Jacek Rempała

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Boss

#51 Postautor: Boss » 4 grudnia 2005, o 12:57

NIe no trzeba po prostu pochwalić działaczy za te 2 kontrakty. Jacek bepłatnie, a Shields bez kasy za podpisanie. Co do Autralijczyka to myślę, że powinien te 10 pkt robić. A nie rozumiem tych co wątpiął w Rempałe, pamiętam mecz Uni Leszno z Unią Tarnów transmitowany na Polsat Sport. W biegu kiedy Rempała i Jankowski jechali z Rickardssonem i jakimś tarnowskim juniorem. Wspaniale Jacuś:) walczył i przywiózł za sobą samego mistrza. Więc o niego jestem spokojny i jestem pewny, że razem z Knappem będą liderować naszem TŻ-towi.
Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. Ale i tak trzeba kupić jeszcze jakiegoś juniora byłbym za Jurgą. Jeleń pewnie u nas podpisze oprócz niego kupiłbym Kościucha albo może Nowaczyka i w dalszym ciągu należy walczyć o Jurczyńskiego. Panowe Piszcz, Franków i "Anglik"Pietraszko byeee...
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#52 Postautor: czaszka » 4 grudnia 2005, o 13:05

Boss pisze:Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. ...

Nie ten temat 8) no ale odpowiem Ci. Iversen w GP więc odpada, Gafurov podpisał w Rybniku, a z Dominiczakiem pozostawie bez komentarza :lol:

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior