Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gretzky

#3701 Postautor: Gretzky » 19 grudnia 2005, o 17:24

WojtekF pisze:
jednak 1 liga i e-liga to 2 swiaty.

To tyle edukacji na temat zuzla bo z calym szacunkiem ale....Wy jestescie wyedukowani tylko naginacie rzeczywistosc tak jak Wam jest wygodnie. Nie stac niektorych na odrobine obiektywizmu.

widzielismy juz te dwa swiaty w barazach , szczerze mowiac nic strasznego, poklonow przed wami bic nie bedziemy , natomiast co do naginania rzeczywistosci w tym jestescie niedoscignieni

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3702 Postautor: ravajas » 19 grudnia 2005, o 17:25

meesha pisze:1996 ale to tak na marginesie...

Ja właśnie jestem ciekaw jak będzie rozwiązane w tym sezonie typowo lubelskie odpuszczanie meczów "z góry przegranych". Jeśli nic się nie zmieni to nie ma co myśleć o żadnym awansie...

dzięki, zapamietam na trzeci raz. odpuszczanie meczy "z góry przegranych" to chyba plaga nie tylko lubelska. ja chetnie bym oglądał wszystkie mecze "o śmierć i zycie"

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS http://www.7secondsoflove.com/ninja/ ten numer po ostatniej sobocie - nie wiem czemu - kojarzy mi siÄ™ z nowym hymnem TÅ», hehe :lol:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2005, o 17:37 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczka

#3703 Postautor: kaczka » 19 grudnia 2005, o 17:32

Holly pisze:Powiedz mi po ch.. nam 9 seniorów ???? to paranoja ! to bezsens i grecka tragedia !!!
Jeżeli z jakichś przyczyn nie pojadą w meczu Tomicek bądź Messing to co k.... wtedy ?
Michaluk i Polak z całym szacunkiem nie daliby rady Bębnowi i Trygarowi :D

Widze zes nie w temacie.... 8)
Na licencji Michaluk spokojnie lał Bebna jak chcial....
A jesli nawet by sobie nie poradzil to nie ma sie co dziwic... Jesli klub woli wspierac startami zagraniczna kadre a nie swoich rodowitych juniorow to wyniku nie beda mieli...

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#3704 Postautor: auganoff » 19 grudnia 2005, o 17:37

Holly pisze:Nie zapominaj że juniorzy jadą teraz sporo biegów.

Twoim zdaniem 4+2 to więcej niż 5+1?!?! :wink: :twisted:

A co do sporu z WojtkiemF - ma sporo racji, lekceważenie Walaska, który w E-lidze wykręcił koło 2.1 na bieg jest śmieszne. Także Okoniewski jeśli opuści go pech (prawdziwy pech - kontuzja nogi w czasie meczu piłki halowej, z którego dochód był przeznaczony bodaj na leczenie Szymańskiego, a rok później został staranowany przez Miedzińskiego na samym początku sezonu) może być mocniejszy niż się wielu z was wydaje. Póki co Lindgren i Messing to są dwa światy. Ten pierwszy sporo punktów przywiezie, w przypadku naszego młodziaka będzie to spora niespodzianka - brak mu doświadczenia i znajomości polskich torów. Ja liczę, że to diamencik i będzie objawieniem, ale na razie to tylko pobożne życzenia.
Co nie zmienia faktu, że nasz przyjaciel z Zielonej :wink: mógł być jednak bardziej obiektywny, a swoje tezy ubrać w bardziej eleganckie słowa.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#3705 Postautor: luCas » 19 grudnia 2005, o 17:38

Myslalem, ze chociaz w sezonie 2006 bedziemy miec w koncu spokoj z niepowanymi kibicami/forumowiczami :wink: Rzeszow odpadl, przyszla Zielona Gora, taki widocznie nasz los :lol: Swoja droga zastanwiajace to jest, w ten sposob lecza swoje malomiasteczkowe kompleksy czy jak???
Niektorzy od nas tez przesadzaja, ze Walasek slabo na wyjazdach, z tym sie nie zgodze, powiem wiecej, bedzie na 99% najskuteczniejszym Polakiem w 1 lidze i rzadko zrobi mniej niz 10 pkt (jesli wogole) :wink: Cala reszta porownywalna, Staszewski uznana firma, choc napewno nie jest jakas supergwiazda. Niewiadoma to Okon, moze cieniowac, ale i przywozic troche pkt. Taki typ jak Truminski :twisted: start i koniec 8)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Michael

#3706 Postautor: Michael » 19 grudnia 2005, o 17:44

Jedrzejak tez mial byc krolem a jednek nim nie byl.

Drabik tez kiedys mial byc nie do ugryzienia a jednak byl.

Roznie to moze byc z Walaskiem i jego super dyspozycja.
To jest sport.

Awatar użytkownika
SpeeDFan