Senator Cugowski obiecuje wesprzeć TŻ

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Senator Cugowski obiecuje wesprzeć TŻ

#1 Postautor: Czarek » 26 września 2005, o 21:48

Mam nadzieję, że to wsparcie będzie polegało na przyciągnięciu do lubelskiego żużla sponsorów, a nie na wyłudzeniu kasy z budżetu państwa.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#2 Postautor: Speedway » 26 września 2005, o 21:55

Jest takie ładne powiedzenie:
"Cel uświęca środki" :wink:

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#3 Postautor: wojtek_78 » 26 września 2005, o 22:39

Bujać to MY, ale nie NAS

Czarek
Trener

#5 Postautor: Czarek » 26 września 2005, o 22:59

Gawrzyk pisze:Gdzie i co konkretnie obiecał ?

W Radiu Lublin powiedziano, że nowiutki senator obiecał to co powyżej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#6 Postautor: ZÅ‚oty » 26 września 2005, o 23:04

obiecał...
od obietnic do czynów droga daleka, no ale moze sie spełni nasz sen o dolinie yyyy tzn. ekstralidze z pomoca pana senatora
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#7 Postautor: boxing » 26 września 2005, o 23:26

Budzet naszego kraju jest tak duzy (wiekszy od przychodow Rafinerii Trzebinia :wink: ), ze znikniecie paru milionow bedzie prawie niezauwazalne :wink: zatem czekamy na awans 2006 i DMP 2007 :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#8 Postautor: wojtek_78 » 26 września 2005, o 23:34

Czarek pisze:
Gawrzyk pisze:Gdzie i co konkretnie obiecał ?

W Radiu Lublin powiedziano, że nowiutki senator obiecał to co powyżej.

A ja obiecuję 3 miliony złotych, Tony'ego Rickardssona, awans do extraligi i po browarze dla każdego kibica. A co sobie będę żałował.

ps. I tak słowa nie dotrzymam jak każdy rasowy polityk.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#9 Postautor: sadychor » 26 września 2005, o 23:39

wojtek_78 pisze:[(...)I tak słowa nie dotrzymam jak każdy rasowy polityk.

A jaki tam z Ciebie polityk. I nie możesz obiecać soczków, nie wszyscy w tym kraju piją do groma :!:
PS A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój, sia lalala
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

lucki73
Kontakt:

#10 Postautor: lucki73 » 27 września 2005, o 03:26

Duży jest Cugowski, to wesprze budę sędziego jak się będzie waliła, albo jak przyjdzie po kilku głębszych na stadion. I takie to będzie wsparcie.

pzdr.
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

wojteko
Senior

#11 Postautor: wojteko » 27 września 2005, o 07:10

Czarek pisze:W Radiu Lublin powiedziano, że nowiutki senator obiecał to co powyżej.

Wałęsa jako prezydent obiecal sto milionow i co :?: nikt z przecietnych zjadaczy chleba ich niezobaczyl............... :cry: :shock:

rysiek ochódzki

#12 Postautor: rysiek ochódzki » 27 września 2005, o 08:18

Dlatego zawsze, k...a, bylem za monarchiÄ… :). Pozdr!

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#13 Postautor: Soluk » 27 września 2005, o 10:44

Wymysli melodie napisze tekst i zaspiewa hymn Motoru :D :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#14 Postautor: Cooper » 27 września 2005, o 11:42

A za 4 lata: "znowu w zyciu mi nie wyszlo"... :lol:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#15 Postautor: mikas » 27 września 2005, o 12:16

Dziwie sie troche Waszym docinkom. Facet interesuje sie żużlem jako kibic od dłuższego czasu, zapowiedział (już po wygranych wyborach a nie przed) że postara sie pomóc drużynie a tu wszyscy po nim jeżdzą i z niego kpią. Dajmy facetowi szanse i cieszmy sie ze ma dobre zamiary i chęci aby pomóc naszemu klubowi. Ja sam jestem w szoku widząc jak głupie mamy społeczeństwo dla którego o tym przy jakim nazwisku postawią krzyżyk na karcie do głosowania decydujące znaczenie ma chyba głos albo znana twarz z gazet,ale może paradoksalnie dzięki takim ludziom nasz klub zyska jakieś większe poparcie polityczne i cos sie może ruszy.
Dajmy facetowi szanse. Nie udało sie przepchnąc do senatu Wojciechowskiego ale pojawiło sie mimo wszystko jakieś swiatełko w tunelu dla naszego klubu, dlaczego z góry skazywac ta szanse na niepowodzenie? W przeciwienstwie co do niektórych ten pan nie zaczyna na razie swojego działania od psucia tego co już jest. Ja tam sie po nim cudów nie spodziewam, ale uważam że skoro sam zadeklarował chęć pomocy to dlaczego nie mamy z tego skorzystać i nie spróbować tej szansy wykorzystać?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Davv
Kadrowicz

#16 Postautor: Davv » 27 września 2005, o 12:49

Mikas nasze społeczeństwo jest bardzo głupie, można powiedzieć idioci! W czasie wyborów siedziałem w OKW. I sytaucja z głosowaniem na p. Krzysia wyglądała tak:
Przychodziła pan/pani. Dostawał/a kartę do głosowania i zagłosował/a na swojego faworyta z LPR czy z Samoobrony :wink: , a później stawiał/a X przy nazwisku p. Senatora Cugowskiego, komentując to słowami: "A niech ma, ładnie śpiewa" lub " Zagłosuje jeszcze na Cugowskiego, ale musi mi ładnie zaśpiewać". I tak przy oddanych około 290 głosach, p. Cugowski dostał około 150. Następny miał około 60.

Zaratustra
Kadrowicz

#17 Postautor: Zaratustra » 27 września 2005, o 13:10

Davv pisze:Przychodziła pan/pani. Dostawał/a kartę do głosowania i zagłosował/a na swojego faworyta z LPR czy z Samoobrony :wink: , a później stawiał/a X przy nazwisku p. Senatora Cugowskiego, komentując to słowami: "A niech ma, ładnie śpiewa" lub " Zagłosuje jeszcze na Cugowskiego, ale musi mi ładnie zaśpiewać". I tak przy oddanych około 290 głosach, p. Cugowski dostał około 150. Następny miał około 60.

Ludzie są jacy są i swoje (nie)wiedzą :wink: Politycy na okrągło mówią, że wychodzą do ludzi, a tak (dalej) nie jest. Dla większości ludzi nazwiska widniejące na listach są anonimowe i dlatego, jak tylko pojawi się ktoś "znany", to oddają na niego głos, mówiąc: "a wiedziałem, że chce na tę listę, ale nie znałem innych nazwisk". Poza tym, nawet jak politycy docierali do domów w "formie ulotek" :wink: ,to nie mała część osób (żeby nie powiedzieć znów...większość) od razu wyrzucała takie ulotki do kosza. Ja dalej twierdzę, że demokracji i poczucia obywatelskiego trzeba się po prostu nauczyć. A że mentalność zmienia się najwolniej...więc czeka nas jeszcze daleka droga. Zrobił mi się wywód polityczny, więc żeby nie było nie na temat:
Cugowski ogłosił to już po wyborach, więc trzeba poczekać na jego "ruch". Niech nawet robi to w ramach promocji jakiejś tam swojej kolejnej piosenki, ale niech robi :!: Ja mu wierzę :wink: , pozdr.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#18 Postautor: czaszka » 27 września 2005, o 13:13

Dokładnie Davv, ja też siedziałem i u mnie też często ludzie głosując mówili: a dam Cugowskiemu bo innych nie znam :? a po podliczeniu głosów okazało się że zdecydowanie wygrał :shock:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#19 Postautor: Lublin_Fan » 27 września 2005, o 13:55

"Prawdziwi" politycy mieli już 16 lat na popisy i widzimy co się dzieje. Kapitaliści wyzyskiwacze, studenci pracujący za grosze, 50-latkowie bez żadnych szans na pracę i biedacy prowadzący rozklekotane wózki od śmietnika do śmietnika. Także dajmy Cugowskiemu szansę. Facet jest inteligentny i w życiu zarobił już wystarczająco dużo. 100 razy bardziej wolę jego od przefarbowujących się co cztery lata złodziei.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#20 Postautor: Łoptymista » 27 września 2005, o 14:00

Lublin_Fan pisze:"Prawdziwi" politycy mieli już 16 lat na popisy i widzimy co się dzieje. Kapitaliści wyzyskiwacze, studenci pracujący za grosze, 50-latkowie bez żadnych szans na pracę i biedacy prowadzący rozklekotane wózki od śmietnika do śmietnika. Także dajmy Cugowskiemu szansę. Facet jest inteligentny i w życiu zarobił już wystarczająco dużo. 100 razy bardziej wolę jego od przefarbowujących się co cztery lata złodziei.
Pozdr.

To może mi dajcie szansę. Też jestem w miarę inteligentny. Jak trzebna kupię sobie ciemne okulary.
Cugowski zna się na polityce tak jak mój lewy kapeć na gwiazdach. Dostał tyle głosów tylko dzięki Budce Suflera, co jest jeszcze jednym dowodem na ograniczoność naszego biednego narodu.

Awatar użytkownika
Boss

#21 Postautor: Boss » 27 września 2005, o 14:00

Moze ktoś zapodać linka z wynikami wyborów??
Z góry dzięki...
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#22 Postautor: Lublin_Fan » 27 września 2005, o 14:09

Łoptymista pisze:Cugowski zna się na polityce tak jak mój lewy kapeć na gwiazdach.

Jak obserwuję sobie działania polityków (a w szczególności lubelskich) to mam wrażenie że naprawdę każdy jest w stanie zrobić dla nas więcej niż oni.
Chociaż itak to wszystko jedno wielkie g....

Pozdr.

Koper
Trener
Kontakt:

#23 Postautor: Koper » 27 września 2005, o 14:42

Jesli wyrazil chec pomocy dla TZ-tu wiec jak ma to zrobic niech mu doradzi Zbigniew Wojciechowski ktory do senatu sie nie dostal a byla mowa na naszej oficjalnej stronce ze jesli bedzie senatorem to bedzie to dobre dla naszego klubu. Teraz skoro jednak sam sie nie dostal a na klubie mu przeciez zalezy o czym zaswiadczal byly dyrektor naszego klubu, to teraz niech skontaktuje sie z Krzysztofem Cugowskim i przedstawi swoje pomysly jak mozna pomoc naszemu klubowi bedac senatorem.

Koper
Trener
Kontakt:

#24 Postautor: Koper » 27 września 2005, o 14:46

Boss pisze:Moze ktoś zapodać linka z wynikami wyborów??
Z góry dzięki...

Procentowo w wymiarze ogolnopolskim:
http://wiadomosci.onet.pl/48823,4684,sondaz.html
Osobowo w wymiarze lubelskim:
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=19305

Davv
Kadrowicz

#25 Postautor: Davv » 27 września 2005, o 14:54

Boss pisze:Moze ktoś zapodać linka z wynikami wyborów??
Z góry dzięki...

Szukaj na http://www.pkw.gov.pl