Swoja droga ciekawe jak moje marzenia zuzlowe... Albowiem ostatnio trafilem dwie trojkiw totka, to _prawie_ jak szostka.
Skład na sezon 2006
Gawrzyk pisze:To własnie ten zawodnik, któremu za daleko do nas...Nie tylko Twoim faworytem.
I nie tylko Waszym, o czym pisałem kilka dni temu na forum. Jedyne czego można żałowac to to, że wzmocnił naszego głównego rywala w walce o pierwszą dwójkę.
Ale jak to mówią, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, może w polskiej lidze się nie sprawdzi
harry pisze:maloh pisze:napewno nie pojadÄ… u was Hlib i Dryml jr no i Gollob x2![]()
i dziś odpadną jeszcze 2 nazwiska, ale nie były tu wymieniane jakoś często
Czyżby dzisiaj skład w końcu podali w Tarnowie? To góra wpisu.
Na złość wrogom jednak żyję( chociaż ciężko i nie wiem jakim cudem).
Jakiś wesoły koleś z busa pasażerskiego postanowił na światłach przeskoczyć nademną ale za późno odpalił sprężyny
pozdrawiam i trzymam kciuki. o samochód nie ma się co martwić, wydobrzeje.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Zielona wzmacnia swoj i tak dobry sklad Hamillem i Davidssonem. Unia Tarnow sciaga Lukasa Drymla. Patrzac na ruchy kadrowe w jeszcze kilku klubach, mozna dojsc do wniosku, ze zmierzamy troche do modelu szwedzkiego - szerokie kadry zespolow ale i swiadomosc, ze niektorzy moze wcale nie pokaza sie na torze a inni pojada sporadycznie. Jezeli zawodnicy zagraniczni nie chca pieniedzy za podpis - to warto ich kontraktowac "w nadmiarze": po pierwsze - zawsze to zabezpieczenie dla klubu na wypadek kontuzji, po drugie - "oddech na plecach" rywala do skladu to dobra motywacja dla tych, ktorzy jada. Po trzecie - moze to miec tez pewien efekt marketingowy - na slabszego rywala mozna puscic zawodnika, ktorego jeszcze publicznosc nie widziala: jezeli klasa rywala nie sciagnie tlumow na stadion, to moze pare osob wiecej przyjdzie zobaczyc naszego "nowego". Po czwarte - podpisujemy my, nie wzmocnia sie nim rywale. Dlatego nawet jezeli powtarzane ostatnio na forum przecieki sie sprawdza - ja bym nie zamykal listy. Jezeli prawda sa przecieki juniorskie (Messing, Tomicek) to pogadajmy jeszcze z Kennettem, Aldenem (przymierzany do Gniezna?) i Batchelorem - jezeli ktorys z nich nie ma jeszcze propozycji z polskiej ligi i nie zazada kontraktowego - to podpisac i pokazac na meczu z Krosnem, Gnieznem czy Grudziadzem. Jezli prawda jest Brhel i Norris (fakt, ze Anglik dobrze jezdzi u siebie, a w 2004 jezdzil wrecz znakomicie, ale na naszych torach nie blyszczal) - to ponawiam propozycje kontaktu z Chrisem Louisem (nawet na same play-offy). Runde zasadnicza mozna troche potraktowac jak poligon doswiadczalny - wazny jest awans do gornej czworki i jak najwiecej kibicow na stadionie. A szeroka kadra, podpisanie (oprocz tych, ktorzy juz sa) z w/w zawodnikami - to wieksza szansa na realizacje tych celow. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
yrastanisław
Ruchy transferowe są faktycznie "przygarniające" i naturalną sprawą jest, że kluby kontraktują tych którzy za podpis nic nie chcą ale czy tacy jeszcze są? Przecież oni widzą co się dzieje, taki np. Scott - pertraktuje z kilkoma klubami i winduje cenę - jest prawdopodobne, że to on będzie najdroższym straniero w lidze polskiej (a czy najlepszym???). Myślę, że nawet ci potencjalnie słabsi od niego ale dający klubom jakieś szanse na zdobycze punktowe też czują, że mogą coś wyrwać i będą to robić. Myślę, że po analizie i kalkulacji wychodzi na to, że ani Andersen ani Loram czy też Holta (to już całkiem nierealne) w Lublinie jeździć w 2006 nie będą. W tej sytuacji uważam, że Brhel i Norris są bardzo dobrym wyborem.
Scott już wybrał klub. Nie wiem jaki ale strzelam, że Gdańsk.
Scott już wybrał klub. Nie wiem jaki ale strzelam, że Gdańsk.
Harry, szczere życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.
