Senator Cugowski obiecuje wesprzeć TŻ

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

#76 Postautor: harry » 25 listopada 2005, o 21:58

Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów :shock: .
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: RadeKas » 25 listopada 2005, o 22:02

No to ladnie. Po co dac kase na Lublin skoro mozna zbudowac druzyne w Pulawach. Ciekawe czy znajdzie sie tam stadion zuzlowy.

ps. co tam slychac u "tajemniczego dogadanego"
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

wojteko
Senior

#78 Postautor: wojteko » 25 listopada 2005, o 22:18

harry pisze:Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów :shock: .

ja to juz wczoraj slyszalem ..............niewiem co na to powiedziec...........ale gdyby wyszedl zuzel w Pulawach to nawet nic przeciwko bym niemial..........z malym ale :cry: uciekly by pieniadze ktore my moglibysmy pozyskac :cry:
P.S kiedy przychodzi taki czas gdy niema co ogladac na Zygmuntowskich.........poprostu jechalem do józków na ukraine.....a tak bylo by blizej :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#79 Postautor: Cz@rek » 25 listopada 2005, o 22:34

Nie,no bez jaj :!: Chyba nie wierzycie w taką abstrakcje :!: Azoty nigdy nie przejawiały
żadnego zainteresowania żużlem i nie sądze żeby mógł to zmienić Senator a juz napewno
nie Kołodziej.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#80 Postautor: kilar » 25 listopada 2005, o 22:42

A niech robia i w Swidniku, na 2 lige nie przyjdzie za duzo osob :lol:

Moim zdaniem lepsze jest stworzenie jednego solidnego klubu (w Lublinie chociaz sa juz jakies podstawy), a nie kilku, gdzie kazdy kazdemu bedzie sponsorow podkradal.
A poza tym kto duzo gada, ten przewaznie malo robi - przyklad K. Kolodziej. Good luck.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#81 Postautor: Łoptymista » 25 listopada 2005, o 22:45

harry pisze:Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów :shock: .

f??k????
To moze milosnicy talentow wszelakich pana pseudosenatora teraz napisza cos madrego o geniuszu tego piesniarza, ktory zalapal sie do izby sypialnej naszego parlamentu. No dalej dziwczeta, bronce go.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#82 Postautor: bkapusta » 25 listopada 2005, o 22:59

Trzeba by najpierw potwierdzic ta plotke. Rozumiem, ze znalazl sie jeden idiota sklonny podjac probe tworzenia od zera zuzla w Pulawach ale zeby az dwoch? To chyba wyklucza rachunek prawodopodobienstwa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

harry
Trener

#83 Postautor: harry » 25 listopada 2005, o 22:59

Chciałem dobitnie zaznaczyć, że uważam to za plotkę i to marną albo wymysł jakiegoś chorego umysłu, który " powinin się zoperować na głowę".
Podejrzewam, że w czasie jakowej dysputy ktoś w ułańskiej fantazyi zakrzyknął, coby stworzyć nowy klub od podstaw najlepiej w Puławach, bo tam kasa. A jakaś "mądra" głowa od razu to podłapała i uwierzyła, że to już na pewno. A plotka jak to plotka zaczyna żyć własnym życiem.
Dlatego chodzi mi o to, żeby ewentualnie ktoś to może potwierdził :shock: :shock: :shock:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#84 Postautor: Łoptymista » 25 listopada 2005, o 23:07

Plotka?! :| :lol:
To lepiej nie pisac takich rzeczy. Ludzie po ilus godzinach przy kuf...tzn przed kompem sa zmeczeni i oczy mgla zachodza, czujnosc juz nie ta.
Nie sadze, aby ktos z bywalcow forum mogl potwierdzic taka wiesc, bo zapewne narodzila sie ona w kregach osob, lubujacych sie w obsludze maszyny do pisania, a nie kompa podlaczonego do netu.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#85 Postautor: Radzio » 26 listopada 2005, o 09:44

