Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1626 Postautor: _piotrusss » 18 grudnia 2005, o 21:04

Shack pisze:Akurat w zajeździe siedziałem po przeciwnej stronie stołu co Piotrek, ale...

Też mi się wydawało, że nie taki diabeł straszny, jak go malują. Może ku zdziwieniu wszystkich Piotrek stanie się ulubieńcem publiczności na Zygmunotwskich? ;) W I-szej lidze powinien się odbudować i być mocnym punktem drużyny. Jeśli nie będzie problemu z wypłacaniem kasy to powinno być wszystko ok.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#1627 Postautor: auganoff » 18 grudnia 2005, o 22:02

Mam nadzieję, że z Piotrem kłopotów nie będzie, to leży przecież w interesie klubu, kibiców i jego samego. Wypada jednak przypomnieć, że w Gorzowie jest znienawidzony, w Rzeszowie tez go dobrze nie zapamiętali, z Zielonki odszedł skonfliktowany - a akurat Dowhan jako działacz robi na mnie jak najlepsze wrażenie. To tylko tak dla ścisłości.
U mnie ma w tej chwili czystą kartę - jak wszystko się dobrze potoczy - będę bił brawo.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1628 Postautor: Cz@rek » 19 grudnia 2005, o 10:18

Ciekawe jak się ustosunkuje do swoich wcześniejszych wypowiedzi na temat Lublina
i naszych zawodników :?: 8) Chyba że uzna że wszyscy mają skleroze i nikt już tego nie pamieta.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1629 Postautor: mikas » 19 grudnia 2005, o 11:23

Piotrek Świst powiedział,że w Lublinie chce odpocząć od złej atmosfery jaka sie wokół niego wytworzyła. Jest świadomy tego jak o nim się mówi i pisze, ale powiedział że w Lublinie będzie chciał obalic mit zawodnika konfliktowego i będzie chciał żeby kibice zapamiętali go w Lublinie tylko z dobej jazdy i dużych zdobyczy punktowych. Dla mnie Świst ma juz pierwszego plusa za to,że zgodził się na spotkanie po konferencji. Ma bardzo daleko do Gorzowa i pewnie wolałby odrazu po konferencji wrócić do domu a jednak zdecydował się na gest w stosunku do kibiców. Na razie nie traktuje swojej jazdy w Lublinie na zasadzie "najemnika" i miejmy nadzieję,że tak zostanie. U mnie ma duży kredyt zaufania.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#1630 Postautor: wojteko » 19 grudnia 2005, o 11:51

mikas pisze:....... Świst ma juz pierwszego plusa za to,że zgodził się na spotkanie po konferencji. Ma bardzo daleko do Gorzowa i pewnie wolałby odrazu po konferencji wrócić do domu a jednak zdecydował się na gest w stosunku do kibiców. Na razie nie traktuje swojej jazdy w Lublinie na zasadzie "najemnika" i miejmy nadzieję,że tak zostanie. U mnie ma duży kredyt zaufania.

mikas dobrze gada "Twisti'ego" trzeba godnie przywitac juz w pierwszym meczu rozgrywek ligowych 2006 aby poczul ze Lubelscy kibice tez wyciagneli do Niego "przyjazna dlon" , a przekonany jestem ze wtedy wszystko dobrze sie ulozy

Awatar użytkownika
Gabor

#1631 Postautor: Gabor » 19 grudnia 2005, o 12:49

Crump i Andersen we Wrocławiu .

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1633 Postautor: Łoptymista » 19 grudnia 2005, o 15:14

Cz@rek pisze:Ciekawe jak się ustosunkuje do swoich wcześniejszych wypowiedzi na temat Lublina
i naszych zawodników :?: 8) Chyba że uzna że wszyscy mają skleroze i nikt już tego nie pamieta.

O jakie wypowiedzi Ci chodzi? Bo ja pamietam tylko jedną jego wypowiedź o wrtości jeźdźców z TZ Sipma Lublin 2004 i wtedy Świst miał rację.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1634 Postautor: Cooper » 19 grudnia 2005, o 15:57

Twisty byl caly czas usmiechniety i naprawde stwarzal pozytywne wrazenie. Doszedlem do wniosku, ze te wszystkie negatywne opinie na jego temat sa na pewno efektem nadmiernego rozdmuchania pewnych wydarzen. Nie widze powodu, zeby podchodzic do niego z jakims negatywnym nastawieniem. Wrecz przeciwnie, wlasnie jemu szczegolnie powinnismy pokazac, ze cieszymy sie z tego, ze dla nas jezdzi. Mysle, ze sie nie zawiedziemy. Oczywiscie o ile klub bedzie przez caly sezon wypelnial zobowiazania kontraktowe.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Holly

#1635 Postautor: Holly » 19 grudnia 2005, o 16:30

Czy zawodnik z nr 8 (jeżeli nie ukończył 21lat) może zastępywać zawodników z nr 6i7 ? czy tylko seniorów ?

Snys
Zawodowiec

#1636 Postautor: Snys » 19 grudnia 2005, o 16:41

to ja mam inne pytanie. Czy zawodnik z numerem 7 moze nadal z rezerwy zwyklej jechac za kogos ?

kamillublin

#1637 Postautor: kamillublin » 19 grudnia 2005, o 16:53

ma ktoś może teledyski teżetu ? ? :twisted: eh jak ktos ma mam taka malutka prosbe :D czy mogłby je umieścic na jakims serwerze ??

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1639 Postautor: mikas » 19 grudnia 2005, o 17:11

kamillublin pisze:ma ktoś może teledyski teżetu ? ? :twisted: eh jak ktos ma mam taka malutka prosbe :D czy mogłby je umieścic na jakims serwerze ??

Odbierz PW :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1641 Postautor: boxing » 19 grudnia 2005, o 17:58

Sting - a czy przypadkiem od 2006 nie bedzie obowiazywac "zelazna" zasada, ze jeden junior jedzie 4, a drugi 2 razy? W takim ukladzie niekoniecznie bedzie mozliwosc zastapienia tego slabszego juniora, ktory 2 razy bedzie musial pokazac sie na torze.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Kilok

#1642 Postautor: Kilok » 19 grudnia 2005, o 22:56

Czy wiadomo cos moze o Z/Z w najblizszym sezonie, bo jakos niemoge znalezc nic na ten temat??

meesha
Trener
Kontakt:

#1643 Postautor: meesha » 19 grudnia 2005, o 23:50

Nic nie wiadomo o niczym... Ot, taka polska żużlowa rzeczywistość :evil:
Jak dobrze pójdzie to wszystkie kwestie o które pytacie wyjaśnią się przed pierwszą kolejką (9. kwietnia). Jak nie - to w trakcie sezonu jełopy z GKSŻ-tu i PZM-otu będą sie zastanawiać co z tym fantem zrobić :lol:

Czyli normalka :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1646 Postautor: bkapusta » 20 grudnia 2005, o 13:59

Gawrzyk pisze:mam takie pytanko. gdzie moge znaleźć dokladne wyniki z ligi rosyjskiej, mistrzostw indywidualnych i par Rosji? Ale w jakiejś przystępnej wersji polsko- lub anglojezycznej. Ruskich wygibasów nie jestem w stanie zrozumieć...

Moge Ci przetlumaczyc w pare minut jesli masz w wersji rosyjskiej ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

meesha
Trener
Kontakt:

#1648 Postautor: meesha » 20 grudnia 2005, o 14:07

Indywidualne Mistrzostwa Rosji 2005
Mistrzostwa Rosji Par 2005
Na SF-ach jest też cała liga. Jeśli wiesz czego (kogo :wink: ) szukasz to myślę, że znajdziesz 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...