Mam nadzieję, że częściej będziesz teraz bywał na forum:)
I przy okazji, także jestem zdania, że wzmocnienie Brhelem i Norrisem jest ze wszechmiar dobre. Szczerze, nawet nie liczyłem jeszcze tydzień temu na takie kontrakty.
Mam nadzieję, że częściej będziesz teraz bywał na forum:)
I przy okazji, także jestem zdania, że wzmocnienie Brhelem i Norrisem jest ze wszechmiar dobre. Szczerze, nawet nie liczyłem jeszcze tydzień temu na takie kontrakty.
Każdemu jego Everest...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Lublin_Fan pisze:A co jeśli się okaże, że te super niespodzianki to Grzegorz Rempała i Robert Wardzała ?![]()
To juz wiemy dlaczego się Jaga tak podniecał
Pozdr.
cos za bardzo mi sie gryzie nazwisko ''rempała'' z nazwiskiem ''wardzała'' ....
.... a może mi sie tak tylko wydaje ..?
pozdr.
pav4u
p.s. Grzeskiem sie można zainteresować w maju na mały kontrakt jak wydobrzeje
-
hayabusarider
Ciekawe kim chcemy wejść do tej E-ligii??
Jak widzę skłądy Ostrowa i Zielonej to słabo mi sie robi.
Jak przyjadą do nas, to nas rozp... jak "motór" kurę!!!.
Taka prawda.
I tutaj niestety nie potwierdzi się teza Harrego że same nazwiska nie jezdżą.
Czyt. Nie dotyczy czerwonego diabła -- Joonasa.
Więc będzie bardzo ciężko utrzymać wysokie miejsce w tabeli,tym co mamy.
Chociaż cuda nie raz się zdarzały!!.
Pozdrawiam i czekam z niecierpliowścią do jutra.
Taka prawda.
I tutaj niestety nie potwierdzi się teza Harrego że same nazwiska nie jezdżą.
Czyt. Nie dotyczy czerwonego diabła -- Joonasa.
Więc będzie bardzo ciężko utrzymać wysokie miejsce w tabeli,tym co mamy.
Chociaż cuda nie raz się zdarzały!!.
Pozdrawiam i czekam z niecierpliowścią do jutra.
hayabusarider pisze:Ciekawe kim chcemy wejść do tej E-ligii??
Nie martw się u nas też są i będą nazwiska. Jeżeli ostatnio wspominani na forum zawodnicy będą jeździć dla nas to.......
P.S. Harry i Korzeń wracajcie do zdrowia
jezeli Swist podpisze to juz widze jego wywiad:)
Redaktor:co cie sklonilo do podpisania w Lublinie kontrakty
Piotr:no coz dali sporo kasy za punkt wiec podpisalem w tej dziurze
Redaktor jak oceniasz sklad na dzien dzisiejszy :
Piotr:troche cienki ale moze cos z tego wyjdzie
redaktor zkim bys chcial jezdzic w parze:
Piotr : najlepiej z obco zeby mnie nie rozumial jak go opierdalam.
Jak oceniasz sklad Zielonej Gory:ehh spadlem znimi do 1ligi wiec bez komentarza..
itd;)
Jak oceniasz sklad Zielonej Gory:ehh spadlem znimi do 1ligi wiec bez komentarza..
itd;)
Mars pisze:jezeli Swist podpisze to juz widze jego wywiad:)
itd;)
No i dobrze przynajmniej będzie śmiesznie, nie mam nic przeciwko temu. A on w dobrej formie(czyt. jak mu się będzie regularnie płacić) może powalczyć z Walaskiem.
bkapusta pisze:Manitou pisze:To na pewno był luckiharry pisze:Jakiś wesoły koleś z busa pasażerskiego postanowił na światłach przeskoczyć nademną ale za późno odpalił sprężyny
Lucki nie ma busa, pozatym przebywa w Warszawie ;]
Ale Di XXX Familia, zwlaszcza Don XXX, ma pewien sentyment do busow. ;]
Hmmm....za cholerę nie wiem kto jest tą familią ale jeżeli ten Don to ja
Ale W TYM busie mnie nie było....może innym razem
Sorki za taki prywatny OT
-
Holly
Z Ostorwem i Zieloną Góra to szans nie widze , ale możemy tym składem powalczyć o 3 miejsce z Gorzowem , Grudziądzem , a nóż powiększą lige w 2007. (jak narazie Rybnikowi daje minimalne szanse z nami)
Skoro jak większość mówi Jelenia nie będzie i z rezerwy ma jechać junior to dla mnie to jest głupi pomysł , bo napewno z nr 6 i 7 muszą jechać ci dobrzy zagraniczni , to albo zatrudnią 3 zagranicznego juniora albo pojedzie Michaluk.
