Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
-
sledzio
... buty pd Hućki, łyżwa od Śwista... i piękne okrzyki kibiców - zajeżdża go!!!! w biegu Kępy z Paluchem:)sledzio pisze:Mam ten mecz na kasecie Vhs sponsorowany przez Lubmark to był 91 rok w Gorzowie ( 46 - 44 dla Gorzowa ) Jechał na motocyklu Marka kępy i w skórze Darka Stenki ! ehhh piękne czasy !
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
ja tez jestem chetnym , poza tym podobny pomysl mozna zrealizowac zgrywajac np. turnieje GP, mam tego troche na kasetach i moze udaloby sie skolecjonowac wspolnymi silami wszystkie turnieje od 1995 roku, inne imprezy tez bylyby ciekawe jak jednosniowe IMS, DMS, czy MSP, z krajowych mozna pozgrywac Zlote Kaski i IMPy:)JAG pisze:Torsen pisze:Ludzie, spotkajcie Wy się u kogoś, kto się na tym zna i zmontujcie z tych Waszych archiwów ze trzy płyty DVD. Ja za taki materiał jestem gotów zapłacić. Myślę, że chętnych nie zabraknie.
napewno nie zabrakło by.ja też chetnie nabyłabym cos takiego!
-
sledzio
czaszka pisze:sledziu, a masz może więcej takich kasetDałoby rade pożyczyć na pare dni
W zamian oferuje pare swoich kaset głownie sezon `93 i `94
Mam tylko mecze z 91 roku na jednej całej kasecie prawie wszystkie mecze wyjazdowe , wtedy było sponsorowane przez Lubmark mecze były w niedziele a w poniedziałek retransmisja na Tvl3 ! Posiadam meczyk właśnie z Gorzowa , Leszna , Bydgoszczy i Rybnika , był również mecz z Torunia i ZK bodajrze z Wrocławia ale przez przypadek skasowałem !
Teraz troszke mniej ciekawsze ale zawsze coś tylko ze już na płytke mogę zgrać jak coś
Posiadam na kompie meczyk z 1996 Roku mecz Zkż Polmos Zielona Góra - Lkż Lublin , 6 ostatnich biegów GP z Vojens z 94 roku gdy Hans przegrał bieg dodatkowy o Mistrza Świata z Tonym Rickardssonem , Final IMS 1991 Goeteborg , Final IMS - Los Angeles 1982 ( Jakies wspomnienia są z dawnych lat ) równiez posiadam z 2004 roku meczyk z Rzeszowa z play-off oczywiście Teżetu , noi decydujący mecz z Rzeszowem która z drużyn w barazach będzie jeżdziła noi baraże z Zieloną górą z Lublina , również miałem rewanż z Zielonej Góry ale wirusy mi windowsa zjadły i musiałem instalowac i pokasowało się wszystko
To akurat ostatni jednodniowy Finał IMŚ a nie GP, ale wcale nie zmienia to faktu, że chętnie bym to wszystko obejrzałsledzio pisze: 6 ostatnich biegów GP z Vojens z 94 roku gdy Hans przegrał bieg dodatkowy o Mistrza Świata z Tonym Rickardssonem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To i ja siÄ™ pochwalÄ™ swojÄ… kolekcjÄ…
Mam sporo kaset, ale część już niesety nie nadaje sie do użytku
Z tych chyba działają . Sezon:
- `92 Motor - Oxford, finał ligi brytyjskiej (zwycięstwo Joe Screena)
- `93 Motor - Apator, Motor - Polonia B., Motor - Stal Gorzów, Stal Rzeszów - Motor, Unia Leszno - Motor, ROW - Motor, Unia Tarnów - Motor, Motor - Morawski, IMŚ w Pocking, Sparta - Motor
- `94 Motor - Apator, Motor - Sparta, Motor - Unia Leszno, Motor - Polonia B, Motor - Unia Tarnów, IMŚ w Vojens
Oprócz tego mam jeszcze pare GP z 95r. Motor - Stal Rzeszów - `95, zwycięstwo Dadosa w IMŚJ i..... mecze LKŻ we wspaniałym sezonie 98
Jeśli ktoś się zadeklaruje i bedzie miał możliwości techniczne żeby to poprzerzucać na DVD to służę kasetami
Pozdrawiam
- `92 Motor - Oxford, finał ligi brytyjskiej (zwycięstwo Joe Screena)
- `93 Motor - Apator, Motor - Polonia B., Motor - Stal Gorzów, Stal Rzeszów - Motor, Unia Leszno - Motor, ROW - Motor, Unia Tarnów - Motor, Motor - Morawski, IMŚ w Pocking, Sparta - Motor
- `94 Motor - Apator, Motor - Sparta, Motor - Unia Leszno, Motor - Polonia B, Motor - Unia Tarnów, IMŚ w Vojens
Oprócz tego mam jeszcze pare GP z 95r. Motor - Stal Rzeszów - `95, zwycięstwo Dadosa w IMŚJ i..... mecze LKŻ we wspaniałym sezonie 98
Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wyniki 46. Plebiscycytu GC "Nowiny" na 10 najlepszych Sportowców Podkarpacia 2005 roku:
1. Dawid Kostecki (boks)
2. Maciej Kuciapa (żużel - Marma Polskie Folie Rzeszów)
3. Roman Baran (rajdy samochodowe)
4. Mateusz Filipski (koszykówka na wózkach)
5. Dariusz Śledź (żużel - Marma Polskie Folie Rzeszów)
6. Tomasz Kapłan (bilard - "Ósemka" Rzeszów)
7. Åukasz PerÅ‚owski (siatkówka - Resovia Rzeszów)
8. Beata Surmiak (akrobatyka sportowa - AZS Uniwersytet Rzeszowski)
9. Jerzy Koszuła (koszykówka - Znicz Jarosław)
10. Tomasz Józefacki (siatkówka - Resovia Rzeszów)
1. Dawid Kostecki (boks)
Koper pisze:Wyniki 46. Plebiscycytu GC "Nowiny" na 10 najlepszych Sportowców Podkarpacia 2005 roku:
1. Dawid Kostecki (boks)
nie mam pytań..........
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...
Joonas "przesiadł" sie na GM-y i liczy na awans do E-ligi:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_gorz ... 1089885801
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_gorz ... 1089885801
Nazir pisze:Fragmenty textu (LSE) wzbogaconego wypowiedziami Krzysztofa Dominiczaka:
"Wśród 55 zawodników sklasyfikowanych przez PZM po sezonie Dominiczak zajął 55 miejsce - w Lublinie mi nie wyszło"
"Klub z Lublina? Do dzisiaj nie uregulowali zaległości"
ZA CO?
Da rade wkleic ten artykul?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]