7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#176 Postautor: Cooper » 6 września 2005, o 13:34

Prymus pisze:W rozpisce biegów Tomka Piszcza coś chyba jest nie tak :lol: http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... d340e4a4ee

Gawrzyk, skad Wy tego Bigelmajera wytrzasneliscie :?: :roll: :twisted: :D :mrgreen:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Davv
Kadrowicz

#177 Postautor: Davv » 6 września 2005, o 16:49

Prymus pisze:W rozpisce biegów Tomka Piszcza coś chyba jest nie tak :lol: http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... d340e4a4ee

A gdzie jest coÅ› nie tak?
Jeśli chodzi o to:
Bieg 4. Wright, Piszcz, Boxall, Allen, Neath (t) 5-1

to w Angli jest tak, że w przypadku taśmy za zawodnika wykluczonego jedzie zawodnik rezerwowy. Dlaetego jest pięciu. A jak nie o to, to powiedz o co ? :roll:

Awatar użytkownika
Monter_77

#179 Postautor: Monter_77 » 8 września 2005, o 05:35

Bardzo mi sie nie podoba ze klub poprzez swoja oficjalna strone angazuje sie w kampanie wyborcza i naprawde niewazne po jakiej stronie

"Futbol to krew, to nasze zycie,
ucieczka od codziennych trosk,
futbol to gra- nie polityka,
na codzien juz mamy jej dosc"
The Analogs
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#180 Postautor: Koper » 8 września 2005, o 11:49

Monter_77 pisze:Bardzo mi sie nie podoba ze klub poprzez swoja oficjalna strone angazuje sie w kampanie wyborcza i naprawde niewazne po jakiej stronie

A mi to Michal nie przeszkadza, to przeciez nie jest zdrada barw klubowych aby napisac o gosciu ktory jak twierdzi Jarek Siwek cos zrobil dla klubu, tutaj jest promocja konkretnego czlowieka ktory pomogl kiedy inni nie chcieli bo najlepiej zagrzac sie w ciepelku sukcesu a nie kiedy trzeba pomoagac komus w tym wypadku lubelskiemu klubowi zuzlowemu w potrzebie. Nie znajduje tutaj nic zlego, to nie jest reklama zadnej partii czy tez nawet programu politycznego tego kandydata a jedynie podkreslenie ze gosc jest w porzadku, ze pomogl kiedy bylo ciezko, nie znajdzie tu nic ten kto chce zdobyc informacje o jego programie, o jego planach w polityce czy przeszlosci jego dzialalonosci w zyciu publicznym poza ta ktora wiaze go z klubem na ktorego oficjalnej stronie jest o nim informacja, a ze jest to przeszlosc z punktu widzenia TZ Lublin dobra wiec sa podstawy aby spodziewac sie po tym kandydacie "lepszej przyszlosci" gdyby powiodlo sie mu w wyborach czego mu osobiscie zycze:)

Koper
Trener
Kontakt:

#182 Postautor: Koper » 8 września 2005, o 12:11

pav pisze:A żeby nie było całkiem OT, to w związku z upierdliwie pojawiająca się reklamą "Pana kandydata" zmuszony byłem zmienić (do czasu wyborów) moją stronę startową. :)
To tez jest jakies wyjscie :wink: P.S.O tym okienku to nic nie wiedzialem bo mi nie wyskakiwalo w Firefoxie:) ale teraz wiem juz o co chodzi :|

Shack
Administrator

#183 Postautor: Shack » 8 września 2005, o 12:26

Facet pomogł klubowi wtedy kiedy nikt nie chciał pomóc, pomagał także ile mogł przez cały czas. Jest szansa, że będzi epomagał dalej z wiekszym skutkiem kiedy zostanie senatorem... Czemu mu nie pomóc ? Tracimy cos ?

