Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#101 Postautor: motorlublin » 25 września 2005, o 13:14

Prawdopodobny termin memoriału to 15 lub 16 październik.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#102 Postautor: mikas » 25 września 2005, o 13:27

a czy wcześniej wymieniane terminy są juz definitywnie nieaktualne i tylko te dwa wchodzą w tym momencie w rachube??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#103 Postautor: Jinxsior » 25 września 2005, o 13:52

Ludzie!!!!! powiedzcie mi tak naprawde po co ten Hans przyjezdza i dla kogo ma byc atrakcja??????To ze byl kiedys moim idolem nie oznacza ze chce go widziec za grube pieniadze jak przechadza sie po boisku, gdzie tu sens i logika.
Jesli pan dyrektor uwaza ze na Hansa przyjdzie 1000 ludzi to zapewniam ze na zobaczenie w akcji Hampela, Golloba,Holty i innych w akcji przyjdzie dwa razy tyle.
Moze sie trzeba zastanowic nad takimi durnymi przedsiewzieciami.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#104 Postautor: kilar » 25 września 2005, o 17:04

bartexs1 pisze:Czestochowa:
R.Osumek
K.Łyko (+)

A nie mowilem, ze to bedzie reprezentacja Czestochowy :shock: :lol:

Moze lepiej sobie dac spokoj z tym turniejem, bo silnie obsadzony to on nie jest i jezeli ma tylko poglebic problemy finansowe, to po cholere sobie zawracac nim glowe...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#105 Postautor: Lublin_Fan » 25 września 2005, o 18:51

Jak będzie tam sprawnie organizowany ten turniej to nas zima zastanie. I dobrze.

Pozdr.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#106 Postautor: motorlublin » 25 września 2005, o 18:56

mikas pisze:a czy wcześniej wymieniane terminy są juz definitywnie nieaktualne i tylko te dwa wchodzą w tym momencie w rachube??

TAK tylko te dwa nowe wchodzÄ… w rachubÄ™. Najbardziej prawdopodobny to 16.X.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#107 Postautor: Speedway » 25 września 2005, o 21:12

Widocznie dzieciom prof. Hansa dobrze idzie w eliminacjach w golfa :lol:

A tak na poważnie to nie najlepsza wiadomość bo to już dość późno i mam spore obawy o aurę. Komu się będzie chciało marznąć na turnieju o czapkę śliwek...

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#108 Postautor: boxing » 25 września 2005, o 21:26

bartexs1 pisze:Reszów:
K. Baran
D. Śledź (+)

GrudziÄ…dz:
G. Knapp (+)
D. Fijałkowski (+)
P.Staszek (+)

Czestochowa:
R.Osumek
K.Łyko (+)
S. Drabik

Tż Łódź:
J. Jurczyński

Tarnów:
G. Rempała
S. Burza
R. Wardzała (+)

Lublin:
D. Jeleniewski (+)
S.Trumiński (juz wygasł mu kontrakt z Opolem).

Jezeli to ma byc przymiarka do naszego przyszlorocznego skladu, to nie wiem po co sa na niej tacy zawodnicy jak Baran, Sledz, Osumek, Lyko czy G.Rempala. Zamiast nich wskazane byloby przejrzenie stanu posiadania Unii Leszno (Kosciuch, do zluzowania pewnie bedzie J.Rempala czy Skornicki), Bydgoszczy (Krzyzaniak, Robacki) czy Torunia (A.Smith, bo Puzona pewnie jednak pozostawia). Jezeli Ciura zglosil akces to Motoru i klub jest nim zainteresowany, to mozna by pokazac i tego chlopaka naszym kibicom.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#109 Postautor: Radzio » 26 września 2005, o 08:42

Jak podaje lubelski sport express turniej ma odbyć się 16 października w niedziele. Dzień wcześniej w sobote ma przjechać do Lublina Hans Nielsen aby pograć w golfa:)
obsada tutnieju:
Rzeszów: T.Rempała, M Kuciapa, K. Baran, D.Śledź
Grudziądz: G.Knapp, D.Fijałkowski, P.Staszek
Tarnów: R.Wardzała, S.Burza, G.Rempała
do tego S.Trumiński, K.Łyko, być może P.Osumek
z Lublina: D.Jeleniewski

jest też napisane cos takiego. A Kibice na swojej liście zyczeń wymieniają jeszcze m.in. K.Stojanowskiego, N.Kościucha, A.Głuchego, M.Ciurę
ale nie wiem czy to brać do listy;)

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#110 Postautor: ZÅ‚oty » 26 września 2005, o 09:15

