Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#4476 Postautor: Jinxsior » 14 stycznia 2006, o 09:53

kilar pisze:

Moim zdaniem jezeli nie uda sie sciagnac Czerwinskiego, to zarzad powinien dojsc do porozumienia przede wszystkim z Piszczem.

Powiedz mi dla czego tak strasznie ci zalezy aby klub na sile podpisywal z Piszczem umowe????Piszcz nie bedzie zadnym wzmocnieniem!! Od trzech lat obiecujemy sobie po nim ze bedzie cool, extra i wszystko cacy.Od trzech lat budzimy sie z reka w nocniku bo pan Piszcz albo caly sezon szuka odpowiednich silnikow albo przez brawurowa jazde pozbywa nas zawodnika w skladzie(czasami dwoch).Ja osobiscie nie widze miejsca dla niego w naszym zespole,jesli mamy miec jakiegos wychowanaka to tylko Jelenia i to z prostej przyczyny, jest mlodszy,ambitny i bardziej perspektywiczny.

Panie Tomku mial pan tak duzo czasu aby pokazac kibicom jak rowniez wlodarzom klubu ze miejsce w druzynie sie panu nalezy. Niestety nie skorzystal pan z danych szans i teraz trudno sie dziwic ze nie ma sie jeszcze zatrudnienia.
Nie mniej jednak zycze panu samych trojek i bezkolizyjnej jazdy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4477 Postautor: Gelo » 14 stycznia 2006, o 10:11

Holly pisze:Jest jeszcze taki jeden rajder co by sie nadawał ....
Krzysztof Pecyna
Może nie jest pokroju Śwista ale swoje punkty by robił , i w dodatku to bardzo szczery i sympatyczny zawodnik , ja bym go polecał.

To zrobiłbyś bardzo niemądrze. Są kwestie o których większosć kibiców nie wie, a jak to zauważył delikatnie Gawrzyk - są znane w żużlowym światku. Dlatego Baranowi i Pecynie mówimy stanowczo nie.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#4478 Postautor: kilar » 14 stycznia 2006, o 10:44

Jinxsior pisze:Powiedz mi dla czego tak strasznie ci zalezy aby klub na sile podpisywal z Piszczem umowe????Piszcz nie bedzie zadnym wzmocnieniem!! Od trzech lat obiecujemy sobie po nim ze bedzie cool, extra i wszystko cacy.Od trzech lat budzimy sie z reka w nocniku bo pan Piszcz albo caly sezon szuka odpowiednich silnikow albo przez brawurowa jazde pozbywa nas zawodnika w skladzie(czasami dwoch).Ja osobiscie nie widze miejsca dla niego w naszym zespole,jesli mamy miec jakiegos wychowanaka to tylko Jelenia i to z prostej przyczyny, jest mlodszy,ambitny i bardziej perspektywiczny.

A kogo wolalbys widziec :?: Wilka :?: Truminskiego :?: A moze Dyma, albo Pietrzyka. W tym momencie niestety juz nie ma zadnych solidnych zawodnikow. Za Piszczem przemawia atut lubelskiego toru, lecz poza tym wcale nie jest powiedziane, ze mialby on pewne miejsce w skladzie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#4479 Postautor: $korzen$ » 14 stycznia 2006, o 10:49

Geest pisze:nabił w Krośnie, gdzie większość drużyn miała problemy. a co pokazał w Lublinie na MACECu i meczu TŻ - KSŻ?

Geest nie przesadzaj, w Rybniku jak dobrze pamietam zrobil cos kolo 8 pkt, Grudziadzu 12, Opolu 12, Reszowie 10, w rewanzu w Opolu 8 .... Sredniej blisko 2 pkt/bieg nie da sie wykrecic wozac ogony na wyjazdach. Powtarzam tez poraz kolejny ze klub na tym nie straci, bo nie sadzisz chyba ze w kazdym meczu jechac bedziemy w optymalnym skladzie ? Bedzie w formie to bedzie jechal, nie bedzie to trudno. No i potwierdzam to co napisal Gawrzyk, co szkodzi zeby przyjechac na wlasny tor i potrenowac ?

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec