Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Holly

#2726 Postautor: Holly » 7 grudnia 2005, o 16:22

Jestes upierdliwy Po pierwsze wrzucilem tam nazwiska które mi podał grzesieck, dopisałem jeszcze od siebie ze 2-3 i wystarczy. Jeszcze ewentualnie powiedzmy o Klingberga mógłbys sie czepić, bo o nim zapomniałem ale weź już przestań z jakims Gjedde

P.S. Następnej ankiety nie będzie (chyba że kiedyś ktoś inny się tym zajmie) bo gdyby nie udało się zakontraktowac kogoś z tej listy, to ja już ręki nie przyłoże do tego abyśmy głosowali na większe miernoty niż są teraz w ankiecie

sorry , ale po co robić ankiete z nazwiskami które są nierealne (Sullivan - Częstochowa i Andersen - Wrocław) oraz Kylmakorpi - Gorzów. ???
równie dobrze można wpisać J.Golloba czy W.Jagusia :D

ps.Ankite powienien zrobić Gawrzyk (w porozumieniu z Harrym) wtedy ankieta byłaby bardziej trafna (mogą przecież umieścić tylko te nazwiska które są realne do podpisania kontraktu w pierwszej lidze)
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2005, o 16:26 przez Holly, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2727 Postautor: mikas » 7 grudnia 2005, o 16:26

Załóz sobie nowy temat i zrób swoją ankiete ze swoimi nazwiskami, nikt Ci na Sullivana czy Andersena nie karze głosować :twisted:
Coście sie tacy elektryczni zrobili :?: :twisted: Więcej luzu to tylko jakiś głupi żużel :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2728 Postautor: Łoptymista » 7 grudnia 2005, o 16:58

Pamie mądry proszę wykasować z tej top listy Joonasa. Coraz więcej znaków na niebie i ziemi wskazuje, że się dogadał w Gorzowie. Podobny los (czyli kasacja z naszej zacnej listy) powinien spotkać Hamilla. :/
PS. Moze zrobimy ankietÄ™ "Z kim w tym sezonie nie podpiszemy umowy"? :evil:

kuba26