Speedway pisze:Widocznie dzieciom prof. Hansa dobrze idzie w eliminacjach w golfa :lol:

A tak na poważnie to nie najlepsza wiadomość bo to już dość późno i mam spore obawy o aurę. Komu się będzie chciało marznąć na turnieju o czapkę śliwek...

i nie ma na czym siedziec, i glosno jest i sie kurzy... gosciu jak ci zimno to siedz w domu i sie zajmij szydelkowaniem
Obrazek

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#111 Postautor: Kiry » 26 września 2005, o 09:45

a w ostatniej chwili skład turnieju uzupełnią nazwiska Polak i Michaluk :lol:
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#112 Postautor: Koper » 26 września 2005, o 10:15

boxing pisze:Torunia (A.Smith, bo Puzona pewnie jednak pozostawia)
Puzon juz zakonczyl sezon 2005.

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#113 Postautor: cheeroke_re » 26 września 2005, o 11:43

motorlublin pisze:
mikas pisze:a czy wcześniej wymieniane terminy są juz definitywnie nieaktualne i tylko te dwa wchodzą w tym momencie w rachube??

TAK tylko te dwa nowe wchodzÄ… w rachubÄ™. Najbardziej prawdopodobny to 16.X.

nareszcie jest lista :lol:

a co do terminu to mam nadzieje ze nie pozniej... bo mi nie pasuje :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#114 Postautor: papi » 26 września 2005, o 16:02

z TŻ-u pojedzie tylko Jeleń, bo Franek i Focus mają jakieś zawody w tym czasie (Focus pewnie w Anglii, a Franków :?: Może mistrzostwa Piły :lol: ), natomiast Piszcz stwierdził że nie mna ochoty startować w tych zawodach :x

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#115 Postautor: ciapek » 26 września 2005, o 17:49

nie wielu gosci z ekstraligi zagosci na naszym torze :( nie oszukujmy sie ,to im sie nie oplaca nic a nic ....ale i tak bedzie na co popatrzec :D
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#117 Postautor: Gelo » 26 września 2005, o 19:42

Dzisiaj obiło mi się o uszy że z Lublina ma pojechać trzech zawodników - zgadza mi się tylko wtedy jak do tej trójki zakwalifikuje się Jelenia, Łykę i Trumińskiego. Ponoć Wrocław może przysłać kilku godnych uwagi żużlowców, chętny jest Huszcza i chyba Łukasz Jankowski. Wolałbym ich (poza Huszczą) po stokroć bardziej niż Łykę i Osumka.
W kazdym badz razie całe szczescie że nie bedzie Frankowa i Piszcza.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#118 Postautor: czaszka » 26 września 2005, o 19:59

Łukasz Jankowski :?: I bardzo dobrze :!: Pisałem już kiedyś że chętnie obejrzał bym sobie tego zawodnika na naszym torze w jakimś turnieju. To dobry startowiec akurat na betoniaste I ligowe tory :wink: , ma niezłych sponsorów, a co za tym idzie zaplecze, mógłby w I lidze pojechać na poziomie min. 8-9 punktów 8)

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#119 Postautor: Drabol » 26 września 2005, o 20:05

Gelo pisze:Dzisiaj obiło mi się o uszy że z Lublina ma pojechać trzech zawodników - zgadza mi się tylko wtedy jak do tej trójki zakwalifikuje się Jelenia, Łykę i Trumińskiego. Ponoć Wrocław może przysłać kilku godnych uwagi żużlowców, chętny jest Huszcza i chyba Łukasz Jankowski. Wolałbym ich (poza Huszczą) po stokroć bardziej niż Łykę i Osumka.
W kazdym badz razie całe szczescie że nie bedzie Frankowa i Piszcza.

Wrocław ma przysłać...Płuska,Ruszkiewicz ewentualnie Słaboń :P Kogo niby mamy wysłać zeby za rok smigal w Lublinie? Przecie nie Świderka,Ronniego napewno nie. Chyba że chodzi o Pacholaka, ale tez nie sadze bo na Hliba nie mamy kasy a specjalnie lepszego kogos nie znajdziemy. Aż jestem ciekaw :)
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#120 Postautor: motorlublin » 26 września 2005, o 21:26

Śp. DUET ZWIERZCHOWSKI - DADOS pracował dla Wrocławia ,a więc wypada aby Prezes Rusko oddelegował i zmobilizował 2-3 zawodników do udziału w tych zawodach.Ponoć jest taka szansa... :wink: (Miśkowiak,Słaboń Świderski)
Ponadto para Ł. Jankowski - N.Kościuch jest zdecydowanie lepszą propozycją niż Osumek i Łyko! Piszcz odmówił występu w tej imprezie.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#121 Postautor: Talib » 26 września 2005, o 21:44

Nie żebym był tym specjalnie zaskoczony, ale przykre to, że jedynie Jeleń chce wystąpić w tych zawodach. O ile nie mam większych pretensji o ewentualną absencję do Focusa i Franka, to nieco dziwi mnie postawa Piszcza. A może już poczuł pismo nosem... i poświęcił się bez reszty szukaniu nowego klubu.

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#122 Postautor: boxing » 27 września 2005, o 00:16

Koper pisze:
boxing pisze:Torunia (A.Smith, bo Puzona pewnie jednak pozostawia)
Puzon juz zakonczyl sezon 2005.

Wiem ze zakonczyl, ale jezeli rehabilitacja bedzie przebiegac pomyslnie, to pewnie Apator da szanse Puszakowskiemu w nastepnym sezonie, natomiast nie bardzo wierze w przedluzenie kontraktu "Aniolow" z Andrzejem Kowalskim. Taki wlasnie byl sens mojego wpisu - aby pomyslec nad przetestowaniem kieszonkowego Anglika z polskim paszportem w naszym "przegladawym" turnieju memorialowym. Z tego co pamietam to rok temu pisano, że Smith podpisal ostatecznie kontrakt z Toruniem za jakies smieszne pierwszoligowe pieniadze, 1/2 czy 1/3 tego co dawano Grzeskowi Knappowi. Takze Smitha chetnie bym w Lublinie na przegladzie kadr zobaczyl - podobnie jak innych dziadkow : Drabika, Krzyzaniaka, sredniakow - Burze czy Skornickiego czy mlodego Kosciucha. Baranowi - stanowcze nie, za klase sportowa i dwukrotne wydymanie nas podczas negocjacji. Nie bardzo widze tez sens testowania Lyki czy Osumka - tu akurat jestem zgodny z Gelem.
P.S. "Bierze" mnie za to jazda Joonasa - i tu sie Gelem roznimy, choc tez uwazam sie za osobe normalna i dobrze zyczaca naszemu Motorowi. To tak a'propos innego watku i wpisu Gela.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#123 Postautor: Drabol » 27 września 2005, o 09:11

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_turnieje.php?id=1089884218

To oznacza że z Wrocławia nikt nie pojedzie - 15 pazdziernika jest memoriał R.Nieścieruka i tam ma jechać cały skład łacznie z Andersenem. A co do obsady... moim zdaniem na leszczynian trzeba sie blizej przyjzec. Łukasz w I lidze moze sie odbudować, o Kościuchu nawet nie ma co pisać - moim zdaniem gdyby nie kontuzje byłby klasowym zawodnikiem. No i Trumiński ;)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#124 Postautor: Gelo » 27 września 2005, o 09:55

P.S. "Bierze" mnie za to jazda Joonasa - i tu sie Gelem roznimy, choc tez uwazam sie za osobe normalna i dobrze zyczaca naszemu Motorowi. To tak a'propos innego watku i wpisu Gela.

Z reguły się zgadzam z Twoimi wpisami ale tego kompletnie nie rozumiem. Z czym się nie zgadzasz? Ze piszę o tym, że Kylmaekorpi choć bardzo efektowny i sympatyczny jest przeciętnym zawodnikiem? Chyba Ameryki tym nie odkrywam, bo to każdy widzi.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#125 Postautor: czaszka » 27 września 2005, o 10:23

Gelu nie przesadzaj :) Peter jest wg Ciebie najlepszym zawodnikiem I ligi, a Joonas jest przeciętnym zawodnikiem :?: Karlssona porównujesz głownie na podstawie I ligi, a Joonasa chyba na podstawie dokonań międzynarodowych :roll: Może do porównania tych zawodników używajmy tych samych kryteriów czyli I ligi. A tu Joonas ma średnią ledwie o 0,225 gorsz,a od Karlssona. I jeżeli uważasz, że średnia 2,400 jest przeciętna to gratuluje podejścia :wink: Gelu szanuje bardzo Twoje poglądy, ale w temacie Karlsson/Kylmaekorpi się nie zgadzamy :)

A co do tematu, mam nadzieje, że ujrzymy leszczyński duet, bo to jak dla mnie czarni konie tych zawodów :P Zresztą Kościuch już raz wygrał turniej indywidualny w Lublinie, więc może powtórka z rozrywki :wink: