Tomas Suchanek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#26 Postautor: czaszka » 9 stycznia 2006, o 19:54

Jasne że Kacper nie zdobyłby IMŚJ 2009 bo w tym sezonie był by już seniorem :P Nie wiem czego tak uczepiliście się Franka :?: Akurat mam ten finał IMŚJ z Vojens i Franek jechał naprawde bardzo dobrze. Gdyby nie defekt z pierwszego biedu na pierwszej pozycji Franek był by tuż za podium a to już coś :)

baranek
Junior

#27 Postautor: baranek » 9 stycznia 2006, o 20:02

i to co pamiętam to wielki Hans mu pomagał wtedy

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#28 Postautor: wojtas » 9 stycznia 2006, o 20:07

czaszka - toz ja pisze caly czas ze Kloszard to byl istny diament czystej wody :wink:

czaszka pisze:Gdyby nie defekt z pierwszego biedu na pierwszej pozycji Franek był by tuż za podium a to już coś :)

Takie samo gdybanie jak w przypadku Kacpra :wink:

RadeKas pisze:O Kepie mozemy jedynie spekulowac. Za Dobruckim przemawiaja jego wyniki z przeszlosci. Nijak nie da sie porownac tych dwoch zawodnikow.

Piszac we wczesniejszym poscie ze kontuzje zahamowaly mu kariere, tez jedynie spekulujesz. Kto wie jakby bylo, gdyby...??

Jako ze jest to temat o Suchanku wiec proponuje zakonczyc olsniewajaca wymiane pogladow nt. IMSJ, tymbardziej ze i tak jeden drugiego nie przekona. :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: RadeKas » 9 stycznia 2006, o 20:11

wojtas pisze:Piszac we wczesniejszym poscie ze kontuzje zahamowaly mu kariere, tez jedynie spekulujesz. Kto wie jakby bylo, gdyby...??

Piszac o Dobruckim mam na mysli, to ze przed kontuzjami zawodnik ten jezdzil swietnie w lidze, byl srebrnym medalista IMÅšJ i wystepowal w GP. Tymczasem Kacper Kepa przed kontuzja nie mial na koncie nic. Widzisz roznice?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#30 Postautor: boxing » 9 stycznia 2006, o 20:11

Marcinex pisze: Pierwsze trzy mecze jedziemy z potencjalnie słabszymi rywalami, tak więc jest to okazja, aby go sprawdzić, czy jest na tyle dobry aby jeździć w podstawowym składzie.

Mam nadzieje, ze "sprawdzac" zawodnikow bedziemy w sparingach przed sezonem. Wprawdzie u siebie z Krosnem czy Gnieznem nie musimy jechac najlepszym skladem, ale na wyjezdzie z Grudziadzem ja bym nie eksperymentowal. GKM u siebie bedzie wystarczajaco mocny - za mocny, zeby jechac u nich Suchankami i Tomickami. A glupio straconych punktow moze pozniej bardzo brakowac.

Jezeli chodzi o Suchanka - ten transfer przyjalem bez wielkich emocji. Na pozycje nr 8 moze byc - bo ma juz troche zuzlowego obycia w przeciwienstwie do Karola i Macka. Ale bardzo dobry wystep w finale IMSJ nie robi na mnie zadnego wrazenia: raz - ze warunki byly anormalne, dwa - ze byl to niestety chyba jedyny godny zauwazenia wystep Czecha. Niestety, nie bylo podparcia tego sukcesu solidnymi (przynajmniej) wystepami ligowymi. A czy klub zdecyduje sie finansowac podroze Czecha na ligowe mecze w Polsce tylko po to, zeby w protokole wpisac go pod nr 8?

BTW: ciekawe, co ostatecznie przekonalo nowego dyrektora do - podobno - niepewnych Czechow? Dlugo pisalem o A.Drymlu - ale wtedy jeszcze Czesi byli "niepewni". Dopiero jak Ales podpisal w Toruniu - nastapila zmiana stanowiska i juz prawie hurtowy zaciag: Brhel, Tomicek, teraz Suchanek. Do tych dwoch ostatnich nie mam przekonania, a najlepszego Czecha ktory byl do wziecia - troche zal.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#31 Postautor: Fork » 9 stycznia 2006, o 20:28

Mlotyfantz moim zdaniem powinien zostać oldskulowym uczestnikiem forum....