Azoty jakieś 3 lata temu miały już sponsorować AZS Lublin (męski basket) nawet dyrektor Azotów Puławy, był w zarządzie AZSu i ani grosza nie dał;) a klub miał rozgrywać mecze w Puławach. (Tak jak AZS Meblotap w Chełmie). Więc trudno uwierzyć, żeby żużel tam tworzyć.

ps. Ale przynajmniej blisko był by wyjazd ;P Piwa by się nie skończyło wypić, a to już wysiadać trzeba :lol:

Davv
Kadrowicz

#86 Postautor: Davv » 26 listopada 2005, o 12:08

Plotka to może i to jest, ale w każdej plotce jest trochę prawdy. Wśród pracowników "Azotów" też krążą plotki o żużlu. Wszyscy podchodzą jednak do tego z dużym dystansem. Chociaż kto wie... Prezes Z.A. słynie z "miłości" do szybkiej jazdy :wink:

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#87 Postautor: motorlublin » 26 listopada 2005, o 12:21

Potwierdzam,że w każdej plotce jest odrobina prawdy :wink: Senator Cugowski najwidoczniej doszedł do wniosku,że nie widzi możliwości współpracy z TŻ SIPMA po odejściu K.Kołodzieja...

go!
Trener

#88 Postautor: go! » 26 listopada 2005, o 12:26

motorlublin pisze:Potwierdzam,że w każdej plotce jest odrobina prawdy :wink: Senator Cugowski najwidoczniej doszedł do wniosku,że nie widzi możliwości współpracy z TŻ SIPMA po odejściu K.Kołodzieja...

.............."Znowu w zyciu Ci nie wyszło"...........

Shack
Administrator

#89 Postautor: Shack » 26 listopada 2005, o 12:33

motorlublin pisze:Potwierdzam,że w każdej plotce jest odrobina prawdy :wink: Senator Cugowski najwidoczniej doszedł do wniosku,że nie widzi możliwości współpracy z TŻ SIPMA po odejściu K.Kołodzieja...

ponoć ma niezła bajere były dyrektor Koldi :mrgreen:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#90 Postautor: RadeKas » 26 listopada 2005, o 12:33

Krzysztof Kolodziej jedynym czlowiekiem, ktory moze zbawic nasz zuzel !

:lol:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#91 Postautor: kdsz » 26 listopada 2005, o 12:45

Do końca nie rozumiem dlaczego tak się czepiacie Kołodzieja.Obejrzeliście dwa turnieje więcej, klub na nich nie stracił [mimo, że wmawiała nam to grupa prosiwkowska], więc co Wam się nie podoba? Z drugiej strony mamy Harrego którego "agresywna polityka transferowa" spuściła nas w dolne rejony I ligi a sezon zakończył się już sierpniu. Klub nie stał się w tym czasie instytucją pożytku społecznego [bo i po co?], nie doczekali byśmy się zapewnie też żadnych towarzyskich zawodów w tym sezonie, bo przecież na tym można jedynie stracić kasę a kibicom i tak tylko liga w głowie. Przedziwne
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#92 Postautor: mikas » 26 listopada 2005, o 12:56

To co napisał Kdsz trzeba jednak sprostować.
Nikt nie mówił,że turnieje przyniosły straty tylko,że powinny przynieśc większy zysk gdyby nieuzasadniona rozrzutnośc pana Kołodzieja i jego kompanów. Już nie raz było pisane na tym forum,że Memoriał przyniósł troche ponad 15tys. zł zysku a drugi turniej tego zysku przyniósł o wiele mniej,więc pisanie po raz kolejny,że ktos wmawia ludziom iz turnieje przyniosły straty jest nieuzasadnione. Radze uważniej czytac forum. Inna sprawa to to że turnieje przyniosły zyski tylko dzięki dofinansowaniu z miasta, bo same by na siebie napewno nie zarobiły. Ale w koncu o to w tych turniejach chodzilo,żeby pieniądze z miasta wyciągnąć.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#94 Postautor: Gelo » 26 listopada 2005, o 14:15

Dlatego chodzi mi o to, żeby ewentualnie ktoś to może potwierdził :shock: :shock: :shock:

