Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006
Pamiętam ostatni ligowy występ Nielsena na lubelskim torze (w barwach Polonii Piła) i zupełnie puste trybuny. Nie sądzę więc, aby legenda Wielkiego Hansa przyciągnęła tłumy w 2005 r., tym bardziej, że będzie to tylko turniej towarzyski a Duńczyk z nikim nie będzie się ścigał. Doświadczenia lat ubiegłych wskazują, że tego rodzaju przedsięwzięcia kończą się zazwyczaj finansową klapą. Jeżeli dodać do tego ryzyko związane pogodą, może się okazać, że organizacja takiego turnieju jeszcze bardziej pogrąży finansowo nasz klub. Mam nadzieję, że nowy dyrektor wie, na co się porywa.
Gawrzyk pisze: Na zarządzie Kępa zaproponował Kołodzieja na dyrektora, zarząd go przyjął i tak już zostało. Kariera w stylu Nikodema Dyzmy....Tak to przynajmniej wygląda z mojej perspektywy.
Gawrzyk ale popelniles gafe
sting126 pisze:Gawrzyk pisze:...czyli tak jak ktos wyzej napisal - Osumka, Lyke, Burze, Wardzale i innych jezdzcow podobnej klasy...
Od Staszka prosze się odstosunkować
Choć fakt nalezy on do drugiej linii hehe
Ale co do obsady to myśle że jeśli klub się postara i wysle stosowne zaproszenia czy cus to może liczyć na ciekawą obsade, nie taką jak w Żeszofie no ale ciekawie tez może być

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
sting126 pisze:Co do samego turnieju - srednio chce mi sie wierzyc,ze uda sie zalatwic chocby takich zawodnikow jak startowali w Rzeszowie na Nazimku - chyba,ze podobnie jak tam znajdzie sie jakis mozny sponsor, ktory pokryje koszty przyjazdu tych zawodnikow. A jesli nie to ogladac bedziemy znowu "drugi garnitur" z kazdego z klubow - czyli tak jak ktos wyzej napisal - Osumka, Lyke, Burze, Wardzale i innych jezdzcow podobnej klasy...
dlaczego szeregowi kibice potrafia mysleć racjonalnie a dyrektor klubu nie?
niech ten pan zajmie się lepiej szukaniem kasy na spłatę należności i następny sezon a temu da już spokój.
może jest osoba która potrafi dotrzeć do głęboko ukrytych?szarych komórek pana Kołodzieja?
harry pisze:Bimmer pisze:Snu z powiek nie spędza mi dylemat, czy wejdę na karnet, tylko to, że osoba, w której rękach jest Klub, opowiada takie bzdury...
To, to naprawdÄ™ pikuÅ›!![]()
![]()
![]()
![]()
Harry mistrz ciętej krytyki? No ładną atmosferę wokół żużla, któremu ponoć tyle swojego zdrowia i życia poświęciłeś budujesz tutaj. Ciebie nie można było skrytykować za kilka lat rządów, a sam bierzesz się z marszu do krytyki po miesiącu sprawowania funkcji przez nowego dyrektora, zresztą miesiąca już po zakończeniu sezonu. No brawo. Pisz dalej, z miłą chęcią poczytam i odniosę to do Twojej postawy zwłaszcza w ostanim sezonie i dokonań.
ukłony najniższe
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
istred pisze:Z tego co pamiętam, to z rekomendacji starego dyrektora pan Kołodziej dostał ten stołek. Było tak?harry pisze:To, to naprawdę pikuś!![]()
![]()
![]()
![]()
O właśnie. Może trzeba niezorientowanym Forumowiczom powiedzieć wprost, że Harry optował za Kołodziejem. I co Ty Harry na to?
ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
- Łoptymista
- Trener
lucki73 pisze:istred pisze:Z tego co pamiętam, to z rekomendacji starego dyrektora pan Kołodziej dostał ten stołek. Było tak?harry pisze:To, to naprawdę pikuś!![]()
![]()
![]()
![]()
O właśnie. Może trzeba niezorientowanym Forumowiczom powiedzieć wprost, że Harry optował za Kołodziejem. I co Ty Harry na to?
ukłony
lucki73
Harry optował przede wszystkim za tym, żeby juz nie być dyrem - tak przynajmniej ja to zapamiętałem. H. nie protesotwałby nawet gdybyś i Ty Lucki zechciał pobyć dyrektorem. Chciał zrezygnować z tej funkcji i w reszcie rezygnacja została przyjęta. Kwestia wyboru nastepcy to już inny temat.
No to różne gÅ‚osy doszÅ‚y nas Åoptymisto. Z tego co do mnie doszÅ‚o wynikaÅ‚o, że Harry byÅ‚ pro-KoÅ‚odziejowy, a teraz mu tak Å‚adnie "pupy" robi.
ukłony
lucki73
ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Nie mam w zwyczaju przekazywania na forum plotek, ale ta kwestia zaintrygowala i moze ktos wie cos blizej i bardziej "na pewno" w tej kwestii? Zwlaszcza, ze ta (na razie) plotka nie pochodzi calkiem "z ulicy".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gawrzyk pisze: ...Kariera w stylu Nikodema Dyzmy....Tak to przynajmniej wyglÄ…da z mojej perspektywy...
Kupić dla Ciebie Ekspress Ilustrowany z płytką DVD zawierającą pierwszą część epopeji Nikosia?
I jeszcze odrobinkę na poważnie: nie uważasz przypadkiem, że Twoja kariera (w środowisku lubelskiego żużla oczywiście) również nosi pewne znamiona kariery zacytowanego?
Cz@rek pisze:Cooper pisze:Czy to prawda, ze za przyjazd H. Nielsena klub nie zaplaci ani zlotowki, gdyz jego przyjazd zostal zasponsorowany przez PLL LOT?
Tego nie wiem ,ale słyszałem że jeden z argumentów na zaproszeniu to...
możliwość pogrania w golfa w okolicach Lublina.
A niby gdzie istnieje taka mozliwosc? chyba na poligonie
W Szczekarkowie - 3 km na płn-wschód od Lubartowa i w pobliżu naszego międzynarodowego portu lotniczego w NiedźwiadzieSoluk pisze:Cz@rek pisze:słyszałem że jeden z argumentów na zaproszeniu to...
możliwość pogrania w golfa w okolicach Lublina.
A niby gdzie istnieje taka mozliwosc? chyba na poligonie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Zaratustra
- Kadrowicz