Gelo to pieknie napisał "Zawodowa otoczka, amatorska jazda." ... tak mi się to spodobało
P.S.
Chyba odbiegamy ostro od tematu hehe
Tak że proponuje ta kwestie poruszyć w składzie na sezon 2006 albo new temat załozyć

Jaga pisze:Chyba odbiegamy ostro od tematu hehe
Tak że proponuje ta kwestie poruszyć w składzie na sezon 2006 albo new temat załozyć
Nyra pisze:harry pisze:To jesteÅ› naiwniak.
Do Tomka Piszcza Dyrektor klubu dzwonił 4( cztery razy) i umawiał sie na spotkania. Mimo, że czekał Tomek nie pojawił się ani razu.
Chciałem poinformować, iż informacje podawane przez J.Siwka (harry) jak rownież podawane w Lubelskim Sport Expressie są nieprawdziwe.
- nieprawdą jest jakobym nie przyszedł na rzekomo umówione spotkania, gdyż jak dotąd na żadne spotkanie nie jesteśmy umówieni (wszystko przed nami)
- nieprawdą jest jakoby Dyrektor dzwonił do mnie
Natomiast faktem jest że to ja kontaktowałem sie sie z Dyrektorem Kasińskim
Nie wiem jaki cel ma harry podajÄ…c takie informacje i oczerniajÄ…c mnie na forum publicznym ale na razie idzie mu dobrze...
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić kibiców lubelskich.
Tomasz Piszcz
mikas pisze:A ja dałem panu Jackowi to na co sobie zasłużył![]()
Nie pierwszy raz jego wypowiedz na forum tak wygląda,więc miarka się przebrała.
mikas pisze:Ależ ja Ci nie skasowałem żadnego Twojego posta. Całą Twoją wypowiedz o jakże rozbudowanej treści "![]()
![]()
" za którą dostałeś ostrzeżenie każdy może przeczytac kilka postów wyżej. Jeśli ta wypowiedz ma oznaczac prawde to może ją rozbudujesz i przetłumaczysz na język polski.
Jeśli Ty się dobrze bawisz po raz kolejny pisząc posta który zawiera tylko taka treść:"![]()
![]()
" to ja się od teraz zacznę dobrze bawić dając Ci ostrzeżenia za takie wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu.

Nyra pisze:harry pisze:To jesteÅ› naiwniak.
Do Tomka Piszcza Dyrektor klubu dzwonił 4( cztery razy) i umawiał sie na spotkania. Mimo, że czekał Tomek nie pojawił się ani razu.
Chciałem poinformować, iż informacje podawane przez J.Siwka (harry) jak rownież podawane w Lubelskim Sport Expressie są nieprawdziwe.
- nieprawdą jest jakobym nie przyszedł na rzekomo umówione spotkania, gdyż jak dotąd na żadne spotkanie nie jesteśmy umówieni (wszystko przed nami)
- nieprawdą jest jakoby Dyrektor dzwonił do mnie
Natomiast faktem jest że to ja kontaktowałem sie sie z Dyrektorem Kasińskim
Nie wiem jaki cel ma harry podajÄ…c takie informacje i oczerniajÄ…c mnie na forum publicznym ale na razie idzie mu dobrze...
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić kibiców lubelskich.
Tomasz Piszcz