Potwierdzam, że jest taka koncepcja. Jak dowiedzialem się z bezpośredniego źródła (od Dudiego), w "klubie nie ma z kim rozmawiać", więc rozpatrywane są różne warianty, w tym puławski. Mam jednak nadzieję, ze ktoś pojdzie po rozum do głowy i jeżeli nie chce pomóc, to przynajmniej nie będzie utrudniał wejścia Azotów w lubelski żużel.

harry
Trener

#95 Postautor: harry » 26 listopada 2005, o 14:44

Gelo pisze:Potwierdzam, że jest taka koncepcja. Jak dowiedzialem się z bezpośredniego źródła (od Dudiego), w "klubie nie ma z kim rozmawiać", więc rozpatrywane są różne warianty, w tym puławski. Mam jednak nadzieję, ze ktoś pojdzie po rozum do głowy i jeżeli nie chce pomóc, to przynajmniej nie będzie utrudniał wejścia Azotów w lubelski żużel.

Czyli to nie plotka :shock: No i bardzo dobrze. Coś się zaczyna dziać.
Ze swojej strony dodam, że od dłuższego czasu ludzie z zarządu starają się o spotkanie z senatorem Cugowskim ale jak do tej pory nie ma takiej możliwości. Trochę tego nie rozumiem bo to stwarza wrażenie o jakimś konflikcie na lini Cugowski- zarząd. A z tego co wiem to takiego nie ma :shock:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#96 Postautor: wojtas » 26 listopada 2005, o 14:50

Harry!! Co Ty tu robisz?? Z domu sterujesz losami lubelskiego zuzla?? Dawno juz nie byles o tej porze na forum. Juz sie utarl zwyczaj ze wieczorem ludzie siadaja na forum i czytaja Twoje relacje z calego dnia rozmow z zawodnikami :D

No chyba ze do tych wspomnianych Andrzejek sie szykujesz od poludnia :wink:
Obrazek

harry
Trener

#97 Postautor: harry » 26 listopada 2005, o 15:40

Andrzejki w środę i mam nadzieję, że będą udane :lol: 8) :lol:
Teraz to już czekam na spływające kontrakty :shock: 8) :lol:
Do zrobienia została już tylko niespodzianka ale wracamy do tego w poniedziałek.

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#98 Postautor: Pietter » 26 listopada 2005, o 15:50

Dzisiaj usłyszałem plotkę ( chyba), że senator Cugowski wraz z K. Kołodziejem planują zrobić od podstaw żużel w Puławach, oczywiście na bazie finansowej Azotów Shocked .

Raczej nie ma szans aby w Puławach powstał ośrodek żużlowy. Nie ma co ukrywać że ZA są dużą firmą z dużym zapleczem finansowym ale w sport aż tyle kasy nie wyładują... Więc raczej to plotka niż plan/fakt.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#99 Postautor: wojtas » 26 listopada 2005, o 16:18

Harry pisze:Andrzejki w środę i mam nadzieję, że będą udane

Boj Ty sie Boga Harry. Andrzejki w srode zrobisz i w czwartek do pracy pojdziesz?? Jeszcze bedziesz "zmeczony" i przez przypadek z Kloszardem podpiszesz :D Duzo praktyczniej Andrzejki dzisiaj swietowac.

Harry pisze:Do zrobienia została już tylko niespodzianka ale wracamy do tego w poniedziałek

Jednak Drabik?? 8)

Pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#100 Postautor: Soluk » 26 listopada 2005, o 16:23

A jest w pulawach jakis tor zuzlowy? -obawiam sie ze nie ma. Wiec na postawienie takowego chyba za duza kasa by poszla. Zreszta nawet jakby ta plotka okazala sie prawda i udalo by sie stworzyc tam druzyne zuzlowa to przygoda pulaw z czarnym sportem, obawiam sie, ze potrwala by nie dluzej jak jeden sezon. Przyklad tego juz mamy w postaci podtarnowskiej machowy i zapedow pana Rolnickiego
Ajm stil Łejt for positif njus ;)