Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#176 Postautor: Cooper » 13 września 2005, o 14:37

lucki73 pisze:Dziękuję Cooper, czekam na następnych skruszonych.

ukłony
lucki73

Tutaj akurat nie do konca identyfikuje sie z tym stwierdzeniem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

lucki73
Kontakt:

#177 Postautor: lucki73 » 13 września 2005, o 14:52

Cooper pisze:
lucki73 pisze:Dziękuję Cooper, czekam na następnych skruszonych.

ukłony
lucki73

Tutaj akurat nie do konca identyfikuje sie z tym stwierdzeniem.

I nie musisz:), dla mnie istotne sÄ… fakty. NaprawdÄ™ Cooperku, cieszÄ™ siÄ™ bardzo :)

ukłoniki
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#178 Postautor: Cooper » 13 września 2005, o 15:02

Nigdy nie bylem przeciwny jakimkolwiek dzialaniom zmierzajacym do usprawnienia i profesjonalizacji klubu. Jestem swiadom i dostrzegam liczne bledy jakie mialy i maja miejsce w dzialanosci TZ Sypma Lublin. Jest wiele elementow, ktore wymagaja naprawy, a nawet moze i radykalnej zmiany. Od dluzszego czasu prowadzone sa dzialania majace na celu wyeliminowanie tychze. Klub Tz Sypma Lublin zmierza w kierunku przeobrazenia w Sportowa Spolke Akcyjna. Sadze, ze bedzie to wielki krok naprzod. Zarzad i sponsorzy z optymizmem patrza w przyszlosc.

P.S. Czy eteta rzecznika prasowego jest wolny? :mrgreen:

lucki73
Kontakt:

#179 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 15:42

Przepraszam, post przenoszę z wątku o Memoriale, bo nie spodobało się moderatorowi. Teraz mam nadzieję, że post jest we właściwym miejscu.

Gawrzyk pisze:Do Warszawy zawsze dochodzą informacje z pierwszej ręki. A szczególnie do Luckiego, może poprzez klientów, skroo jest tak super zorentowany :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ? To topic na temat memoriału, a dyskusję o Kołodzieju czy Siwku proszę przenieść do odpowiedniego teamtu... :twisted:

Gawrzyk, wydajesz się sobie zabawny pod tą ukrytą ironią? Już komu jak komu, ale niemalże właścicielowi tego Forum po prostu to nie przystoi. I dobrze wiesz o co chodzi.

To ciekawe, ale kilka osób oprócz "stajennych" otwarcie i wprost informuje, jakoby Harry celowo na minę chciał wsadzić Kołodzieja. I nie wiem co mają tutaj kilometry do przepływu informacji. Ja nie wiem jak Ty, ale mam komputer, komunikatory, dostęp do sieci. Nie potrzebuję siedzieć obok Harrego by dowiedzieć się jakie było jego stanowisko przy obsadzaniu Kołodzieja w roli nowego dyrektora. Wystarczy że kilka osób, które były świadkiem wyboru Kołodzieja przekazało informację w Polskę, kto był za a kto był przeciw.

Jeśli było inaczej, to zdementuj proszę oficjalnie i napisz: Jarosław Siwek nie był zwolennikiem obsadzenia na fotelu dyrektora Kołodzieja. Napiszesz tak?

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#180 Postautor: Cz@rek » 14 września 2005, o 16:15

Nie wiem z jakiego źródła biorą się te wszystkie plotki,skoro wiadomym jest fakt,
że do TŻ-tu Kołodzieja ściągną ANDRZEJ KWIEK :!: I tyle w temacie rekomendacji.

lucki73
Kontakt:

#181 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 16:29

Tu jednak nie o rekomendację chodzi, co o udzielenie poparcia, a później robienie publicznie koło dupy. I tyle w tym temacie.

lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#182 Postautor: bkapusta » 14 września 2005, o 16:43

lucki73 pisze:Przepraszam, post przenoszę z wątku o Memoriale, bo nie spodobało się moderatorowi. Teraz mam nadzieję, że post jest we właściwym miejscu.

Gawrzyk pisze:Do Warszawy zawsze dochodzą informacje z pierwszej ręki. A szczególnie do Luckiego, może poprzez klientów, skroo jest tak super zorentowany :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ? To topic na temat memoriału, a dyskusję o Kołodzieju czy Siwku proszę przenieść do odpowiedniego teamtu... :twisted:

Gawrzyk, wydajesz się sobie zabawny pod tą ukrytą ironią? Już komu jak komu, ale niemalże właścicielowi tego Forum po prostu to nie przystoi. I dobrze wiesz o co chodzi.

Lucki ma wtyki w ABW, dlatego jest doskonale poinformowany ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#183 Postautor: Cz@rek » 14 września 2005, o 16:43

lucki73 pisze:Tu jednak nie o rekomendację chodzi, co o udzielenie poparcia, a później robienie publicznie koło dupy. I tyle w tym temacie.

lucki73

A co miał Siwek zrobić :?: Nie poprzeć go,blokować.
Zaraz byłby szum jak to stołka broni. :!:

lucki73
Kontakt:

#184 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 16:49

Cz@rek pisze:
lucki73 pisze:Tu jednak nie o rekomendację chodzi, co o udzielenie poparcia, a później robienie publicznie koło dupy. I tyle w tym temacie.

lucki73

A co miał Siwek zrobić :?: Nie poprzeć go,blokować.
Zaraz byłby szum jak to stołka broni. :!:

Po prostu nie robić z siebie pajaca, który napierw popiera kandydata (także w kuluarach) a później pokazuje jaki to on już jest nieudolny. To zwykły brak honoru i rozgrywanie jakiejś własnej gry, nędznej gry, po kiepskim sezonie i kiepskim zarządzaniu w klubie. Próba ratowania twarzy, jakże żałosna.

"Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, tylko po tym jak kończy"

ukłony
lucki73

PS. Żebyś nie mówił, że tylko krytykuję, to napiszę Ci co ja bym zrobił: zrezygnował i zajmował neutralne stanowisko, by nie być posądzonym ani o żaden nepotyzm, kumoterstwo, poplecznictwo, czy na drugim biegunie: zazdrość, nieustępliwość, zajadłość.
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#185 Postautor: sadychor » 14 września 2005, o 16:54

Lucki daruj sobie. Jeżeli faktycznie masz kontakt z kimś z klubu to dawaj za te komunikatory i internety. Dowiedz się trochę o Panu Kołodzieju, jego poczynaniach, wiedzy o żużlu i zachowaniach. Niedługo będzie tak, że wyleje Bystrzyca a Ty zgonisz winę na Harrego :wink: :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

lucki73
Kontakt:

#186 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 17:11

sadychor pisze:Lucki daruj sobie. Jeżeli faktycznie masz kontakt z kimś z klubu to dawaj za te komunikatory i internety. Dowiedz się trochę o Panu Kołodzieju, jego poczynaniach, wiedzy o żużlu i zachowaniach. Niedługo będzie tak, że wyleje Bystrzyca a Ty zgonisz winę na Harrego :wink: :D

Pijany jesteś? Co to ma wspólnego z tym co piszę? Ja piszę o Harrym i jego dwulicowości, a nie o Kołodzieju. Jeśli Kołodziej jest zły, to trzeba nie było głosować za nim. Proste? A jeśli się zagłosowało ZA, to nie trzeba teraz pokazywać jaki to on jest BE.

Kołodzieja będę oceniał na bieżąco, nie bój się.

Więc Sadychor daruj sobie :), albo czytaj ze zrozumieniem.

ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

meesha
Trener
Kontakt:

#187 Postautor: meesha » 14 września 2005, o 17:16

lucki73 pisze:jeśli się zagłosowało ZA, to nie trzeba teraz pokazywać jaki to on jest BE.
Oj Lucki, Lucki... czy jesli pięć lat temu zagłosowałem na przykładowego prezydenta RP (nazwijmy go "K" :wink: ) to nie mogę teraz (czy nawet po paru tygodniach od wyborów) twierdzić, że jest "BE" bo okazał się być kimś innym niż mi się początkowo zdawało :?: :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#188 Postautor: sadychor » 14 września 2005, o 17:22

Narazie we wszystkich możliwych tematach piszesz o Siwku jak najgorzej. On już odszedł, odpuść sobie, niedługo będzie zwykłym kibicem. Nawet oceniając Kołodzieja czepiasz się Harrego, że go poparł, a niby znasz sytuację w miare dokładnie. Więc darujmy sobie, bo to już staje się jałowe, przypilnujmy nowego dyra.

