Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!
Gawrzyk pisze:emeryturÄ™.
Nowy dyrektor MOSiR będzie zarabiał 5-6,8 tys. zł miesięcznie (brutto).
K. Kołodziejowi nie udało się przejść do drugiego etapu
Nooo cieplutki stołeczek uciekł mu z przed nosa
Tylko czy teraz zechce opuścić nasz klub? Mimo wszystko zapalmy świeczkę [']....
Może Rzeszów by Pana Derektora podkupił?
-
meridol
- motorlublin
- Szkółkowicz
motorlublin pisze:Z ostatniej chwili:
Decyzją Zarządu TŻ Sipma Lublin Krzysztof Kołodziej od 1 grudnia nie będzie dyrektorem klubu. Misja dobiega końca
aż się boję, co dalej...
i co zastanie nowy dyrektor po tych rzÄ…dach tragicznych.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
motorlublin pisze: Misja dobiega końca
Jaka misja
Ciekawe co teraz
nie chcę wchodzić między wódkę i zakąskę, ale prezydentem został Lech Kaczyński.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
harry pisze:Apocalips pisze:Jak to co ?! Wiwat Harry !!![]()
Pomyłka! Dyrektorem został Bogusław Kasiński.
Kurde...czy to zbieżność nazwisk czy naszym nowym Dyrektorem jest dotychczasowy...kierownik drużyny z Tarnowa
Edit.
Po poście Mikasa już wiem, że to ten sam Pan.
W pakiecie z nowym Dyrektorem mogliby jeszcze dorzucić sponsora
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2005, o 18:03 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
O proszę, co za miła niespodzianka. Czyżby w końcu w klubie zmiany na lepsze ? Dobrze, że zmiana dyrektora nastąpiła tak szybko, strach pomyśleć co by było gdyby Kołodziej dyrektorem został aż do początku sezonu.
Mimo wszystko należą mu się podziękowania za zorganizowanie Memoriału. Może nie był on w 100% udany, ale dla wielu osób spotkanie z Hansem miało duże znaczenie. Dziękujemy i powodzenia na kolejnym dyrektorskim stołku
Może razem z kierownikiem Unii przyjdzie do Lublina trener Wardzała ? Niekoniecznie z synkiem...
Hmm nowy dyrektor - wiemy, nowi członkowie - wiemy, w takim razie co to za nowe plany na przyszły sezon ?
Mimo wszystko należą mu się podziękowania za zorganizowanie Memoriału. Może nie był on w 100% udany, ale dla wielu osób spotkanie z Hansem miało duże znaczenie. Dziękujemy i powodzenia na kolejnym dyrektorskim stołku
Może razem z kierownikiem Unii przyjdzie do Lublina trener Wardzała ? Niekoniecznie z synkiem...
Nowy dyrektor, nowi członkowie zarządu i nowe plany na przyszły sezon.
Hmm nowy dyrektor - wiemy, nowi członkowie - wiemy, w takim razie co to za nowe plany na przyszły sezon ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Hmm nowy dyrektor - wiemy, nowi członkowie - wiemy, w takim razie co to za nowe plany na przyszły sezon ?
Już mam nadzieję niedługo. Wykluwa się to powoli ale mogę zapewnić, że to duża sprawa. Oby sie udało. Trzymanie kciuków obowiązuje co najmniej do końca tygodnia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Wlasnie mialem zadac pytanie ktore zadal Apocalips. Osobiscie nowego dyrektora jestem bardzo ciekaw, zmiany w zarzadzie chyba raczej srednio znaczace. A plany na nowy sezon z pewnoscia zaleza od sponsora. Slyszalem wiele plotek odnosnie wlasnie tego tajemniczego sponsora, od srednich firm po lokalne kolosy, ale chyba zamiast rozsiewac polotki lepiej zaczekac jak harry napisal do konca tygodnia.
Zastanawia mnie tylko jedno. W jakim celu zmarnowano te 2 miesiace w czasie ktorych rzadzil Kolodziej? W tym czasie mozna zarowno w zuzlu jak i w marketingu sporo zrobic. Czy nie mozna bylo od razu po rezygnacji harrego powolac Kasinskiego? Kolodziej przyszedl, zrobil dwa turnieje, z ktorych zysku finansowego nie bylo i poszedl. Wg mnie szkoda czasu na eksperymenty z dyrektorami.
Pzdr
Zastanawia mnie tylko jedno. W jakim celu zmarnowano te 2 miesiace w czasie ktorych rzadzil Kolodziej? W tym czasie mozna zarowno w zuzlu jak i w marketingu sporo zrobic. Czy nie mozna bylo od razu po rezygnacji harrego powolac Kasinskiego? Kolodziej przyszedl, zrobil dwa turnieje, z ktorych zysku finansowego nie bylo i poszedl. Wg mnie szkoda czasu na eksperymenty z dyrektorami.
Pzdr
luCas pisze: Swoja droga niezla wiadomoscCieszy odejscie dwoch panow K
widzisz LuCas ze cierpliwosc to wspaniala cnota