Speedway pisze:Nazir pisze:Speedway a mnie nie zniechęciła zasysam już 45 minut i mam 3.2%.
Doszedłem do wniosku że za jakies dwa dni nikt już nie bedzie ściągał i wtedy sobie śmignę z 60 kilo/s
też mam taki plan
marcinza pisze:Speedway pisze:Nazir pisze:Speedway a mnie nie zniechęciła zasysam już 45 minut i mam 3.2%.
Doszedłem do wniosku że za jakies dwa dni nikt już nie bedzie ściągał i wtedy sobie śmignę z 60 kilo/s
też mam taki plan![]()
![]()
![]()
Kubbas pisze:Mialem te same problemy ze swoimi teledyskami. Polecam uzycie Dr. Dvix ktorego uzylem do skompresowania 5 (ostatniej) czesci teledysku i tak z jakosci prawie ze telewizyjnej (900mb) zeszlo na jakosc dobra (chyba najlepsza z wszystkich tel. wrzuconych na net) i wagi ok. 25mb
Kubbas pisze:Ps. Ja tam po 5 teledyskach przestalem sie juz tym bawic ;wink: chyba nastapilo u mnie to samo co u Hannavalda czyli syndrom wypalenia zawodowego:D
Jaga pisze:Jednak mam pewną uwage co do najnowszego tworu iż pierwsza część jest bez zarzutów za to w drugiej piosenka jest poprostu albo za cicho nagrana albo zła jakość

wojtas pisze:Jaga pisze:Jednak mam pewną uwage co do najnowszego tworu iż pierwsza część jest bez zarzutów za to w drugiej piosenka jest poprostu albo za cicho nagrana albo zła jakość
Ta druga piosenka to wg mnie jest z lekka damska tak w ogole.Ale chodzilo mi o to zeby pasowala do Truminskiego
Bez obrazy, kto obejrzal wie o co chodzi
Co do jakosci to rzeczywiscie moglem troche wzmocnic

bkapusta pisze:Główną zaletą Czecha jest wiek i będzie mógł startować z miejsca rezerwowego, gdyż nie skończył jeszcze 23 roku życia. Jest on także zarazem szóstym w historii Czechem, który został zakontraktowany przez lubelski klub. Jego poprzednikami byli Antonin Kasper jr (1990-91), Roman Matousek (1990), Jozef Franc (1999), Pavel Ondrasik (2001) i Bohumil Brhel (2006).
Z cyku 'jozki pisza' przegladzuzlowy.pl fragment info o naszym nowym nabytku.
Dla porownania wczesniejsze info o podpisie:
Jak poinformował wczoraj czeski magazyn żużlowy A-Z, zespół TŻ Lublin zakontraktował kolejnego obcokrajowca. Jest nim vice-mistrz Świata Juniorów - Tomas Suchanek. Zawodnik ten będzie trzecim po Bohumilu Brhelu i Lubosu Tomicku Czechem w drużynie.
Ktos znajdzie 1 roznice merytoryczna miedzy obydwoma notatkami wygra uscisk dloni oraz wieczna slawe...

Kod: Zaznacz cały
Później ujawniono kwotÄ™ jakÄ… Rune zarobiÅ‚ przez ostatni sezon w CzÄ™stochowie, a byÅ‚a to niebagatelna suma – ponad 670 000 zÅ‚otych.
Drabol pisze:Jeśli jesteśmy przy teledyskach może ktoś byłby chętnby zobaczyc tez ten :
Ukończony właśnie został teledysk żużlowy nazwany przezemnie dość jasno - "Sparta Wrocław XXI wiek". Są w nim zawarte fragmenty ze spotkań wrocławian z tego właśnie wieku, a więc terazniejsze, bo z tego miałem najwięcej materiałów, zaznacze też że własnie z powodu ilości materiałów znalezli się na nim min.Krzyś Cegielski,Tomek Jędrzejak, Jarek Hampel, Sławek Drabik, Greg Hancock, Chris Słaboń, Arturek Bogińczuk, Robert Miśkowiak, Scottie Nichols czy Hans. W przyszłości postaram się stworzyć lata 90, zbieram materiały, ale jest to trudniejsze, może nie tyle że jest ich mało co są niekiedy bardzo kiepskiej jakości.
Narazie miło mi przedstawić ten :
Czas trwania - 2:14
Wielkość - 11,3 mb
Link - http://www.megaupload.com/?d=SH4TUMKS