Gdyby przytrafiła sie jakaś kontuzja komukolwiek z pierwszego składu to Michaluk nic nie wskura.
Dlatego jestem za ściągnięciem pod nr 8 - Suchanka.
Skoro jak większość mówi Jelenia nie będzie i z rezerwy ma jechać junior to dla mnie to jest głupi pomysł , bo napewno z nr 6 i 7 muszą jechać ci dobrzy zagraniczni , to albo zatrudnią 3 zagranicznego juniora albo pojedzie Michaluk.
Gdyby przytrafiła sie jakaś kontuzja komukolwiek z pierwszego składu to Michaluk nic nie wskura.
Holly pisze:Z Ostorwem i Zieloną Góra to szans nie widze , ale możemy tym składem powalczyć o 3 miejsce z Gorzowem , Grudziądzem , a nóż powiększą lige w 2007. (jak narazie Rybnikowi daje minimalne szanse z nami)
poczekajmy do jutra zobaczmy kto podpisze wtedy bedziemy dyskutowac..ja osobiscie nie wierze w to aby unas jezdzil Swist.
- jas
- Senior
- Kontakt:
Holly pisze:Skoro jak większość mówi Jelenia nie będzie i z rezerwy ma jechać junior to dla mnie to jest głupi pomysł , bo napewno z nr 6 i 7 muszą jechać ci dobrzy zagraniczni , to albo zatrudnią 3 zagranicznego juniora albo pojedzie Michaluk.
a to nie jest przypadkiem tak, ze junior z 6ka ma 4 starty, a z 7ka 2 starty zagwarantowane? w takim razie junior z 7ka moze jechac jeszcze kilka razy i pelnic taka sama role, jaka mialby Jelonek - zmieniac najgorzej jadacego seniora. jesli mielibysmy 2 zagranicznych dobrych juniorow, to takie rozwiazanie nie byloby chyba najgorsze i nie wymagaloby sciagania zawodnika pod 8ke. chociaz mam nadzieje, ze Jelen zostanie - idealnie pasuje na rezerwowego na meczu u nas.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:a to nie jest przypadkiem tak, ze junior z 6ka ma 4 starty, a z 7ka 2 starty zagwarantowane? w takim razie junior z 7ka moze jechac jeszcze kilka razy i pelnic taka sama role, jaka mialby Jelonek - zmieniac najgorzej jadacego seniora. jesli mielibysmy 2 zagranicznych dobrych juniorow, to takie rozwiazanie nie byloby chyba najgorsze i nie wymagaloby sciagania zawodnika pod 8ke. chociaz mam nadzieje, ze Jelen zostanie - idealnie pasuje na rezerwowego na meczu u nas.
Dokładnie tak jest. Dlatego uważam, że sama w sobie pozycja nr 8 jest trochę bez sensu. No ale ktoś to wymyślił. Do meczu u nas, jak mamy walczyć o awans to pewnie wszyscy będą spasowani. To ja nie wiem jak Jeleniewski ma wystąpic w meczu. Tylko pewnie wtedy gdy ktoś się wywali, a to znowu tak często się nie zdarza.
jas napisał:
Dokładnie, ośmiu to ośmiu i ani jednego wiecej!!!
Proponuje jeszcze ograniczyc liczbę motocykli. Jeden na głowę a ściślej pod d...ę!! 
jesli mielibysmy 2 zagranicznych dobrych juniorow, to takie rozwiazanie nie byloby chyba najgorsze i nie wymagaloby sciagania zawodnika pod 8ke.
Dokładnie, ośmiu to ośmiu i ani jednego wiecej!!!
- jas
- Senior
- Kontakt:
Nazir pisze:jas napisał:jesli mielibysmy 2 zagranicznych dobrych juniorow, to takie rozwiazanie nie byloby chyba najgorsze i nie wymagaloby sciagania zawodnika pod 8ke.
Dokładnie, ośmiu to ośmiu i ani jednego wiecej!!!Proponuje jeszcze ograniczyc liczbę motocykli. Jeden na głowę a ściślej pod d...ę!!
a co to ma do rzeczy? jako, ze teraz trzeba skompletowac cala kadre do konca stycznia, to nalezy podpisac kilka kontraktow z zawodnikami, ktorzy nie beda nic chcieli za podpis ani gwarancji startow (o czym caly czas madrze pisze boxing). ale niekoniecznie musimy szukac zawodnikow, ktorzy spelniaja warunki, aby wystawic ich pod 8ke. po prostu mowie, ze jest takie rozwiazanie jakie przedstawilem i mysle, ze o to chodzilo Siwkowi w wywiadzie, kiedy mowil, ze pod 8ke wstawia "jakiegos" juniora.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!