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#184 Postautor: jas » 8 września 2005, o 17:27

okej Shacku, masz racje - ale mnie "taki" sposob promowania mierzi i na pewno nie spowoduje oddania glosu na Wojciechowskigo (inna sprawa, ze nie wezme udzialu w wyborach, a gdybym wzial to i tak bym na niego nie zaglosowal :wink: ). wg mnie przynosi to inny efekt niz zakladano.

btw. a to wyskakujace okienko - za kazdym razem gdy sie pojawia i probuje je wylaczec, to pod nosem mowie: "znowu ten pie*****" Wojciechowski" :lol: .

oczywiscie rozumiem, ze macie pelne prawo do umieszczania na stronie tego typu rzeczy i to szanuje, podzielilem sie tylko swoimi spostrzezeniami.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#185 Postautor: _piotrusss » 8 września 2005, o 17:30

Osobiście nie mam nic przeciwko tego typu informacji na stronie oficjalnej. A jeśli chodzi o pop-up to nawet go nei widziałem bo mi przeglądarka blokuje ;) To tak, jakby wykupił reklame na stronie...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Koper
Trener
Kontakt:

#186 Postautor: Koper » 8 września 2005, o 17:33

jas pisze:okej Shacku, masz racje - ale mnie "taki" sposob promowania mierzi i na pewno nie spowoduje oddania glosu na Wojciechowskigo (inna sprawa, ze nie wezme udzialu w wyborach, a gdybym wzial to i tak bym na niego nie zaglosowal :wink: ). wg mnie przynosi to inny efekt niz zakladano.

btw. a to wyskakujace okienko - za kazdym razem gdy sie pojawia i probuje je wylaczec, to pod nosem mowie: "znowu ten pie*****" Wojciechowski" :lol: .

oczywiscie rozumiem, ze macie pelne prawo do umieszczania na stronie tego typu rzeczy i to szanuje, podzielilem sie tylko swoimi spostrzezeniami.

Jas ma duzo racji, mnie Wojciechowski nie denerwuje bo mi zadne okienka nie wyskakuja, takie wyskakujace okienko to rowniez moim zdaniem przegiecie, a co do newsa i nawet tego linku ewentualnie pod jego nazwiskiem to tego newsa nie mam nic przeciwko. Tak wiec z mojej strony zgoda na news jaki sie ukazal ale juz jakies okienka to mi rowniez nie przypadlyby do gustu, a nie kazdy ma zablokowane aby wyskakiwaly takie dodatkowe atrakcje na ekranie.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#187 Postautor: _piotrusss » 8 września 2005, o 17:36

Koper pisze: jakies okienka to mi rowniez nie przypadlyby do gustu, a nie kazdy ma zablokowane aby wyskakiwaly takie dodatkowe atrakcje na ekranie.

Też nie lubię pop-up'ów, ale takowe wyskakują na bardzo wielu dużych stronach internetowych. Podobne z tego co pamietam wyskakiwały przed meczami TŻ-tu.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#188 Postautor: mikas » 8 września 2005, o 18:05

Z ciekawości wygrzebałem program z meczu Lublin-Świętochłowice z 2002r. odbywały się w tym czasie wybory prezydenckie w naszym mieście i jak pewnie pamiętacie na trybunach pojawiali sie rózni kandydaci oraz reklamowali sie tez m.in w programach zawodów. Co ciekawe w programie który właśnie przeglądam są zdjecia pana Jarosława Urbana, pana Jacka Sobczaka i pana Pruszkowskiego. I teraz odpowiedzmy sobie na pytanie co Ci panowie zrobili przez ostatnie lata dla lubelskiego żużla?? Wtedy w czasie kampanii pamiętam fundowali zawodnikom jakieś opony itp. pierdoły, ale gdy wybory sie skonczyły jakos próżno bylo szukać ich na trybunach a tym bardziej zobaczyć jakąś wymierną pomoc z ich strony dla naszego klubu. Z panem Wojciechowskim jest dokładnie odwrotnie, on najpierw pomagał i pomaga bezinteresownie i nic nie wymagał w zamian a teraz myślę,że należy mu sie ze stronu klubu jakaś minimalna pomoc i uważam to nawet za obowiązek żeby przynajmniej w taki sposób poprzez newsa na oficjalnej stronie klubu czy wyskakujące okienko (już nie macie sie czego czepić? mało jest w Waszym życiu bardziej denerwujących rzeczy i jakoś dajecie sobie rade? :roll: ) przypomnieć że jest on praktycznie jedynym politykiem który dla naszego klubu coś zrobił i prawdopodobnie jeszcze niejedno zrobi.Który jest przy naszym klubie praktycznie cały czas a nie tylko od kampanii wyborczej do kampanii i pomaga jak może. Czy za to wszystko będziecie mu żałowac newsa czy wyskakującego przez kilka tygodni pop-up'a :?: Gdyby on myślał tak jak Wy to by pewnie też stwierdził że denerują go te wszystkie żużle, brak kasy w klubie , zawodnicy narzekający na zaległości itd. tylko gdyby on sie tak łatwo denerwował jak Wy to pewnie oglądalibyśmy żużel teraz w II lidze albo i wcale.

