Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#701 Postautor: grzesieck » 16 października 2005, o 11:25

Piotrbaz pisze:nie wiem czy dobrze zrozumialem ale z twojej wypowiedzi wynika ze polskiej muzyki wcale nie lubisz.. otoż stawiam pytanie dlaczego.. nie wszystko jest jak mandaryna bądz doda

Lady Punk
T. Love
Myslovitz

no w sumie dobrze zrozumiales, poniewaz obecnie z polskiej muzyki slucham dwoch zespolow - The Roosters i CF98, watpie zeby ktokolwiek z tego forum znal te zespoly.

koniec OT
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#702 Postautor: Gelo » 16 października 2005, o 11:29

Skoro o muzie mowa - przypominam, że w Rzeszowie zrobiono hymn drużyny, ktory skomponowała kapela... heavy metalowa. Zespoł grał też koncert przed meczem finałowym i ponoć wszystkim sie podobało - tym bardziej że tekst napisany został przez kibiców w drodze konkursu. Wiem skądinąd, że wśród lubelskich heavymetalowców nie brakuje fanów żużla. Cóż z tego jednak skoro w lubelskim zaścianku królują mocno podstarzałe gwiazdy udające nastolatków lub ewentualnie wypycha się do promocji ich dzieci o wątpliwym talencie.

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#703 Postautor: Madlene » 16 października 2005, o 11:50

My mamy za to bardzo fajny punkowy zespół Wyjście Ewakuacyjne, ale chyba żaden z jego członków na żuzel nie chodzi.. chociaż mogę się mylić :wink:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#704 Postautor: kdsz » 16 października 2005, o 12:05

Gelo pisze:Wiem skądinąd, że wśród lubelskich heavymetalowców nie brakuje fanów żużla.
A wśród fanów żużla nie brakuje też tych, którzy by chętnie przed meczem posłuchali kilku kawałków Tipsy Train na żywo. Niestety w zamian dostają żenujące show w wykonaniu Pana Redaktora Sekretarza, który, jak się domyślam, w nowym sezonie powróci na zaszczytne stanowisko pierwszego wodzireja na meczach żużlowych w Lublinie

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#705 Postautor: Smirnek » 16 października 2005, o 17:33

Nagłośnienie pierwsza klasa. Wogóle fajnie że muze puszczali i te krzesełka też fajne(pierwszy raz na nich siedziałem). Chyba też będa coś robić z tablicą bo chyba zdjęta była.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#706 Postautor: $korzen$ » 16 października 2005, o 17:48

Przyznam ze po tych wielu latach wytezania sluchu jestem pod ogromnym wrazeniem :D Jeszcze tylko kilka tysiecy krzeselek i nowa tablica :D

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#707 Postautor: kilar » 16 października 2005, o 18:05

Zamontowali takie naglosnienie, ze czulem sie prawie jak na dyskotece. Dobrze dawalo po uszach hehe 8) W koncu cos sie zaczelo dziac. Na kolejne zawody trzeba bedzie poczekac ladnych kilka miesiecy, wiec jest okazja (tak jak bylo to wczesniej pisane) na zamontowanie krzeselek, nowej tablicy itd itp.

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#708 Postautor: WBA » 16 października 2005, o 19:12

kilar pisze:Zamontowali takie naglosnienie, ze czulem sie prawie jak na dyskotece. Dobrze dawalo po uszach hehe 8) W koncu cos sie zaczelo dziac. Na kolejne zawody trzeba bedzie poczekac ladnych kilka miesiecy, wiec jest okazja (tak jak bylo to wczesniej pisane) na zamontowanie krzeselek, nowej tablicy itd itp.

A czy przypadkiem na 2 wirażu nie leżała nowa tablica przygotowana do montażu, czy może to była zdemontowana ta stara ?

kylong
Junior
Kontakt:

#709 Postautor: kylong » 16 października 2005, o 19:21

no i jeszcze przydało by się porządne oświetlenie.
a co do Wyjścia Ewakuacyjnego to fajna jest piosenka Auto Gaz
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Robson
Senior

#710 Postautor: Robson » 16 października 2005, o 21:00

Do dupy to nagłośnienie... nawet przez telefon nie można teraz porozmawiać.
A tak poważnie to rzeczywiście 'letki' szok! powoli ten stadion zaczyna nawet przypominac stadion...

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#711 Postautor: Cz@rek » 16 października 2005, o 21:21

WBA pisze:
kilar pisze:Zamontowali takie naglosnienie, ze czulem sie prawie jak na dyskotece. Dobrze dawalo po uszach hehe 8) W koncu cos sie zaczelo dziac. Na kolejne zawody trzeba bedzie poczekac ladnych kilka miesiecy, wiec jest okazja (tak jak bylo to wczesniej pisane) na zamontowanie krzeselek, nowej tablicy itd itp.

A czy przypadkiem na 2 wirażu nie leżała nowa tablica przygotowana do montażu, czy może to była zdemontowana ta stara ?

