Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
kilar pisze:Wystepem we Wroclawiu podbije sobie troche swoja srednia
A najprawdopodobniej obco Wrocławia będzie Hans Andersen i pojeździ ze swoim kolegą z TŻ
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Marzenia
Nie ma raczej takiej opcji jak Lublin.
Z jednym z was rozmawiam
nie bede ujawniał bo może nie chce
w każdym razie on ma jakiś uraz do Andersena, krążą legendy o silniku w reklamówce
Chciałbym tak z czystej ciekawości dowiedzieć czy to faktycznie prawda, bo szczerze mówiąc patrząc z perspektywy ostatniego sezonu trudno mi w to uwierzyć. Proszę tylko tak szczerze - ja to z tym "olewaniem" było ? 
Z jednym z was rozmawiam
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 20:19 przez Drabol, łącznie zmieniany 1 raz.
Drabol pisze:MarzeniaNie ma raczej takiej opcji jak Lublin.
Z jednym z was rozmawiamnie bede ujawniał bo może nie chce
w każdym razie on ma jakiś uraz do Andersena, krążą legendy o silniku w reklamówce
Chciałbym tak z czystej ciekawości dowiedzieć czy to faktycznie prawda, bo szczerze mówiąc patrząc z perspektywy ostatniego sezonu trudno mi w to uwierzyć. Proszę tylko tak szczerze - ja to z tym "olewaniem" było ?
Po pierwsze Andersen ma tu taki sam zakaz wstepu jak Jensen
Po drugie - dawno dawno temu w sezonie 2003 byla sobie taka majowa niedziela, w ktora odbywaly sie zawody zuzlowe z Darg Dogiem Gniezno. No i Twoj pupil na mecz przyjechal wlasnie z legendarnym silnikiem (tylko silnikiem
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 20:47 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.
- jas
- Senior
- Kontakt:
kilar pisze:Po drugie - dawno dawno temu w sezonie 2002 byla sobie taka majowa niedziela, w ktora odbywaly sie zawody zuzlowe z Darg Dogiem Gniezno. No i Twoj pupil na mecz przyjechal wlasnie z legendarnym silnikiem (tylko silnikiem) - nie wiem na co liczyl... cos slyszalem, ze motory nie dojechaly na czas, ale nie pamietam dokladniej, bo to dawno bylo. Potem tez odmowil wystapienia w meczu argumentujac to zmeczeniem po jakis zawodach (
) i zostal zawieszony przez klub.
dawno to dawno, ale w sezonie 2003
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Michael
baranek pisze:to że motory mu zatrzymali to co pamiętam to prawda, to też zdarzyło się wielkiemu duńczykowi- Hansowi Nielsenowi i jechał w skórze PAWELCA i na rezerwowej maszynie Marka Kępy tylko że on zrobił wtedy komplet(albo coś w granicach od 13 do 15)
21 kwietnia 1991 w Gorzowie.18 punktów i najlepszy czas dnia.
Motorów nie zatrzymali tylko zaginął bagaż na lotnisku.
A skóra nie Pawelca tylko Darka Stenki.
Torsen pisze:Cz@rek pisze:DonKamizi ma rację,nawet składalismy się na tą skórę jako fanklub dla D.Stenki.
Piękne czasy...
Bzdura, składaliśmy się na motocyklA może to był sam silnik?
Bzdura
motocykl nigdy nie był w zasiegu fanklubu(tego za czasów S.Tanikowskiego).
Więc chyba kolego fakty Ci się pomyliły.
baranek pisze:to co wiem to jego wygląd nie obchodził, on jeździł w podartych, brudnych skórach
Ktoś Ci naopowiadał jakieś bajki.
Torsen pisze:Cz@rek pisze:DonKamizi ma rację,nawet składalismy się na tą skórę jako fanklub dla D.Stenki.
Piękne czasy...
Bzdura, składaliśmy się na motocyklA może to był sam silnik?
Żadna bzdura, jedno i drugie to prawda.Darek Stenka od fanklubu otrzymał nową skórę a zbiórka na motocykl była ogłaszana w Kurierze Lubelskim.Był tam chyba nawet rysunek motoru i zaznaczone części na jakie są już zebrane pieniądze.