Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5
Problem jest po obu stronach i po stronie pseudokibiców i po stronie policji jak widac. Trzeba mówić o jednym i drugim bo jak widac patologie są nie tylko wsród zwykłych ludzi ale tez wsród tych którzy powinni ludzi bronić.
http://kurierlubelski.pl/modules.php?op ... =0&thold=0
Przypomniał mi sie własnie ten test który zdawali kandydaci na policjantów. To powinna byc piewsza rzecz jaką nalezy zmienić. Przeciez te testy i ich poziom były śmieszne i nie dziwne ze potem do policji przyjmowani są tacy sami debile jak Ci pseudokibice, bo do dostania sie do policji nie trzeba umiec wiele wiecej niz jak złapac kamien i nim rzucić albo jak uderzyć pałką.
http://kurierlubelski.pl/modules.php?op ... =0&thold=0
Przypomniał mi sie własnie ten test który zdawali kandydaci na policjantów. To powinna byc piewsza rzecz jaką nalezy zmienić. Przeciez te testy i ich poziom były śmieszne i nie dziwne ze potem do policji przyjmowani są tacy sami debile jak Ci pseudokibice, bo do dostania sie do policji nie trzeba umiec wiele wiecej niz jak złapac kamien i nim rzucić albo jak uderzyć pałką.
No o niedzielnym meczu słyszałem wczoraj w jakimś dzienniku w TV i zaskoczyło mnie to!! Bo nie spodziewałem się że w Lublinie dzieje się coś takiego ... ale niestety.
U nas w tą sobote były derby Tarnovia-Unia (0-0), ale i tak wynik nie był ważny bo kibice wygrali, a może policja?
Już pomijam co się działo, ale nie wyrywano jak u was słupków kamer itp bo na Tarnovii nie ma czegoś takiego jak monitoring
ale też latali po boisku w czasie meczu (kibice Tovii), choć Uniści + Wisełka zrobiła na początku wjazd na brame, a tylko dlatego że na 4 ligowe derby bilet kosztował 10zł. Ale do czego zmierzam ... była taka sytuacja, że policja wpadła na sektor gości (ok 600 osób) i zaczeła strzelać gumami, pałować oraz gazować kogo popadnie i to nie ważne czy hools czy dziewczyna która wogóle nie wie co sie dzieje. Poprostu wjazd na pełnej kurrr... i lecimy jak popadnie. efekt był taki, że te 600 osób zostało w rogu klatki tak scisniete że w pewnym momencie wyglądało to jak by na sektorze było ok 30 osób + policja. Tak ich suki ścisneły że aż ogrodzenie nie wytrzymało.
To zdażenie tylko potwierdza, że Polska policja jest źle przygotowana i źle szkolona do jakichkolwiek interwencji na zawodach, zwłaszcza tych o podwyższonym ryzyku.
Jeżeli to się szybko nie zmieni i nie przestaną przyjmować takich debili do policji jakimi coponiektórzy są to może niedługo dojść do masakrycznej tragedii.
Nie żebym jechał tylko po policji bo kibice też są winni, ale kto jak kto to policja powinna umieć ich uspokoić i zapoanować nad nimi.
A jeśli chodzi o różne zakazy czy inne pierdoły, to w całej Polsce powinno byś w sumie tak jak na Wiśle. Kibice musza posiadać odpowiednie identyfikatory i w razie czegoś odrazu wiadomo kto jest kto i w miare bezpiecznie jest na Wiśle!! To po pierwsze .. po drugie sekroty gości powinny być solidne zeby i bardzo trudno było sie z nich wydostać (chodzi o wjazd na innych kibiców) a jeszcze trudniej dostać!!
Mikas nie wiem czy w niedziele widziałeś na meczu że piłkarscy kibice od nas próbowali się dostać na sektor Bydzi (bo strasznie bić się chcieli) ale poraz nie wiem juz który im się nie udało. Bo tą naszą Tarnowską klatke jakoś trudno sforsować
Jednak choćby nie wiem jak dobrze nie było na stadionach to zawsze się znajdzie kilku debili którzy ida na stadion nie na mecz ale zeby się bic i rozwalać trybuny swojego klubu który kochają i zrobia dla niego wszystko ... a nawet aż za duzo - chyba ze chca za wlasna kase ławki i inne urzadzenia wymieniać
No ale co my kibice żuzlowi możemy na to poradzić ?? Niestety nic!!
A jeszcze wiele czasu minie zanim jakiś polityk pomysli o tym że pasuje coś z zadymami na stadionach zrobić i wprowadzić np taki system jak w Angli. Wiem że to niemożliwe ale ...
Teraz nalezy czekać aż dojdą do nas słuchy z demolki innych stadionów
P.S.
U nas w zeszłym roku na derbach kibice pilkarscy powyrywali krzesełka i rzucali nimi nie wiem w co hehe ale jak my żużlowi poruszyliśmy ten topic topojechali po nas że motomyszy cicho to tamto siamto ... Policja też dała czadu
Policja ma pały, Wojsko karabiny, Żeszuf ma Kuciape my go pierrrten teges
U nas w tą sobote były derby Tarnovia-Unia (0-0), ale i tak wynik nie był ważny bo kibice wygrali, a może policja?
Już pomijam co się działo, ale nie wyrywano jak u was słupków kamer itp bo na Tarnovii nie ma czegoś takiego jak monitoring
To zdażenie tylko potwierdza, że Polska policja jest źle przygotowana i źle szkolona do jakichkolwiek interwencji na zawodach, zwłaszcza tych o podwyższonym ryzyku.
Jeżeli to się szybko nie zmieni i nie przestaną przyjmować takich debili do policji jakimi coponiektórzy są to może niedługo dojść do masakrycznej tragedii.
Nie żebym jechał tylko po policji bo kibice też są winni, ale kto jak kto to policja powinna umieć ich uspokoić i zapoanować nad nimi.
A jeśli chodzi o różne zakazy czy inne pierdoły, to w całej Polsce powinno byś w sumie tak jak na Wiśle. Kibice musza posiadać odpowiednie identyfikatory i w razie czegoś odrazu wiadomo kto jest kto i w miare bezpiecznie jest na Wiśle!! To po pierwsze .. po drugie sekroty gości powinny być solidne zeby i bardzo trudno było sie z nich wydostać (chodzi o wjazd na innych kibiców) a jeszcze trudniej dostać!!
Mikas nie wiem czy w niedziele widziałeś na meczu że piłkarscy kibice od nas próbowali się dostać na sektor Bydzi (bo strasznie bić się chcieli) ale poraz nie wiem juz który im się nie udało. Bo tą naszą Tarnowską klatke jakoś trudno sforsować
Jednak choćby nie wiem jak dobrze nie było na stadionach to zawsze się znajdzie kilku debili którzy ida na stadion nie na mecz ale zeby się bic i rozwalać trybuny swojego klubu który kochają i zrobia dla niego wszystko ... a nawet aż za duzo - chyba ze chca za wlasna kase ławki i inne urzadzenia wymieniać
No ale co my kibice żuzlowi możemy na to poradzić ?? Niestety nic!!
A jeszcze wiele czasu minie zanim jakiś polityk pomysli o tym że pasuje coś z zadymami na stadionach zrobić i wprowadzić np taki system jak w Angli. Wiem że to niemożliwe ale ...
Teraz nalezy czekać aż dojdą do nas słuchy z demolki innych stadionów
P.S.
U nas w zeszłym roku na derbach kibice pilkarscy powyrywali krzesełka i rzucali nimi nie wiem w co hehe ale jak my żużlowi poruszyliśmy ten topic topojechali po nas że motomyszy cicho to tamto siamto ... Policja też dała czadu
Policja ma pały, Wojsko karabiny, Żeszuf ma Kuciape my go pierrrten teges

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
arturek111 pisze:A tak pomijajÄ…c te niedzielne wybryki.
Mam znowu pytanie - tzn czy ktoś wie co zaczynają dłubać na stadionie bo rowek wykopany za bandą, studzienki są, czyli albo nowe nagłośnienie albo czyżby - OŚWIETLENIE. nawet słupki leżały w parku maszyn.![]()
![]()
Toż to fosa będzie i będziemy mistrzostwa świata w kajakarstwie organizować
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Bimmer pisze:Nikt na forum nie twierdzi, że interwencja Policji była przeprowadzona właściwie, tylko że problem jakości tej interwencji jest problemem wtórnym, a uporczywe jego wywlekanie zalatuje poprawnością polityczną.
Nic dodać nic ująć - obawiam sie tylko, że strzępisz język/palce na darmo
Odniosze wrazenie,że Gelo i Bimmer odnieśli sie do mnie po tym jak wkleiłem ten artykuł z Kuriera. Napisze wiec wprost, bo chyba zarzucacie mi że uważam ze jest w tym wszystkim winna głównie policja
Oczywiście że winni są tylko i wyłącznie Ci debile którzy wszczeli awantury, jednak ja zwracam uwage na to że policja jest kompletnie nieprzygotowana na takie sytuacje i nie wie jak w takich sytuacjach postępować aby nie ucierpieli niewinni ludzie i tylko tyle. Czy to mamy przemilczeć, bo to nie ich wina że musza interweniować?? To że to nie policja była prowodyrem zajść nie usprawiedliwia tego,że jest ona kompletnie nieprzygotowana na takie sutuacje i za to komendant wojewódzki powinien przynajmniej podać sie do dymisji, bo niedzielne wydarzenia pokazały jak niekompetentni sa jego podwładni dopuszczając do tego by przez kilkudziesieciu debili cierpieli niewinni ludzie. Jak sobie pomyśle co musieli czuć ludzie z małymi dziecmi na rekach uciekający przed kulami to mi ciarki po plecach przechodzą.
-
sledzio
arturek111 pisze:A tak pomijajÄ…c te niedzielne wybryki.
Mam znowu pytanie - tzn czy ktoś wie co zaczynają dłubać na stadionie bo rowek wykopany za bandą, studzienki są, czyli albo nowe nagłośnienie albo czyżby - OŚWIETLENIE. nawet słupki leżały w parku maszyn.![]()
![]()
Rowek jest na przewody do nowej tablicy informacyjnej i nowego nagłośnienia.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
sledzio pisze:Moim zdaniem , gdyby Motorek nie dał sobie strzelić bramki bodajrze w 3 minucie to i by spokój byłby na stadionie , gdy avia zdobyla gola to nie mineło minuty i kibice avii weszli na stadion a kibice byli wkurzeni że tak szybko stracili gola noi rzucili się na avie
Nawet jakby po boisku latały 22 nagie kobiety to i tak do dymu by doszlo
A dlaczego? A dlatego, że pewna grupa osób przybyła na mecz tylko i wyłacznie w celu wywołania zadymy.
To, że Motor zagraÅ‚ sÅ‚aby, bardzo sÅ‚aby mecz (BuÅ‚a won do ÅÄ™cznej
Pozdrawiam.

Gelu z całym szacunkiem, wiem, że jesteś dorosłym inteligentnym facetem ale chyba w tym temacie nie wszystko poprostu rozumiesz. Kto Ci powiedział że to policja jest winna powstałej awanturze i kto Ci powiedział, że ci kobole są niewinni ???????? Trzeba poprostu rozdzielić te 2 sprawy, postawić między nimi kreskę . Tym idiotom, którzy niewątpliwie są winni powstałym zamieszkom wpi****ć porządnie, dać zakaz stadionowy i wysokie grzywny( w to że im się to należy nikt nie wątpi i nikt by się temu nie sprzeciwiał ). ALE !! nie można przymykać oka na to co robi policja bo ona też ma wykonywać określone czynności i odpowiadać za swoje czyny. Nie ma znaczenia to, że burdy wywołali kibole, policja ma określony tryb postępowania i do niego napewno nie należy t co niektórzy z policjantów wyprawiali na stadionie !!! Tak jak ktoś napisał, nie masz pojęcia o co chodzi i myślisz, ż ewszystko jesy ok dopóki przez całkowity przypadek tego nie doświadczysz(czego Ci nie życzę) Podkreślam jeszcze raz , u nie chodzi o to, że awantura jest tylko w winy policji tylko o to, że ma ona wykonywać określone działania i zachowywać się profesjonalnie w sytuacjach , do których powinna być szkolona, a tego poprostu nie robi !!!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tymczasem oni czuja sie bezkarnie...:yamahaR1 pisze:Tym idiotom, którzy niewątpliwie są winni powstałym zamieszkom wpi****ć porządnie, dać zakaz stadionowy i wysokie grzywny( w to że im się to należy nikt nie wątpi i nikt by się temu nie sprzeciwiał ).
