Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Klusek

#1226 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:09

jakbym miala za co to na pewno bym zaplacila, poza tym nikt nie jezdzi za darmo i pytalam tylko czy w ogole go chca w Lublinie bo wcale tak nie wyglada. wole zeby placili Piszczowi niz chociazby Jurczynskiemu.

Klusek

#1227 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:13

moj poprzedni post dotyczyl posta go! w trakcie jak go pisalam pojawil sie ten wczesniejszy, stad brak cytatu o co chodzi

lola

#1228 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:16

tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........
módlcie się żeby chociaż Joonasa zakontraktowali bo na nikogo innego nas na pewno stać nie będzie.
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!! KLUSEK jestem z tobą!! trzymam kciuki za Tomka!!!! mimo że miał słabszy sezon ale wiem że to wartościowy zawodnik i dajmy mu jeszcze jedną szansę!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1229 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2005, o 00:21

lola pisze:tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........
módlcie się żeby chociaż Joonasa zakontraktowali bo na nikogo innego nas na pewno stać nie będzie.
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!! KLUSEK jestem z tobą!! trzymam kciuki za Tomka!!!! mimo że miał słabszy sezon ale wiem że to wartościowy zawodnik i dajmy mu jeszcze jedną szansę!!!

Frankowi tez dajmy jeszcze jedna szanse, to wartosciowy zawodnik, pare lat temu byl najjasniejszym punktem Polonii Pila i to w e-lidze! Tak, tak, Franek zasluguje na to jeszcze jedna szanse!
METHANOL ADVENTURE TEAM

lola

#1230 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:26

grzesieck pisze:

Frankowi tez dajmy jeszcze jedna szanse, to wartosciowy zawodnik, pare lat temu byl najjasniejszym punktem Polonii Pila i to w e-lidze! Tak, tak, Franek zasluguje na to jeszcze jedna szanse!

FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1231 Postautor: Gelo » 20 listopada 2005, o 00:27

co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!!

No może jednak nie przesadzajmy. Huszcza mimo wszystko przynajmniej sprzęt ma ekstraligowy, refleks i cwaniactwo ligowe też niczego sobie. A Tomek - niespełnione od 6 lat nadzieje... i nic wiecej

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1232 Postautor: _piotrusss » 20 listopada 2005, o 00:30

Piszcz dostał już szanse nie raz. Nie wykorzystał ich ani troche. Popisał się jedynie nieodpowiedzialnością i głupotą na torze. Nie można znowu stawiać na zawodnika który w poprzednich sezonach pomimo dużych zarobków nie potrafił pokazać się z dobrej strony poza paroma ładnymi biegami. Nie dość że sam w głupi sposób łapie kontuzje to jeszcze potrafi "wpasować" w bandę zawodnika z drużyny. O Jego bezsensowych wywiadach do prasy w sprawie długów nie wspomnę... Piszczyk out... chybaże na rezerwe.

lola pisze:FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Masz racje lolu! Franek dostał u nas tylko dwa sezony na pokazanie co potrafi, a Piszczo ile? Nie potrzeba nam zawodników którzy potrafią ciągnac kase z klubu i później narzekać że nie trafili z motorami i jednoczesnie jeździć na nich w anglii i dodatkowo łapać kontuzje i na torze zachowywac się jak wariaci stwarzając zagrożenie nawet dla kolegów z drużyny... i, i, i... nazbierało by się jeszcze.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 00:35 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

lola

#1233 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:30

Gelo pisze:
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!!

No może jednak nie przesadzajmy. Huszcza mimo wszystko przynajmniej sprzęt ma ekstraligowy, refleks i cwaniactwo ligowe też niczego sobie. A Tomek - niespełnione od 6 lat nadzieje... i nic wiecej

Huszcza ma sprzet bo mu dali na niego kase!!!!!!!!!! i jezdzil w ekstralidze!!!!! a na czym nasi chlopcy mieli jezdzic????na kozie?????????

lola

#1234 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:46

lola pisze:FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Masz racje lolu! Franek dostał u nas tylko dwa sezony na pokazanie co potrafi, a Piszczo ile? Nie potrzeba nam zawodników którzy potrafią ciągnac kase z klubu i później narzekać że nie trafili z motorami i jednoczesnie jeździć na nich w anglii i dodatkowo łapać kontuzje i na torze zachowywac się jak wariaci stwarzając zagrożenie nawet dla kolegów z drużyny... i, i, i... nazbierało by się jeszcze.[/quote]

sluchaj!! to ile Piszcz wydoił z klubu wie tylko on i ci co mu placili!! zrozumiales mnie na opak. Franek to pierdola i pokazal nam to juz w pierwszym sezonie swojego jezdzenia u nas!! a wiesz co mnie najbardziej wnerwia?? ze my kibice nie umiemy docenic tego co mamy!!!! jak Piszczyk wygrywal to moglismy go nosic na rekach!! byl Bogiem!!! jak zaczal przegrywac to odwracacie sie od niego!!!!! i wy sie nazywacie kibicami???
dumni po zwyciestwie wierni po porazce :evil: :evil: :evil:

tak?? chyba w snach!!

Awatar użytkownika
volf

#1235 Postautor: volf » 20 listopada 2005, o 00:49

Mam tylko jedna nadzieję że zarzad nie popelni drugi raz tego samego bledu i bedzie choc jeden "równorzedny" zawodnik na rezerwie ( nie zaden Jórek chyba ze z dobrym sprzetem) bo inaczej znowu na treningach bedzie jezdzil 1 senior + juniorzy !! :?

Klusek

#1236 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:52

_piotrusss pisze:Piszcz dostał już szanse nie raz. Nie wykorzystał ich ani troche. Popisał się jedynie nieodpowiedzialnością i głupotą na torze. Nie można znowu stawiać na zawodnika który w poprzednich sezonach pomimo dużych zarobków nie potrafił pokazać się z dobrej strony poza paroma ładnymi biegami. Nie dość że sam w głupi sposób łapie kontuzje to jeszcze potrafi "wpasować" w bandę zawodnika z drużyny. O Jego bezsensowych wywiadach do prasy w sprawie długów nie wspomnę... Piszczyk out... chybaże na rezerwe.

co w tym zlego ze upomina sie o kase ktora zarobil, chyba kazdy by tak zrobil w swojej pracy jakby mu nie placili? przeciez nie urzadzal takich scen jak Swist.
co do wypadkow czasami mysle ze niektorzy pisza tak jakby uwazali ze spowodowal je specjalnie lub je "kolekcjonowal", bez sensu.
naprawde uwazacie ze bedzie stac klub na tylu zawodnikow zeby wszyscy byli lepsi od Piszcza?? nie sadze, poza tym i tak wole ogladac lubelskiego wychowanka w naszych barwach

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1237 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2005, o 00:55

lola pisze:
grzesieck pisze:

FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

no pewnie ze franek to nie piszcz, bo jest jakies 8923729475823475208394752 razy lepszy od niego! Mariusz Frankow, Mariusz Frankow, Mariusz Frankow! Cooper pomoz mi :>

jestem calym sercem za Franciszkiem, on poprostu ma pecha, u nas czuje sie jak na wyjezdzie, kibice musza to zrozumiec. Poza tym pare razy nie trafil ze sprzetem no i niestety to odbilo sie na wynikach, ale zasluguje na jeszcze jedna szanse! oprocz tego Franek jest zawodnikiem bardzo dobrym technicznie co potwierdza sposob skladnia sie w luku - popularnego "na trzy" moze pozazdroscic mu nawet Rickardsson...

powtarzam po raz kolejny - FRANKOWI MOWIE TAK!

:twisted: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 01:01 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1238 Postautor: Łoptymista » 20 listopada 2005, o 00:55

Huszcza ma sprzet bo mu dali na niego kase!!!!!!!!!! i jezdzil w ekstralidze!!!!! a na czym nasi chlopcy mieli jezdzic????na kozie?????????

Lola wyloluj i wrzuc na lozik. Piszesz glupotki. Nasze gwiazdy tez dostaly kase na sprzet i co... ano pstro.

lola napisała:
Masz racje lolu!

:lol: :lol: :lol: :lol: Strasznie cie polubilem. Konta ci sie pomajtaly bidulko/bidulku?

lola

#1239 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:59

Łoptymista pisze:

Lola wyloluj i wrzuc na lozik. Piszesz glupotki. Nasze gwiazdy tez dostaly kase na sprzet i co... ano pstro.

na pewno nie na sprzet na ekstraligowym poziomie!!!!! a po za tym nie masz pewnosci czy dostali pieniazki!! sam wrzuc na loozik i nie loluj mi tu!!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1240 Postautor: Łoptymista » 20 listopada 2005, o 01:10

Droga lolu
Nie wiem dokladnie jaki sprzet mieli. Ale zwroc uwage, ze nasze orly cieniowaly nie w ekstra, ale w I lidze. Nie wiem czy wiesz, ale jest to nizsza klasa rozgrywkowa.

lola

#1241 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 01:20

Łoptymista pisze:Droga lolu
Nie wiem dokladnie jaki sprzet mieli. Ale zwroc uwage, ze nasze orlu cieniowaly nie w ekstra, ale w I lidze. Nie wiem czy wiesz, ale jest to nizsza klasa rozgrywkowa.

ja nie wiem czy ty jestes pijany czy co? w koncu sobota jest.....
wole juz zeby jezdzili w pierwszej lidze niz w drugiej (ktora jest jeszcze nizsza od tej pierwszej!!!!!!) ale skoro chca do ekstraklasy to powinni miec sprzet na poziomie ekstra prawda???? :?: :?: jeszcze jedno! jezeli nasze wladze chca walczyc o ekstra to niech sie postaraja a nie tylko gadaja!!!! bo co nam po tym ze naobiecuja????
PISZCZ RULEZZZZZZZZZ!!!!! Franek GO HOME!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1242 Postautor: Łoptymista » 20 listopada 2005, o 01:24

1. Jest niedziela (pilas cosik?)
2. Wladze nasze go klubu bardzo sie staraja. jestem szczesliwy, ze dzieki nim juz teraz zawodnikiem TZ Sipma Lublin zostal G. Knapp. oraz ze nie rozmawia sie z kilkoma patalachami, ktorzy w tym roku oszukiwali kibicow i sponsorow TZ Sipma Lublin.
3. Czy jestes z rodziny T. Piszcza?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1243 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2005, o 01:26

FANTA RELOADED !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

lola, prosze przestan juz... i tak masz farta, ze wiekszosc forumowiczow juz spi, ale ciekaw jestem co bedzie sie dzialo rano jak coponiektorzy (jest takie slowo?) poczytaja Twoje wypociny. kolorowych snow <3
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 01:30 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM

lola

#1244 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 01:30

Łoptymista pisze:1. Jest niedziela (pilas cosik?)
2. Wladze nasze go klubu bardzo sie staraja. jestem szczesliwy, ze dzieki nim juz teraz zawodnikiem TZ Sipma Lublin zostal G. Knapp. oraz ze nie rozmawia sie z kilkoma patalachami, ktorzy w tym roku oszukiwali kibicow i sponsorow TZ Sipma Lublin.
3. Czy jestes z rodziny T. Piszcza?

ad 1. fakt jest niedziela a ja jestem trzezwa (niestety bo jak cie slucham to bym sie czegos napila)
ad 2. ja tez sie bardzo ciesze ze Grzes bedzie jezdzil z nami ale czy to oznacza ze starania wladz sa na najwyzszym poziomie?? i co?? Grzes tylko??? i moze jeszcze Jordan?? haha nie rozsmieszaj mnie poczekamy zobaczymy oby tak dalej!!!!
ad 3. tak tak ...... jestem jego siostra blizniaczka........

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1245 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2005, o 01:32

Łoptymista pisze:
lola napisała:
Masz racje lolu!

:lol: :lol: :lol: :lol: Strasznie cie polubilem. Konta ci sie pomajtaly bidulko/bidulku?

eeee nie, poprostu lola zle zacytowala piotrussa :) nie wyciagajmy daleko idacych wnioskow, od razy posadzenia o posiadanie kilku kont itd ;)

FRANEK FRANEK UBER ALLES!

PISZCZ BLEEEE!

:mrgreen: :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1246 Postautor: Łoptymista » 20 listopada 2005, o 01:36

ad 2. ja tez sie bardzo ciesze ze Grzes bedzie jezdzil z nami ale czy to oznacza ze starania wladz sa na najwyzszym poziomie?? i co?? Grzes tylko??? i moze jeszcze Jordan?? haha nie rozsmieszaj mnie poczekamy zobaczymy oby tak dalej!!!

