Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#1001 Postautor: meesha » 13 listopada 2005, o 15:37

sting126 pisze:wtedy trzeba miec silny sklad seniorski i przyzwoitych juniorow, na co w Lublinie sie nie zanosi. Dlatego priorytetem powinno byc sprowadzenie solidnego straniero, ktory jako partnerow moglby miec sredniakow.
Dlatego priorytetem powinno być szkolenie, szkolenie i szkolenie :P W innym wypadku co roku stajemy przed tym samym problemem. Co prawda juniorzy i seniorzy "własnnego chowu" też potrafią być kapryśni ale mimo wszystko łatwiej sie z takimi dogadać niż z importowanymi :idea:
A tymczasem od kilku lat nie mamy nie tylko juniorów ale na dobrą sprawę "seniorów młodszych" (czyli tych w wieku 22-27) też. Bo Jeleniewski i Trumiński to jak na całą dekadę trochę mało. A gdzie się podziali ich rówieśnicy :?: Tutaj tak naprawdę trzeba coś zrobić bo taka krótkowzroczność nigdy nie doprowadzi do stworzenia silnej drużyny (no chyba, że nagle przyjdzie sponsor, który da 5 mln na Rickardssonów, Gollobów, Holtów, Kołodziejów i Kasprzaków :roll: )

PS. Już 1000 postów w tym temacie napisaliśmy a to dopiero połowa listopada :lol: )
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1002 Postautor: kilar » 13 listopada 2005, o 16:14

Kurde meesha mi sie wkleil przed post i musze teraz zacytowac :lol: :wink:

sting126 pisze:Nie zrozumiales dokladnie sensu mojej wypowiedzi. Ja nie napisale,ze bez dobrego zawodnika zagranicznego zawodnika nie mozna odniesc sukcesu. Mozna jak najbardziej - tyle,ze wtedy trzeba miec silny sklad seniorski i przyzwoitych juniorow, na co w Lublinie sie nie zanosi. Dlatego priorytetem powinno byc sprowadzenie solidnego straniero, ktory jako partnerow moglby miec sredniakow.

Szczepaniak, Wegrzyk i Dym nie maja wcale takich zlych srednich (o dziwo wyzsze niz Rybka), wiec nadal sadzisz, ze nie ma sie kim podniecac ? Lepiej ogladac gwiazdy z Pily i Anglii... Ale nie o to mi chodzi. Zatrudnienie Karlssona i uzupelnienie skladu jakimis miernotami typu Jurczynski, Pietraszko itd mija sie z celem... Wedlug Ciebie z takim skladem to jak daleko mozna zajsc ?? Polfinal to gora, w ktorym dostajemy po dupie tak jak Rybnik z Rzeszowem.

baranek
Junior

#1003 Postautor: baranek » 13 listopada 2005, o 16:35

Czy Jurczyński to miernota, mi się jego jazda podoba- waleczy i nie odpuszcza. Pietraszko lepszy jest niż Franków, i ja słyszałem że jak się nie udadzą transfery to jednak franek jest drugi po jeleniu żeby zostać na przyszły sezon

meesha
Trener
Kontakt:

#1004 Postautor: meesha » 13 listopada 2005, o 16:47

Tylko, że takich Jurczyńskich powinniśmy mieć pięciu swoich i w przypadku nadmiaru seniorów (np. po dokonaniu dwóch porządnych wzmocnień z zewnątrz) upychać gdzieś po Polsce a nie odwrotnie - ściągać odpady z całego kraju. A naprawdę niewiele trzeba - wystarczy, żeby z co drugiego rocznika jeden wychowanek "wyszedł na ludzi"...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

harry
Trener

#1005 Postautor: harry » 13 listopada 2005, o 17:18

Cz@rek pisze:Czy poza ogłoszeniem przetargu (konkursu ofert),jakieś negocjacje wogóle sie zaczeły :?:
I kto ma upowaznienie zeby je prowadzic :?:

No przecież piszę, że się kończą!
A jutro będzie bardzo ważny dzień dla przyszłości tego klubu i to w wielu kwestiach.
Również transferowych.
Jeżeli ktoś kocha lubelski żużel niech mocno trzyma kciuki szczególnie popołudniu
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1006 Postautor: Saint » 13 listopada 2005, o 17:22

Żadnych emotikonek nie widzę więc mam nadzieję Harry, że to nie kpiny...
Pozdrawiam
P.S. Mam nadzieję, że ważny w kwestii "czy będzie dobrze czy bardzo dobrze"... a nie w kwestii "czy wogóle będzie"..

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1007 Postautor: $korzen$ » 13 listopada 2005, o 19:50

Harry i znowu zaczynasz delikatnie mowiac denerwowac ludzi, zadnych konkretow ani faktow .... pozniej dzialacze placza ze kontakt z kibicami jest fatalny :?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1008 Postautor: mikas » 13 listopada 2005, o 20:18

$korzen$ a wolisz wariant rzeszowski gdy rok temu o tej porze już Dobrucki i inne gwiazdy dawno podpisały z nimi i nawet na oficjalnej stronie Stali rok temu sie takie informacje pojawiały a potem przychodzi rozczarowanie :?: Już jutro sie wiele wyjaśni i to na razie powinno wystarczyć, wygląda na to że wszystko idzie w dobrym kierunku,więc troche cierpliwości nie zaszkodzi.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1009 Postautor: Cz@rek » 13 listopada 2005, o 20:21

harry pisze:
Cz@rek pisze:Czy poza ogłoszeniem przetargu (konkursu ofert),jakieś negocjacje wogóle sie zaczeły :?:
I kto ma upowaznienie zeby je prowadzic :?:

No przecież piszę, że się kończą!

Trudno bylo zinterpretować Twój komentarz dotyczący negocjaci,skoro Talibowi odpowiedziałeś:
cyt.Negocjacje.... :lol: 8) :shock: Ω

PS:Czyżby jutrzejszy dzień miał też pośrednio zwiazek z naszym nowym senatorem
i jego wstawiennictwem :?:

Mateusz111
Junior

#1010 Postautor: Mateusz111 » 13 listopada 2005, o 21:05

A jutro będzie bardzo ważny dzień dla przyszłości tego klubu i to w wielu kwestiach.
Również transferowych.
Jeżeli ktoś kocha lubelski żużel niech mocno trzyma kciuki szczególnie popołudniu

Już się boję... :?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1011 Postautor: luCas » 13 listopada 2005, o 21:32

mikas pisze:$korzen$ a wolisz wariant rzeszowski gdy rok temu o tej porze już Dobrucki i inne gwiazdy dawno podpisały z nimi i nawet na oficjalnej stronie Stali rok temu sie takie informacje pojawiały a potem przychodzi rozczarowanie :?: Już jutro sie wiele wyjaśni i to na razie powinno wystarczyć, wygląda na to że wszystko idzie w dobrym kierunku,więc troche cierpliwości nie zaszkodzi.

Chcialbym sie w sezonie 2006 tak bardzo rozczarowac jak rzeszowiaczki w 2005 roku :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

dymek

#1012 Postautor: dymek » 13 listopada 2005, o 23:30

I jutro juz bedzie nowy trener z Rybnika

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#1013 Postautor: Prymus » 14 listopada 2005, o 00:01

dymek pisze:I jutro juz bedzie nowy trener z Rybnika

Oj Kolego sranie w banie, ja tak samo mogę napisać, że pojutrze Ułamek pryjeżdża podpisać kontrakt. Albo piszesz co i jak, albo nie pisz wcale :x

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1014 Postautor: Cz@rek » 14 listopada 2005, o 09:39

dymek pisze:I jutro juz bedzie nowy trener z Rybnika

Mam nadzieje że to kit.po co nam nowy trener :?: Na dodatek dużo droższy od naszego.
Ja uważam ze Głogowski się sprawdził,przynajmniej na ten moment jego kandydatura
jest optymalna.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1017 Postautor: grzesieck » 14 listopada 2005, o 12:34

Pokemon pisze:Ale w czym nie ma ziarnka prawdy :?: W tym, że nowy trener z Rybnika :?: Czy w tym, że J.Głogowski jest optymalny (nie mylić z optymistą) :?:
A swoją drogą Gawrzyku, to jak ten kawał leci...? :lol:

jak nietrudno sie domyslic chodzilo o to, ze to kit z nowym trenerem z Rybnika.

- Podobno w Moskwie na Placu Czerwonym rozdaja samochody.
- Nie w Moskwie tylko w Leningradzie, nie samochody tylko rowery, i nie rozdaja tylko kradna.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1019 Postautor: Saint » 14 listopada 2005, o 12:56

mikas pisze:Już jutro sie wiele wyjaśni i to na razie powinno wystarczyć, wygląda na to że wszystko idzie w dobrym kierunku,więc troche cierpliwości nie zaszkodzi.

Czy już się coś wyjaśniło??? :wink:

Danio

#1020 Postautor: Danio » 14 listopada 2005, o 14:06

Napewno może się wyjaśnić to, że S. Burza jeżeli zechce być rezerwowym w Unii Tarnów to miejsce ma na to miejsce! Więc nie wiadomo czy rozmowy TŻ z nim przyniosą jakieś efekty co do startów na przyszły sezon w Lublinie.
Potwierdzenie informacji:
http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=3&ns=59225

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1021 Postautor: Gelo » 14 listopada 2005, o 14:55

Wiem, że nic nie wiem. Po dzisiejszym dniu nasuwa mi się kilka pytań. Kto w tym klubie tak naprawdę jest dyrektorem - czy ten obecny czy ten były? Czy prezes zrozumial wreszcie,że kasa potrzebna jest przed sezonem i kto mu podsunął taką złotą myśl?Kto rozmawiał ze sponosorem, jakim i dlaczego za plecami dyrektora? Coś mi się to wszystko kupy nie trzyma.

meesha
Trener
Kontakt:

#1022 Postautor: meesha » 14 listopada 2005, o 14:57

A skąd te wszystkie informacje :?: Była dziś jakaś konferencja prasowa czy cóś takiego :?: :?: :?: Jeśli tak to przez kogo zorganizowana no i może jakieś szczegóły :?:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1023 Postautor: grzesieck » 14 listopada 2005, o 15:01

no wlasnie wlasnie, forumowicze sa zadni newsow :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1024 Postautor: Saint » 14 listopada 2005, o 15:02

Gelu,

może jakieś szczegóły?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1025 Postautor: Gelo » 14 listopada 2005, o 15:04

meesha pisze:A skąd te wszystkie informacje :?: Była dziś jakaś konferencja prasowa czy cóś takiego :?: :?: :?: Jeśli tak to przez kogo zorganizowana no i może jakieś szczegóły :?:

Rzecz w tym, ze nie było niczego czego możnaby było się dowiedziec z oficjalnych zrodel. Jakieś rozmowy z kandydatem na trenera i ze sponsorem - bez udziału dyrektora (obecnego). Skoro wszystko skrywane jest w tajemnicy należy przypuszczać, ze macki harrego wciaż działają :)