max3 pisze:A jak nie Lublin to?? Przeciez do Rzeszowa nie poidze ani do Ostrowa.
Co to malo druzyn?? Poznan stoi otworem dla takich gwiazd jak Jelen,Piszcz,Frankow i inni podobni.Skonczylo sie babki sranie.
Zaszła pewna zmiana. Jeśli dzisiaj nie dojdą do porozumienia z Jeleniewskim to w jego miejsce juniorzy...Albo we dwóch razem albo któryś z nich podpisze nie wiem w tej chwili - Filip Sitera i Andriej Karpow
Czarek pisze:Jutro parę osób się rozczaruje. Klub doszedł do wniosku, że wobec składu Zielonej Góry i Ostrowa stać nas najwyżej na 3 miejsce, a i tak się utrzymamy, więc lepiej wydać mniej kasy na zawodników.
Czarek pisze:Jutro parę osób się rozczaruje. Klub doszedł do wniosku, że wobec składu Zielonej Góry i Ostrowa stać nas najwyżej na 3 miejsce, a i tak się utrzymamy, więc lepiej wydać mniej kasy na zawodników.
harry pisze:Czarek pisze:Jutro parę osób się rozczaruje. Klub doszedł do wniosku, że wobec składu Zielonej Góry i Ostrowa stać nas najwyżej na 3 miejsce, a i tak się utrzymamy, więc lepiej wydać mniej kasy na zawodników.
Bardzo dobrze to napisałeś: parę osób - one zawsze są rozczarowane - tak dla zasady. Zdecydowana większość będzie zadowolona.
I faktycznie jeżeli już dzisiaj ustalone są miejsca to po co w ogóle jechać. Rozdajmy medale i awanse i zaoszczędzi się mnóstwo kasy. 8)
Jutro poznacie minimum 5 nazwisk.
harry pisze:Czarek pisze:Jutro parę osób się rozczaruje. Klub doszedł do wniosku, że wobec składu Zielonej Góry i Ostrowa stać nas najwyżej na 3 miejsce, a i tak się utrzymamy, więc lepiej wydać mniej kasy na zawodników.
Bardzo dobrze to napisałeś: parę osób - one zawsze są rozczarowane - tak dla zasady. Zdecydowana większość będzie zadowolona.
I faktycznie jeżeli już dzisiaj ustalone są miejsca to po co w ogóle jechać. Rozdajmy medale i awanse i zaoszczędzi się mnóstwo kasy.
Jutro poznacie minimum 5 nazwisk.
Apocalips pisze:Harry czy te jutrzejsze min. 5 nazwisk to już koniec kompletowania składu TŻtu ? Czy zamierzacie zorganizować z jeszcze jedną konferencję ?
Zdrówka życzę.
harry pisze:Apocalips pisze:Harry czy te jutrzejsze min. 5 nazwisk to już koniec kompletowania składu TŻtu ? Czy zamierzacie zorganizować z jeszcze jedną konferencję ?
Zdrówka życzę.
Osobiście myślę, że do tych 5 jeszcze 5 dojdzie w późniejszym terminie. Konferencji już raczej nie będzie no chyba, że nagle wyjdzie jedna rzecz.
Za zdrówko dziekuję, bardezo się przyda.
Snys pisze:O wlasnie, tez miałem o to pytac.
wojteko pisze:Snys pisze:O wlasnie, tez miałem o to pytac.
to ja tez zapytamcoprawda OT ale cos mnie sie zdaje ze Snys miales byc dzisiaj na spotkaniu forumowiczow
czy dobrze kojarzÄ™
mozna bylo duzo sie dowiedziec,a pytan live zadac do bólu
![]()
P.S a moze to chodzilo o Saint'a niemoglem dobrze uslyszec co do mnie gadal mikas bo
kapela WHISKY glosno grala a nick'i wasze moglem pomylic![]()
Gelo pisze:Uff. ale gorąco sie robi - właśnie do jutrzejszej obsady turnieju gwiazdkowego w Pile zgłosił się... Andrzej Huszcza. Czyli to nie on przybędzie na naszą konferencję...ups dopiero teraz zauważyłem jak nazywa się ten emotikon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()