Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#526 Postautor: Gelo » 30 września 2005, o 14:08

spiks pisze:Wiesz Gelu odpowiem tak. Ostatni sezon nie do końca rozliczony ( tylko nie pisz, że jak i w innych klubach), nowych sponsorów brak, czy zostaną obecni - wielkia niewiadoma, przetarg przegrany, no i za 3 tygodnie turniej który może pogłębić finanse klubu.
A z drugiej strony plany kibiców kogo TŻ-owi uda się ściągnąć z extra ligi - to dla mnie lekkie nieporozumienie.
Nie mówię, iż Jeleń to kandydat ma Mistrza Świata, ale myślę, iż powinien mieć miejsce w składzie koziołkówna przyszły sezon - bez względu na obrany wariant (walka o awans, walka o utrzymanie)
pozdrawiam

Aaa - no to teraz juz wszytsko wiem - a te info to potwierdzone?

Koper
Trener
Kontakt:

#527 Postautor: Koper » 30 września 2005, o 15:25

Gelo pisze:
Davv pisze:Ja nie wiem, ale jeśli ktoś kto chodzi 25 lat na żużel (i uważa, że się na nim zna) twierdzi, że Daniel był najsłabszym lubelskim seniorem (oprócz Jerzego) to wątpię w jego wiedzę.

Rzeczywiście - nie wiesz.

Tutaj nie ma nic do rzeczy czy to jest 10, 15 czy 25 lat chodzenia na zuzel:) Gelo tak a nie inaczej odebral w tym sezonie wystepy Daniela i ma do tego prawo, ja odebralem Daniela inaczej ktos mogl jeszcze inaczej ocenic sezon 2005 w wykonaniu Daniela, ta dyskusja zaczyna byc jalowa skoro i tak wszyscy sie zgadzamy ze Daniel powinien zostac w Lublinie w sezonie 2006.

Davv
Kadrowicz

#528 Postautor: Davv » 30 września 2005, o 16:08

Gelo pisze:Rzeczywiście - nie wiesz.

Ktoś Cię pytał o zdanie? Nie odpowiadaj na moje posty! :wink:

jakubeK

#529 Postautor: jakubeK » 2 października 2005, o 14:40

Mój skład na sezon 2006 to taki:
9.Kylmakorpi
10.Staszek
11.Drabik(Baran)
12.Jeleniewski
13.Śledź(Knapp)
14.Klimek
15.MiesiÄ…c
rez.Michaluk,Trumiński,Polak,
Ostatnio zmieniony 2 października 2005, o 21:38 przez jakubeK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#530 Postautor: bkapusta » 2 października 2005, o 16:23

Za pomysly sprowadzenia 'zawodnika' takiego jak T.Rempala ppowinna byc przymusowa emigracja na Madagaskar.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#531 Postautor: Portek » 2 października 2005, o 16:48

bkapusta pisze:Za pomysly sprowadzenia 'zawodnika' takiego jak T.Rempala ppowinna byc przymusowa emigracja na Madagaskar.

:lol: :lol: :lol:

A czemu :?: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#532 Postautor: kilar » 2 października 2005, o 17:08

jAkUb pisze:

15.MiesiÄ…c

:shock: a po cholere on tutaj :?: Awansowal do extraligi, to niech sobie tam jezdzi.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#533 Postautor: Portek » 2 października 2005, o 17:16

kilar pisze:
jAkUb pisze:

15.MiesiÄ…c

:shock: a po cholere on tutaj :?: Awansowal do extraligi, to niech sobie tam jezdzi.

Może po to bo w extralidze nie da sobie rady...
Ostatnio zmieniony 2 października 2005, o 18:19 przez Portek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#534 Postautor: bkapusta » 2 października 2005, o 17:28

portek pisze:
bkapusta pisze:Za pomysly sprowadzenia 'zawodnika' takiego jak T.Rempala ppowinna byc przymusowa emigracja na Madagaskar.