http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=18973
Do tych dwoch sprawa ktore rzeczywiscie nalezy odzielic kreska ja dodalbym trzecia:
1.Debilizm i bandyctow tych co zrobili zadyme
2.Nieudolnosc policji w dzialaniu w tej konretnej sytuacji
i ja dodalbym
3. Ciagla nieudolnosc polskiego prawa i procedur zwiazanych z takimi aktami wandalizmu przez co tacy BANDYCI czuja sie bezkarnie
Do tego 3 punktu dodalbym ze o ile sprawy takie jak morderstwa maja jakas tam wykrywalnosc(o ile sie nie myle dosc wysoka), i moze z uchybieniami ale tez odpowiednia karalnosc szczegolnie mozna to zauwazyc na przykladzie glosnych w Polsce morderstw po ktorych nastepuje zlapanie sprawcy i wymierzenie kary (chociaz roznie tez z tym bywa) ale wlasnie nie czuje sie aby takie pobicia, zadymy pozniej przynosily konretne dzialania wobec tych zadymiarzy, powiem wiecej latwiej jest wpi****ć porzadnie niz stowrzyc takie procedury aby Ci ktorzy wywoluja takie sytuacje nie tyle zostali pala czy kula gumowa (chociaz sa sytuacje ze umiejetne stosowanie prewencji jest jak najbardziej wskazane) ale aby nie czuli sie bezkarnie, gdzies slyszalem w tv ze w Anglii stowrzono taka procedure ze taki badnyta nie tylko ma zakaz wstepu na stadion ale wrecz nakaz stawienia sie na komisariat przez caly sezon (a tam sezon trwa praktycznie caly rok) w godzinach trwania meczu na stadionie na ktorym narozrabial w przeciwnym razie ma porzadne konsekwencje.
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
harry pisze:arturek111 pisze:A tak pomijajÄ…c te niedzielne wybryki.
![]()
Rowek jest na przewody do nowej tablicy informacyjnej i nowego nagłośnienia.
Dzięki za zaspokojenie mej ciekawości, ale jak jest już rowek na to to mogą wrzucić kabelki też do oświetlenia, wykorzystując słupki od nagłośnienia. A ja już myślałem że na mecze bedziemy chodzić na godz. 19.00.
Tylko pytanie jak długo to bedzie tablica i nagłośnienie. Znając zapalczywość kibiców skopanej. Do pierwszego meczu.
PIÅKE SKOPANÄ„ NA KRESOWÄ„ - WRAZIE DYMU BYDÅO DO BYSTRZYCY I DO OCZYSZCZALNI PRZEROBIĆ NA COÅš BARDZIEJ POÅ»YTECZNEGO
yamahaR1 pisze:Gelu z całym szacunkiem, wiem, że jesteś dorosłym inteligentnym facetem ale chyba w tym temacie nie wszystko poprostu rozumiesz. Kto Ci powiedział że to policja jest winna powstałej awanturze i kto Ci powiedział, że ci kobole są niewinni ????????
Mimo że jak słusznie zauważyłeś jestem inteligentny, nie rozumiem Twojego wpisu. Czy ja gdziekolwiek napisałem, że policja przeprowadziła superakcję? Tylko, że policja to w tym kontekście problem drugoplanowy, zastępczy itd. wymyślony prez lobbystów szalikowych debili dla odciążenia winy, na zasadzie - my może winni ale oni też, a może bardziej.
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:yamahaR1 pisze:Gelu z całym szacunkiem, wiem, że jesteś dorosłym inteligentnym facetem ale chyba w tym temacie nie wszystko poprostu rozumiesz. Kto Ci powiedział że to policja jest winna powstałej awanturze i kto Ci powiedział, że ci kobole są niewinni ????????
Mimo że jak słusznie zauważyłeś jestem inteligentny, nie rozumiem Twojego wpisu. Czy ja gdziekolwiek napisałem, że policja przeprowadziła superakcję? Tylko, że policja to w tym kontekście problem drugoplanowy, zastępczy itd. wymyślony prez lobbystów szalikowych debili dla odciążenia winy, na zasadzie - my może winni ale oni też, a może bardziej.
Wybacz Gelu, ale policja pałująca i strzelająca do wszystkiego co się rusza nie jest problem drugoplanowym. Spytaj się swojego pryncypała o szczegóły akacji. On powie Ci kilka ciekawych smaczków. Kibole to bydło - prawda, ale kłopot w tym, że z drugiej strony też nie było orłów.
Panowie, Policja jaka w Polsce jest każdy wie. Wie też każdy, że dużo się dzieje w Policji, by to zmienić, że są teraz sztywniejsze kryteria naboru, że są w końcu szkolenia etc.
Nie ma skutku bez przyczyny. Zwykły determinizm. Gdyby banda oprychów nie atakowała, Policja nie używałaby siły. Jak to mawiał wielki wódz: jest wojna są straty. Nie pochwalam strzelania do niewinnych osób, to na pewno błąd Policji. Ale do licha, nie wińcie Policji, że chciała wprowadzić porządek. Wina leży tylko po jednej stronie: chuliganów. Nie będzie chuliganów, nie będzie narwańców w Policji. Proste. Przyczyna-skutek.
Jak czytam czy tez słyszę, że wini się Policję za próby zaprowadzenia porządku to złość mnie ogarnia. Od tego jest Policja. Nie wszystko da się zrobić w rękawiczkach bez ubrudzenia sobie rąk.
Zobaczcie, że nam na meczach żużlowych jakoś Policja nie jest potrzebna. Bo jesteśmy kulturalni, grzeczni i zdyscyplinowani i szanujemy innych kibiców i nie przychodzimy na stadion z założeniem, że będziemy wszczynać burdy. Ktoś napisał (chyba Kaka), że mam najwięcej do powiedzenia, mimo że nie byłem na meczu. Nie muszę być, by mieć coś do powiedzenia (i wcale nie najwięcej Kaka, napisałem ledwie 1 pościk, który Ty już musiałeś zauważyć). Chodziłem na Motor na kopaczy, jak jeszcze mieszkałem w Lublinie i przestałem chodzić na kopaczy, bo i poziom mierny i kibice jakby z chlewa wypuszczeni. Więc mam już wyrobiony pogląd na temat kibiców piłkin nożnej, także na podstawie własnych osobistych doświadczeń. I właśnie przez to bydło na kopaczy nie chodzę, ani w Lublinie, ani w Warszawie. I wyjście jest tylko jedno: pacyfikować, pacyfikować, pacyfikować, sankcjonować, sankcjonować, sankcjonować i egzekwować, egzekwować, egzekwować, a nie czepiać się Policji że popełniła błędy. Popełniła je dzięki chuliganom, nikomu innemu!!!
ukłony
lucki73
Nie ma skutku bez przyczyny. Zwykły determinizm. Gdyby banda oprychów nie atakowała, Policja nie używałaby siły. Jak to mawiał wielki wódz: jest wojna są straty. Nie pochwalam strzelania do niewinnych osób, to na pewno błąd Policji. Ale do licha, nie wińcie Policji, że chciała wprowadzić porządek. Wina leży tylko po jednej stronie: chuliganów. Nie będzie chuliganów, nie będzie narwańców w Policji. Proste. Przyczyna-skutek.
Jak czytam czy tez słyszę, że wini się Policję za próby zaprowadzenia porządku to złość mnie ogarnia. Od tego jest Policja. Nie wszystko da się zrobić w rękawiczkach bez ubrudzenia sobie rąk.
Zobaczcie, że nam na meczach żużlowych jakoś Policja nie jest potrzebna. Bo jesteśmy kulturalni, grzeczni i zdyscyplinowani i szanujemy innych kibiców i nie przychodzimy na stadion z założeniem, że będziemy wszczynać burdy. Ktoś napisał (chyba Kaka), że mam najwięcej do powiedzenia, mimo że nie byłem na meczu. Nie muszę być, by mieć coś do powiedzenia (i wcale nie najwięcej Kaka, napisałem ledwie 1 pościk, który Ty już musiałeś zauważyć). Chodziłem na Motor na kopaczy, jak jeszcze mieszkałem w Lublinie i przestałem chodzić na kopaczy, bo i poziom mierny i kibice jakby z chlewa wypuszczeni. Więc mam już wyrobiony pogląd na temat kibiców piłkin nożnej, także na podstawie własnych osobistych doświadczeń. I właśnie przez to bydło na kopaczy nie chodzę, ani w Lublinie, ani w Warszawie. I wyjście jest tylko jedno: pacyfikować, pacyfikować, pacyfikować, sankcjonować, sankcjonować, sankcjonować i egzekwować, egzekwować, egzekwować, a nie czepiać się Policji że popełniła błędy. Popełniła je dzięki chuliganom, nikomu innemu!!!
ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
Ale po jaką cholerę ta nagonka na policję? To, że nie są idealni wie każde dziecko ale czemu ma to służyć? Od kilku lat przy każdej awanturze znajdzie sie ktoś kto krzyknie - to policja sprowokowała, to policja waliła pałami na oślep itd itd. A reszta kretynów powtarza takie bzdury. Tylko po co - Czy przez to uniknie się odpowiedzialności, czy zmniejszy swoją winę? Policjant skierowany na mecz jest po to żeby w razie potrzeby walił pałą w łeb. A czy robi to w sposób skoordynowany to kwestia pod rozwagę szefów policji. Jeżeli ktoś popełnił błąd lub nadużycie - powinien ponieść karę. Ale obraża mnie to jak w oczy się porównuje winy kiboli i policji.
- piotrek2004
Gelu z całym szasunkiem do Ciebie, ale "kope" wiesz, i Ty jeszcze policje bronisz?????
Dlaczego policja nieopusciła stadionu razem z Avią ?? tylko stała i prowokowałe tekstami i strzelała do wszystkiego co sie rusza?? pytam sie dla czego?? jesli by opusciła stadion do niczego by niedoszło po meczu. Ja niebronie kibiców Motoru bo tez swoje zrobili ale policja tez nie jest bez winy.
RKS MOTOR LUBLIN
Dlaczego policja nieopusciła stadionu razem z Avią ?? tylko stała i prowokowałe tekstami i strzelała do wszystkiego co sie rusza?? pytam sie dla czego?? jesli by opusciła stadion do niczego by niedoszło po meczu. Ja niebronie kibiców Motoru bo tez swoje zrobili ale policja tez nie jest bez winy.
RKS MOTOR LUBLIN
<MOTOR LUBLIN>
Przecież nikt nie twierdzi, że awanturę sprowokowała policja. Wiadomo że byli to chuligani.
Zadaniem policji nie jest bicie sie z tymi bandytami, tylko wyłapanie ich... resztą zajmie się już prokurator i sąd. Tak byłoby idealnie, ale jeśli już policja nie potrafi tego zrobić tylko niepotrzebnie się z nimi tłucze, to niech przynajmniej skupi się tylko na chuliganach.
Działania policji najlepiej ilustruje sytuacja z pobiciem działacza Motoru.
Każdy oczekuje profesjonalizmu od policji, dlatego się jej czepia.
Zadaniem policji nie jest bicie sie z tymi bandytami, tylko wyłapanie ich... resztą zajmie się już prokurator i sąd. Tak byłoby idealnie, ale jeśli już policja nie potrafi tego zrobić tylko niepotrzebnie się z nimi tłucze, to niech przynajmniej skupi się tylko na chuliganach.
Działania policji najlepiej ilustruje sytuacja z pobiciem działacza Motoru.
Każdy oczekuje profesjonalizmu od policji, dlatego się jej czepia.
piotrek2004 pisze:Gelu z całym szasunkiem do Ciebie, ale "kope" wiesz, i Ty jeszcze policje bronisz?????![]()
![]()
![]()
A niektórzy dalej nic z tego nie rozumieją
Tak jak pisał Jinxsior - kierowca MPK jest winien temu, że paru <censored>
PO PROSTU PARANOJA
EDIT:
Post poprawinony bo przypomniało mi się, że miałem już nie przeklinać na forum
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
meesha pisze:piotrek2004 pisze:Gelu z całym szasunkiem do Ciebie, ale "kope" wiesz, i Ty jeszcze policje bronisz?????![]()
![]()
![]()
A niektórzy dalej nic z tego nie rozumieją![]()
Tak jak pisał Jinxsior - kierowca MPK jest winien temu, że paru <censored>pobiło chłopaka w autobusie
i tak samo policja jest winna, że kilkudziesięciu <censored>
przyszło na stadion zrobić dym (mieli taki zamiar od początku - nawet ukryli "sprzęt" na stadionie odpowiednio wcześniej)...
PO PROSTU PARANOJA
EDIT:
Post poprawinony bo przypomniało mi się, że miałem już nie przeklinać na forum
Policja jest winna "tylko" tego, że sama działała z naruszeniem prawa
Kierowca jest winien "tylko" tego, że nie zareagował na mordobicie w autobusie.
Czy tpo tak ciężko pojąć.
Z ostatniej chwili: prezydent zakazł LKP Motor organizowania imprez masowych na terenie miasta Lublina.