:D
A co do Tomasa, on moze pojechac we wszystkich meczach ale moze tez nie pojechac wcale... i wescie to pod uwage.
pozdrawiam
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#32 Postautor: DonKamizi » 9 stycznia 2006, o 21:08

Dla mnie Suchanek nie jest żadnym wzmocnieniem a tylko uzupełnieniem w razie czegoś......Widziałem go w 2002 roku w Łodzi na meczu ligowym (0,1,-,0) jechał tragicznie w ogóle nie radząc sobie z torem.Chyba, że jego talent przez te lata eksplodował...wątpię.Jeleń wg. mnie na swoim torze jest o wiele pewniejszym zawodnikiem.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#33 Postautor: Marcinex » 9 stycznia 2006, o 21:40

DonKamizi pisze:Chyba, że jego talent przez te lata eksplodował...wątpię.Jeleń wg. mnie na swoim torze jest o wiele pewniejszym zawodnikiem.

Może nie eksplodował, ale na pewno jest o wiele lepszym zawodnikiem. Już chćby w sezonie 2004 w barwach Lwowa miał śednią 2,5. Mimo iż jest młodszy od Jelenia (1 rok), to jednak jest nieporównywalnie bardziej doświadczony i według mnie na wyjazdach osiągał by lepsze wyniki od Daniela.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#34 Postautor: Nazir » 10 stycznia 2006, o 00:11

Prawdopodobnie pod 16 stką (w Lublinie) będzie Jeleń a pod 8 ką (na wyjazdach) Suchanek :D . Od przybytku głowa nie boli

Awatar użytkownika
extreame
Kontakt:

#35 Postautor: extreame » 11 stycznia 2006, o 10:47

Ja wam wszystkim powiem tylko tyle, że z wami ludzie jest naprawdę ciężko, po co teraz obgadujecie Suchanka na forum...Z finem było to samo, "kto to jest?" "nie ma za dobrych wyników" czy coś w tym stylu. Skąd wiecie czy w sezonie kiepską formą nie popisze się tzw. lider zespołu którego wy już typujecie! Dajcie mu najpierw wyjechać na tor i pokazac co umie, a jeżeli będzie cienko dopiero się będziecie rozpisywać... :D To jest moje zdanie, jak mnie za nie skarcicie trudno, ale nikogo nie możemy :D skreślać jeszcze przed rozpoczęciem sezonu. Pozatym może być dobrym zawodnikiem i wtedy będzie wam, nam wszystkim głupio, nie sądzicie? Na sam koniec musimy także zwrócić uwage na to, że może nawet nie wyjedzie na tor, więc jeżeli już taką antypatie to się wtedy będziecie cieszyć....Pozdrawiam
Obrazek

hayabusarider

#36 Postautor: hayabusarider » 11 stycznia 2006, o 11:33

Moje zdanie jest takie samo.
Nie ocenia sie kogoś przed zachodem słońca.
Chociaż sam mam obawy co do Naszego składu.
Mam nadzieje że powalczymy o awans.
Oby ten eksperymentalny!! skład mile nas zaskoczył.
Chociaż patrząc na składy innych klubów mamy nikłą szansę na zajęcie miejsca w trójce.
Obym się mylił

mlotyfantz
Kontakt:

#37 Postautor: mlotyfantz » 20 stycznia 2006, o 14:51

Marcinex pisze:Co do Suchanka to myślę że nie musi on być tylko uzupełnieniem, ale może jeździć w pierwszym składzie. Dziwi mnie fakt, że nie ma jakiegoś większego zadowolenia na forum, a przecież mamy vice-mistrza świata juniorów, który przegrał ten tytuł tylko rzutem montą. Wprawdzie ten tytuł zdobył w niezwykle trudnych (deszczowych) warunkach, ale warunki były takie same dla wszystkich. W końcu pokonał nie byle kogo, bo m.in. kilku naszych dobrych juniorów oraz uczestnika GP A. Lindbeaka, tak więc Tomas ma na pewno spore umiejętności. Wprawdzie jego średnie z innych lig nie są imponujące, ale miejmy nadzieję, że jest na tyle dobry, aby wykręcić dobrą średnią w poskiej I lidze. Pierwsze trzy mecze jedziemy z potencjalnie słabszymi rywalami, tak więc jest to okazja, aby go sprawdzić, czy jest na tyle dobry aby jeździć w podstawowym składzie.

podobno DAniel chce jezdzic pdo 8 i 16 więć z suchankiem miał być rezerwowy i jeszce dotego Davidson jeden z polskichh portali i tym poimnformaował ze podpisał nieoficjalny więc jak by pdopisał ty bysmy mieli szeroką kadre hehe

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#38 Postautor: Cooper » 20 stycznia 2006, o 14:54

Mozna bana dla tego pana, "hehe" :?: Albo nie, zablokujcie mu mozliwosc pisania :idea: Moze jak poczyta tylko, to sie nauczy. "hehe".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#39 Postautor: grzesieck » 20 stycznia 2006, o 15:37

jestem za, jak widac chlopak jest jeszcze za mlody zeby pisac na forum, czytanie powinno mu wystarczyc.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#40 Postautor: wojtas » 20 stycznia 2006, o 15:44

grzesieck pisze:jestem za, jak widac chlopak jest jeszcze za mlody zeby pisac na forum, czytanie powinno mu wystarczyc.

A od czego jest moderator?? 8) No chyba ze Wam nie wolno...
Jak nie ban to chociaz niech przycisk "ignoruj" wroci bo ja wiecej postow "hehe" nie wytrzymam :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#41 Postautor: Arkadiusz » 20 stycznia 2006, o 16:01

Blagam moderatorow - Usuncie popisy naszego mlotego fana.
Wstyd i hanba pomijajac to ze tego nie da sie czytac.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#42 Postautor: grzesieck » 20 stycznia 2006, o 16:37

wojtas pisze:
grzesieck pisze:jestem za, jak widac chlopak jest jeszcze za mlody zeby pisac na forum, czytanie powinno mu wystarczyc.

A od czego jest moderator?? 8) No chyba ze Wam nie wolno...
Jak nie ban to chociaz niech przycisk "ignoruj" wroci bo ja wiecej postow "hehe" nie wytrzymam :?

no niestety nam nie wolno :)

jak byly ostrzezenia to moglismy dac 3 albo 6 i po sprawie, a teraz trzeba tylko liczyc na to, ze Gawrzyk albo Shack cos z tym zrobia.
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#43 Postautor: meesha » 21 stycznia 2006, o 01:00

grzesieck pisze:[...]jak widac chlopak jest jeszcze za mlody zeby [...]
Chciałeś chyba powiedzieć "za młoty" :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#44 Postautor: kdsz » 3 lutego 2006, o 14:10

www.eSpeedway.pl pisze:Aktualny wicemistrz świata juniorów Czech - Tomas Suchanek podpisał kontrakt na nadchodzący sezon brytyjskiej Premier League z zespołem beniaminka tych rozgrywek Redcar Bears.

Tym samym Tomas dołącza do takich zawodników jak Gary Havelock, Mathieu Tresarrieu, Daniel Giffard oraz Jack Hargreaves, którzy już wczeÅ›niej zdecydowali siÄ™ bronić barw popularnych „Niedźwiedzi” w zbliżajÄ…cym siÄ™ sezonie.

Promotor drużyny Gareth Rogers powiedział:

„ Jestem zadowolony, że Tomas zdecydowaÅ‚ siÄ™ reprezentować nasz klub w nadchodzÄ…cym sezonie i gdyby rzut monetÄ… okazaÅ‚ siÄ™ szczęśliwy dla samego zawodnika to miaÅ‚by w swoich szeregach dwóch mistrzów Å›wiata”

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#45 Postautor: auganoff » 11 lutego 2006, o 13:38

hayabusarider pisze:Nie ocenia sie kogoś przed zachodem słońca.

Stary wpis, ale dawno mnie tu nie było i nie potrafiłem sobie odmówić :lol:
Suchanka będziemy zatem oceniać po zachodzie słońca :wink:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#46 Postautor: Fork » 11 lutego 2006, o 21:59

auganoff pisze:

Co ma piernik do wiatraka? :roll:
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#47 Postautor: dilucio » 11 lutego 2006, o 22:51

Fork pisze:
auganoff pisze:

to chyba mial byc taki zarcik :lol: :D

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#48 Postautor: Torsen » 12 lutego 2006, o 20:12

Fork pisze:
auganoff pisze:

Ma to, że czym skorupka za młodu nasiąknie, tego Jan nie będzie umiał.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#49 Postautor: Nazir » 12 lutego 2006, o 20:37

Co ma piernik do wiatraka?

- MÄ…kÄ™ 8)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: bkapusta » 12 lutego 2006, o 22:01

True, true...