PS Pozory mylą-to odnośnie mojego stosunku do alkoholu :wink:
Obrazek

lucki73
Kontakt:

#189 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 17:26

Oj Meesha, Meesha, chyba w innych wymiarach żyjemy, bo u mnie upłynął dopiero miesiąc, a u Ciebie już 5 lat :) Poza tym jak można oceniać krytycznie kogoś, kto dopiero od miesiąca sprawuje urząd i jeszcze nawet nie miał okazji zorganizować ani jednej imprezy? Siwka nie pozwalaliście oceniać nawet w trakcie sezonu (po kilku latach sprawowania przez niego władzy), a po Kołodzieju jeździcie już od pierwszego dnia, razem z tym Panem, który winien najbardziej trzymać buzię na kłódkę.

Jeśli Kołodziej to głąb, to nie bój się, ale ja pierwszy o tym będę tutaj pisał, masz moje słowo :)

ukłony i pzdr.
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

meesha
Trener
Kontakt:

#190 Postautor: meesha » 14 września 2005, o 17:31

lucki73 pisze:Oj Meesha, Meesha, chyba w innych wymiarach żyjemy, bo u mnie upłynął dopiero miesiąc, a u Ciebie już 5 lat :)
Przecie napisałem w (), że ewentualnie nawet po paru tygodniach :wink:
Poza tym jak można oceniać krytycznie kogoś, kto dopiero od miesiąca sprawuje urząd i jeszcze nawet nie miał okazji zorganizować ani jednej imprezy?
Oj można... ale nie czas to i nie miejsce na takie dyskusje... Zajmijmy się może lepiej tymi trolejbusami 8) :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

lucki73
Kontakt:

#191 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 17:35

sadychor pisze:Narazie we wszystkich możliwych tematach piszesz o Siwku jak najgorzej. On już odszedł, odpuść sobie, niedługo będzie zwykłym kibicem. Nawet oceniając Kołodzieja czepiasz się Harrego, że go poparł, a niby znasz sytuację w miare dokładnie. Więc darujmy sobie, bo to już staje się jałowe, przypilnujmy nowego dyra.

PS Pozory mylą-to odnośnie mojego stosunku do alkoholu :wink:

Sadychor, jeśli ktoś, a mówimy tutaj o Panu J.S. vel Harrym, popiera Pana K.Kołodzieja, a w kilkanaście dni później pozwala sobie publicznie na Forum na takie uwagi:

Bimmer pisze:
harry pisze:

Snu z powiek nie spędza mi dylemat, czy wejdę na karnet, tylko to, że osoba, w której rękach jest Klub, opowiada takie bzdury...

To, to naprawdÄ™ pikuÅ›! :shock: 8) :lol: :roll: :lol:

to wiesz o czym to świadczy? Naigrywa się ten, który sam go wybrał i który pozostawił po sobie w klubie totalny burdel i zadłużenie. No kpina, po prostu kpina.

Bimmer jako osoba nie związana z klubem może sobie pisać co mu się rzewnie podoba. I niech pisze, bo akurat Bimmera zdanie cenię sobie jak nikogo na tym Forum (mimo że czasami się nie zgadzamy - i dobrze, bo nudno byłoby). Ale Harry powinien po prostu zachowywać się honorowo. A nie ironicznie, cynicznie, z tymi emoticonami, uśmieszkami. Gdyby pozostawił klub w blasku, to zamknąłbym swój niewyparzony pysk. Ale on pozostawił klub prawie w totalnej nędzy.

pzdr.
lucki73

PS. Jeszcze niech nam tutaj napisze, że to z powodu nagonki na niego, tak jak dzisiaj Cimoszenko :) :) :)
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#192 Postautor: Cooper » 14 września 2005, o 18:11

Harremu po prostu spadly klapki z oczu jak zrywki z gogli, i zobaczyl, ze najwieksza szpryce robi niestety Kolodziej bez deflektora. A Kolodziej, w swoim stylu, jedzie po bandzie...Ale nie ma przeciez wyboru, kontrakt tylko na 3 miesiace... Wiec, gdy brakuje sprzetu i umiejetnosci, jedyna metoda jest wykoszenie przeciwnikow... I zapewnienie sobie miejsca w podstawowym skladzie na dluzej. Najlepiej jako lider, oczywiscie. Oczywiscie przede wszystkim pod wzgledem stawki za punkt.