Ano poczekajmy. Chociaz tacy pseudokibice jak ty nie powinni doczekac czegokolwiek. Takich krytykantow i poplecznikow zawodnikow, ktorzy przez lata rozczarowuja i tylko chca coraz wiecej kasy powinno sie wysylac na Madagaskar (to taka wyspa, bardzo daleko stad).
Jesli chodzi o rzosmieszanie to ty jestes w tym niedoscigniona. mam nadzieje, ze nikt nie wykasuje twojej radosnej tworczosci.
PS. Co slychac o blizniaka? :lol: :lol: :lol: :lol:

edit by grzesieck - wykasowalem fragment o cytowaniu, przeczytaj mojego posta wyzej :)

lola

#1247 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 01:49

Łoptymista pisze:
ad 2. ja tez sie bardzo ciesze ze Grzes bedzie jezdzil z nami ale czy to oznacza ze starania wladz sa na najwyzszym poziomie?? i co?? Grzes tylko??? i moze jeszcze Jordan?? haha nie rozsmieszaj mnie poczekamy zobaczymy oby tak dalej!!!

Ano poczekajmy. Chociaz tacy pseudokibice jak ty nie powinni doczekac czegokolwiek. Takich krytykantow i poplecznikow zawodnikow, ktorzy przez lata rozczarowuja i tylko chca coraz wiecej kasy powinno sie wysylac na Madagaskar (to taka wyspa, bardzo daleko stad).
Jesli chodzi o rzosmieszanie to ty jestes w tym niedoscigniona. mam nadzieje, ze nikt nie wykasuje twojej radosnej tworczosci.
PS. Co slychac o blizniaka? :lol: :lol: :lol: :lol:
edit by grzesieck - wykasowalem fragment o cytowaniu, przeczytaj mojego posta wyzej :)

jestes dla mnie malym czlowieczkiem nic nie znaczacym wiec nie bede sie z toba klócic!!! chodze juz tak dlugo na zuzel ze nie pamietam juz kiedy pierwszy raz przyszlam!! a ty skoro wysylasz zawodnikow na Madagaskar.... sam jestes pseudokibic...
KA BOOM!!!!! za duzo bajek!!!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1248 Postautor: Łoptymista » 20 listopada 2005, o 01:59

Wielka stara lolu
A jak dab bartek byl sadzony moze pamietasz?
W statku na Madagaskar to ty powinnas byc glownym pasazerem. Bedziesz tam wtedy mogla sobie ka-boomic do woli i pisac do woli Piszcz RULEZ. Jak dla mnie i wielu trzezwo myslacych ludzi ten czlowiek kolejny raz rozczarowal i nie zasluguje na kolejna szanse za gruba kase. To on powinien sie teraz wykazywac i rehabilitowac.

Klusek

#1249 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 02:27

niektorzy sa za Piszczem na kolejny sezon a inni nie, jak widac trudno czasem przekonac do swoich racji. czy nigdy nie miales swojego ulubienca, takiego ktoremu wybacza sie wszystkie wpadki? jakos mam wrazenie ze jak Gelo pisze o Peterze Kalrssonie to forumowicze traktuja to bardziej normalnie nawet jak maja inne zdanie.
tez uwazam ze Piszczowi sie dostalo na tym forum niezle za caly sezon, fakt ze nie jemu jednemu i nikt nie mowi ze jest jakis idealny ale ja tez jestem za tym zeby zostal, lubie jego jazde i to jak walczy na dystansie.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1250 Postautor: jas » 20 listopada 2005, o 03:18

Klusek pisze:niektorzy sa za Piszczem na kolejny sezon a inni nie, jak widac trudno czasem przekonac do swoich racji. czy nigdy nie miales swojego ulubienca, takiego ktoremu wybacza sie wszystkie wpadki? jakos mam wrazenie ze jak Gelo pisze o Peterze Kalrssonie to forumowicze traktuja to bardziej normalnie nawet jak maja inne zdanie.
tez uwazam ze Piszczowi sie dostalo na tym forum niezle za caly sezon, fakt ze nie jemu jednemu i nikt nie mowi ze jest jakis idealny ale ja tez jestem za tym zeby zostal, lubie jego jazde i to jak walczy na dystansie.

ja osobiscie jestem wielkim zwolennikiem zostawienia Piszcza, ale na litosc boska nie porownujmy go do Petera Karlssona :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!