Zaprojektuj koszulkÄ™ i flagÄ™ TÅ» Lublin!!!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
wojtas pisze:Moj pierwszy (raczej nie ostatni) projekt koszulek:
Jesli koszty tylu nadrukow bylyby zbyt duze to proponuje wywalic "szachownice" na plecach, ale wtedy moze byc pustawo, trzebaby cos zamiast...
jestem na tak, ale:
1. co to jest na przodzie koszulki - żółty kontur. bo mi przypomina pitbulla.
2. bez różowych obrysowań.
3. może inna linia(kształt) łączenia niebieskiego z białym
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2006, o 14:13 przez benim, łącznie zmieniany 1 raz.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Projekt bardzo ciekawy. Jeśli chodzi o nick to nie powinno być problemów. Każdy będzie mógł sobie wstawić to co będzie chciał. Jedni nicka inni napis "speedway". Jeszcze moja uwaga jeśli chodzi o rękawy. Trzeba wybrac albo koziołki albo te zółte paski (jestem za koziołkami, na koszulkach fanklubowych wyglądaja w tym miejscu rewelacyjnie). Po pierwsze na raz sie nie zmieszczą, a nawet jeśli to będzie tego za dużo w jednym miejscu nawalone. Po drugie "tniemy koszty" 
Michael pisze:Zamiast "Motor" po prostu TZ LUBLIN.
Mówił Ci ktoś już że jesteś monotematyczny
Z czym/kim walczysz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A może by tak kalendarz?
http://www.superfoto.pl/index.php?sbl=3966464#kal_1
http://www.superfoto.pl/index.php?sbl=3966464#kal_1
-
Michael
Prawie wszystkie poprawki naniesione. Jesli chodzi o rekawy: wywalilem paski, zostal jeden koziolek. Roz usuniety, troche zoltego dodalem, zmienilem barwy niebieskiego, flagi sklonowalem
. Zastanawiam sie nad tym co pisal Cooper, zeby usunac bialy pod pachami
Jak bedzie taka potrzeba to sie zrobi...
Wersja "Cooper"
Wersja...eee... "Niecooper"
Cos jeszcze zmieniac??
A i jeszcze jedno:
To jest po prostu odrobina awangardy
Mozna zamiast tego np. kontur koziolka dac.
Wersja "Cooper"
Wersja...eee... "Niecooper"
Cos jeszcze zmieniac??
A i jeszcze jedno:
benim pisze:1. co to jest na przodzie koszulki - żółty kontur. bo mi przypomina pitbulla.
To jest po prostu odrobina awangardy

A moze by tak troszke że tak powiem zaszaleć i humoru tym koszulkom dodać i z tyłu koszulki zamiast tych 2 flag zasadzić taki ogonek jak mają kozy ?
Osobiście uważam że byłoby to fajnie spostrzegane i przede wszystkim zabawne
Takie nawiązanie do sytuacji na torze że zawodnicy z koziołkiem na plastronie prowadza i pokazują przeciwnikom zady
Osobiście uważam że byłoby to fajnie spostrzegane i przede wszystkim zabawne
Takie nawiązanie do sytuacji na torze że zawodnicy z koziołkiem na plastronie prowadza i pokazują przeciwnikom zady

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
Michael