P.S. Nie ma chleba, ale beda igrzyska. Z Hansem w roli glownej. Oczywiscie Hans kierujac sie swoim ogromnym sentymentem do Lublina, wpadnie odwiedzic swoje ukochane strony za darmo :wink:

JAG
Senior

#193 Postautor: JAG » 14 września 2005, o 19:28

sadychor pisze:Lucki daruj sobie. Jeżeli faktycznie masz kontakt z kimś z klubu to dawaj za te komunikatory i internety. Dowiedz się trochę o Panu Kołodzieju, jego poczynaniach, wiedzy o żużlu i zachowaniach. Niedługo będzie tak, że wyleje Bystrzyca a Ty zgonisz winę na Harrego :wink: :D

ale czy odchodzący dyrektor również nic nie wiedział o Kołodzieju(to pytanie retoryczne).
a mimo to zagłosował za.
:),czasami :(

lucki73
Kontakt:

#195 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 20:18

Gawrzyk pisze:Po pierwsze to zarzÄ…d nie jest jednoosobwy.
Po drugie w stowarzyszeniu TÅ» Sipma Lublin obowiÄ…zujÄ… zasady demokracji a nie dyktatura J. Siwka.

A co to ma wspólnego z tematem? Mnie interesuje tylko, dlaczego Siwek popierał kandydaturę Kołodzieja na dyrektora, a teraz publicznie z niego szydzi. Ot wszystko.

Gawrzyk pisze:Po trzecie uważam, że sposób wyboru nowego dyrektora to farsa. Trzeba było rozpisać konkurs, a już jest to niezbędne w sytuacji gdy nie jest to praca społeczna. Czy Prezes Sipmy S.A. Leszek Kępa zatrudniając głównego księgowego, czy dyrektora generalnego postąpiłby w taki sposób jak zrobił w klubie któremu prezesuje?
Do Prezesa Sipmy Leszka K. przychodzi członek zarządu i mówi, że ma dobrego kandydata na najważniejsze stanowisko w jego fimie - dyrektora generalnego. Ten w zasadzie bez konsultacji, bez rozmów z innymi kandydatami przyjmuje go do pracy od ręki. Czy tak wygląda rekrutacja w Sipmie na najważniejsze stanowisko w firmie ? Oczywiście, że nie. NIedawno było ogłoszenie w prasie, że jest konkurs na księgowego. Szkoda że w taki sposób traktowana jest jego firma, a nie klub którym zarządza.

Zgadzam się w całej rozciągłości, dlatego też moja krytyka uderzała nie tylko w J.Siwka, ale i w L.Kępę. Tutaj wyszedł kompletny brak profesjonalizmu i zajechało jakimś nepotyzmem.

Gawrzyk pisze:Po czwarte. Lucki cały czas mam wrażenie że masz jakąś wadę wrodzoną bo wszędzie węszysz spisek. Teraz zły Siwek chciał wsadzić na minę Kołodzieja. Człowieku, zastanawiasz się czasem nad tym co piszesz ? Po co ? Czy Kołodziej to wróg? Czy ktoś ma zamiar wykończyć żużel w Lublinie ? Czy działamy dla wspólnego dobra ?

Całe szczęście, że rzeczywistość nie opiera się li tylko na Twoich wrażeniach :wink:
Spisku nie wietrzę, ale dziwne wydaje mi się zachowanie Harrego, który najpierw popierał Kołodzieja, a teraz zaczyna mu przyprawiać łatki. A jest on na ostatnim miejscu uprawniony by to czynić. Nie wiem, czy Kołodziej jest wrogiem Siwka, o to trzeba by zapytać obu Panów, ale możemy zapytać Harrego, dlaczego zachowuje się tak arogancko, że zaczyna sobie publicznie używać na kimś, kogo... sam wybrał!!!

Gawrzyk pisze:Podam Ci to na przykładzie - bardzo obrazowym. Masz dzieciaka. Stworzyłeś go, opiekujesz się nim, inwestujesz swój czas w jego wychowanie, inwestujesz środki kase, robisz wszystko żeby było z nim jak najlepiej. Dzieciak dorasta, zaczyna osiągać jakieś sukcesy, nie brakuje i porażek. Jednak coś sprawie, że musisz oddać je w cudze ręce. Czy oddajesz je jakiemuś oszołomowi, który zrujnuje całą Twoją pracę ? Przełóz to Drogi Lucki na TŻ Lublin, J. Siwka i Kołodzieja.

A nie widziałeś nigdy dziecka, które buduje razem z innymi zamek w piaskownicy, a później na odchodne kopie w niego nogami i go burzy? Ja nie wiem co powoduje J.Siwkiem, ale jego komentarze, zwłaszcza tak prędkie, są po prostu nie na miejscu. To wszystko.

Gawrzyk pisze:A, że po jakimś czasie okazało się, że wybór może okazać się pomyłką to co ? Nie można tego skrytykować ? I nie bredź, że ktoś zabraniał Ci krytykować byłego dyrektora. Robiłeś to Ty, robili to inni, swego czasu robiłem to i ja. Ale na Boga, nie rób ludziom wody z mózgu i nie twierdz, że Siwek to świeta krowa, której wszystko było wolno, a Kołodziej z miejsca zbiera bęcki. Bo tak po prostu nie jest. Do wszystkiego są argumenty i ja się tylko tym kieruję, chyba tak jak i większość...

Pytam się: po jakim czasie? Po 3 tygodniach? Za co chcesz krytykować? Mnie interesują wyniki, a nie jakieś osobiste animozje i rozgrywki. Oceniać będę mógł za szacunek do kibiców, za wyniki sportowe, za szkółkę, za stronę organizacyjną. Na razie nie mam ani za co chwalić, ani za co krytykować (a pomysł z Hansem bardzo mi się podoba, więc na razie mogę chwalić, przynajmniej za inicjatywę i pomysł). A kilka osób już teraz wie, że będzie za przeproszeniem gównianie. Jak ja krytykowałem w środku zimy za transfery, to Ty pierwszy powstrzymywałeś mnie, że jeszcze sezon się nie zaczął, nie czas na osądy. A teraz co? Ty masz chyba jakiś wspólny biznes z Harrym, bo takiego adwokata jak Ty długo by tutaj na Forum szukać.

Ten wytłuszczony tekst w Twojej wypowiedzi proponuję jako nowy temat w dziale Inne: Forum Humorum :) :) :)

ukłoniki
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

lucki73
Kontakt:

#197 Postautor: lucki73 » 14 września 2005, o 20:46

Gawrzyk pisze:
Ten wytłuszczony tekst w Twojej wypowiedzi proponuję jako nowy temat w dziale Inne: Forum Humorum

Lucki, wiesz że wiedza determinuje poglądy. A kiedy nie ma się jej wystarczająco dużo, nie można wyrobić sobie na dany teamt naprawdę obiektywnej opinii. A mojej krytyki masz prawo nie pamiętać, bo kiedy to było to jeszcze po drabinie wchodziłeś pod szafe cukierków szukać (oczywiście w odniesieniu na forumowy wiek :wink: ).

A sprawdź sobie dokładnie, kiedy pojawiłem się na Forum, o ile jeszcze ta informacja gdzieś jest zapisana.

Ale myślę sobie, że nie to jest najistotniejsze. Uciekłeś gdzieś w bok od tematu, zupełnie nie ustosunkowując się do meritum, czyli do forumowej ironii Harrego względem Kołodzieja.

Gawrzyk pisze:A adwokatem też nie jestem. Po prostu mam swoje zdanie, oparte na faktach i własnej trzyletniej obserwacji tego co się dzieje z bliska i dlatego pewnych racji będę bronił. skoro widzę, że coś jest czarne, nie przynam Ci racji bo Ty mówisz, że to jest białe.

Ale nie bardzo rozumiem co chcesz bronić. Wszyscy tutaj na Forum widzą i czytają co znowu zaczął wypisywać Harry i mogą sobie samodzielnie wyrobić zdanie na temat tego czy postępuje właściwie czy też nie.

Ja już pisałem wielokrotnie, że osoby które są związane z klubem winny się powstrzymywać od swoich komentarzy na Forum, bo pożytku to klubowi nie przynosi. Od tego jest rzecznik prasowy, a przynajmniej powinien być.

Jaki to bodziec dla potencjalnych sponsorów, gdy były dyrektor klubu, który sam wybrał swojego następce szydzi z niego publicznie na Forum? He? Pytam się. A Harry ma wyjątkową zdolność do srania we własne gniazdo. Nie przeczę, że jest pracowity, że ma wiedzę, ale sposób postępowania, właściwego postępowania ktoś winien mu dokładnie wskazać. Tak po prostu robić nie wypada.

ukłoniki, szacuneczek
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Koper
Trener
Kontakt:

#198 Postautor: Koper » 14 września 2005, o 20:57

lucki73 pisze:Ja już pisałem wielokrotnie, że osoby które są związane z klubem winny się powstrzymywać od swoich komentarzy na Forum, bo pożytku to klubowi nie przynosi. Od tego jest rzecznik prasowy, a przynajmniej powinien być.

Chyba Nałęcz akurat od dzis ma wolne w pelnieniu funkcji rzecznika, wiec moze warto zlozyc mu poropozycje aby zostal rzecznikiem naszego klubu przed tym jak sam mianuje sie rzecznikiem Donalda Tuska :lol: Ale watpie czy akurat w tym wypadku taki rzecznik przynioslby pozytek :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#199 Postautor: sadychor » 14 września 2005, o 22:55

lucki73 pisze:Sadychor, jeśli ktoś, a mówimy tutaj o Panu J.S. vel Harrym, popiera Pana K.Kołodzieja, a w kilkanaście dni później pozwala sobie publicznie na Forum na takie uwagi:
Bimmer pisze:
harry pisze:
Snu z powiek nie spędza mi dylemat, czy wejdę na karnet, tylko to, że osoba, w której rękach jest Klub, opowiada takie bzdury...

To, to naprawdÄ™ pikuÅ›! :shock: 8) :lol: :roll: :lol:

to wiesz o czym to świadczy? Naigrywa się ten, który sam go wybrał i który pozostawił po sobie w klubie totalny burdel i zadłużenie. No kpina, po prostu kpina(...)

Jak sam byś posłuchał, to gwarantuję Ci, że byś kpił a conajmniej się śmiał. Tylko szkoda, że byłby to gorzki śmiech, taki jak wielu osób... :roll: Czas Harrego się skończył, nie demonizuj Jego osoby, bo zaczyna to być komiczne. Krytyka owszem, ale teraz jest już "po ptokach" i zganianie wszystkiego na Siwka jest analogiczne do sytuacji z obwinianiem Policji za ostatnie burdy.

PS Jak będziesz w Lublinie i chcesz zaspokoić Swoją ciekawość, to daj jakoś znać. Może wpadniesz do Tequilli na spotkanie żeby pogadać-mówię to szczerze i oficjalnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#200 Postautor: wojtek_78 » 14 września 2005, o 23:24

Oj Lucki, Lucki. Ty jednak masz jakieÅ› problemy ze sobÄ….

Siwek:
- był dyrektorem - źle
- zrezygnował - źle
- poparł Kołodzieja - źle
- krytykuje Kołodzieja - źle

Dochodzę do wniosku, że jedynie dobrze, to mogą zrobić koleżanki z Twojej branży.

Chlubisz się mianem znawcy lubelskiego speedwaya, że o profesjonalnym prowadzeniu klubu nie wspomnę. A tak na prawdę to gówno się znasz, a wiedzę opierasz na frazesach z podręcznika ekonomii. Nikt Ci nie bronił pomóc, doradzić, ale ty nie chciałeś bo... Siwek jest zły.

Trudno.

Czyń dobro ludziom we własnym "burdelu"

z partyjnym pozrowieniem
Czuwaj