Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#4151 Postautor: Talib » 3 stycznia 2006, o 20:53

Gelo pisze:
rob7 pisze:...a można wiedzieć kto w aktualnym stanie rynku transferowego według Ciebie byłby takim pewniakiem?

można - niestety Chrzanowski

Dlaczego od razu niestety (odpad/kasa/Toruń) ? A tak swoją drogą ciekawe kto będzie tym ósmym do e-ligi? Bo w e-ligę w 7-drużynowym składzie nie chce mi się wierzyć.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#4152 Postautor: grzesieck » 3 stycznia 2006, o 20:59

Talib pisze:A tak swoją drogą ciekawe kto będzie tym ósmym do e-ligi? Bo w e-ligę w 7-drużynowym składzie nie chce mi się wierzyć.

mogliby zaprosic Zielonke, z obecnym skladem + 2-och obco z GP (Nicholls + Zagar) mogliby powalczyc z Rzeszowem, Lesznem, Toruniem... ale to tylko w przypadku opcji, ze z e-ligi nie spada po sezonie zadna druzyna, bo w przeciwnym razie watpie zeby ZG chciala ryzykowac.

to oczywiscie tylko takie gadanie, zdaje sobie sprawe, ze cos takiego na 99% nie bedzie miec miejsca, wg mnie e-liga poprostu pojedzie w 7-druzynowym skladzie.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Holly

#4153 Postautor: Holly » 3 stycznia 2006, o 20:59

a można wiedzieć kto w aktualnym stanie rynku transferowego według Ciebie byłby takim pewniakiem?

można - niestety Chrzanowski

etam gadacie , największym pewniakiem jest Franek , gdyż pewne jest to że na każdym meczu dostarczy emocji kibicom :D

Moim wybitnym zdaniem ta trójka o ktorej mowa powinna być następująca :

junior - E.Kennett
polski senior - Czerwiński lub Piszcz
zagr senior - Suchanek , lub Darkin (jeżeli wróci do dyspozycji startowej)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#4154 Postautor: Talib » 3 stycznia 2006, o 21:06

grzesieck pisze:
mogliby zaprosic Zielonke, z obecnym skladem + 2-och obco z GP (Nicholls + Zagar) mogliby powalczyc z Rzeszowem, Lesznem, Toruniem... ale to tylko w przypadku opcji, ze z e-ligi nie spada po sezonie zadna druzyna, bo w przeciwnym razie watpie zeby ZG chciala ryzykowac.

Też wydaje mi się to w przypadku relegacji Gdańska najrozsądniejszym rozwiązaniem z punktu widzenia e-ligi. Aczkolwiek bardzo poważnie zastanowił bym się również nad kandydaturą Ostrowa lub przynajmniej barażem pomiędzy obiema drużynami.

grzesieck pisze:to oczywiscie tylko takie gadanie, zdaje sobie sprawe, ze cos takiego na 99% nie bedzie miec miejsca, wg mnie e-liga poprostu pojedzie w 7-druzynowym skladzie.

Tak by wypadało, ale wcale się nie zdziwię jeśli tym ósmym będzie Gdańsk lub warunkowo dopuszczony Gdańsk lub może Gdańsk pod kolejną nową nazwą. W sumie wygodna opcja i tak powiększamy e-ligę, więc co za różnica kim jeździsz skoro i tak zleci tylko Gdańsk... przepraszam ósma drużyna. A meczów więcej niż w siódemkę.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#4155 Postautor: jas » 3 stycznia 2006, o 21:22

Talib pisze:
grzesieck pisze:

Też wydaje mi się to w przypadku relegacji Gdańska najrozsądniejszym rozwiązaniem z punktu widzenia e-ligi. Aczkolwiek bardzo poważnie zastanowił bym się również nad kandydaturą Ostrowa lub przynajmniej barażem pomiędzy obiema drużynami.

grzesieck pisze:to oczywiscie tylko takie gadanie, zdaje sobie sprawe, ze cos takiego na 99% nie bedzie miec miejsca, wg mnie e-liga poprostu pojedzie w 7-druzynowym skladzie.

Tak by wypadało, ale wcale się nie zdziwię jeśli tym ósmym będzie Gdańsk lub warunkowo dopuszczony Gdańsk lub może Gdańsk pod kolejną nową nazwą. W sumie wygodna opcja i tak powiększamy e-ligę, więc co za różnica kim jeździsz skoro i tak zleci tylko Gdańsk... przepraszam ósma drużyna. A meczów więcej niż w siódemkę.

tylko szczerze mowiac, to ja nie widze zadnego powodu, dla ktorego Zielona mialaby otrzymac miejsce w elidze. Ostrow, jesli by sie uprzec, jak najbardziej - walczyli o miejsce w lidze wlasnie z Gdanskiem i wydaja sie byc naturalnym kandydatem na zastepstwo. ale Zielona :shock: , zajela 8me miejsce, zleciala z hukiem, byla od Wybrzeza gorsza i nie widze podstaw na ktorych mialaby sie w elidze znalesc.

ale pewnie i tak, w elidze bedzie 7 druzyn, bo chyba ani Ostrow ani Zielona nie przejawiaja checi zajecia wakatu
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#4156 Postautor: grzesieck » 3 stycznia 2006, o 21:24

Talib pisze:Aczkolwiek bardzo poważnie zastanowił bym się również nad kandydaturą Ostrowa lub przynajmniej barażem pomiędzy obiema drużynami.

z tego co czytalem CHYBA na forum ostrowskim to Iskra nie chce jezdzic w e-lidze, nie w tym sezonie. Plan przed minionym sezonem byl taki, ze najwyzszka klasa rozgrywkowa za 2 lata i wydaje mi sie, ze wlasnie tej opcji beda sie trzymac.

Talib pisze:Tak by wypadało, ale wcale się nie zdziwię jeśli tym ósmym będzie Gdańsk lub warunkowo dopuszczony Gdańsk lub może Gdańsk pod kolejną nową nazwą. W sumie wygodna opcja i tak powiększamy e-ligę, więc co za różnica kim jeździsz skoro i tak zleci tylko Gdańsk... przepraszam ósma drużyna. A meczów więcej niż w siódemkę.

Gdansk moze zostal warunkowo dopuszczony ale moze sie okazac, ze nie maja pieniedzy zeby wystartowac, a w ogole to nawet jesli zostanie dopuszczony to wydaje mi sie, ze w ogole nie ma sensu zeby jechali w e-lidze, bo z tym skladem jaki maja obecnie to ich bilans po zakonczeniu sezonu zasadniczego bedzie wygladal mniej wiecej tak:

8. Wybrzeze Gdansk 14 0 -400
METHANOL ADVENTURE TEAM