nie bedziecie odstawiac szopke w postaci kilkudziesieciu koszulek.
A stadion bedzie swiecil barwami klubowymi oj bedzie.
Ja nie mam kontaktu z klubem ale Fan Klub ne pewno ma.
Wiec czy nie moznaby porozmawiac i jakos dogadac sie czy oni by nie wspomogli tej akcji moze jakiegos sponsora by zalatwili.
Wszystko moze byc do uzgodnienia tylo zeby bylo to robione dobrze a nie po lepkach.
Wiesz co, mam propozycję - weź sprawy w swoje ręce
Na pewno wszystko będzie wspaniale...
A jak chcesz koszulkę upstrzoną logami sponsorów to polecam Norbiego - może ma jeszcze parę na zbyciu
I nawet sposnorzyu na koszulkach sÄ… zmieniani w miarÄ™ potrzeb. To jest dopiero bajer

A jak chcesz koszulkę upstrzoną logami sponsorów to polecam Norbiego - może ma jeszcze parę na zbyciu
-
Michael
Te, Mohiakanin, daj spokój. Poczytaj sobie, zapytaj mamy, taty jak to jest z prowadzeniem działalności na stadionie-dlatego straganu nie przewidujemy. Ba, nawet nie planujemy na tym zarabiać. Nie wiem, załóż może front antymotorowców, zorganizujcie się, zróbcie koszulki, spotykajcie pod śmietnikiem lub trzepakiem, uruchomcie telefon zaufania itp.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Michael
bkapusta pisze:nie widzisz, ze jestes sam?
Poczekaj, jeszcze nadredaktor bartexs nie wrócił ze szkoły
meesha pisze:bkapusta pisze:nie widzisz, ze jestes sam?
Poczekaj, jeszcze nadredaktor bartexs nie wrócił ze szkoły
Juz po 18... Jak sie tak bedzie ociagal z powrotem to nie zdarzy nic napisac przed dobranocka ;/ A pozniej to juz lulu i spac...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
No i weź zrozum o co takiemu chodzipysio pisze:Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor.
Proponuje zakonczyc ta dyskusje. Koszulek nawet jeszcze niema. Jak beda to bedziecie sie martwic, kto chce kupi, a kto nie chce nie kupi. Zmuszac nikt do zakupu nie bedzie. A jak sie nie podoba zawsze mozna zrobic swoja, wedlug wlasnego pomyslu i dokladnie taka jaka sie chce. Koszulka na bazarze, 20 zl farbka do ubran 6 zl. Mozesz sobie napisac love TZ i gitara bedzie.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 18:23 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
meesha pisze:No i weź zrozum o co takiemu chodzipysio pisze:Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor.![]()
Oj meesha przeciez to jasne jak slonce...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Michael
pysio pisze:Michael masz racje i ja sie z toba zgadzam. Moze byc Tż Motor Lublin ale w zadnym wypadku nie kupie koszulki z napisem Motor. (...)
Kiedyś miałem problem podobny do Twojego, ale mama zaprowadziła mnie do okulisty. Spójrz na projekty jeszcze raz i weź może lupę. Co dojrzałeś, hę
Ja popieram w pełnej rozciągłości Michaela!!
1. Wolałbym żeby na koszulkach widniała nazwa naszego obecnego klubu!! Czasy Motoru mineły i niestety nie wrócą, a przy okazji z napisem "Tż Lublin" w ostateczności mógłbym pokazac się w Świdniku, a już z "Motor Lublin" nie odważyłbym się...
2. Co do kwestii sprzedaży koszulek na stadionie. Czy klub rzeczywiście nie mógłby pomóc i dodać tego typu koszulek do "klubowych gadżetów" sprzedawanych na stadionie?! Myśle, że wtedy miałoby to większy sens bo poprzez forum sprzedaż będzie znikoma, a na stadionie co pewien czas jakiś tatuś sprezentuje swojemu dziecku koszulke w przypływie radości po wygranym meczu. W przyszłym sezonie zapowiada sie że będą mieli ku temu okazje
(tato licze na Ciebie!
)
Jak najbardziej popieram Wasza inicjatywe i zycze powodzenia w realizacji. Weźcie jednak pod uwage też uwagi innych, a nie buntujecie sie przeciw tym którzy próbują przekazać swoje racje, które nie sa po Waszej myśli.
Pozdrawiam
1. Wolałbym żeby na koszulkach widniała nazwa naszego obecnego klubu!! Czasy Motoru mineły i niestety nie wrócą, a przy okazji z napisem "Tż Lublin" w ostateczności mógłbym pokazac się w Świdniku, a już z "Motor Lublin" nie odważyłbym się...
2. Co do kwestii sprzedaży koszulek na stadionie. Czy klub rzeczywiście nie mógłby pomóc i dodać tego typu koszulek do "klubowych gadżetów" sprzedawanych na stadionie?! Myśle, że wtedy miałoby to większy sens bo poprzez forum sprzedaż będzie znikoma, a na stadionie co pewien czas jakiś tatuś sprezentuje swojemu dziecku koszulke w przypływie radości po wygranym meczu. W przyszłym sezonie zapowiada sie że będą mieli ku temu okazje
Jak najbardziej popieram Wasza inicjatywe i zycze powodzenia w realizacji. Weźcie jednak pod uwage też uwagi innych, a nie buntujecie sie przeciw tym którzy próbują przekazać swoje racje, które nie sa po Waszej myśli.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 18:42 przez WLC, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael odpowiedz mi na jedno zajebiście proste pytanie: dlaczego nie wkleiłeś ani jednego projektu koszulki tylko bijesz pianę jacy to wszyscy są źli, bo używają słowa MOTOR
Albo zrób taki projekt jaki będzie Ci odpowiadał (gwarantuję, że znajdzie się on w ankiecie) albo przestań narzekać na niesprawiedlwość tego Świata...miej litość chłopaku 
-
Michael
Michael pisze:(...)Nie jestem od tworzenia projektow.
Wole doradzic jak moze byc lepiej, co jest dobre a co zle.
Wyrazam swoje zadnie na temat podanych projektow.
(...)
Znaczy się tak ni w pięć ni w dziewięć taki krytyk mody z Ciebie