Pozostaje tylko pogratulowac zarzadowi za zakontraktowanie Knappa i czekac (w jakze przyjemnych nastrojach) na kolejny umowy z zuzlowcami
Grzegorz Knapp
Mam nadzieje, ze to poczatek dobrych informacji. Wiadomosc o powrocie Knappa do Lublina jest naprawde mila i bardzo sie ciesze, ze znow bedziemy mogli przezywac wspaniale chwile, ktore dostarczy nam jazda Grzeska
.
Pozostaje tylko pogratulowac zarzadowi za zakontraktowanie Knappa i czekac (w jakze przyjemnych nastrojach) na kolejny umowy z zuzlowcami
sting126 pisze:Smirnek pisze:Super teraz podpisać ze Staszkiem i Jeleniewskim.
i z Jurczynskim...
Robi sie tyle zamieszania do okola tego Jurczynskiego. A ja chcialem tylko przypomniec ze Pietraszko mial najwyzsza srednia w 2 lidze i co pokazal?? Od jurczynskiego wyzsza mieli Cieloki a nie wiem czy z nich sa takie znowu ASy
-
Mateusz111
- Junior
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
$korzen$ pisze:Fantyś pisze: Jeszcze Tylko Jurczyński
Boze widzisz i nie grzmiszco sie tak tego Jurczynskiego czepiliscie, facet 3 okrazenia meczyl sie z Chinskim, do tego juz 2 razy przerabialismy ten temat ...
Kodzi sam mówiłeś że chciałbyś go widzieć w Lublinie i nie denerwuj mnie:)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
$korzen$ pisze:Fantyś pisze: Jeszcze Tylko Jurczyński
Boze widzisz i nie grzmiszco sie tak tego Jurczynskiego czepiliscie, facet 3 okrazenia meczyl sie z Chinskim, do tego juz 2 razy przerabialismy ten temat ...
no wlasnie tez nie rozumiem tego ogolnego podniecenia Jurczynskim
juz chyba wolalbym Piszcza od niego
METHANOL ADVENTURE TEAM
Fantyś pisze:$korzen$ pisze:Fantyś pisze: Jeszcze Tylko Jurczyński
Kodzi sam mówiłeś że chciałbyś go widzieć w Lublinie i nie denerwuj mnie:)
nie nie, mowilem juz milion razy ze jezeli zarzad postawi ambitne cele to KNAPP i STASZEK .... jezeli brak ambicji ze strony dzialaczy .. to Jurczynski
Geest pisze:Piszcz to akurat żadne porownanie dla Jurczynskiego, bo ja tam sobie nie wyobrażam składu bez Tomka.
Ja też. Skład mógłby wyglądać tak
1. P. Staszek
2. D. Jeleniewski
3. G. Knapp
4. T. Piszcz
5. H. Andersen (zaczynam nowÄ… dyskusjÄ™
6. K. Kępa
7. M. Michaluk
Z takim składem półfinał play-off jest możliwy.
Gelo pisze:Była kiedyś taka para, która nie przegrała żadnego biegu. Jak "tylko" remisowała była sensacja. Mamy już połowę tej pary - jeszcze tylko druga połówka i będe najszczęśliwszym człowiekiem na świecie
Z różnych powodów jest to niestety na 95% niemożliwe.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
grzesieck pisze:ooo Gelu, zmieniles avatara![]()
teraz czas na Staszka, no i chyba trzeba robic przymiarki do obcokrajowca...
Cały garnitur obcokrajowców był przymierzony już, poczynając od Karlssona itd.
Teraz bardzo dużo zależy od Joonasa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:grzesieck pisze:ooo Gelu, zmieniles avatara![]()
teraz czas na Staszka, no i chyba trzeba robic przymiarki do obcokrajowca...
Cały garnitur obcokrajowców był przymierzony już, poczynając od Karlssona itd.
Teraz bardzo dużo zależy od Joonasa.
Czy oprócz tradycyjnie wygórowanych warunków Kalrssona są inne powody dla których jest to niemożliwe? I dlaczego kontrakt z Kylmaekorpim traktowany jest w kategoriach "złapania Pana Boga za nogi?" Jak dla mnie Kylmek moze u nas nie jezdzić - żałować nie będę, bo to jeden ze słabszych obcokrajowców w I lidze. Przepraszam że moze uraziłem tym czyjąś wiarę ale taka jest prawda.
ps. korzeń z tym Lindgrenem to mam nadzieję żart - moze jeszcze z Zorrem i z Gjedde sie dogadujmy - a jak sie nie zgodzą - to Szatmari i Rymel są świetni