Tak,dokładnie jej montaż ma być wykonany ok.20.10.05.
Zauważyłem też że monitoring ma oświetlenie :shock: jeszce "parę"takich "lampek" na tor
i prawie pełnia szczęścia :wink:

Davv
Kadrowicz

#712 Postautor: Davv » 16 października 2005, o 21:45

Czy mi się wydawało czy głośnik przy głównej trybunie nie działał. Siedziałem po prawej stronie i gdy podjezdzali pod start prawie nic nie slyszalem z tego co mówił spiker :twisted: W momencie startu to już calkiem nic nie było slychać. Czy ja głuchy, czy może było tak głośno? Niech ktoś się wypowie kto również tam siedział. A tak poza tym to zajebiście wszystko ładnie buczy. Normalnie czadzik :wink: :lol:
Qrde kamerek to tez pierdzielneli sporo, teraz to już nikt ni będzie robił rozpierduchy. Chyba, że idioci rozwalą te słupki i po monitoringu.
Jeszcze słowo apropo głośników, czy na zimę zostaną czy będą zdjęte? Bo jakiemuś kretynowi mogą się przydać i się nie będzie pytał...

Pozdro i czekam na dalsze inwestycje w naszÄ… twierdzÄ™....

Michael

#713 Postautor: Michael » 16 października 2005, o 21:50

Ja jestem ciekaw po co sa zamontowane mikrofony na calym stadionie.
Bo tak mi sie zdawalo ze sa one poumieszczane pod malutkimi daszkami.

Chce wylapywac kibicow bo bluzgach :?: :lol:

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#714 Postautor: kuba » 16 października 2005, o 22:28

te mikrofony sa po to ze jak bedzie malo kibicow gosci to beda krzyczeli do mikrofonu a to bedzie puszczane na caly stadion przez wypasione glosniki :wink:

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#715 Postautor: czaszka » 16 października 2005, o 22:32

Michael pisze:Ja jestem ciekaw po co sa zamontowane mikrofony na calym stadionie.

Mieli obraz, teraz będą mieli fonię. Wielki Brat czuwa :wink: :lol:

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#716 Postautor: prt » 16 października 2005, o 22:39

Michael pisze:Ja jestem ciekaw po co sa zamontowane mikrofony na calym stadionie.

to jest jeden z elementów monitoringu - poniekąd masz rację: będą ścigać niektóre barbarzyńskie zachowania nie tylko wizją ale i fonią.
i dobrze.

nagłośnienie faktycznie cacuszko.
martwiÄ… mnie jednak dwa fakty:
1. jest ono raczej niezabezpieczone a, jak powszechnie wiadomo, wielu "kibiców" piłkarskiego Motoru lubi czasem posłuchać w domu dobrej muzyki (druga natura - melomani) a nie zawsze mają dobry sprzęt.
2. jest za mało wykorzystywane. może się coś zmieni na lepsze, jak Panowie trochę potrenują.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#717 Postautor: grzesieck » 16 października 2005, o 23:13

prt pisze:1. jest ono raczej niezabezpieczone a, jak powszechnie wiadomo, wielu "kibiców" piłkarskiego Motoru lubi czasem posłuchać w domu dobrej muzyki (druga natura - melomani) a nie zawsze mają dobry sprzęt.

nikt naglosnienia nie podpieprzy, bo jest monitoring i wszystko bedzie uwiecznione 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Davv
Kadrowicz

#718 Postautor: Davv » 16 października 2005, o 23:20

grzesieck pisze:nikt naglosnienia nie podpieprzy, bo jest monitoring i wszystko bedzie uwiecznione 8)

To poza zawodami i w nocy monitoring też działa :roll: ? :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#719 Postautor: mikas » 16 października 2005, o 23:26

Nie, wtedy stadionu i wszystkiego co sie na nim znajduje pilnuje stróż :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#720 Postautor: grzesieck » 17 października 2005, o 00:01

z ust mi to wyjales Mikas :) (bez skojarzen panowie :wink: )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#721 Postautor: Lublin_Fan » 17 października 2005, o 12:38

Jak będą chcieli to zawiną i nagłosnienie i monitoring. Polak potrafi :) Zresztą kiedyś już były takie historie....

Pozdr.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#722 Postautor: Jinxsior » 17 października 2005, o 13:13

Nie chce mi sie wierzyc ze glosniki nie sa zdejmowane, bylo by to totalna glupota zeby wisialy bezuzytecznie fatalnych warunkach przy mrozie i sniegu.
Mysle ze tak nowoczesny sprzet szybciutko i bezproblemowo sie zaklada i zdejmuje.

Davv
Kadrowicz

#723 Postautor: Davv » 17 października 2005, o 13:35

no napewno ujemne temperatury nie będą działały korzysztnie na sprzęt, zarówno kamery jak i głośniki powinny być zdejmowane na zimę. Zresztą ten sprzęt nie kosztował 100 PLN i napewno wielu by chętnie zawinęło ten sprzęcik. A nawet jeśli stróż pilnuje, to dla chcącego nic trudnego.....

Pozdro

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#724 Postautor: Gelo » 17 października 2005, o 13:42

Wesług inwestora sprzet nie bedzie zdejmowany na zimę. Wykonawca dał gwarancję, ze mrozy mu nie zaszkodzą.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#725 Postautor: Fork » 17 października 2005, o 17:10

Fakt nagłosnienie bardzodobre, tylko sie troche o nie boje :/ bo juz w następnym meczu Motor gra u siebie :)
Co z tą tablicą ?? ta w foli to była stara czy nowa niezamontowana ??

Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.