P.S.Wyszła mi troche laurka,ale cóż. Zaznaczam nie jestem żadną rodziną, krewnym ani nie mam nic wspolnego z panem Wojciechowskim :wink: Nigdy nawet na niego nie głosowałem :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#189 Postautor: Koper » 8 września 2005, o 19:35

mikas pisze:czy wyskakujące okienko (już nie macie sie czego czepić? mało jest w Waszym życiu bardziej denerwujących rzeczy i jakoś dajecie sobie rade? :roll: )
mi jakos zawsze okienka zle sie kojarzyly i kojarza dlatego ze jak napisalem w pierwszym poscie ze zycze dobrze temu Panu i jestem wdzieczny za pomoc to wlasnie uwazam ze okienek ktore wiele osob denerwuja nie powinno byc a w pozostalej czesci wypowiedzi jak pewnie mikas zauwazyles jestesmy zgodni, czekam az Monter77 wypowie sie jeszcze na ten temat, szczegolnie odnosnie takich argumentow jakie przedstawiles Ty mikas i ja:) pomijajac juz te nieszczesne okienka ale sam fakt takiego przedstawienia tej kandydatury na oficjalnej stronie naszego klubu, nie zapominajmy tez ze rywalem Wojciechowskiego do senatu bedzie m.in. fan zuzla w Lublinie Krzysztyof Cugowski ktory swoja wiedze zuzlowa prezentowal m.in. w studio Canal+ w czasie transmisji z Grand Prix :lol:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#190 Postautor: luCas » 8 września 2005, o 20:02

Co ciekawe w programie który właśnie przeglądam są zdjecia pana Jarosława Urbana, pana Jacka Sobczaka i pana Pruszkowskiego.

Moge Ci mikas zapewnic ze pan Pruszkowski opuscil tylko jeden mecz, co nie zmienia fakty ze dla zuzla zostalo zrobione niewiele
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#191 Postautor: istred » 8 września 2005, o 22:33

Mnie też się nie podoba robienie kampani wyborczej za pomocą strony klubu, chociaż wiem, że Wojciechowski zrobił dużo dla lubelskiego żużla. Zawsze uważałem, że należy działać, a kibice sami to zauważą.
Inna sprawą jest, że według mnie nawet jako wiceprezydent Wojciechowski może więcej zrobić niż jako senator... Nam potrzebne są pieniądze z funduszy lokalnych, w które można ingerować będąc w strukturze samorządu. Łatwiej jest też prowadzić lobby na rzecz żużla będąc w Lublinie niż z Warszawy. Dlatego chciałbym widzieć Wojciechowskiego jako przyszłego prezydenta Lublina, niż jako senatora, który oprócz opiniowania ustaw praktycznie nic nie może.

Koper
Trener
Kontakt:

#192 Postautor: Koper » 10 września 2005, o 15:40

Na naszej stronie w dziale poswieconym klubowi nadal jest zdjecie Jaroslawa Siwka z podpisem "Vice Prezes, dyrektor" , brakuje natomiast zdjecia Krzysztofa Kolodzieja z podpisem dyrektor :lol: Jednak chyba wypada aby oficjalna strona klubu nie wprowadzala w blad ze dyrektorem nadal jest ten pierwszy :wink:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#194 Postautor: Łoptymista » 22 września 2005, o 21:15

Zapis chata to jakas wiocha i prowokacja. Dyrektor_Jarosław produkował się tyle czasu, a tu (czyli na stronie) puszczono tylko jakiegoś nędznego bączka. :?

lucki73
Kontakt:

#195 Postautor: lucki73 » 22 września 2005, o 21:24

Łoptymista pisze:Zapis chata to jakas wiocha i prowokacja. Dyrektor_Jarosław produkował się tyle czasu, a tu (czyli na stronie) puszczono tylko jakiegoś nędznego bączka. :?