:lol: :lol: :lol:

A czemu :?: :lol: :lol: :lol:

Bo glupsze od tego pomyslu jest tylko 'pragnienie' Miesiaca w skladzie. ;]

Wybaczcie ostry ton.. Na mozg wam sie cos rzuca? T.Repala to zawodnik ktory raz ze nie posiada wybitnych umiejetnosci [stac go na bycie sredniakiem] dwa ze mial wiecej wpadak [olania druzyny, sprzetu] niz Samoobrona przestepcow na listach wyborczych. Ten zaowdnik sie nigdy nie sprawdzil. Nie daje nawet 1% szansy, ze przeskoczy w skladzie Piszcza jelenia czy Pietraszke. Jesli juz sciagac kogos do lublina to albo _wychowankow_ albo _mlodych gniewnych_ albo starych doswiadczonych _wyjadaczy_. A nie Rempale!!! Kolejny genialny pomyssl kolegi to Miesiac, tego to nawet szkoda kometowac;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#535 Postautor: boxing » 2 października 2005, o 17:46

T.Rempala zapadl w pamiec rewelacyjnym ubieglorocznym wystepem, kiedy to na sprzecie pozyczonym od brata z E-ligi wykrecil 17 punktow. I na takim e-ligowym sprzecie stac go na regularne dwucyfrowki w 1 lidze. Tyle tylko, ze sprzet e-ligowy ma na 1 czy 2 mecze w roku. Bez niego (tj. furki) jest bardzo przecietnie - taka typowa 1-ligowa druga linia. Gratuluje poczucia humoru koledze widzacemu u nas Miska - swietny zawodnik po slabym sezonie, ale bez szans dla nas. Ponoc pojdzie do Leszna lub Bydgoszczy.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Davv
Kadrowicz

#536 Postautor: Davv » 2 października 2005, o 19:11

jAkUb pisze:Mój skład na sezon 2006 to taki:
9.Kylmakorpi
10.T.Rempała(Staszek)
11.Drabik(Miśkowiak)
12.Jeleniewski
13.Śledź(Knapp)
14.Klimek
15.MiesiÄ…c
rez.Michaluk,Trumiński,Polak,Baran

Normalnie przyprawil mnie o czkawke ten post. Qpa smiechu.

Rempala :P Drabik :P Misiek :P :P :P Miesiac :P :P :lol: :lol: :P :lol: :P :lol:

Normalnie brzuch mnie juz boli :twisted:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#537 Postautor: Mars » 2 października 2005, o 22:49

nasz sklad na sezon 2006:
1.Kylmakorpi
2.Mordel
3.Jeleniewski
4.Frankow
5.Staszek(wielkie zaskoczenie)
6.Wrona
7.brak zawodnika

2liga juz niedlugo...lub bankrut...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#538 Postautor: Fork » 3 października 2005, o 14:20

Mars pisze:nasz sklad na sezon 2006:
1.Kylmakorpi
2.Mordel
3.Jeleniewski
4.Frankow
5.Staszek(wielkie zaskoczenie)
6.Wrona
7.brak zawodnika

2liga juz niedlugo...lub bankrut...

<hmmm>
skÄ…d jestes ?? bo chyba nie z Lublina :)
a wielkie zaskoczenie to mogłes napisac przy nazwisku Wrona :D bo Staszek zaskoczył niektórych w tym sezonie.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#539 Postautor: kilar » 3 października 2005, o 14:53

EDIT: tortu u niego nie jadlem, wiec nie wiem kiedy ma urodziny. Zalozmy, ze masz racje...
Ostatnio zmieniony 3 października 2005, o 15:19 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Susic
Junior

#540 Postautor: Susic » 3 października 2005, o 15:07

Małe sprostowanie:

Krzysztof Wrona jest z rocznika 1985, więc seniorem będzie w 2007 a nie 2006

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#541 Postautor: Talib » 3 października 2005, o 15:59

No to i ja się pobawię we wróżenie z fusów:

TŻ 2006: Kylmakoerpi, Jeleniewski, Piszcz, Pietraszko, Jurczyński, Michaluk i Dominiczak.

A w rezerwie wiadomo kto: Jurek i reszta lubelskich juniorów. W sezonie cztery mecze o wszystko (z Krosnem i Gnieznem), czyli o 6 miejsce.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#543 Postautor: Talib » 4 października 2005, o 09:32

Pokemon pisze:Najpierw proponuje nastawić się, że GTW zmontuje na sezon 2006 extra pakę.

Co racja, to racja! (W końcu pieniądze nie są w życiu najważniejsze). Mała korekta mojego składu:

TŻ 2006: Kylmakoerpi, Jeleniewski, Franków, Pietraszko, Mordel, Michaluk i Wrona.

Skład jak brzytwa.

Pokemon pisze:Jeśli będzie źle, to będziemy wtedy biadolić.

Święte słowa! Niektórzy to już nawet cały sezon 2005 biadolili...

Pokemon pisze:De facto w sporcie może jechać i Józek na burym ośle aby wygrywał!

Czyli wzmocnienia rzeszowskie. Słuszny kierunek! Podebrali nam pół składu, to teraz my im. A co?!

Pokemon pisze:A w końcu chyba nasi oficjele wiedzą co robią... :?:

A na to pytanie akurat nie umiem odpowiedzieć :(.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#545 Postautor: Talib » 4 października 2005, o 12:56

Pokemon pisze:To ja odpowiem: oprócz Dyrektora, nie było nowych wakatów. A ten też nie nazywał się iż ze względu na niespełnione oczekiwania, wobec czego wszystko jest na dobrej drodze, zgodnie ze strategią Zarządu!!!

Możesz mi wytłumaczyć jaśniej co napisałeś bo nie rozumiem? :roll:

ermen
Zawodowiec

#547 Postautor: ermen » 5 października 2005, o 08:54

Jeśli w gronie zawodników tworzących skład memoriału są przyszli kandydaci do jazdy w TŻ to chcę zwrócić uwagę na Zbigniewa Czerwińskiego. To zawodnik którego nazwisko w tym temacie chyba jeszcze się nie pojawiło. Obserwuję go od kilku lat i wydaje mi się, że byłby super wzmocnieniem TŻ-u. Największa zaleta - waleczność, a poza tym niezły startowiec. Szkoła częstochowska robi swoje.

Osobna kwestia to zatrudnienie kolejnego wychowanka CKM-u - Adam Pietraszki. Upieram się przy zdaniu, że TŻ nie powinien z niego rezygnować.
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#548 Postautor: Fork » 5 października 2005, o 12:48

I oto w tym chodzi. Zbyszek, Adam i Jordan są młodymi zawodnikami lecz posiadają już nie małe umiejętności. Nikt z nas nie wie jak bedą startować w przyszłym sezonie. Może Adam się rozkręci poprzez to ze startuje w Angli i nabierze pewnosci ? może Zbyszek nie trafi z formą albo z silnikami ?? lub odwrotnie i będzie jezdził bardzo solidnie ? tyczy się to również Jordana Jurczyńskiego, którego podobno zarząd ma na oku.
Dlatego łatwo jest wskazać palcem na nazwisko zawodnika lecz trudno jest przewidziec jak bedzie jezdził.

Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#550 Postautor: Talib » 5 października 2005, o 13:02

Fork pisze:I oto w tym chodzi. Zbyszek, Adam i Jordan są młodymi zawodnikami lecz posiadają już nie małe umiejętności. Nikt z nas nie wie jak bedą startować w przyszłym sezonie. Może Adam się rozkręci poprzez to ze startuje w Angli i nabierze pewnosci ? może Zbyszek nie trafi z formą albo z silnikami ?? lub odwrotnie i będzie jezdził bardzo solidnie ? tyczy się to również Jordana Jurczyńskiego, którego podobno zarząd ma na oku.
Dlatego łatwo jest wskazać palcem na nazwisko zawodnika lecz trudno jest przewidziec jak bedzie jezdził.
Pozdrawiam.

Jeżeli zarząd ma Jordana na oku to niech lepiej weźmie też na oko trenera Romana Tajcherta, bo dla tego zawodnika stał się on w ostatnim czasie niemalże wyrocznią. Niech weźmie również pod uwagę odmowy startów w biegach nominowanych, albo w ogóle w całym meczu oraz często i gęsto jego chimeryczną (dużo bardziej niż u Pietraszki) jazdę. Moim zdaniem to nie jest zawodnik, który poradzi sobie w I lidze lepiej od kogokolwiek z obecnego składu z Frankiem włącznie. No może biorąc pod uwagę sytuację sprzętową, byłby lepszy od Jurka Mordela.