Shack pisze:Czat był tak wielki, że zapis musiałem wrzucac w paru turach. Już jest całośc.
Dankeszen bejbi
lucki73 pisze:
Co do wyróżnienia: nie wiem i nie podejrzewam, wszak jestem chyba najbardziej zagorzałym oponentem byłego dyrektora na naszym Forum. Jeśli było jednak tak w rzeczywistości, to dziękuję, bardzo mi z tego powodu miło. Ciekawe czego Harry chce![]()
![]()
, w wyborach nie startuje, więc chyba nie chce mnie przekupić
![]()
![]()
(odbieram to jako żart, nie dam się drugi raz "wkręcić"
)
buziaki
lucki73
~sting126: czyje wypowiedzi na forum lubi Pan czytac najbardziej? Z czyimi pogladami najczesciej Pan sie zgadza?
Jaroslaw_Siwek: z Lucki73, ma bardzo słuszne poglądy.
Gawrzyk pisze:To wszystko zależy od pytań. A odpowiedz na większość można było dać w jednym zdaniu...
DonKamizi pisze:Ponieważ nie miałem możliwości uczestniczenia w dzisiejszym czacie zadam może tu tylko jedno pytanie...
Czy to prawda, że po rozliczeniu się z ostatniego sezonu Pan były Dyrektor przestanie być v-ce prezesem ????
Michael pisze: (...) Jerek Siwek mowil ze Franek jest najlepiej jezdzacym technicznie zawodnikiem krajowym w Lublinie.
Jak mnie pamiec nie myli to na barazu (w Lublinie) na torze gdzie liczyla sie wlasnie i glownie technika to on nie potrafil sie nawet zlozyc w wiraz i jezdzil po prostu jak lajza.
Wiec nie wiem skad to niby dobra technika ma wynikac.
Michael pisze:No niepasuje bo wypowiedzi dyrektora nie byly za bradzo spojne...
A co do Franka to "zawodowiec" i takie tlumaczenia sa bez sensu i moj drogi prt techniki sie niezapomina na najwazniejszy mecz sezonu.
Bo mogl byc zmeczony ta podroza i zapomniec nie
Michael pisze:Ja jeszcze tak odnosnie tego czata.
Jerek Siwek mowil ze Franek jest najlepiej jezdzacym technicznie zawodnikiem krajowym w Lublinie.
Jak mnie pamiec nie myli to na barazu (w Lublinie) na torze gdzie liczyla sie wlasnie i glownie technika to on nie potrafil sie nawet zlozyc w wiraz i jezdzil po prostu jak lajza.
Wiec nie wiem skad to niby dobra technika ma wynikac.
Shack pisze:DonKamizi pisze:Powtórze pytanie z czatu....zaległości wobec zawodników 150 tys to nieprawda??? OOO....tak to nie prawda....jest więcej...a może pogadamy sobie prosto w oczy ??? Czas na koniec, dla niektórych ......
ponoc mialo sie nie pisac po pijaku bo pozniej wstyd![]()