No cóż, żałuję bardzo że nie mogłem być na czacie, żałuję bardzo, bardzo, bardzo, bardzo. Z tego co widzę, to było raczej poklepywanie się po ramionkach. Jeśli tak wyglądał ten czat, to szkoda było czasu.

Najsetniej ubawił mnie jednak pewien fragment, który utwierdził mnie w przekonaniu, że jednak chyba ktoś ma jaskrę i to w stadium zaawansowanym:

~Cooper: Ktorego polskiego zawodnika TÅ» uwaza Pan za najlepiej jezdzacego technicznie?

Jaroslaw_Siwek: Mariusz Franków umie najwięcej i gdyby naprawde chciał to zostałby wartościowym zawodnikiem.

No żesz Ty, Franków najlepiej jeżdżącym technicznie zawodnikiem :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Super Mario, nie opuszczaj w takim razie Lublina, odpuść sobie e-ligę i zostań z nami :) :) :)

Szkoda słów.

pzdr.
lucki73

PS. Czy będzie jeszcze jutro powtórka czata z J.Siwkiem?
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#196 Postautor: Apocalips » 22 września 2005, o 21:49

Tak, powtórka jest jutro o 14.

P.S. Lucki nie wiem czy wiesz, ale zostałeś wyróżniony (pozytywnie) przez pana Jarka.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Snys
Zawodowiec

#197 Postautor: Snys » 22 września 2005, o 21:53

no wlasnie....zapis chyba sie urwał na pytaniu o Kacpra

No i pochwał od pana Jarka dla Lucky'ego nie opublikowaliscie :twisted:

EDIT

o widze ze chyba dodano brakująca częśc....

Shack
Administrator

#198 Postautor: Shack » 22 września 2005, o 21:59

Czat był tak wielki, że zapis musiałem wrzucac w paru turach. Już jest całośc.

Shack
Administrator

#199 Postautor: Shack » 22 września 2005, o 22:06

Jesli chodzi o strone techniczna czata, to tytuł debila dzisiejszego odcinka otrzymuje Grisza za zadanie 100 pytań o Darka Śledzia, w tym 4 tych samych po 25 razy. Na józka zawsze można liczyć :) Po połowie spadaliśmy z krzeseł ze śmiechu. Plastron z Jurkiem Mordelem i polska XVI wieczna też powaliły na kolana :) tak trzymać ! :) Ogolnie przyjemna sprawa.

lucki73
Kontakt:

#200 Postautor: lucki73 » 22 września 2005, o 22:20

Apocalips pisze:Tak, powtórka jest jutro o 14.

P.S. Lucki nie wiem czy wiesz, ale zostałeś wyróżniony (pozytywnie) przez pana Jarka.

To dobrze, że jutro jest powtórka, zapowiadam się na 100%, zestaw pytań jest przygotowany i tylko przez moje roztargnienie nie przekazałem go, by w moim imieniu zadać kilka istotnych pytań. Cieszę się, że jutro będę miał ponowną okazję. Dzisiaj niestety siła wyższa spowodowała, że mimo iż byłem w domu, nie mogłem usiąść do komputera.

Co do wyróżnienia: nie wiem i nie podejrzewam, wszak jestem chyba najbardziej zagorzałym oponentem byłego dyrektora na naszym Forum. Jeśli było jednak tak w rzeczywistości, to dziękuję, bardzo mi z tego powodu miło. Ciekawe czego Harry chce :) :) :), w wyborach nie startuje, więc chyba nie chce mnie przekupić :wink: :wink: :wink: (odbieram to jako żart, nie dam się drugi raz "wkręcić" :) )

buziaki
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak

i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.