cheeroke_re pisze:a to TV tam działa? bo tu napisałem co mnie spotkało we czwartek ( niechce nikogo straszyć ) albo nie chciano mi włączyć?? (może "szefowa" ma dość żużla)
wczoraj dzialal
i lotki tez dzialaly
cheeroke_re pisze:a to TV tam działa? bo tu napisałem co mnie spotkało we czwartek ( niechce nikogo straszyć ) albo nie chciano mi włączyć?? (może "szefowa" ma dość żużla)
Metalliczny pisze:Mam pytanie, czy jutro wieczorem zastane kogoÅ› z FC w tequilli?
mikas pisze:......W ostatnich tygodniach Fan Klub rośnie w siłe(w ciągu ostatnich niecałych 2 miesiecy dołączyło do nas 9 osób) jak tak dalej pójdzie to w następnym sezonie dopiero pokazemy na co nas stać
![]()
wojteko pisze:Ty mikas gadasz i gadasz...............niczym Ja [...]
wojteko pisze:
Ty mikas gadasz i gadasz...............niczym Jajak jestes taki mocny w gebie to namow lepiej Justyne aby powiekszyla nasze szeregi................mysle ze nadaje sie
pzdr
P.S ja z nia rozmawialem, ale Ty musiales Ja do czegos zrazic.............o czym niechce powiedzieca moze to robota Gonziaka
choc ostatnio to z cooperem sie prowadza
![]()
pzdr
sadychor pisze:Mikas dobrze mówi, będzie chciała to się dopisze, chyba już wszyscy Ją namawiali. Ale jak twierdzi sama zainteresowana;do tej decyzj trzeba dojrzeć.
.
No jak nie jak takMetalliczny pisze:Ponawiam prośbe o napisanie czy zastanę dzisiaj kogoś z FC w Teq czy nie.