Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Metalliczny
Senior
Kontakt:

#326 Postautor: Metalliczny » 4 września 2005, o 22:25

Kaśka pisze:Wiesz czym było forum w Starożytnym Rzymie? Bede jeczec i narzekac- jak twierdzisz -ile dusza zapragnie (a Tobie nikt nie nakazuje tego czytac- Twoja filozofia). Wiem o czym tam wcześniej się pisało, co nie szkodzi pisać tego, co ja mam do powiedzenia, bo temat jest o KK, a Wy jakoś sie do tej grupy nie ograniczanie. To raz, a dwa jeśli Tobie nie przeszkadza, że się Ciebie obraza to jest to tylko i wylącznie Twoja sprawa.
Wiesz co bym chciała zyskać na tym forum? Ludzi, którzy potrafią normalnie dyskutować o żużlu, a nie o wartości jednego czy drugiego miasta. A ten spalony szalik o ktorym mowa na początku to tylko pierwszy konkretny powod dla ktorego moglibyscie miec do nas powazne pretensje. Tylko ja Kwaśniewskiego nie lubię i przepraszać za całe społeczeństwo nie będę.

Po pierwsze primo - nikt mnie jeszcze (chyba) na tym forum nie obraził, a jeśli tak to jego sprawa. Po drugie primo - ja siebie traktuję wyjątkowo na luzie, i czort mnie z tym czy się ze mnie śmieją, obrażają czy klną przez Internet. Jak mnie przeklniesz w twarz - to inna sprawa. Trzecie primo - na tym forum jest wieeelu ludzi, z którymi można podyskutować o żużlu. Więc weź się do dzieła i rzuć jakiś temat, to i ja się z chęcią przyłączę.

Koper
Trener
Kontakt:

#327 Postautor: Koper » 4 września 2005, o 22:26

Kaśka pisze: A ten spalony szalik o ktorym mowa na początku to tylko pierwszy konkretny powod dla ktorego moglibyscie miec do nas powazne pretensje.
Ja pamietam mialem pretensje do sporej liczby glupkow siedzacych na stadionie w Rzeszowie kiedy owacjami przyjeli ze Dawid Stachyra po upadku spododowanym przez Pawla Miesiaca nie jest zdolny do jazdy, a nie byly to pojedyncze brawa. Wtedy byla to powazna sprawa ktora Dwaida wykluczyla ze startu m.in. w finale Brazowego Kasku ktory odbywal sie w Lublinie.

Kaśka
Kontakt:

#328 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 22:36

A ja pamietam jak po meczu w Lublinie na koniec ubieglego sezonu chlopak jadący na jednym z motorow pokazywal kibicom z Rzeszowa pewien obrazliwy gest. A moze sugerujesz, ze Ci co maja w dowodach "Rzeszów" maja cos skrzywione? Ja mysle, ze to nasza narodowa przywara.
Co do Ciebie Metalliczny widze, ze jeszcze duzo dyskusji przed Toba zanim dojdziesz do pelnej wprawy. Nie obchodzi mnie czy ktoś Cię obrażał, tylko sytuacja gdyby Cię obraził. Tak Ci to zwisa? Pewnie jednorazowo tak, ale nie masowo. A moze sprobujemy?
Dobranoc. Nie dziekuje za brak gratulacji z powodu awansu Stali do finału.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#329 Postautor: Metalliczny » 4 września 2005, o 22:45

Kaśka pisze:A moze sugerujesz, ze Ci co maja w dowodach "Rzeszów" maja cos skrzywione? Ja mysle, ze to nasza narodowa przywara.
Co do Ciebie Metalliczny widze, ze jeszcze duzo dyskusji przed Toba zanim dojdziesz do pelnej wprawy. Nie obchodzi mnie czy ktoś Cię obrażał, tylko sytuacja gdyby Cię obraził. Tak Ci to zwisa? Pewnie jednorazowo tak, ale nie masowo. A moze sprobujemy?
Dobranoc. Nie dziekuje za brak gratulacji z powodu awansu Stali do finału.

Skoro tak mówisz, to pewnie tak jest. :mrgreen: :wink:

Szkoda że wcześniej tego nie napisałaś. Ale być może masz rację, za głupi jestem żeby zrozumieć, to co piszesz.

Już napisałem - zza klawiatury to każdy mi może ....(autocenzura)

Ależ nie ma za co - polecamy się na przyszłość :wink: :mrgreen:

[/b]

Awatar użytkownika
papi
Trener

#330 Postautor: papi » 4 września 2005, o 22:46

Kaśka pisze:Nie dziekuje za brak gratulacji z powodu awansu Stali do finału.

:lol: :lol: :lol: to starczy za mój komentarz :!: A zresztą jakiej Stali :?: Zawsze myślałem że klub nazywa się MARMA :roll: Od poczatku trzymałem kciuki za Ostrów i wierzę że rozjadą Polskie Folie z uśmiechem na ustach.

PS. Za to życze miłej wycieczki Fan Klubu do Gdańska. I do zobaczenia w sezonie 2006 :!:

Koper
Trener
Kontakt:

#331 Postautor: Koper » 4 września 2005, o 22:55

Kaśka pisze:A ja pamietam jak po meczu w Lublinie na koniec ubieglego sezonu chlopak jadący na jednym z motorow pokazywal kibicom z Rzeszowa pewien obrazliwy gest.

Akurat dla mnie taki pojedynczy gest nie da sie porownac z owacyjna reakcja (jak zaznaczylem nie byly to pojedyncze brawa) tylko dlatego ze zawodnik nie jest w stanie kontynuowac zawodow na skutek kontuzji, jak sie pozniej okazalo powaznej kontuzji.Ktos mi juz kiedys pisal ze to glownie ludzie wlasnie z Klubu Kibica.Ja w to nie zamierzam wnikac kto ale do tych glupkow co wtedy bili brawo i cieszyli sie mam pretensje ze postepowali nagannie.

Kaśka pisze: A moze sugerujesz, ze Ci co maja w dowodach "Rzeszów" maja cos skrzywione?

Ja nic nie sugeruje, ja tylko zasygnalizowalem ze mylisz sie ze osoby ktore czytaja to forum jako jedyny powod do powaznych pretensji do kibicow z Rzeszowa maja spalony szalik czy tez flage jak to blednie zauwazylas w swojej wypowiedzi na tym forum:
A ten spalony szalik o ktorym mowa na poczÄ…tku to tylko pierwszy konkretny powod dla ktorego moglibyscie miec do nas powazne pretensje.

Dla mnie nie ma roznicy czy tamci co sie cieszyli ze Dawid jest niezdolny do jazdy mieli w dowodach Rzeszow, Tarnow, czy Ostrow. Nie twierdze ze w Lublinie jest idealnie, takim przykladem moze byc ten pojedynczy przypadek ktory przytoczylas, ciesze sie jednak ze w Lublinie nigdy nie bylo sytuacji aby po powaznym upadku zawodnika druzyny przeciwnej w momencie gdy spiker oglasza ze zawodnik na skutek kontuzji nie bedzie mogl dalej rywalizowac aby to bylo przyjete owacjami. A jesli doczekalbym takiego dnia to nie bede rad i na pewno nie bede wsrod osob ktore beda klaskac i cieszyc sie.
Ostatnio zmieniony 4 września 2005, o 23:40 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#332 Postautor: Łoptymista » 4 września 2005, o 22:56

Kaśka pisze:...Ci co maja w dowodach "Rzeszów" maja cos skrzywione?.

Psychikę, charktery, kręgosłupy, oczy, nogi, zęby (wszystkie trzy)? Coś z tych rzezczy napewno u was odchodzi od normy.

sledzio

#333 Postautor: sledzio » 4 września 2005, o 23:00

papi pisze:

PS. Za to życze miłej wycieczki Fan Klubu do Gdańska. I do zobaczenia w sezonie 2006 :!:

Zapomniałeś dodać AMEN :D

Shack
Administrator

#334 Postautor: Shack » 4 września 2005, o 23:22

Kasia ?????? Mam nadzieje ze ruda nie jestes ;p

Ja osobiście mam nadzieje ze Rzeszów przejdzie do barazy i sen o ekstraklasie skoczy sie w ostatnim biegu meczy rewanzowego w Gdańsku :). Była by to najwieksza kara w dziejach ludzkości wymierzona parchatym jozkom ;]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#335 Postautor: kilar » 4 września 2005, o 23:39

Bedzie (znow :D ) 1 liga - beda gratulacje :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#336 Postautor: sadychor » 5 września 2005, o 00:20

