Nasi rywale w sezonie 2006
Zdecydowanie punkty Dyma są języczkiem u wagi. Jego i Węgrzyka. Nikt nie będzie raczej robił podchodów do Karlika czy Ogóra - bo niby po co. Słabszy występ liderów od razu ściągnąłby podejrzenia. A taki Dym i bez przekupstwa potrafi trzy biegi przyjechać ostatni, by potem dwa razy wygrać.
Gelo pisze:Nikt nie będzie raczej robił podchodów do Karlika czy Ogóra - bo niby po co. Słabszy występ liderów od razu ściągnąłby podejrzenia
Eee tam. Karlsson powie, że słabszy występ to efekt zmęczenia sezonem. Tak jak w ostatnim naszym meczu z Rzeszowem w 2004 r. i w barażowym - z Zielonką.
Zulu pisze:Gelo pisze:Nikt nie będzie raczej robił podchodów do Karlika czy Ogóra - bo niby po co. Słabszy występ liderów od razu ściągnąłby podejrzenia
Eee tam. Karlsson powie, że słabszy występ to efekt zmęczenia sezonem. Tak jak w ostatnim naszym meczu z Rzeszowem w 2004 r. i w barażowym - z Zielonką.
Powie po tym jak zrobi minimum - 12 punktów - i co Józkom z takiego kupowania? Poza tym o jakim zmeczeniu można mowić jak sie spojrzy na ostatnie wyniki Petera? On chyba wie, że jak zejdzie poniżej 12 punktów w takim meczu - bedzie to mocno podejrzane. Józki wiedzą co robić - chcą zhandlować Dyma - właśnie dlatego ze jest najsłabszy - w razie klęski będzie poza podejrzeniem.
*z pozdrowieniami dla korektora
Ostatnio zmieniony 20 września 2005, o 14:49 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
hmm, a moze cala ta afera wyszla z kregu ostrowskiego (zreszta podobno od jego sponsora), zeby zmobilizowac Dyma do dobrej jazdy
Przeciez teraz chlopakowi nie pozostaje nic innego tylko zrobic wszystko, aby zdobyc te 7 punktow i byc poza wszelkimi podejrzeniami.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:
Powie po tym jak zrobi minimum - 12 punktów - i co Józkom z takiego kupowania? Poza tym o jakim zmeczeniu można mowić jak sie spojrzy na ostatnie wyniki Petera? On chyba wie, że jak zejdzie poniżej 12 punktów w takim meczu - bedzie to mocno podejrzane.
Gelu, tak dla przypomnienia:
TÅ» Lublin – Stal Rzeszów (19.09.2004) – 52:37 : P. Karlsson 8 (2,1,3,2)
ZKÅ» Zielona Góra – TÅ» Lublin (17.10.2004) - 59:31: P. Karlsson 9 (3,1,3,0,1,1)
Wiem, że to Twój idol, ale ja mu jakoś nigdy do końca nie ufałem. Co nie zmienia mojego zdania o Peterze, że jest to świetny zawodnik.
W miedzyczasie było jeszcze 15 (3,3,3,3,3) 10.10.2004 w meczu Lublin-Zielona 52:38.
Dlatego opowieści o jego zmęczeniu sezonem rok temu można włożyć między bajki.
Ja jestem daleki od oskarżeń kogokolwiek o sprzedawanie meczy,ale napewno zawodnikom co do których pojawiają sie wątpliwości należy baczniej sie przyglądać
Dlatego opowieści o jego zmęczeniu sezonem rok temu można włożyć między bajki.
Ja jestem daleki od oskarżeń kogokolwiek o sprzedawanie meczy,ale napewno zawodnikom co do których pojawiają sie wątpliwości należy baczniej sie przyglądać
Gelu, tak dla przypomnienia:
TÅ» Lublin – Stal Rzeszów (19.09.2004) – 52:37 : P. Karlsson 8 (2,1,3,2)
ZKÅ» Zielona Góra – TÅ» Lublin (17.10.2004) - 59:31: P. Karlsson 9 (3,1,3,0,1,1)
Wiem, że to Twój idol, ale ja mu jakoś nigdy do końca nie ufałem. Co nie zmienia mojego zdania o Peterze, że jest to świetny zawodnik.
Strasznie wybiórczo wybrałes te wyniki - moze tak przypomnij pozostałe - te z konca sezonu również. Może przypomnij też tegoroczne playoffy - też z konca sezonu. Tak - Peter jak na zawodnika pierwszoligowego to zdecydowanie mój idol. Nigdy tego nie ukrywałem i na szczescie mnie nie zawiódł.
Ciekawe, że plotki o "podkupywaniu" pojawiły się po zwycięskim dla nas finale MPPK. Czy powtarzacie je tutaj po to, aby w przypadku awansu Rzeszowa mieć argument, że po prostu ten mecz kupiliśmy?? Trudno byłoby przyznać, że zasługujemy na ten awans,co? A mi się wydaje, że bez względu na wynik niedzielnego meczu, mieliśmy po prostu w tym sezonie drużynę z prawdziwego zdarzenia i z charakterem. Dość wskazać postawę chłopaków w meczu w Rybniku na kilka dni po stracie Max'a.
Gelo pisze:Strasznie wybiórczo wybrałes te wyniki - moze tak przypomnij pozostałe - te z konca sezonu również. Może przypomnij też tegoroczne playoffy - też z konca sezonu. Tak - Peter jak na zawodnika pierwszoligowego to zdecydowanie mój idol. Nigdy tego nie ukrywałem i na szczescie mnie nie zawiódł.
Owszem - podane przeze mnie wyniki są jak najbardziej wybiórcze. Wybrałem dwa najważniejsze mecze w sezonie 2004. Można dyskutować, czy dla nas, ale na pewno dla Rzeszowa i Zielonej Góry. Odnośnie pozostałych - wypowiedział się Mikas i odniosłem wrażenie, że obydwaj mamy w tej kwestii dość podobne zdanie. Jak na gościa, który w pozostałych meczach robił komplety, 8 czy 9 punktów to jednak niezbyt wielki dorobek. dużo mniejszy niż 12 pkt, o których wyżej wspominałeś. W Rzeszowie wiedzą, jak z zawodników innych drużyn robić "100 % Stalowców" ale mam nadzieję, że mecz się odbędzie w czystej atmosferze.
Kaśka pisze:Ciekawe, że plotki o "podkupywaniu" pojawiły się po zwycięskim dla nas finale MPPK. Czy powtarzacie je tutaj po to, aby w przypadku awansu Rzeszowa mieć argument, że po prostu ten mecz kupiliśmy??
No i tu się mylisz że owe info pojawiło się po finale MPPK !!
Moze i na tym forum tak, ale na tarnowskim pojawiły się już ok tygodnia temu. Tak że wiesz ...
Lublin pozdrawiamy, Żeszuf w d... mamy

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kaśka pisze:Ciekawe, że plotki o "podkupywaniu" pojawiły się po zwycięskim dla nas finale MPPK. Czy powtarzacie je tutaj po to, aby w przypadku awansu Rzeszowa mieć argument, że po prostu ten mecz kupiliśmy?? Trudno byłoby przyznać, że zasługujemy na ten awans,co? A mi się wydaje, że bez względu na wynik niedzielnego meczu, mieliśmy po prostu w tym sezonie drużynę z prawdziwego zdarzenia i z charakterem. Dość wskazać postawę chłopaków w meczu w Rybniku na kilka dni po stracie Max'a.
Jesli wywalczycie awans to bedzie oznaczac ze zaslugujecie na ten awans dokladnie tak samo jak Lublin udowodnil w ubieglym sezonie ze bardziej zasluguje na baraze
Zgadzam sie iz niezaleznie od wyniku niedzielnego meczu, Rzeszow pokazal charakter po stracie swojego niekwestiowanego lidera Mikaela Maxa. Co ciekawe Gorzow bez Lorama bardzo mobilizowal sie w lidze i to tez budzilo podziw, a kiedy jechali w decydujacych meczach z Loramem w skladzie to odpadli...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To tylko dobrze swiadczy o zapotrzebowaniu na wielki zuzel w Rzeszowie. Widowisko zapewne bedzie niesamowite, najlepiej jakby wszystko rozstrzygnelo sie w ostatnim biegu. Z obozu rzeszowskiego dochodza informacje ze swietnie na treningach przed tym meczem spisywal sie Tomek Rempala, a ja pragne przypomniec ze w najwazniejszym meczu dla Rzeszowa w ubieglym sezonie to wlasnie Tomek u nas na torze zdobyl 17 punktow.Gawrzyk pisze:W rzeszowie niezła masakra. Hetmanska nieprzejezdna, tysiace ludzi przed kasami, bilety sie konczą. Jesli ktos z Lublina ma zamiar jechac a nie ma biletow to moze miec problem...
Gawrzyk pisze:W rzeszowie niezła masakra. Hetmanska nieprzejezdna, tysiace ludzi przed kasami, bilety sie konczą. Jesli ktos z Lublina ma zamiar jechac a nie ma biletow to moze miec problem...
Kurde taka szansa na biznes, taka szansa...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Widać, że wszyscy admini rzeszowskiego forum są na meczu z ostrowem, bo zaprzyjaźnieni kibice Unii Tarnów założyli w tym czasie sporo ciekawych wątków
http://stal.rzeszow.pl/phpbb/viewforum.php?f=2
http://stal.rzeszow.pl/phpbb/viewforum.php?f=2