Zaprojektuj koszulkÄ™ i flagÄ™ TÅ» Lublin!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#201 Postautor: Gelo » 16 stycznia 2006, o 16:18

Wojtas - te płomienie na plecach to straszna kaszana. Jesteśmy z Lublina (mam nadzieję) a nie z Majdanu Kozic Górnych. Róbcie projekty z klasą a nie stylu jarmarcznym "wieś tańczy i śpiewa". Żeby nie było wstydu się gdzieś w tym pokazać.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#202 Postautor: wojtas » 16 stycznia 2006, o 16:38

Gelu - po to wlasnie nalezy wyrazac opinie, zeby ci co robia projekty wiedzieli co sie nie podoba. To z ogniami to tylko jedna z moich propozycji, chcialem do swoich tworow wprowadzic cos orginalnego, nie podoba sie - trudno. Po prostu malo jest motywow ktore mozna wsadzic na koszulke a co pasowaloby do naszego klubu. Koziolek, nazwa druzyny, nick, ew. "Speedway" i tyle. Stad proby z pittbullem na przyklad.

Cooper pisze:Ciezko sie zdecydowac miedzuy projektami Geesta i Wojtasa. Mnie sie ten z "pitbullem" podobal, ale Geesta z kolei ma fajne "pasiaste" tlo.

Jak uda mi sie Ciebie skorumpowac?? :wink:

A tak na serio to mozna wsadzic pittbulla na pasiaste tlo i gra gitara 8)
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2006, o 16:47 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

miszti

#203 Postautor: miszti » 16 stycznia 2006, o 16:45

Ja uważam że z dotychczasowych projektów, pomysł Geesta jest chyba najlepszy.Nic dodać, nic ująć :P

Awatar użytkownika
Diler

#204 Postautor: Diler » 16 stycznia 2006, o 18:25

Kto wie za ile dni bedziemy głosować ?? :roll:

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#205 Postautor: Pils » 16 stycznia 2006, o 18:31

DILER czytaj uważnie forum

mikas pisze:
Proponuję,żeby akcja "projekty" trwała do piątku. W piątek zamknę ten temat i założe nowy z ankietą w której będzie można głosowac na wszystkie zgłoszone do piątku projekty. Ankieta potrwa mniej wiecej tydzien tak aby pod koniec stycznia zacząc zbierać już zapisy na koszulki.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#206 Postautor: prt » 16 stycznia 2006, o 22:18

dodam jeszcze, jako sugestię dla forumowiczów - grafików, że powszechnie wiadomo, że młodzi, wysportowani i przystojni mężczyźni najlepiej wyglądają w koszulkach / bluzach / swetrach w poziome pasy.
jako przedstawiciel tejże grupy proszę wyczesać tymi Waszymi czarodziejskimi programami również coś podobnego. :P :P :P

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#207 Postautor: Jaga » 16 stycznia 2006, o 22:46

wojtas pisze: tylko skad ja wezme koźlą dupę?? :wink: 8) :lol:

No musisz wyskoczyć w plener sieknąć aparatem kozła od tylca i po sprawie :D zad jest ;)

Geest pisze:a ja wrzuce szkic swojego pomyslu:
Obrazek Obrazek

Dla mnie bomba !!!!
Tylko jakoś ten napis TŻ na niebieskim tle z tyłu jest średnio widoczny :| Ale poza tym bomba
A i ksywka wiekszymi literami ... no musi być wiadomo kto jest kto ;)

baranek pisze:może by tak zrobić jakieś koszulki anty-marma :idea:

Ja wlaśnie zastanawiam się nad zakupem koszulki mojrzeszowa z napisem z Tyłu u góry :"Kocham Unie" a na dole :"Je**Ć Żeszuf"
Ciekawe czy zamówienie zostało by zrealizowane hehe :D

_piotrusss pisze:
Diler pisze:Sorry że pytam ale powiecie mi jakim wy to programem robicie ?? Może bym coś zaprojektował :lol: Jeszcze jedno ...
Bardzo mi sie podobają te flagi co już są zrobione na tym ForuM

Ja używam Paint Shop pro.

No ja również PSP 8 bo jest wypasik no i oczywiście conieco painta :D
Niezastapiony program heheh

luCas pisze:Jesli beda robione z tworzywa to wydaje mi sie ze nie jest to wielkim problemem, zajrzyj na http://www.kibicowskie.pl

Wtedy problem jest zerowy tylko jednak bym proponował byście znaleźli inną firme bo naprawde jakościowo te koszulki są zdecydowanie gosze niz np te co mamy my czy będą miały józki
Fakt cenowo taniej wyjdzie ale krócej beda sie trzymać niestety :|

K.A.M.I.L. pisze:Geest mógłbyś zaprezentować swój projekt w stylu jakim to zrobił Jaga chciałbym zobaczyć jaki będzie efekt tych koszulek, bo chyba będą one robione właśnie z tego śliskiego tworzywa.

Pozdrawiam

Z tym że ten projekt co ja zrobiłem to wiesz jest ze strony tej firmy Regio i oni nie robią właśnie z takiego śliskiego tworzywa jak to wlasnie Gorzów i Krosno mają tylko jest ono jakies inne o niebo lepsze i w pewnym sensie przypomina bawełne ... poprostu miodzio i już :)

pysio pisze:Mi oosobiście najlepiej podobaja sie projekty JaGa i mogłbym z nia dac z 50zł. Najlepiej zrobił Rzeszow dali projekty i kto chciał mogł zamowic ja bym był chetny na taka koszulke.Ostatnie projekty tez sa niezłe ale najlepszy moim zdaniem jest ta JaGa, ale czy wogole ktos by sie tym zajał???

Dziekuje za miłą opinie :) A tak jak mojrzeszów zrobił to Tarnów zrobił już rok temu i buraki sie z nas naśmiewały ze do bani to tamto siamto a zrobili dokładnie kopie naszych koszulek ... cwele buraczane!!!
Jeśli by był realizowany mój projekt to ja kontakt oczywiście dam a gwarantuje ze najwiekszym probleme w tym wszystkim to będzie zebranie kasy i niestety ja tym sie nie zajme hehe wiadomo czemu :D

Smirnek pisze:I tak te koszulki będą widoczne tylko na meczach gdzie będzie piękna pogoda, bo nie mam zamiaru siedzieć w takiej koszulce jak będzie zimno. Może pomyślimy o jakichś bluzach żużlowych :lol:

Ubierasz bluze/kurtke a na to koszulke jej sie nic nei stanie ... wiem bo już tak się robiło ;)

Co do widocznosci koszulek to kolorystyke macie na tyle fajną że jesli bedzie juz kilka osob w grupie w tych koszulkach to beda widoczni nawet podczas deszczu !! wiec txt że nie bedzie ich widać to jakiś niebardzo jest

wojtas pisze:Moj drugi (nie ostatni) projekt koszulki.

Obrazek

No to ja moge powiedzieć że zwyciesca konkursu bedzie wojtas na drugim miejscu odziwo tez wojtas a na trzecim to chyba nie zaskoczenie ... wojtas ;)

A tak na koniec to powiem tyle że ja projektu juz nei robie bo nie ma sensu hehe a takie gadanie niektorych ze wstyd sie pojawić w koszulkach to o dupe rozbić ... bo taki wojtas sie produkuje i strzela projektami a coniektorzy zamiast tylko powiedzieć co jest źle i by zmienić to wola pojechać po nim i nie tylko nim
W sumie najłatwiej nic nie robić a krytykować

P.S.
Co do zachwalania projektów to prosze sie nie wkurzać bo w miare jak przegladałem forum to każdy nastepny coraz bardziej mi sie podobał hehe :D
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

max3
Zawodowiec

#209 Postautor: max3 » 17 stycznia 2006, o 12:47

Na projekcie Geesta mozna wstawic jeszcze cos na rekawkach np.koziolka lub motocykl zuzlowy.

pysio

#210 Postautor: pysio » 17 stycznia 2006, o 13:26

Dziekuje za miłą opinie A tak jak mojrzeszów zrobił to Tarnów zrobił już rok temu i buraki sie z nas naśmiewały ze do bani to tamto siamto a zrobili dokładnie kopie naszych koszulek ... cwele buraczane!!!
Jeśli by był realizowany mój projekt to ja kontakt oczywiście dam a gwarantuje ze najwiekszym probleme w tym wszystkim to będzie zebranie kasy i niestety ja tym sie nie zajme hehe wiadomo czemu

Wiem, wiem ale chodzi mi o organizacje szybko, sprawnie i po sprawie. Kto chciał mieć koszulke to teraz ma!

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#211 Postautor: Jaga » 17 stycznia 2006, o 13:37

pysio pisze:
Dziekuje za miłą opinie A tak jak mojrzeszów zrobił to Tarnów zrobił już rok temu i buraki sie z nas naśmiewały ze do bani to tamto siamto a zrobili dokładnie kopie naszych koszulek ... cwele buraczane!!!
Jeśli by był realizowany mój projekt to ja kontakt oczywiście dam a gwarantuje ze najwiekszym probleme w tym wszystkim to będzie zebranie kasy i niestety ja tym sie nie zajme hehe wiadomo czemu

Wiem, wiem ale chodzi mi o organizacje szybko, sprawnie i po sprawie. Kto chciał mieć koszulke to teraz ma!

No zasadniczo tak byłoby najlepiej bo jesli ktos by chciał to by zamówił a jak nie to nie a teraz jest wiele "problemów" jednak mysle że szybko uda sie je rozwiazać :D
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#212 Postautor: K.A.M.I.L. » 17 stycznia 2006, o 15:23

Dobrze Sting zauważył, projekty Wojtasa przypominają koszulki KK. Zaś te Geesta są orginalne i tym samym ma u mnie głos zarówno na koszulkę i flagę, bo jak narazie jego projekty flag i koszulek są według mnie najlepsze.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

WLC

#213 Postautor: WLC » 17 stycznia 2006, o 16:15

wojtas pisze:Obrazek

Według mnie zdecydowanie najlepszy projekt!! Jednak małe zmiany by się przydały. Zamiast tych ogni można by wrzucić te skrzyzowane flagi z projektu z "pitbullem". I jeszcze jedno, zamiast nicka proponuje napis "speedway", żeby każdy kibic sobie mógł kupić taką koszulke na stadionie,a nie tylko użytkownicy forum. Reszta jest jak najbardziej ok. :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#214 Postautor: Speedway » 17 stycznia 2006, o 16:27

WLC pisze:I jeszcze jedno, zamiast nicka proponuje napis "speedway", żeby każdy kibic sobie mógł kupić taką koszulke na stadionie,a nie tylko użytkownicy forum.

Jestem jak najbardziej za :P

Michael

#215 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 16:40

Wlasnie.

Apel tu do fanklubowcow.
Koszulki owe robicie nie dla siebie lecz dla wszyskich kibicow.
Wiec dlaczego mowicie ze niektorzy wychowali sie na "Motorze" itd i dlatego ta nazwa musi byc :?:

Wy, Fan klub juz swoje koszulki ma, teraz pomyslcie jak inni ludzie na stadionie mogliby dziwnie zareagowac na nazwe "Motor"

Zwykly ojciec z dzieckiem kupia po koszulkach pokaza sie w innym miescie a moze i nawet w Lublinie i moga dostac bencki tylko dlatego ze jest grupa ludzi ktora jestescie Wy(wiadomo o kogo chodzi, nie bede Tu wymieniac pokolei).

Na zadnym meczu nie slyszalem okrzykow zwiazanych z Motorem tylko TZ.
Kto wygra mecz TZ TZ TZ... :!: :!: :!:
Wiec chcecie sie utozsamiac z ta histaria tylko na papierze, w pismie :?:

Nie chce z wami walczyc ani prowadzic tu nieskonczonych dyskusji.
Pomyslcie troche i sami sobie odpowiedzcie na pytania.

Moze by tak zrobic 2 projekty z tylko "TZ" i "TZ Motor" i takie oddac do szycia :?:

I darujcie sobie komentarze w stylu "jestes nudny"... tere fere...
Nie podejmucie dyskusji bo jak dla mnie to jest smieszne.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#216 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 16:53

Jestes nudny!!!
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

meesha
Trener
Kontakt:

#217 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 17:06

Michael pisze:Na zadnym meczu nie slyszalem okrzykow zwiazanych z Motorem tylko TZ
Szkoda, że nie jeździłeś na wyjazdy w ostatnim sezonie (czyżby kibic z cyklu "po co, przecież i tak przegrają" :?: :lol: ). Jakbyś był to byś usłyszał :D

PS. Mówił Ci ktoś, że jesteś nudny :?: :D

PS2. Shacku, jest szansa na powrót przycisku "Ignoruj" :?: Bo ja już tracę cierpliwość :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#218 Postautor: luCas » 17 stycznia 2006, o 17:13

Zwykly ojciec z dzieckiem kupia po koszulkach pokaza sie w innym miescie a moze i nawet w Lublinie i moga dostac bencki tylko dlatego ze jest grupa ludzi ktora jestescie Wy(wiadomo o kogo chodzi, nie bede Tu wymieniac pokolei).

Ta argumentacja jest tak absurdalna, ze sam nie wiem co napisac :shock:. Bencki w innym miescie mozesz dostac za blachy LU . Moze wogole zrezygnowac z barw klubowych i sprzedawac worki po ziemniakach, oj gosciu nie czujesz bluesa.
Na zadnym meczu nie slyszalem okrzykow zwiazanych z Motorem tylko TZ.

:lol: A ja slyszalem i to wielokrotnie.
Wy, Fan klub juz swoje koszulki ma, teraz pomyslcie jak inni ludzie na stadionie mogliby dziwnie zareagowac na nazwe "Motor"

Dales czadu, oczywiscie na nazwe Motor ludzie zaczeli by chowac sie w kiblu, uciekac w poplochu, skakac przez siatke i odmawiac zdrowaski. Hmm z moich obserwacji wynika, ze raczej tego nie roba. :twisted:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Michael

#219 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 17:20

Piszecie o niepotrzebnych wypowiedziach a sami napisaliscie 3 nic niewnoszace posty.

I nie umiecie czytac ze zrozumieniem.
Moze to przez to zacietrzewienie Motorowe...
No nie wiem...

Jednak teraz 4 posty do wykasowania juz.
Ile bedzie nastepnych :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#220 Postautor: bkapusta » 17 stycznia 2006, o 17:27

Lud domaga sie przycisku IGNORUJ ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#221 Postautor: sadychor » 17 stycznia 2006, o 17:31

To może tak bardziej łopatologicznie: sam napis TŻ łyso by wyglądał. W sumie można zamiast MOTOR cpyknąć Sipma, ale uważam, że koszulka powinna mieć charakter ponadczasowy. Ostatecznie wojtas z Geestem, zaprezentujcie jakby wyglądał sam TŻ-może to przekona Michaela.
PS1 I bez płomieni proszę, a kwestia super-ekstra szerokiego asortymentu od koszulek polo po szlafmyce w barwach klubowych jest interesująca.
PS Na wschodzie jest tylko MoootoorObrazekSrodmiescie zaaawsze z MootoreemObrazekAch te wspomnienia 8)
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Michael

#222 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 17:36

Heh to mnie nieprzekona gdyby nie wiem co :twisted:

Graficznie mozna to wszytsko tak dopracowac ze nie byloby lyso na pewno(przez dodanie malych emblematow flagi, koziolka czy jakiegos wzorku).

Zreszta i tak zrobicie jak chcecie jak chce Fan Klub.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#223 Postautor: Manitou » 17 stycznia 2006, o 17:41

Drogi Michaelu, nie wiem czy do Ciebie nie dociera prosty fakt, że po zebraniu projektów, będzie zorganizowana ANKIETA. W związku z tym do kibiców trafią koszulki takie jak chce większość forumowiczów, a nie takie jak CHCE FAN KLUB jak to napisałeś. Panowie robiący projekty - bardzo proszę o zrobienie też projektów bez słowa MOTOR, tak żeby każdy miał wybór na takiej opcji w ankiecie jaka będzie dla niego najlepsza. Dziękuję za uwagę :wink:

P.S.: Nie bądź nudny Michael :D

meesha
Trener
Kontakt:

#224 Postautor: meesha » 17 stycznia 2006, o 17:43

Ale wystarczy spojrzeć na ankietę z z tego tematu żeby było wiadomo jaki będzie wynik:P
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 17:45 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Michael

#225 Postautor: Michael » 17 stycznia 2006, o 17:45

Ankieta dotrze tylko do tych co siedza na forum i siedza w tym.
Wiec zwykli ludzie ktorzy przyjda sobie na mecz nie beda mieli zadnego glosu w sprawach koszulek.

A czy wielkim problemem byloby zrobienie po prostu dwoch projektow i takich oddanie do szycia :?:

Kibice mogliby sami wybrac i tak byloby najsprawiedliwiej.

meesha to co tam jest nie jest zadnym odzwierciedleniem bo temat zostal zmieniony.
Najlepiej byc kozakiem i zmienic temat nie :wink:
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, o 17:49 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.