I to miałem na myśli, pisząc, że dyskusja będzie jałowa :roll: Plujesz, użytkowniku o nicku Kaśka, jadem na lewo i prawo. Chrzanisz mi o jakiejś hipokryzji i jesteś drugą osobą z Rzeszowa, która twierdzi, że patrzy tylko na tor. Ręka od słonecznika do buzi chodzi jak automat. Nie dociera do Ciebie absolutnie NIC. Palisz głupa, gdy piszę o tym jak My się zachowujemy :evil: Mierz wszystkich jedną miarą, o sprawiedliwa. Bo wychodzi na to, że czarna owca z Rzeszowa spaliła transparent a reszta jest oczywiście spox, a w Lublinie to wszyscy są zawistnymi chu**mi. A śpiewów "jebać Lublin","Motor Lublin to nie jest.." nie było. O próbie spalenia szalika, "krojeniu" takowych innym kibicom, dzikiej radości z upadku Stachyry, zaczepianiu lubelaków na stadionie, wyzwiskach pod adresem lubelskich zawodników nie wspominając. Wszystko to przyćmiewa wspaniała, rodzinna atmosfera.
Z GRISZY wyszedł józek, gdy wojteko go przycisnął. A potem był cyrk w stylu "Wybacz Mi" i się towarzystwo rozbestwiło :evil: Ja mam gdzieś kibicowskie niesnaski, stadion nie jest enklawą, gdzie nie obowiązują przepisy KK i zasady współegzystencji. Bydło trzeba nazywać po imieniu i basta. :evil: A że normalni ludzie, którzy niepotrzebnia bawią się w adwokatów motłochu, czują się urażeni,hmmm. Może też maja coś na sumieniu :?: :twisted:
PS Ujawniła się następna cecha, świadcząca o józkowatości-lament uciśnionych. Szkoda, że mało jest ludzi z Rzeszowa pokroju Irka
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

wojteko
Senior

#337 Postautor: wojteko » 5 września 2005, o 01:27

Wrocilem własnie z Krosna........powiem jedno :!: czy to rzeszow czy to Krosno.....jeden chuj :!: to bydlo i to tez..tyle ze jedno rude i parchate ...drugie pojebane i kuslawe :!: :!: zajebaly7 matoly z Krosna flage kubowa Opola i smiechu mieli coniemiara!! kolejny raz prosze mikasa o przytoczenie paragrafu z Kodeksu Karnego dot. Złodziejstwa,czy tam jak to sie nazywa? zagarnięcie cudzego mienia......
P.S jutro tzn. w godzinach porannych wiecej info o dwudniowym wypadzie do juzkow i Krosna łącznie z b. ciekawymi fotkami pzdr (rudy jebany kezman w gajerku kosciolowym to przegiecie paly :wink: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#338 Postautor: Jasiek_Sydney » 5 września 2005, o 03:58

Bo wychodzi na to, że czarna owca z Rzeszowa spaliła transparent a
reszta jest oczywiście spox

Nie jest to akurat jakies szczegolne przeklamanie. KK jako jedyni na stadionie
regularnie robia jakis doping, transparenty itp. Reszta jest wiec moze nie tyle
"spox", co po prostu niespecjalnie sie w takie rzeczy angazuje.

A co do spalenia... KK ma proste wytlumaczenie: "To nie my zaczelismy,
wiec nie jestesmy winni". Ale tu widze takie samo. Lublin zly wedlug
rzeszowian, Rzeszow zly wedlug lublinian... normalnie czlowieka moze az
cos trafic jak sie to czyta.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#339 Postautor: Jaga » 5 września 2005, o 10:27

Józek pisze:Wow kolejna inteligentna wypowiedź kolejnego "kibica" internetowego napinacza , jednej z najsłabszych drużyn w Polsce , przykre , że za rok się nie spotkamy troche żal bo 4 łatwe zwycięstwa w sezonie, naprawde ciężko znaleźć tak dobrego dostarczyciela punktów , ale już niedługo będziecie jeździć na Ukraine na mecze i to dużo dalej niż do Rzeszowa.

