Talib pisze:I tak na marginesie, to nieważne kto jeździ w drużynie, ważne kto nią kieruje... :wink:
no tosmy pojezdzili
Bimmer pisze:O składzie na 2006 można i trzeba gadać, tymczasem wynik finansowy tego sezonu to czarna rozpacz. Pokaźny debet nowy dyrektor planuje pokryć z przychodów z turnieju indywidualnego i to jest kolejna czarna rozpacz, bo śmierdzi nieznajomością tematu.
Mam bardzo poważne obawy co do kolejnego sezonu. Po pierwsze, czy wystartujemy. Po drugie, w której lidze. A dopiero po trzecie - w jakim składzie.
-Nowy-Lucki73- pisze: Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?
z góry dziękuję
lucki73
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:-Nowy-Lucki73- pisze: Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?
z góry dziękuję
lucki73
A niby dlaczego mialby ktos to robic? Czy poza faktem, ze bedziesz mial kolejne podstawy (watpliwe) do swoich bezsensownych wywodow okraszonych wrzutami w kierunku odchodzacej ekipy cos to zmieni? Wylozysz z wlasnej kieszeni i pokryjesz roznice?
P.S. Z tego co mi wiadomo Dyr. Siwek nie opuscil okretu, tylko mostek kapitanski.
lucki73 pisze:Cooper pisze:-Nowy-Lucki73- pisze: Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?
z góry dziękuję
lucki73
A niby dlaczego mialby ktos to robic? Czy poza faktem, ze bedziesz mial kolejne podstawy (watpliwe) do swoich bezsensownych wywodow okraszonych wrzutami w kierunku odchodzacej ekipy cos to zmieni? Wylozysz z wlasnej kieszeni i pokryjesz roznice?
P.S. Z tego co mi wiadomo Dyr. Siwek nie opuscil okretu, tylko mostek kapitanski.
Ty Kuper zakochałeś się we mnie, że odpowiadasz prawie na każdy mój post swoim wpisem?
G***o Cię obchodzi po co mi te dane. Chciałbym je opublikować w Newsweeku.
ukłony
lucki73
PS. Kuper, nie przesadzaj proszę z tym tytułowaniem. To nie Premier, Prezydent czy Marszałek. Tego tytułu J.Siwek nie zatrzymał dożywotnio.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
lucki73 pisze:To z jakim wynikiem finansowym opuścił okręt MS Motor Lublin kapitan i manager w jednej osobie Jarosław Siwek? Jakie mamy zadłużenie dzięki tej rozsądnej polityce? (nie szastania pieniędzmi) Może ktoś nas oświecić ile mamy w plecy?
z góry dziękuję
lucki73
Jakie mamy zadłużenie dzięki tej rozsądnej polityce?
G***o Cię obchodzi po co mi te dane. Chciałbym je opublikować w Newsweeku.
Gawrzyk pisze:DonKamizi pisze:Czy a brak kasy, która powinna być w klubie a jakoś wyparowała....??
Napisz co wiesz - czyli jasno - KTO I ILE UKRADÅI na jakiej podstawie to mówisz.
Bo w przeciwnym razie robisz tylko ferment i powinien przeprosić za obrzucanie błotem. Coś mi się wydaje że dołączyłeś do grupy "barowiczów". Krążyły legendy o tym ile to w tym klubie jest pieniędzy, a tylko rozchodzą się na boki. Już jeden nawrócony się znalazł po objęciu całej dokumentacji - K.K.
harry pisze:Nie gorÄ…czkujcuie siÄ™ tak!
Stan kasy dopiero będzie robiony w tym tygodniu. I już na wsępie okazało się, że przez wspomniany bałagan w papierach ( spowodowany długotrwałą chorobą pani księgowej) z daleka widać, że znajdzie się jakieś 50 -60 tys zł. Ale są to wyłącznie historie papierkowe i nie mam mowy o jakiś defraudacjach o jakich marzy lobby barkowe.
harry pisze:Nie gorÄ…czkujcuie siÄ™ tak!
Stan kasy dopiero będzie robiony w tym tygodniu. I już na wsępie okazało się, że przez wspomniany bałagan w papierach ( spowodowany długotrwałą chorobą pani księgowej) z daleka widać, że znajdzie się jakieś 50 -60 tys zł. Ale są to wyłącznie historie papierkowe i nie mam mowy o jakiś defraudacjach o jakich marzy lobby barkowe.
istred pisze:Na początek trzeba się zastanowić kto by Cię przyjął do pracy... ja bym takiego ryzyka nie podjął, nawet jakby mieli mi dopłacić.Masz może wolny etat w swojej firmie? Chętnie przyjmę się do takiego pracodawcy, co nie umie pilnować swoich pieniędzy. Będzie druga pensja
Davv pisze:Chyba odbiegacie od tematu. Skończcie sie kłócić i weźcie się za robotę. Może już czas zacząć rozglądać się za zawodnikami na przyszły sezon. Np. Trumiński już skończył sezon i pewnie chętnie porozmawia z naszymi działaczami. Do roboty panowie...
PS Talib to żeś się popisał