HEhe śmiechu warte te Twoje wypociny !
Nawet jeśli Żeszuf awansuje do e-ligii to własnie on będzie dostarczycielem łatwych punktów dla każdej druzyny. Będziecie dostawac takie bęcki że hej!
Ale nie ukrywam że osobiście bym sie cieszył jak by Żeszuf awansował bo "derby" by były i mega wielki pogrom 8)
A co do spotkania się drużyn Lublin-Mojrzeszów to fakt prędko nie nastapi bo Mojrzeszów spadnie jak grom z jasnego nieba na samo dno 2 ligi :P

POzdro

P.S.
Siema Jasiek ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

wojteko
Senior

#340 Postautor: wojteko » 5 września 2005, o 10:32

Bedac na sobotnich zawodach w mojrzeszowie.......zaciekawila mnie pewna ruda i pryszczata gęba :mrgreen: moze powinienem ten post zamiescic w temacie "zagadki zuzlowe" :?: ale zdecydowalem ze bedzie tutaj :?: UWAGA nagroda (wycieczka do Puław na koszt wlasny) :) dla tego kto zgadnie kto to :?:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#343 Postautor: sadychor » 5 września 2005, o 14:45

Jasiek_Sydney pisze:A co do spalenia... KK ma proste wytlumaczenie: "To nie my zaczelismy,wiec nie jestesmy winni". Ale tu widze takie samo. Lublin zly wedlug
rzeszowian, Rzeszow zly wedlug lublinian... normalnie czlowieka moze az
cos trafic jak sie to czyta
.

To niech Cie nic nie trafia. Napiszę jeszcze raz i wyraźniej:KIBICE Z LUBLINA SĄ ŹLI Z NATURY I JAKOŚ IM TO W NICZYM NIE PRZESZKADZA
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#344 Postautor: luCas » 5 września 2005, o 15:04

Chyba najlepiej bedzie dla wszystkich, jak jozki wejda do e-ligi. Wlasnie w niej beda zbierac lanie w kazdym meczu, z zerowym kontem spadna do pierwszej, a my wtedy bedziemy swietowac awans :twisted:
Ostatnio zmieniony 5 września 2005, o 16:33 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

cessar
Kontakt:

#345 Postautor: cessar » 5 września 2005, o 16:01

rudy jebany kezman w gajerku kosciolowym to przegiecie paly

Mi to on bardziej taką świnke przypomina co sie w ostatnia droge na ubój w gajerek przyodziała !!! Z takim rydym tucznikiem to dylko do CONSTARU !!! ale co zrobia z jego pryszczyca ??? :twisted: :D :lol:

wojteko
Senior

#346 Postautor: wojteko » 5 września 2005, o 18:43

luCas pisze:Chyba...... jak jozki wejda do e-ligi. Wlasnie w niej beda zbierac lanie w kazdym meczu, z zerowym kontem spadna do pierwszej...

No ja niejestem tego taki pewien :?: rozmowy z zawodnikami juz toczyly sie podczas "Nazimka"

Obrazek
Obrazek

JAG
Senior

#347 Postautor: JAG » 5 września 2005, o 22:31

ale na zdjęciach powyżej to nie jest Marta tylko "zimna lady" jak na moje oko.co nie wpływa na fakt że rozmowy napewno się już toczą.
:),czasami :(

Koper
Trener
Kontakt:

#348 Postautor: Koper » 5 września 2005, o 23:28

JAG pisze:ale na zdjęciach powyżej to nie jest Marta tylko "zimna lady" jak na moje oko.co nie wpływa na fakt że rozmowy napewno się już toczą.
A kto niby jak nie Magda Zimny mial najwiekszy wplyw ze Max zdecydowal sie podpisac z Rzeszowem, poza oczywiscie niezlymi warunkami finansowymi mozliwymi dzieki firmie Marty Półtorak.

P.S.Inna sprawa ze jesli juz mamy trzymac sie tematu to ta dyskusja pasuje bardziej do tematu:Nasi rywale w sezonie 2005

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#349 Postautor: Cooper » 6 września 2005, o 01:10

Magda Zimny Louis....mmm :D Mummy Yummy :P Ile ona ma lat? :D :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

go!
Trener

#350 Postautor: go! » 6 września 2005, o 01:36

Cooper pisze:Magda Zimny Louis....mmm :D Mummy Yummy :P Ile ona ma lat? :D :wink:

Prosze cie, Cooper, chyba jej nie widziałeś z bliska
Ma jakieÅ› zachwiane proporcje, to karykatura kobiety
Yummy :?: :?: